Ολυμπιακός: Νέα διαρκείας για την… επανεκκίνηση (photos)

Ολυμπιακός: Νέα διαρκείας για την… επανεκκίνηση (photos)

Τις κάρτες διαρκείας για τη νέα σεζόν παρουσίασε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, το μεσημέρι της Δευτέρας (4/6).

Οι «ερυθρόλευκοι» προχώρησαν για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν σε μείωση των τιμών μέχρι και 10%, ενώ για πρώτη φορά, σ’ όλα τα εντός έδρας ματς των υποχρεώσεων στην Ελλάδα, θα υπάρχει ειδική εξέδρα για ΑΜΕΑ αλλά και για ανέργους, που δεν μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια διαρκείας, αλλά θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά την ομάδα τους.

Στο πάνελ για την παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας βρέθηκε ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, αλλά και ο Παναγιώτης Μπαντούνας, Υπεύθυνος Διαχείρισης Εισιτηρίων. «Ολυμπιακέ μαζί σου. Η ψυχή μας και η ψυχή σου. Για τη δόξα, την τιμή σου, για το μεγαλείο σου», είναι το μότο των νέων εισιτηρίων διαρκείας. Αρχικά, ο πρώτος εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Κώστα Πολυχρονίου για την απώλεια του και στην συνέχεια μίλησε για την… επανεκκίνηση που γίνεται, αλλά και την βοήθεια που δίνεται μέσω των εισιτηρίων διαρκείας προς τον Ερασιτέχνη.

OlympiacosDiarkeiasV

«Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός έχει κατακτήσει 55 πρωταθλήματα κι έχει παίξει οκτώ ευρωπαϊκούς τελικούς. Με τον κόσμο να στηρίζει και τον Βαγγέλη Μαρινάκη να είναι πάντα δίπλα στις ομάδες ενισχύοντας συνεχώς όλα τα τμήματα. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βάζει τα χρήματα για να παίζουν δύο ομάδες του Ολυμπιακού ευρωπαϊκούς τελικούς την ίδια μέρα. Κατακτήσαμε 55 τίτλους, ενώ από την ίδρυσή του μέχρι το 2010 είχαμε 77. Αυτό συνέβη με τη στήριξη του κόσμου, μέσω της κάρτας φιλάθλου, καθώς και με την οικονομική «αιμοδοσία» του κ. Μαρινάκη», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Κα συνέχισε: «Ο Ολυμπιακός έχει μεγαλουργήσει, όταν αντίπαλοί μας έχουν διαλυθεί, έχουν υποβιβαστεί στη Β’ Εθνική. Αυτό γίνεται με τη στήριξη της Θύρας 7, των φιλάθλων μας, του Βαγγέλη Μαρινάκη, του Μιχάλη Κουντούρη, γεμίζουμε κολυμβητήρια, γήπεδα, είμαστε παντού, όταν φυσικά δεν υπάρχουν φωτογραφικές απαγορεύσεις. Ο κόσμος του Ολυμπιακού στηρίζει αυτή την προσπάθεια και κανείς δεν έχει εκφράσει την παραμικρή διαμαρτυρία. Είμαστε πολύ περήφανοι για την στήριξη που προσφέρουν οι φίλαθλοι μας. Μπορούμε να πούμε ότι ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη αθλητική ομάδα στην Ευρώπη».

Στην συνέχεια, ο λόγος πέρασε στον Παναγιώτη Μπαντούνα, ο οποίος προχώρησε στις λεπτομέρειες για τα νέα εισιτήρια διαρκείας, τις τιμές, με την προσφορά και στον Ερασιτέχνη, αλλά και τα προνόμια που θα απολαμβάνουν οι κάτοχοι των νέων καρτών.

OlympiacosDiarkeias01

Οι περίοδοι διάθεσης των διαρκείας

Η διάθεση των νέων καρτών διαρκείας θα πραγματοποιηθεί σε δύο περιόδους. Η πρώτη θα αρχίσει από το πρωί της Τρίτης (5/6) και μέχρι την Πέμπτη 21 Ιουνίου, κατά την οποία, δικαίωμα απόκτησης θα έχουν οι προηγούμενοι κάτοχοι, ενώ από την Δευτέρα 25 του μηνός, θα ελευθερωθούν όλες οι θέσεις και μπορούν και νέοι κάτοχοι να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στο «Γ. Καραϊσκάκης».

OlympiacosDiarkeias02

Οι τρόποι διάθεσης θα γίνεται τόσο από το επίσημο site των Πειραιωτών, όσο και από το τηλεφωνικό κέντρο, αλλά και με φυσική παρουσία από την αίθουσα Τύπου του φαληρικού γηπέδου, η οποία θα διαμορφωθεί ειδικά για τις ανάγκες της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας.

Από εκεί και πέρα, ο Κώστας Καραπαπάς απάντησε σε ερωτήσεις για:

Το κατά πόσο είναι εφικτό να γίνει νέο ρεκόρ στα εισιτήρια διαρκείας: «Αυτό θα μας το πει ο κόσμος. Είναι ένα κίνητρο. Τα ρεκόρ είναι για να σπάνε. Όταν έχεις φτάσει σ’ ένα ρεκόρ, περιμένεις το επόμενο ρεκόρ».

Την κάρτα φιλάθλου, αλλά και δημοσιεύματα αναφορικά με τη UNICEF: «Για την κάρτα φιλάθλου δεν αλλάζει κάτι, χρειάζεται για να αγοράσει κανείς εισιτήριο. Για τη UNICEF, ο Ολυμπιακός ουδέποτε είχε κάποια συνεργασία με το ελληνικό τμήμα της, αλλά με την παγκόσμια. Καταλαβαίνω πως μερικοί ακόμη και γι’ αυτό θα κάνουν σπέκουλα, ας πάνε στα χωριά της Αφρικής όπου κάνουν εμβόλια τα παιδάκια να τα πουν κι εκεί».



Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved