Ολυμπιακός: Εποχή Γκαρθία και επίσημα!

Ολυμπιακός: Εποχή Γκαρθία και επίσημα!

Και με τη βούλα νέος προπονητής του Ολυμπιακού είναι ο Όσκαρ Γκαρθία.

Ξεκινάει και επίσημα στον Ολυμπιακό η εποχή του Οσκαρ Γκαρθία. Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν σήμερα τον Ισπανό τεχνικό ως τον αντικαταστάτη του Τάκη Λεμονή στο πάγκο της ομάδας, χωρίς όμως να αναφέρουν την χρονική διάρκεια του συμβολαίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Πειραιωτών: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 44χρονο προπονητή, κ. Όσκαρ Γκαρθία. Ο Όσκαρ Γκαρθία γεννήθηκε στις 26 Απριλίου του 1973 στη Σαμπαντέλ της Βαρκελώνης. Άρχισε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Ακαδημία της Barcelona και μετά από δύο χρόνια ανέβηκε στην πρώτη ομάδα των «μπλαουγκράνα», όπου και αγωνίστηκε για έξι χρόνια με μεγάλη επιτυχία! Επίσης, στην πλούσια ποδοσφαιρική του καριέρα αγωνίστηκε στις Valencia, Espanyol Albacete και Lleida. Ως προπονητής έχει κατακτήσει δύο νταμπλ Αυστρίας με την Red Bull Salzburg (2015/2016, 2016/2017) και ένα πρωτάθλημα Ισραήλ με την Maccabi Tel Aviv (2012/2013). Επίσης, διετέλεσε με επιτυχία τεχνικός της Brighton και της Watford στην Αγγλία και της Saint-Étienne στη Γαλλία αλλά και της ομάδας Νεων της Barcelona.»

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Κυριακή (7/1, 19:30) την ΑΕΛ στην Λάρισα στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Super League. Ο Φελίπε Πάρντο σε δηλώσεις στο συνδρομητικό κανάλι της «NOVA» τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του δεν θα επηρεαστούν από την αλλαγή προπονητή και παραμένουν προσηλωμένοι στο στόχος του που δεν είναι άλλος από το «διπλό». Επιπλέον ο Κολομβιανός έξτρεμ υπογράμμισε πως ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα είναι μια δήλωση του Ολυμπιακού προς τους ανταγωνιστές, ενώ δεν παρέλειψε να στείλει τις ευχές του για το νέο έτος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πάρντο:

Για την περίοδο των διακοπών: «Οι μέρες των διακοπών ήταν οικογενειακές, πήγαμε στη Ρώμη και στο Βατικανό και βρεθήκαμε στη λειτουργία το πρωί στις 24 Δεκεμβρίου. Ζήτησα από τον Θεό υγεία για την οικογένειά μου και για εμένα.»

Για το πόσο εύκολο είναι να κρατήσει ένας ποδοσφαιριστής το πρόγραμμα της ομάδας στις γιορτές: «Αυτό είναι θέμα διαχείρισης του χρόνου και το πότε πρέπει να κάνεις τι. Ήταν σημαντικές οι διακοπές αυτές για τους παίκτες, διότι είχαν την ευκαιρία να πάρουν χρόνο με την οικογένειά τους και να ξεκουραστούν. Αυτή τη φορά οι διακοπές ήταν αφιερωμένες στην οικογένεια.»

Για το παιχνίδι που έρχεται με την ΑΕΛ σε συνδυασμό με την αλλαγή προπονητή: «Ο σύλλογος βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο με τις αλλαγές που έχουν γίνει. Όμως αυτό δεν αγγίζει τους παίκτες διότι ξέρουμε τον στόχο μας, που είναι να μείνει η ομάδα στην κορυφή. Γι 'αυτό θα πάμε εκεί να κερδίσουμε και να μείνουμε πρώτοι. Έχω δει πολλά παιχνίδια της ΑΕΛ και το τελευταίο με την Ξάνθη. Κέρδισε εύκολα με καλή επιθετική λειτουργία, όμως εμείς ξέρουμε τι θέλουμε και τι να κάνουμε, να παίξουμε το παιχνίδι μας, κυριαρχικό ποδόσφαιρο και ποιοτικό, ώστε να συνεχίσουμε να βλέπουμε τους άλλους από την πρώτη θέση.»

Για το τι σημαίνει ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα:«Σημαίνει ότι δηλώσαμε αυτό που θέλαμε ακόμα και όταν ήμασταν 5 βαθμούς πίσω. Στείλαμε το μήνυμα σε όλους, ότι θέλαμε να επιστρέψομε στην κορυφή και τώρα να μείνουμε εκεί. Σίγουρα το πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό με την απόσταση μεταξύ των ομάδων να είναι μικρή. Όμως ο Ολυμπιακός έχει δείξει ότι μπορεί και θέλει να είναι πρώτος και αυτό θα κάνουμε δίνοντας το 100% ώστε να πάρουμε το πρωτάθλημα.»

Για το τι εύχεται για το 2018:«Στους φιλάθλους της ομάδας μας εύχομαι υγεία, ευτυχία και ευημερία. Για εμένα εύχομαι επιτυχίες, γκολ, ποιότητα και να πάω στο μουντιάλ. Το θέλω πολύ και πρέπει να παλέψω για να το πετύχω.»



ΑΕΚ: Τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών
ΑΕΚ: Τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών
Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός AKTOR: Οι Ιταλοί ακύρωσαν εισιτήρια Ελλήνων λίγο πριν το τζάμπολ!
Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός AKTOR: Οι Ιταλοί ακύρωσαν εισιτήρια Ελλήνων λίγο πριν το τζάμπολ!
Βύρωνας: Talk of the town η Μαρίνα Σάττι σε κατάστημα ΟΠΑΠ
Βύρωνας: Talk of the town η Μαρίνα Σάττι σε κατάστημα ΟΠΑΠ
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Ετοιμοπόλεμοι οι «πράσινοι» διεθνείς, αποφόρτιση ο Σπόραρ - Εκτός ο Μπάμπα
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Ετοιμοπόλεμοι οι «πράσινοι» διεθνείς, αποφόρτιση ο Σπόραρ - Εκτός ο Μπάμπα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved