ΑΕΚ: Παρουσίασε τα διαρκείας της νέα σεζόν (photos)

ΑΕΚ: Παρουσίασε τα διαρκείας της νέα σεζόν (photos)

Η ΑΕΚ παρουσίασε τα εισιτήρια διαρκείας της για τη σεζόν 2019-2020.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Γιατί... «η ΑΕΚ είμαστε εμείς!»

Η δύναμη της ΑΕΚ είμαστε εμείς!

Για όσα πετύχαμε όλοι μαζί!

Για όσα θα πετύχουμε στο μέλλον!

Για τα νέα μας τείχη που ορθώνονται και πάλι ψηλά!

Κόσμος και παίκτες μία ομάδα, στην ίδια ενδεκάδα, με το ίδιο πάθος!

Με το σλόγκαν «η ΑΕΚ είμαστε εμείς» παρουσιάζονται τα εισιτήρια διαρκείας για την ποδοσφαιρική περίοδο 2019-20, λίγο πριν ξεκινήσει και επίσημα η νέα ποδοσφαιρική σεζόν με το πρώτο ραντεβού της ομάδας μας στα Σπάτα.

ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

-Η ΠΑΕ ΑΕΚ διατηρεί στα ίδια επίπεδα τις περσινές εξορθολογισμένες τιμές, που παρέχουν στον κάτοχο του εισιτηρίου διαρκείας έκπτωση τουλάχιστον 20% και δυνατότητα έγκαιρης απόσβεσης του κόστους αγοράς σε σχέση με το απλό εισιτήριο. Και όλα αυτά μετά από ενδελεχή συγκριτική μελέτη με βάση τον περσινό κάτοχο διαρκείας σε σχέση με τον φίλαθλο που πήγε στους ίδιους αγώνες με απλό εισιτήριο.

-Διατηρεί την σημαντική έκπτωση τριετίας του 10% για τους κατόχους διαρκείας συγκεκριμένων κατηγοριών, οι οποίοι έμειναν σταθερά κοντά στην ομάδα.

-Στη συγκεκριμένη κατηγορία κατόχων τριετίας η ΠΑΕ ΑΕΚ θα δώσει και προτεραιότητα στην αγορά διαρκείας στο νέο γήπεδο, παράλληλα βεβαίως με την βασική κατηγορία όσων αγόρασαν διαρκείας στα χρόνια της Γ’ και της Β’ Εθνικής!

-Διατηρεί επίσης (κάτι που παρέχει μόνο η ομάδα μας) όλες τις εκπτωτικές κατηγορίες για ΑΜΕΑ, παιδιά, εφήβους, νέους έως 24 ετών, αλλά και τους άνω των 65 ετών φιλάθλους μας.

-Τα παιδιά έως και 10 ετών μπορούν να προσέρχονται ΔΩΡΕΑΝ στο γήπεδο εκτός από τα εντός έδρας ντέρμπι με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ και τα ευρωπαϊκά ματς. Κάθε γονιός-κηδεμόνας μπορεί να εξασφαλίσει ΠΑΙΔΙΚΟ-ΕΦΗΒΙΚΟ εισιτήριο διαρκείας με πολύ σημαντική έκπτωση για κάθε παιδί-έφηβο από 4 έως και 17 ετών, ο οποίος πρέπει να έχει γεννηθεί μετά την 1η Ιανουαρίου 2002. Απαραίτητη η προσκόμιση πιστοποιητικού γέννησης (του παιδιού) για την έκδοση του εισιτηρίου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΧΟΡΗΓΩΝ

Ταυτόχρονα η ΠΑΕ επεκτείνει τα σημαντικότατα προνόμια από τις εταιρίες – χορηγούς της ΠΑΕ με εξαιρετικές προσφορές όπως για παράδειγμα:

- Δυο τυχεροι θα κερδίσουν μετά από κλήρωση δύο scooters Peugeot Geopolis 250cc! Ενώ μία μεγάλη τηλεόραση θα κληρωθεί σε έναν τυχερό κάτοχο διαρκείας, προσφορά της LG. 

-Η Prince Oliver προσφέρει μία δωροεπιταγή €50 για κάθε VVIP & VIP εισιτήριο και €20 για όλες τις υπόλοιπες θύρες του γηπέδου

-Το Ιατρικό Κέντρο προσφέρει απεριόριστες ιατρικές επισκέψεις σε εφημερεύοντες ιατρούς των εξωτερικών ιατρείων έναντι συμβολικού αντιτίμου €25 και μία σειρά από προσφορές για εξετάσεις και νοσηλεία.

- Ο νέος χορηγός μας, η εταιρία Avance, προσφέρει 15% έκπτωση για ενοικιάσεις αυτοκινήτων

ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ.

Και φυσικά με την ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ για τρίτη χρονιά η ΠΑΕ ΑΕΚ στηρίζει και πάλι τη Μάνα ΑΕΚ!

Ο θεσμός της ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΟΥ έναντι της τιμής των 10 ευρώ σε σχέση με την αγορά του εισιτηρίου διαρκείας αλλά και του απλού εισιτηρίου παραμένει και αυτή την περίοδο ως αυτονόητη υποχρέωση υπέρ της ερασιτεχνικής ΑΕΚ.

Το ποσό των 10 ευρώ για την ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ είναι μικρό για τα εντυπωσιακά αποτελέσματα που φάνηκαν από την πρώτη κιόλας χρονιά εφαρμογής! Με την ερασιτεχνική ΑΕΚ να κάνει και πάλι πρωταθλητισμό στα περισσότερα τμήματα, να επεκτείνει εντυπωσιακά τη δραστηριότητά της με νέα αθλήματα, αλλά και να εξοφλεί σημαντικό μέρος από παλαιότερα χρέη. Είναι το ελάχιστο που οφείλουμε να συνεισφέρουμε στη Μάνα ΑΕΚ! 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

-Η αγορά γίνεται με μετρητά στο τμήμα Εισιτηρίων και Διαρκείας για ποσά έως και 500 ευρώ

-Με την ΑΕΚ F.C. MasterCard για τη θύρα των επισήμων (Executive Μembers & VIP) και τη θύρα 29, έως 12 άτοκες δόσεις για αγορές Ιουνίου, 11 για αγορές Ιουλίου κ.ο.κ..

-Για τις υπόλοιπες θύρες έως 8 άτοκες δόσεις για αγορές Ιουνίου, 7 για αγορές Ιουλίου κ.ο.κ..

-Όλες οι υπόλοιπες κάρτες (Visa, MasterCard – πιστωτικές, χρεωστικές, προπληρωμένες) για τη θύρα των επισήμων (Executive Μembers & VIP) και τη θύρα 29, έως 10 άτοκες δόσεις για τις αγορές Ιουνίου, 9 για αγορές Ιουλίου κ.ο.κ..

-Για τις υπόλοιπες θύρες έως 6 άτοκες δόσεις για τις αγορές Ιουνίου, 5 για αγορές Ιουλίου κ.ο.κ..

-Με κατάθεση στο λογαριασμό της ΠΑΕ Α.Ε.Κ στην Τράπεζα Πειραιώς. Η πληρωμή με αυτόν τον τρόπο γίνεται μόνο μέσω επικοινωνίας με το τηλεφωνικό κέντρο του τμήματος Εισιτηρίων και Διαρκείας. Στην αιτιολογία κάθε κατάθεσης θα πρέπει να αναγράφεται υποχρεωτικά το ονοματεπώνυμο του αγοραστή προκειμένου να γίνεται εύκολα ο έλεγχος. Ο αγοραστής θα πρέπει πάντα να κρατάει το αντίγραφο κατάθεσης ως αποδεικτικό στοιχείο.

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

-Από τη Δευτέρα 24 Ιουνίου μέχρι και την Πέμπτη 4 Ιουλίου θα έχουν το δικαίωμα οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας να ανανεώσουν τα εισιτήριά τους στις ίδιες θέσεις που είχαν το 2018-19. Παράλληλα διατίθεται σε όλους τους ενδιαφερόμενους κάθε διαθέσιμη θέση.

-Από τη Δευτέρα 8 Ιουλίου μέχρι και τη Δευτέρα 5 Αυγούστου θα συνεχιστεί κανονικά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, στο σύνολο των ελεύθερων θέσεων.

-Το Τμήμα εισιτηρίων διαρκείας θα λειτουργεί και εφέτος κάτω από τη θύρα των επισήμων – είσοδος από κεντρική Πύλη A του σταδίου ΟΑΚΑ απόΔευτέρα έως Παρασκευή 10:00-18:00 και Σάββατο 10:00-14:00.

- Η αγορά μέσω διαδικτύου θα γίνεται στη διεύθυνση του επίσημου σάιτ της ομάδας www.aekfc.gr

-Μέσω του τηλεφωνικού κέντρου, 801-100-2121 (από σταθερά τηλέφωνα με χρέωση 1 αστικής μονάδας), 210-6855830 (από κινητά). Το τηλεφωνικό κέντρο θα λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-17:00 και το Σάββατο 10:00-14:00.

-Η ηλεκτρονική διεύθυνση είναι tickets@aekfc.gr και ο αριθμός του FAX 210-6821838.



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved