Απάντηση Κυριάκου για το... Μάο Μάο του Μελισσανίδη

Απάντηση Κυριάκου για το... Μάο Μάο του Μελισσανίδη

Εκατέρωθεν πυρά με αφορμή τις δηλώσεις του Δημήτρη Μελισσανίδη μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Λεβαδειακού

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα της ΑΕΚ με τον Λεβαδειακό στον οποίο, η Ένωση «κλείδωσε» τον τίτλο με την απόφαση της έφεσης που θα κρίνει το πρωτάθλημα να εκκρεμεί, ο Δημήτρης Μελισσανίδης έριξε λάδι στη... φωτιά με τις δηλώσεις του.

Στις δηλώσεις του, λοιπόν, ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ είπε: «Είμαστε χαρούμενοι που κατακτάμε τον τίτλο. Το άξιζε ο κόσμος, 70.000 άνθρωποι ήρθαν και από την επαρχία και γέμισε το ΟΑΚΑ».

Για το αν νιώθει δικαιωμένος: «Το περιμέναμε με το νέο γήπεδο. Ήρθε νωρίτερα… Δεν πειράζει. Η δικαίωση είναι για τον προπονητή και τους παίκτες. Αυτοί το αξίζουν. Παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο μέσα στη χρονιά
».

Για τον Λάζαρο και για μεταγραφές: «Αυτά δεν μπορούμε να το κουβεντιάζουμε μπροστά στις κάμερες. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Θα τα δούμε».

Για τις δικαστικές αποφάσεις που έχουν καθυστερήσει: «Ναι, πράγματι έχουν καθυστερήσει. Τι να με φοβίζει; Είδαμε τι έγινε. Μπήκαν μέσα και διέκοψαν το παιχνίδι. Σαν… Μάο Μάο».

Η τελευταία ατάκα προκάλεσε την αντίδραση του ΠΑΟΚ που απάντησε με τον υπεύθυνο επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κυριάκο Κυριάκου, να γράφει στα social media: «Λογικά σήμερα, όσοι μας κατηγόρησαν για προκλητική δήλωση εναντίον της Σκολαρίκη, όσους μας κατηγόρησαν ως αλαζόνες ή προκλητικούς, όσοι υποκρίνονται άμεμπτη ηθική, όσοι κατηγορούν τον Λουτσέσκου και τους ποδοσφαιριστές μας για άστοχες δηλώσεις, κάτι θα βρουν να πουν ε;»

 

 



Λιθουανία-Ελλάδα στα προημιτελικά του Eurobasket με ενισχυμένες αποδόσεις στα καταστήματα ΟΠΑΠ
Λιθουανία-Ελλάδα στα προημιτελικά του Eurobasket με ενισχυμένες αποδόσεις στα καταστήματα ΟΠΑΠ
EuroBasket 2025: Αυτοί σφυρίζουν τη μεγάλη αναμέτρηση με τη Λιθουανία
EuroBasket 2025: Αυτοί σφυρίζουν τη μεγάλη αναμέτρηση με τη Λιθουανία
«Πρασινίζουν» τη «Riga Arena» οι Λιθουανοί
«Πρασινίζουν» τη «Riga Arena» οι Λιθουανοί
Άρης: Επίσημο το «διαζύγιο» με Ουζουνίδη
Άρης: Επίσημο το «διαζύγιο» με Ουζουνίδη
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved