ΠΑΟΚ: Χάνει ΑΕΚ ο Πασχαλάκης! (photos+videos)

ΠΑΟΚ: Χάνει ΑΕΚ ο Πασχαλάκης! (photos+videos)

Ορατός είναι ο κίνδυνος απουσίας του Αλέξανδρου Πασχαλάκη από το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην Τούμπα, την Κυριακή (23/9) στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας έχει μπει σε… μπελάδες, έπειτα από την συμπεριφορά που είχε στην αναμέτρηση του «Δικέφαλου του Βορρά» με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Ο νεαρός άσος, μετά το δεύτερο τέρμα της ομάδας του, στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, έκανε άσεμνες χειρονομίες προς την εξέδρα των οπαδών των γηπεδούχων και βάσει του βίντεο, φέρεται πως τους απευθύνεται με υβριστικούς χαρακτηρισμούς.

Μάλιστα, το εν λόγω περιστατικό προκάλεσε την έντονη αντίδραση από τους ανθρώπους του Ομίλου, ωστόσο, ο διαιτητής δεν προχώρησε σε κάποια ποινή προς τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη. Όμως, ο Έλληνας τερματοφύλακας κινδυνεύει να χάσει το ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ στην Τούμπα, μια και μπορεί να κληθεί σε απολογία από τον ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου με την χρήση του βίντεο.

Σε περίπτωση που η κλήση αφορά το άρθρο 10 παράγραφος 1α του Πειθαρχικού Κώδικα, τότε ο νεαρός πορτιέρο κινδυνεύει με μία αγωνιστική, για ανάρμοστη διαγωγή προς τους θεατές, ενώ αν κληθεί με βάσει την παράγραφο 1β του ιδίου άρθρου, τότε μπορεί να τιμωρηθεί ακόμα και με δύο αγωνιστικές, για υβριστική συμπεριφορά.

Όπως αναφέραμε και πιο πάνω, ο παίκτης μπορεί να τιμωρηθεί μόνο σε περίπτωση άσκησης δίωξης από τον ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα, ενώ σύμφωνα με τον Κώδικα της ΕΠΟ, καταγγελία μπορεί να κάνει μόνο ο ΟΦΗ, σε περίπτωση που η φάση διέφυγε της προσοχής του διαιτητή Διαμαντόπουλου. Αν ασκηθεί δίωξη, τότε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης θα απολογηθεί, πιθανότατα, την Πέμπτη (20/9).

Ο Έλληνας τερματοφύλακας κινδυνεύει να χάσει το ντέρμπι της ερχόμενης αγωνιστικής με την ΑΕΚ στην Τούμπα, το απόγευμα της Κυριακής (23/9) για την 4η στροφή της Super League, ωστόσο, δεν υπάρχει κίνδυνος για το ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», καθώς μεσολαβούν αναμετρήσεις για το Κύπελλο Ελλάδας (25-27/9).

Η αντίδραση Πασχαλάκη στο ΟΦΗ-ΠΑΟΚ

Η αντίδραση Πασχαλάκη στο ΟΦΗ-ΠΑΟΚ (1)



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved