«Όταν ήρθε στον Παναθηναϊκό ήταν το μεγαλύτερο ταλέντο ο Ρινάλντι»
32 SHARES

«Όταν ήρθε στον Παναθηναϊκό ήταν το μεγαλύτερο ταλέντο ο Ρινάλντι»

Ποιος είπε τη… μυθική ατάκα για τον Ρινάλντι και τον Παναθηναϊκό!

Μια ακόμα ημέρα με δικαστικές… μάχες πέρασε για τον Παναθηναϊκό, καθώς το πρόγραμμα της Δευτέρας περιλάμβανε την εκδίκαση της έφεσης του Λαουτάρο Ρινάλντι που διεκδικεί από την «πράσινη» ΠΑΕ 620.000 ευρώ αντί για 530.000 ευρώ που του επιδικάστηκαν πρωτόδικα αλλά και άλλες υποθέσεις. Στην περίπτωση του Στραματσόνι υπήρξε συναινετική  αναβολή αφού οι δυο πλευρές τα λένε για να τα βρουν. Μάλιστα, ο Ιταλός μιλάει απευθείας με τον Γιάννη Αλαφούζο έτσι ώστε να βρεθεί λύση, μέχρι τις 18 Μαρτίου που ορίστηκε νέα δικάσιμος. Αναφορικά με την δοσοποίηση που ζήτησε ο Γιακούμπα Σιλά για τις 60.000 ευρώ που πρέπει να του καταβάλει ο Παναθηναϊκός, υπήρξε διαφορά των δυο πλευρών για τα δικαστικά έξοδα και θα αποφασίσει η έδρα.

Το περισσότερο… ζουμί, είχε η περίπτωση του Λαουτάρο Ρινάλντι. Εκεί ακούστηκε και η… μυθική ατάκα για τον Αργεντινό επιθετικό  και το στάτους του όταν έγινε μεταγραφή στον Παναθηναϊκό. Αυτή προήλθε από τον δικηγόρο του παίκτη, Γιώργο Ζελελίδη, που είπε μεταξύ άλλων «Ο παίκτης ήρθε στην Ελλάδα ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του αργεντίνικου ποδοσφαίρου με συμβόλαιο 2,20 εκατ. ευρώ. Δεν πρόσφερε στην ομάδα όσα θα ήθελε και έτσι δέχθηκε να λύσει το συμβόλαιό του αφήνοντας 1,50 εκατ. ευρώ. Στις 5/9/17 έπρεπε να αρχίσει να πληρώνεται και δεν πήρε ούτε ένα ευρώ».

Στη συνέχεια, ανέφερε: «Αυτό που έγινε δεν έχει προηγούμενο με Έλληνα ή ξένο ποδοσφαιριστή. Τα συμβαλλόμενα μέρη δεν πρόβλεψαν μόνο τη ρήτρα αλλά και τον περιορισμό της. Σε κάθε περίπτωση η ρήτρα να μην είναι πάνω από 120.000 ευρώ. Προσπαθώ εκεί που βρίσκεται τώρα να του εξηγήσω γιατί δεν πήρε ούτε ευρώ για έναν χρόνο. Θέλουν μείωση στη μείωση από τον Παναθηναϊκό»

Από την πλευρά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο δικηγόρος Άλκης Παπαντωνίου είπε πως η διοίκηση δεν αναγνωρίζει τη ρήτρα των 120.000 ευρώ που ζητάει η πλευρά του παίκτη, αλλά μόνο την αποζημίωση των 500.000 ευρώ. Το δικαστήριο πλέον, αφού άκουσε και τις δυο απόψεις, θα αποφασίσει για την υπόθεση και θα εκδώσει απόφαση τα επόμενα 24ωρα. Πάντως, η ατάκα του δικηγόρου του Ρινάλντι θα μείνει… στην ιστορία! Ο Αργεντινός, πάντως, έχει βρει ομάδα και είναι στο Περού αυτή την εποχή, προσπαθώντας ακόμα να... βάλει γκολ...

Παίζουμε μπαλίτσα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
1 PHOTOS

Ντεσόν Τόμας στον ΟΠΑΠ: «Έχουμε πιθανότητες για την ανατροπή» (video)
Ντεσόν Τόμας στον ΟΠΑΠ: «Έχουμε πιθανότητες για την ανατροπή» (video)
Πανιώνιος: Βελτιωτικά έργα στο γήπεδο (photos)
Πανιώνιος: Βελτιωτικά έργα στο γήπεδο (photos)
Πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής «έφαγε πιρούνι» στην πίστα την ώρα που τραγουδούσε
Πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής «έφαγε πιρούνι» στην πίστα την ώρα που τραγουδούσε
Διπλή αντίδραση
Διπλή αντίδραση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies