Θεοδωρίδης: «Είμαι περήφανος, κερδίσαμε πεντακάθαρα χωρίς εύνοια…»

Θεοδωρίδης: «Είμαι περήφανος, κερδίσαμε πεντακάθαρα χωρίς εύνοια…»

Ο Σάββας Θεοδωρίδης έπλεε σε πελάγη ευτυχίας μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού, χωρίς ωστόσο να παραλείψει να εξαπολύσει… μύδρους κατά πάντων.

Για μια ακόμα φορά μετά από αναμέτρηση του Ολυμπιακού, ο επίτιμος πρόεδρος των «ερυθρόλευκων» πήρε τον λόγο και έστρεψε τα πυρά του… κατά πάντων. ΕΠΟ, Περέιρα, Κοντονής και ΠΑΟΚ δεν… γλίτωσαν ούτε αυτή τη φορά από τον Σάββα Θεοδωρίδη, ο οποίος δήλωσε υπερήφανος για τη νίκη στο ντέρμπι, την οποία χαρακτήρισε πεντακάθαρη και χωρίς καμία εύνοια και βοήθεια από κανέναν, ενώ παράλληλα εκθείασε και τον Άρη για τη νίκη του επί του «δικεφάλου του Βορρά».

«Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας, και δυστυχώς δεν ήταν δίπλα μας. Είναι η μεγαλύτερή μας δίνει. Είδατε πράγματα που έχουν προγίνει, σε προηγούμενα ματς, πράγματα πρωτόγνωρα και δεν τιμωρήθηκε κανείς αλλά μόνο ο Ολυμπιακός. Είμαστε περήφανοι επειδή κερδίσαμε σήμερα πεντακάθαρα. Πεντακάθαρα. Χωρίς να έχουμε καμία εύνοια από κανέναν. Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς, και ψυχολογικά όπως θέλετε πείτε το, σε κενές κερκίδες δεν είναι ωραίο πράγμα για μια ομάδα σαν τον Ολυμπιακό. Δεν μπορείς να αποδώσεις και να κάνεις. Καταφέραμε και κερδίσαμε και είμαστε μόνοι και πρώτοι και θα το φτάσουμε μόνοι και πρώτοι μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Αυτό είναι βέβαιο. Πρώτοι. Το τονίζω αυτό κάθε φορά», είπε αρχικά ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Στη συνέχεια σχολίασε: «Είχα κάνει δηλώσεις στο Metropolis της Θεσσαλονίκης τρεις-τέσσερις ημέρες πριν για τον Άρη, πόσο μεγάλη ομάδα είναι. Επαληθεύτηκα πλήρως. Πλήρως. Τον διέλυσε τον ΠΑΟΚ, δεν υπήρχε ΠΑΟΚ στο γήπεδο. Μια ομάδα σαν τον Άρη, πρέπει να είναι κοντά στους τέσσερις μεγάλους τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ το παλιό τρίο και τον ΠΑΟΚ. Ο Άρης είναι μια πάρα πολύ μεγάλη ομάδα. Τον σέβεται όλη η Βόρειος Ελλάς και έχει και περισσότερους φιλάθλους από τον ΠΑΟΚ. Τελείωσε. Για να ξεκαθαρίσουμε και τα διάφορα που ακούγονται. Παρόλο που είχαμε μέχρι αυτή τη στιγμή όλη τη διαιτησία εναντίον μας, και αυτό αποδείχθηκε και θα αποδειχθεί γιατί έχουμε ακόμα δεν έχουν εκδικασθεί οι μηνύσεις που γίνανε. Τα λέω όλα αυτά για να φύγουν τα βάρη, είμαι περήφανος για τον κόσμο του Ολυμπιακού και τη στάση που κράτησε. Άψογοι σε όλα, δεχθήκανε όλα αυτά τα πράγματα. Αυτή τη μεγάλη νίκη, προπονητές, παίκτες και όλοι την αφιερώνουμε στον πρόεδρό μας».

Ο επίτιμος πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός είπε ακόμα ότι: «Είναι μια πολύ μεγάλη νίκη, και την κορυφή της βαθμολογίας την αφιερώνουμε στον πρόεδρό μας και τον κόσμο του Ολυμπιακού. Αυτοί το αξίζουνε, και την άλλη φορά θα πρέπει να γεμίζουμε διπλά το γήπεδό μας. Έχουμε και Ευρώπη τώρα. Οι άλλοι τη βλέπουν με το μάτι πέντε χρόνια την Ευρώπη, μόνο εμείς είμαστε. Θέλω να πω ότι για όλα αυτά υπεύθυνη είναι η ΕΠΟ και θα το πω για χιλιοστή φορά και αυτός ο υπεύθυνος διαιτησίας ο Πορτογάλος. Να μην λέμε ονόματα κάθε φορά. Να φύγουν αυτοί, για να ξεβρωμίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο όσο το δυνατό γρηγορότερα. Δεν αντέχονται αυτοί οι διαιτητές κάθε φορά, ξέρουν αυτοί με τα φαουλάκια στη σέντρα και στη μεγάλη περιοχή. Θα τα λέω μέχρι να τα εμπεδώσουν σε κάθε αγώνα. Κι αυτά με το VAR που κάνανε σήμερα να πάνε να τα κάνουν αλλού. Δεν έχω δει ποτέ VAR να κοιτάξει φάση του Ολυμπιακού. Ακόμα και σήμερα, ο ξένος διαιτητής πήγε στο VAR κάθε φορά που η αμφισβητούμενη φάση ήταν σε βάρος του Ολυμπιακού. Τα λέω για να γνωρίζει ο κόσμος που βρισκόμαστε. Θέλω και πάλι να το πάρετε πολύ σοβαρά το θέμα, τελείωσαν τα αστεία. Έχουμε υποστεί επί δυο χρόνια επί Κοντονή τα πάνδεινα στον Ολυμπιακό. Τον Σιδηρόπουλο τον όρισε εκείνος διαιτητή σε τελικό του Ολυμπιακού. Θα τα πω λοιπόν όλα. Σήμερα είμαι κατενθουσιασμένος και περήφανος για τον Ολυμπιακό. Το αφιερώνω στον πρόεδρο και τους ποδοσφαιριστάς μας, και τους υπόσχομαι με τις προσθήκες που θα γίνουν θα μείνουμε μέχρι το τέλος στην κορυφή του πρωταθλήματος».



Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved