Άρης-Γάνδη 0-3: Νέα ήττα και προβληματισμός (photos)

Άρης-Γάνδη 0-3: Νέα ήττα και προβληματισμός (photos)

Καλύτερη εικόνα, αλλά νέα φιλική ήττα για τον Άρη.

Καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο παρουσίασε ο Άρης στο Βέλγιο απέναντι στη Γάνδη, αλλά δεν απέφυγε την ήττα με 3-0. Οι «κίτρινοι» ήταν ανταγωνιστικοί και δημιούργησαν ευκαιρίες, όμως δεν μπόρεσαν να σκοράρουν. Αντίθετα, οι Βέλγοι ήταν πιο αποτελεσματικοί και πήραν τη νίκη.

Ο Άρης δεν μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, αλλά αμύνθηκε σωστά όποτε χρειάστηκε. Ο Λάρσον αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο 26’ και την ώρα που ο Άρης έπαιζε με δέκα παίκτες, η Γάνδη κατάφερε να ανοίξει το σκορ με κεφαλιά του Μπερίντζε, μετά από σέντρα του Λούστιγκ. Οι «κίτρινοι» προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά δεν είχαν αποτέλεσμα οι προσπάθειες των Τόνσο και Κωνσταντινίδη. Στο 45’ ένα σουτ του Ντιγκινί πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Ο Σάββας Παντελίδης έκανε αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν βελτιώθηκε επιθετικά ο Άρης. Στο 66’ η Γάνδη κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Έμαν απέκρουσε την εκτέλεση του Μπέζους. Στο 80’ καταλογίστηκε νέο πέναλτι υπέρ των Βέλγων, με τον Γιάρεμτσουκ να ευστοχεί για το 2-0. Στο 90’ ο Σιλά πρόλαβε και την άμυνα του Άρη και την έξοδο του Έμαν, γράφοντας το 3-0.

Άρης: Έμαν, Κωνσταντινίδης (46’ Δεληζήσης), Σόουζα, Βέλεθ (46’ Ροζ), Κόρχουτ (68’ Τσαγκαλίδης), Μπάσα (74’ Φετφατζίδης), Μπακούτσης (46’ Ντουάρτε), Ντιγκινί (68’ Γιουνές), Λάρσον (29’ Μαρτίνες, 86’ Κλεμέντε), Τόνσο (59’ Μπακούτσης, 76’ Μπαγκαλιάννης), Ιντέγε (64’ Κιάλα, 81’ Νιένγκου)

Γάνδη: Καμίνσκι (60’ Ντε Μπούσερ), Σμιθ (Ντεχαέγκερε), Οβούσου (60’ Βερστράετε), Οτζίτζα, Μπέζους (60’ Κάστρους Μόντες), Κβιλιτάια (75’ Γιάρεμτσουκ), Μπερίντζε (75’ Ρόστεντ), Ασαρέ (75’ Σιλά), Λούστιγκ (46’ Σούκετ), Πλάστουν (75’ Σισέ), Ντέρικ (75’ Αντριάσεβιτς)



Τα βρήκαν στις 500.000 ευρώ Ολυμπιακός και Προμηθέας για Καραγιαννίδη
Τα βρήκαν στις 500.000 ευρώ Ολυμπιακός και Προμηθέας για Καραγιαννίδη
Χωρίς Τάις η Μονακό στους τελικούς
Χωρίς Τάις η Μονακό στους τελικούς
Cash: Ο ωραιότερος κήπος των βορείων προαστίων ανανεώθηκε (By Majenco)
Cash: Ο ωραιότερος κήπος των βορείων προαστίων ανανεώθηκε (By Majenco)
Μεταγραφές, ΑΕΚ: Μια… ανάσα από Ντέσερς, πλησιάζει κι ο Ντιν Τζέιμς
Μεταγραφές, ΑΕΚ: Μια… ανάσα από Ντέσερς, πλησιάζει κι ο Ντιν Τζέιμς
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved