Δεν γυρίζει στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός

Δεν γυρίζει στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός

Η συμφωνία ΠΑΕ και Ερασιτέχνη για τα οφειλόμενα της πρώτης, δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στη Λεωφόρο.

Μια θετική εξέλιξη αναφορικά με την ενότητα του Συλλόγου και τη σύμπνοια που πρέπει να υπάρχει ανάμεσα σε όλα τα τμήματα ήταν η συμφωνία που προέκυψε ανάμεσα στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό και την ΠΑΕ, για τα χρήματα που χρωστά η δεύτερη στη «μάνα του λόχου» για τη Λεωφόρο. Στο άκουσμα αυτής της είδησης, αρκετοί ήταν αυτοί που θεώρησαν πως η ομάδα ποδοσφαίρου από εδώ και στο εξής, αφού το κλίμα ανάμεσα σε ΠΑΕ και Ερασιτέχνη δείχνει να εξομαλύνεται, θα επιστρέψει στη Λεωφόρο.

Κάτι τέτοιο, όμως, είναι ανέφικτο να συμβεί για βασικούς λόγους που δεν γίνεται επουδενί να παρακαμφθούν ακόμα κι αν υπήρχε η πρόθεση να επιστρέψει ο Παναθηναϊκός στη Λεωφόρο. Ο βασικότερος λόγος είναι πως η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο φάκελο για την αδειοδότησή της, έχει δηλώσει επίσημα ως έδρα της το ΟΑΚΑ, αλλά και ως εναλλακτική το «Γεώργιος Καμάρας» στη Ριζούπολη. Συνεπώς, για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019, ο Παναθηναϊκός είναι υποχρεωμένος να χρησιμοποιεί αυτά τα δυο γήπεδα – από τη στιγμή μάλιστα που είναι και διαθέσιμα και δεν συντρέχει λόγος μετακίνησης της ομάδας αλλού – και δεν μπορεί να αγωνιστεί ως γηπεδούχος σε άλλο γήπεδο, κάτι που επιβεβαιώνεται κι από την «πράσινη» ΠΑΕ.

Συνεπώς, δεν υπάρχει κανένα θέμα επιστροφής στη Λεωφόρο για τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό. Θα πρέπει να σημειωθεί, βέβαια, πως ακόμα και ο παραπάνω λόγος να μην υπήρχε, θα ήταν δύσκολο στην παρούσα φάση να παίξει η ομάδα στο «Απόστολος Νικολαΐδης» στο άμεσο μέλλον. Αυτό γιατί ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου δεν έχει υποβληθεί στην κατάλληλη συντήρηση και φροντίδα για να γίνονται αγώνες ποδοσφαίρου και θα χρειαστεί ένα εύλογο διάστημα, μεγαλύτερο των δυο μηνών βάση των εκτιμήσεων που κάνουν οι ειδικοί, έτσι ώστε να επιστρέψει ο χλοοτάπητας σε κατάσταση ιδανική για να διεξαχθεί παιχνίδι…

Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, από τη συμφωνία ΠΑΕ και Ερασιτέχνη κρατά το γεγονός ότι έγινε ένα βήμα προς την ενότητα του Συλλόγου και δεδομένα δεν επιστρέφει στη Λεωφόρο και θα συνεχίσει να παίζει στο ΟΑΚΑ την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο…



Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved