Λυσάνδρου: «Αν δεν το διέκοπτε θα έμπαιναν όλοι μέσα»

Λυσάνδρου: «Αν δεν το διέκοπτε θα έμπαιναν όλοι μέσα»

Τι είπε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ Μηνάς Λυσάνδρου για το ντέρμπι της Τούμπας στο πειθαρχικό όργανο της Super League.

Αναλυτικά όσα είπε αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μηνάς Λυσάνδρου:

 

«Αν είμαι τόσο ισχυρός που τρομοκρατώ την Τούμπα και ένας διαιτητής κρέμεται από την δικιά μου μαγκιά, σύμφωνα με όσα είπε ο κ. Γκαγκάτσης, τότε να ζητήσω αύξηση από την ΑΕΚ!

Ο διαιτητής μπορούσε να βγει στο γήπεδο να ξεκινήσει το ματς. Και τότε εμείς να μην βγούμε. Εγώ δεν άκουσα κάποιο σφύριγμα. Άκουσα μια φασαρία, έτρεξα να δω τι γίνεται. Ο Κομίνης δεν μου είπε για σφύριγμα ούτε ότι βγαίνει. Μου είπε ότι με φώναζε και δεν πήγαινα. Ότι με έψαχνε. Δεν υπήρχε σφύριγμα.

Ο κ. Κομίνης τοποθετήθηκε με το φύλλο αγώνα. Ουδέποτε και με κανέναν τρόπο, δεν κάλεσε τις ομάδες στον αγωνιστικό χώρο! Είναι διεθνής και έμπειρος διαιτητής και ξέρει πολύ καλά με ποιες ενέργειες θα ξεκινούσε και πάλι ένας αγώνας.

Όταν εγώ πήγα στη φυσούνα να δω τι γίνεται, ήταν ο Σαραϊδάρης. Και μετά εμφανίστηκε ο Γκαγκάτσης. Εγώ, στην διάρκεια όλων των περιστατικών στον αγωνιστικό χώρο με Σαββίδη και Μίχελ, δεν είδα ποτέ τον Γκαγκάτση.

O μάρτυρας είπε ότι ο Σαββίδης δεν φέρει πάντα το όπλο. Άρα, επέλεξε την στιγμή για να το φέρει. Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας, να συγκεντρωθούμε όλοι στον πάγκο. Αρνούμαι κατηγορηματικά το ειρωνικό χειροκρότημα προς τον Σαββίδη και είναι προκλητικός ως ισχυρισμός. Όταν συμμετείχα στη συζήτηση για το γκολ, μέσα στα αποδυτήρια, ρώτησα τον Κομίνη σε τι κατάσταση είναι. Εγώ είπα ότι είναι καθαρά θέμα ασφάλειας. Η ασφάλεια υπαγορεύει το να βγει ο διαιτητής και να πει 1-0. Αν έλεγε κάτι άλλο, θα έμπαιναν όλοι μέσα. Εμείς αυτό που είπαμε στον Κομίνη, ότι αδυνατούμε λόγω ανασφάλειας, του το είπαμε για να το αξιολογήσει. Δεν του το είπαμε ως αντίρρηση.

Μπήκε ο ιδιοκτήτης μιας ομάδας, ένοπλος και συνοδευόμενος! Το παιχνίδι ήταν σε εξέλιξη! Σκεφτείτε την εικόνα! Ήταν σοκαριστικό! Έγινε πρωτοσέλιδο σε 17 χώρες. Η ECA ανακάλεσε την ιδιότητα του μέλους στον ΠΑΟΚ. Η απόφαση του Υπουργού ελήφθη σε σύσκεψη με τον πρωθυπουργό. Στο ανώτατο κλιμάκιο όλων των επιπέδων. Αυτή η απόφαση ονοματίζει το όπλο και τον κ. Σαββίδη. Είναι ποτέ δυνατόν αυτό να αποτελεί λόγο διακοπής μιας ολόκληρης διοργάνωσης, και να μην αποτελεί λόγο διακοπής ενός αγώνα; Η κυβέρνηση αντέδρασε ακαριαία, δεν άφησε να γίνει ούτε το ΠΑΣ-Απόλλων!

Ακούστηκε ότι κρίνεται τίτλος! Αυτό είναι συναισθηματικός εκβιασμός! Αφού μένουν άλλες 5 αγωνιστικές! Έχουμε έναν ιδιοκτήτη ομάδας που μπήκε μαινόμενος οπλοφορώντας μέσα στο γήπεδο! Είναι τόσο ισχυρό αυτό, που δεν ασχολήθηκε κανείς με τον Μίχελ».

 



Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επανέρχεται η Γαλατασαράι για τον Ερικσεν
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επανέρχεται η Γαλατασαράι για τον Ερικσεν
Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved