ΑΕΛ: Προσφυγή για τις κίτρινες κάρτες

ΑΕΛ: Προσφυγή για τις κίτρινες κάρτες

Ένσταση κατά των αποφάσεων του διαιτητή Κοτσάνη, στον αγώνα με τον Πανιώνιο, θα υποβάλλει η ΠΑΕ ΑΕΛ.

Η προσφυγή αυτή αφορά τις κίτρινες κάρτες που δέχθηκαν οι ποδοσφαιριστές Φατιόν και Μιλοσάβλιεβιτς, καθώς συμπληρώνουν το όριο των καρτών και θα χάσουν τους δύο από τους τρεις αγώνες που απομένουν έως την λήξη του πρωταθλήματος.

Στην σχετική ανακοίνωση η θεσσαλική ΠΑΕ αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ θα προσφύγει στο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League και θα υποβάλλει ένσταση κατά των, κατά την κρίση μας, λανθασμένων αποφάσεων του διαιτητή του αγώνα Πανιώνιος-ΑΕΛ κ. Κοτσάνη να υποδείξει φάουλ εναντίον τους και να τιμωρήσει τους δύο ποδοσφαιριστές μας Αντώνη Φατιόν και Ράντομιρ Μιλοσάβλιεβιτς, χρεώνοντας τους με την 13η και 7η κίτρινη κάρτα αντίστοιχα, που τιμωρούνται με 2 αγωνιστικές ημέρες.
Με την επιφύλαξη της συζήτησης της υπόθεσης στον Αθλητικό Δικαστή και πιθανής δικαίωσης μας, η ΠΑΕ ΑΕΛ, όπως προβλέπουν οι κανονισμοί και εντός νομίμου προθεσμίας, δήλωσε την έκτιση της ποινής των ποδοσφαιριστών μας στους δύο τελευταίους αγώνες του πρωταθλήματος».

Οι αγώνες που δίνει τις τελευταίες δύο αγωνιστικές η Λάρισα είναι με την ΑΕΚ εκτός έδρας και τον Ολυμπιακό εντός έδρας. Δηλαδή, ανεξάρτητα από την ένσταση, οι δύο παίκτες θα αγωνιστούν στην κυριακάτικη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.



Πόλο Γυναικών: Εύκολα η Ηλιούπολη το Ρέθυμνο
Πόλο Γυναικών: Εύκολα η Ηλιούπολη το Ρέθυμνο
Η AFC ανέβαλε αγώνες των ασιατικών κυπέλλων στην Μέση Ανατολή
Η AFC ανέβαλε αγώνες των ασιατικών κυπέλλων στην Μέση Ανατολή
Volley League: Με ανατροπή ο Παναθηναϊκός παρέμεινε στην κορυφή
Volley League: Με ανατροπή ο Παναθηναϊκός παρέμεινε στην κορυφή
Τραγωδία στο Ιράν: Νεκρές 20 νεαρές αθλήτριες του βόλεϊ μετά από πυραυλική επίθεση
Τραγωδία στο Ιράν: Νεκρές 20 νεαρές αθλήτριες του βόλεϊ μετά από πυραυλική επίθεση
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved