Άρης: Αποφασισμένος στη Νέα Σμύρνη!
Με τον Γιώργο Δεληζήση να μετέχει κανονικά στην αποστολή, η ομάδα του Άρη ταξίδεψε για την Αθήνα ενόψει της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League (Σάββατο 2/11, 19:30 - Νέα Σμύρνη).
Ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός ξεπέρασε εντελώς το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε στη μέση και τέθηκε κανονικά στη διάθεση του Μίχαελ Ένινγκ για τον αγώνα με τον ουραγό Πανιώνιο. Αντίθετα, εκτός αποστολής έμεινε ο Νίκο Μαρτίνες. Αναλυτικά οι 18 ποδοσφαιριστές που έχει μαζί του ο Γερμανός τεχνικός με στόχο την τρίτη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια: Έμαν, Τσιλιγγίρης, Βέλεθ, Ρόουζ, Σούντγκρεν, Κόρχουτ, Λάρσον, Ματίγια, Ντιγκινί, Γκάμα, Μαντσίνι, Σάσα, Μπα, Τόνσο, Ιντέγε, Ντουάρτε, Δεληζήσης, Φετφατζίδης.
Όπως δήλωσε και ο ίδιος ο Ένινγκ στις κάμερες της Nova, αλλαγές δύσκολα θα υπάρξουν στο αρχικό σχήμα σε σχέση με τα δύο προηγούμενα νικηφόρα αποτελέσματα. Έτσι, ο Έμαν θα είναι κάτω από τα δοκάρια, οι Ρόουζ και Βέλεθ θα συνθέσουν το αμυντικό δίδυμο, ενώ στα άκρα θα είναι οι Σούντγκρεν και Κόρχουτ. Σάσα και Ματίγια θα αποτελέσουν τη δυάδα στα χαφ, μπροστά τους θα είναι οι Φετφατζίδης, Γκάμα και Ντιγκινί, με τον Ιντέγε να αποτελεί τον κλασικό φορ.