Ζαχίντ: «Να συνεχίσουμε τις νίκες, αλλά να παίξουμε και καλύτερα»

Ζαχίντ: «Να συνεχίσουμε τις νίκες, αλλά να παίξουμε και καλύτερα»

Ο Γκιάς Ζαχίντ αναφέρθηκε τόσο στη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Λαμίας όσο και στη συνέχεια των υποχρεώσεων των «πράσινων» στη συνέχεια.

Σίγουρος πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να παίξει ακόμα καλύτερα, ειδικότερα όταν αυξάνεται η πίεση προς την ομάδα, εμφανίστηκε ο Γκιάς Ζαχίντ. Ο μεσοεπιθετικός του «τριφυλλιού» που επέστρεψε από τον τραυματισμό του, εστίασε στο πως ήρθε η νίκη απέναντι στη Λαμία αλλά και στο γεγονός ότι η ομάδα κατάφερε να πάρει τις νίκες ακόμα και χωρίς να παίξει καλό ποδόσφαιρο, όπως έγινε κόντρα στην ομάδα της Φθιώτιδας και τον Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γκιάς Ζαχίντ

-Για την επιστροφή του σε δράση, μετά από ένα μήνα λόγω του τραυματισμού του στο γόνατο:

«Νιώθω πολύ καλύτερα. Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα σε δράση και στα παιχνίδια της ομάδας και κυρίως για το γεγονός ότι νικήσαμε σε αυτό το ματς. Δεν παίξαμε πολύ καλά, αλλά είναι αλήθεια ότι ορισμένες φορές, σε άλλα παιχνίδια μας, παίξαμε πραγματικά πολύ καλά και δεν τα πήραμε. Οπότε είναι σημαντικό για εμάς ότι νικήσαμε με 2-0 και τώρα κοιτάζουμε τον αγώνα μας με τον ΟΦΗ, όπου ελπίζω να παίξουμε καλύτερα και να συνεχίσουμε με νίκες».

-Για το αν έχει γίνει λίγο πιο «κυνική» η ομάδα μέσα στο γήπεδο, όπως φάνηκε ειδικά στα τελευταία παιχνίδια της στο ΟΑΚΑ με Αστέρα και Λαμία:

«Ναι συμφωνώ, αλλά από την άλλη θεωρώ πως έχουμε πολύ περισσότερα να δείξουμε μέσα στο γήπεδο. Ξέρουμε ότι μπορούμε να παίξουμε πραγματικά καλά. Το αποδείξαμε αυτό και πρέπει να συνεχίσουμε να το κάνουμε και την ίδια στιγμή να παίρνουμε τους βαθμούς. Σε αυτή την περίοδο είτε παίζουμε καλά, είτε παίρνουμε τους βαθμούς. Προτιμώ βεβαίως το δεύτερο, αλλά θεωρώ ότι πρέπει να κάνουμε και τα δύο μέσα στα παιχνίδια μας. Είμαστε όσοι καλοί χρειάζεται για να το κάνουμε αυτό και πιστεύω ότι θα το καταφέρουμε, μπαίνοντας πλέον στον δεύτερο γύρο της Super League».

-Για το αν βγαίνει πίεση στην ομάδα τις τελευταίες εβδομάδες, για να πετύχει το στόχο των πλέι-οφς και να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται στο Κύπελλο:

«Δεν το νομίζω… Προσωπικά θεωρώ ότι η πίεση σου κάνει καλό και δεν θεωρώ ότι έχει δημιουργηθεί έξτρα πίεση ή αποτελεί πρόβλημα κάτι τέτοιο για την ομάδα. Ξέρουμε καλά τι θέλουμε, ξέρουμε τι μπορούμε να πετύχουμε και το μόνο που πρέπει να κάνουμε ως ομάδα κι ως παίκτες είναι να μπούμε στο γήπεδο και να το κάνουμε…».

-Για το που εστιάζει ο ίδιος το πρόβλημα και το κακό πρόσωπο που έβγαλε ο Παναθηναϊκός στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τη Λαμία:

«Αρκετά πράγματα… Κάναμε ένα πραγματικά πολύ κακό, πρώτο ημίχρονο. Δεν βγάλαμε τόσο πολύ ενέργεια, δεν κρατήσαμε καλά τη μπάλα… Ο αγωνιστικός χώρος επίσης δεν ήταν πολύ καλός, αλλά έπρεπε κι εμείς από την πλευρά μας να κάνουμε κάποια πράγματα πολύ καλύτερα. Όπως είπα, υπάρχουν πολλά που μπορούμε να κάνουμε καλύτερα και πρέπει να τα βελτιώσουμε. Παρόλα αυτά, ακόμη και σε ένα όχι και τόσο καλό βράδυ, πήραμε τους τρεις βαθμούς κι αυτό τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι ίσως και το πιο σημαντικό…».

-Για το πολύ σημαντικό παιχνίδι της Τετάρτης με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο:

«Θεωρώ πως όταν παίζουμε απέναντι στις καλύτερες ομάδες της Λίγκας, βγάζουμε έναν πολύ καλό πρόσωπο. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, ένα σημαντικό τεστ για να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε. Έχουμε αποδείξει ότι είμαστε σε θέση να παίξουμε πολύ καλά απέναντι σε όλες τις ομάδες κι ελπίζω να πάμε εκεί, να βγάλουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να πάρουμε ακόμη μία πολύ σημαντική νίκη…».



Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τις έρευνες στα σπίτια των συλληφθένων για τα επεισόδια στου Ρέντη
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τις έρευνες στα σπίτια των συλληφθένων για τα επεισόδια στου Ρέντη
Ψυχολογική τόνωση από Δημήτρη Γιαννακόπουλο
Ψυχολογική τόνωση από Δημήτρη Γιαννακόπουλο
Παναθηναϊκός AKTOR: «Μάρτυρες "καταδρομικής επιχείρησης" εποχής Μπερτομέου - Δείξτε σεβασμό»
Παναθηναϊκός AKTOR: «Μάρτυρες "καταδρομικής επιχείρησης" εποχής Μπερτομέου - Δείξτε σεβασμό»
Conference League, Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: Με φιλοξενούμενους οπαδούς οι ημιτελικοί
Conference League, Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: Με φιλοξενούμενους οπαδούς οι ημιτελικοί
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved