Μαρτίνς: «Το καλύτερό μας παιχνίδι στο πρωτάθλημα»

Μαρτίνς: «Το καλύτερό μας παιχνίδι στο πρωτάθλημα»

Ο Πέδρο Μαρτίνς υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός έκανε το καλύτερό του παιχνίδι στο πρωτάθλημα τη φετινή σεζόν, ενώ επεσήμανε πως η ΑΕΚ παραμένει στους διεκδικητές του τίτλου..

Απέφυγε να σχολιάσει τη διαιτησία ο Πέδρο Μαρτίνς, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ και επεσήμανε πως η δική του ομάδα ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο. Επίσης, υπογράμμισε πως οι «ερυθρόλευκοι» πήραν τη νίκη με την αξία τους και πως το παιχνίδι αυτό ήταν το καλύτερο των Πειραιωτών στο φετινό πρωτάθλημα.

«Δεν μου αρέσει να μιλάω για την διαιτησία. Τα λάθη είναι μέρος του αγώνα. Συγχαρητήρια στην ομάδα και στους παίκτες μου. Ήμασταν η καλύτερη ομάδα στην πιο μεγάλη διάρκεια του ματς. Παίξαμε επιθετικά και με ρυθμό με έναν αντίπαλο που έκανε πολλά φάουλ. Αξίζαμε τη νίκη. Την πήραμε με την αξία μας. Συγχαρητήρια στους παίκτες μας για την εικόνα τους και γιατί ήταν κυρίαρχοι στο ματς», είπε αρχικά ο Πέδρο Μαρτίνς.

Όσο για το αν ο τίτλος είναι… υπόθεση για δυο, απάντησε: «Όχι δεν συμφωνώ. Νομίζω πως θα κριθεί με τρεις διεκδικητές και είναι και η ΑΕΚ. Δεν μπορώ να πω κάτι για την ΑΕΚ. Εμείς δώσαμε μία δυνατή απάντηση σήμερα παρά το δύσκολο πρόγραμμα. Δείξαμε την δική μας θέση για τον τίτλο και θα συνεχίσουμε έτσι. Η ΑΕΚ πάντως θεωρώ ότι θα συνεχίσει διεκδικεί τον τίτλο».

Για το σχόλιο του Κωστένογλου και αν ήταν η πιο «μάγκικη» νίκη του Ολυμπιακού, είπε: «Ναι πιστεύω πως ήταν το καλύτερό μας παιχνίδι στο πρωτάθλημα μέχρι σήμερα απέναντι σε καλό και ποιοτικό αντίπαλο. Το διεκδικήσαμε περισσότερο και δεν αφήσαμε τον αντίπαλο να μας απειλήσει ιδιαίτερα. Σέβομαι την άποψή του. Δεν θέλω να σχολιάσω το τι είπε ο κ. Κωστένογλου. Έχω άλλη άποψη».

Αναφορικά με τη Μυρτώ, απάντησε: «Οι διαφορές με τις ομάδες είναι στο γήπεδο και είναι σημαντικές. Είναι σημαντικό να υπάρχουν τέτοιες δράσεις. Το ποδόσφαιρο να ενώνει, οι παίκτες να δίνουν το παράδειγμα και να δίνουμε τέτοιες όμορφες βραδιές».

Σε ερώτηση για το βίντεο των Λιβάγια και Βράνιες, κι αν έδωσε έξτρα κίνητρο, σχολίασε: «Καταλαβαίνω την αντιπαλότητα ακόμα και στους ίδιους τους παίκτες. Δουλειά μου όμως είναι και ήταν να κρατήσω την συγκέντρωση της ομάδας όλη την εβδομάδα. Χαίρομαι που οι παίκτες μου ήταν συγκεντρωμένοι ακόμα και σε σημείο που με την διαιτησία μπορούσαν να χάσουν το στοιχείο αυτό. Με την απόδοσή μας δώσαμε απαντήσεις στον αγωνιστικό χώρο. Δεν έχει σημασία το τι γίνεται έξω από αυτόν».

Σχετικά με τον κόσμο, απάντησε: «Ακόμα μία φορά ήταν φανταστικοί. Έχω εξαντλήσει το λεξιλόγιό μου. Είναι φανταστικοί».

Ο Μαρτίνς ρωτήθηκε και για το αν η διαφορά φέτος είναι η άμυνα, και είπε: «Νομίζω όχι. Είναι παραπάνω τα πράγματα. Φέτος ήμαστε πολύ πιο σταθεροί. Πέρυσι είχαμε τα πάντα καινούρια. Η σταθερότητα παίζει ρόλο. Πέρυσι δεν είχαμε τον έλεγχο του ρίσκου γιατί είχαμε πολλούς νεαρούς παίκτες. Φέτος είμαστε πολύ πιο ώριμοι και έμπειροι και τελειώνουμε πιο καλά τις φάσεις».

Σχετικά με το VAR, είπε: «Νομίζω ότι είναι φανταστική ανακάλυψη. Μπορεί να βοηθήσει πολύ, αρκεί να γίνεται σωστή χρήση. Εάν χρησιμοποιείται σωστά ναι βοηθάει».

Τέλος, για το πως συνδυάζεται η Ευρώπη με την Ελλάδα, απάντησε: «Από την αρχή ξέραμε τους στόχους μας. Ότι θέλαμε να βγούμε φέτος πρωταθλητές και να κάνουμε καλή πορεία στην Ευρώπη. Η απάντηση είναι με δουλειά. Με δουλειά και σοβαρότητα».



NBA: Συγκλονιστικός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αλλά απελπιστικά μόνος - Σοκ για τους Σέλτικς
NBA: Συγκλονιστικός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αλλά απελπιστικά μόνος - Σοκ για τους Σέλτικς
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επανέρχεται η Γαλατασαράι για τον Ερικσεν
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επανέρχεται η Γαλατασαράι για τον Ερικσεν
Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved