Παναθηναϊκός: Επίσημο το… έγκλημα με ΟΑΚΑ και Ριζούπολη!

Παναθηναϊκός: Επίσημο το… έγκλημα με ΟΑΚΑ και Ριζούπολη!

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή της ενημέρωσε πως έδρα της ομάδας θα είναι το ΟΑΚΑ και… αναπληρωματική έδρα τη Ριζούπολη, προσπαθώντας παράλληλα να «φορτώσει» το δικό της έγκλημα στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό!

Η διοίκηση του Γιάννη Αλαφούζου, κάθε μέρα που περνάει επιβεβαιώνει τα αντιπαναθηναϊκά της αισθήματα. Όπως είχε αποκαλύψει το Leoforos.gr, οι άνθρωποι που ηγούνται της ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν έμειναν μόνο στον εκβιασμό προς τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, όπου απειλούσαν να παίξει η ποδοσφαιρική ομάδα στο ΟΑΚΑ ή τη Ριζούπολη, αλλά το έκαναν και πράξη. Κάτι που δείχνει πως είχαν ήδη αποφασίσει να κάνουν αυτή την κίνηση, μόνο και μόνο για να μην δώσουν τα χρήματα που πρέπει να δώσουν βάσει νόμου και υποχρέωσής τους στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό.

Μάλιστα, στην επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, για να ενημερώσει τον κόσμο πως η έδρα της ομάδας θα είναι το ΟΑΚΑ και δεύτερη έδρα η Ριζούπολη, σε ένα γήπεδο όπου το να παίζει ο Παναθηναϊκός σαν γηπεδούχος θα συνιστά όχι απλά ειρωνεία αλλά και εμπαιγμό προς την ιστορία της ομάδας και του κόσμου της καθώς κανείς δεν ξεχνά το πλέον ντροπιαστικό σκηνικό που στήθηκε εκεί πριν από μια 15ετία, προσπαθεί να αποτινάξει από πάνω της την ευθύνη για την απαράδεκτη απόφαση και να τη φορτώσει στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό.

Στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν εξήγησαν βέβαια, για ποιο λόγο δεν δέχθηκαν καμία από τις προτάσεις που έκανε ο Ερασιτέχνης για τη χρήση της Λεωφόρου, ούτε καν αυτή που τους καλούσε να ορίσουν οι ίδιοι αντίτιμο και απλά να δεσμευθούν για κανονικότητα στην πληρωμή του, ούτε και γιατί προτίμησαν το πανάκριβο, αχανές και «κρύο» ΟΑΚΑ για έδρα σε μια κομβική σεζόν, όπου όλα τα δεδομένα – αγωνιστικά και μη – είναι εναντίον του «τριφυλλιού».

Προφανώς και στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός το μόνο που τους ενδιέφερε στην ανακοίνωση, ήταν να επιτεθούν για άλλη μια φορά αναίσχυντα και με περίσσιο θράσος στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό και τη διοίκησή του, παρά να εξηγήσουν στον κόσμο γιατί βάζουν «ταφόπλακα» στο αγωνιστικό τμήμα και το φέρνουν ακόμα πιο κοντά στη διάλυση, αναγκάζοντάς το να παίξει στο ΟΑΚΑ…

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποφάσισε να προχωρήσει σε συμφωνία με το ΟΑΚΑ προκειμένου το γήπεδο του συγκροτήματος να χρησιμοποιηθεί ως έδρα της ομάδας. Αναπληρωματική έδρα θα δηλωθεί στις αρμόδιες αρχές το γήπεδο "Γεώργιος Καμάρας" και έχει ήδη προχωρήσει η σχετική  συμφωνία. 

Η απόφαση ελήφθη αναγκαστικά, κατόπιν της ανοίκειας συμπεριφοράς της διοίκησης του Ερασιτέχνη, η οποία έδιωξε την ομάδα από την ιστορική έδρα της Λεωφόρου με εξώδικη καταγγελία στις 3-8-2018, όπου ζήτησε να απομακρυνθούμε από το γήπεδο και να της παραδώσουμε τα κλειδιά.  Η διοίκηση του ερασιτέχνη, παραβίασε το συμβόλαιο, παραβίασε τον νόμο και παραβίασε κάθε κανόνα ηθικής. Για την παράλογη αυτή συμπεριφορά, προσφεύγουμε στην δικαιοσύνη. Ωστόσο επειδή τα χρονικά περιθώρια είχαν στενέψει και κινδύνευε η ομάδα να βρεθεί εκτός πρωταθλήματος και κυπέλλου, έπρεπε στον φάκελο συμμετοχής να δηλωθεί κύρια και αναπληρωματική έδρα. Γι’ αυτό και αποφασίστηκαν τα ανωτέρω.

Ελπίζουμε όταν η διοίκηση του Ερασιτέχνη σκεφθεί με ψυχραιμία και όχι υπό την επήρεια προσωπικών αδυναμιών, να επανέλθει στην λογική και να καταλάβει το ολέθριο για την ιστορία της ομάδας λάθος της».

Πηγή: Leoforos.gr



ΠΑΟΚ-Μπριζ 0-2: Αξεπέραστο εμπόδιο οι εξαιρετικοί Βέλγοι
ΠΑΟΚ-Μπριζ 0-2: Αξεπέραστο εμπόδιο οι εξαιρετικοί Βέλγοι
ΕΠΟ: «Ουδέποτε ετέθη θέμα θετικού δείγματος διεθνούς ποδοσφαιριστή»
ΕΠΟ: «Ουδέποτε ετέθη θέμα θετικού δείγματος διεθνούς ποδοσφαιριστή»
Conference League: Ο Μαρτίνες δε χάνει στα πέναλτι, πρόκριση για Άστον Βίλα!
Conference League: Ο Μαρτίνες δε χάνει στα πέναλτι, πρόκριση για Άστον Βίλα!
Άρης – ΑΕΚ: Ατομικό για Μουκουντί και Άμραμπατ | Εκτός οι Λιβάι Γκαρσία, Στάνκοβιτς
Άρης – ΑΕΚ: Ατομικό για Μουκουντί και Άμραμπατ | Εκτός οι Λιβάι Γκαρσία, Στάνκοβιτς
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved