Ολυμπιακός: Τι είπε ο Λεμονής για Καπίνο
SHARE

Ολυμπιακός: Τι είπε ο Λεμονής για Καπίνο

Ο Τάκης Λεμονής αναφέρθηκε στο θέμα Καπίνο με αφορμή την επάνοδό του στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τάκη Λεμονή στη Nova:

-Για την τέταρτη επιστροφή του στον πάγκο του Ολυμπιακού και για το γεγονός πως η διάθεσή του δείχνει πως είναι η πρώτη του φορά.

Πάνω απ' όλα αυτό που θέλω να τονίσω είναι πως έχω πολύ μεγάλη όρεξη γι' αυτή τη δουλειά. Όπως έχω πει και παλιότερα, όταν είμαι στον Ολυμπιακό πολλαπλασιάζεται επί εκατό αυτή η όρεξη.

-Τι σημαίνει για εσάς ο Ολυμπιακός;

Το καταλαβαίνετε πως είμαι από μικρό παιδί εδώ και σαν ποδοσφαιριστής. Είναι η ομάδα που μεγάλωσα, που αγάπησα...Έχω περάσει σχεδόν την μισή ζωή μου εδώ μέσα.

-Εκεί οφείλεται και το τρομερό "δέσιμο" με τον κόσμο του Ολυμπιακού;

Μπορεί το ποδόσφαιρο να είναι επαγγελματικό αλλά είναι πολύ σημαντικό, γιατί πλέον είναι πολύ δύσκολο να βρεις και παίκτες με μεγάλη διάρκεια σε μια ομάδα και γενικά ανθρώπους. Αλλάζουν πολύ γρήγορα ιδιαίτερα τα ρόστερ των ομάδων.

Είναι σημαντικό για τον κόσμο να αισθάνεται ό, τι είναι και ένας δικός του άνθρωπος, ένας πολύ κοντινός του άνθρωπος μέσα στην ομάδα.

-Είχατε πει, κατά την αναχώρηση της ομάδας για το Τορίνο, πως είχατε παρακολουθήσει τον πρώτο αγώνα της Γιουβέντους. Νιώθατε έτοιμος για τον αγώνα;

Απλά είχα παρακολουθήσει τον αγώνα. Μου αρέσει να βλέπω τα ξένα παιχνίδια και το μυαλό μου πήγαινε εκεί. Στο τι θα έκανα εγώ απέναντι σε μια τέτοια ομάδα. Φιλολογικά τελείως, δεν υπήρχε κάτι. Όταν έγινε η κουβέντα, το τηλέφωνο για να επιστρέψω σίγουρα εκεί πήγε το μυαλό μου γιατί τα χρονικά περιθώρια ήταν πάρα πολύ μικρά.

-Πρέπει να μιλήσατε πολύ με τους παίκτες, γιατί όντως τα περιθώρια ήταν πολύ μικρά;

Κατ' αρχάς έχουμε έναν πολύ καλό τρόπο λειτουργίας, εδώ στο Ρέντη. Ήταν έτοιμα τα πάντα, όσον αφορά το παιχνίδι της Γιουβέντους, είχε γίνει πολύ καλή δουλειά στο σκάουτινγκ. Οπότε κάθισα, ούτε κι εγώ ξέρω πόσες ώρες με τους συνεργάτες μου, να δούμε τι γίνεται με την Γιουβέντους. Ήταν σημαντικό αυτό γιατί δεν χρειάστηκε να ξοδέψω πολλές ώρες εγώ, για να συλλέξω τα στοιχεία για την Γιουβέντους.

Έτσι κι αλλιώς στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο είναι πολύ πιο εύκολα τα πράγματα, γιατί βλέπεις συνέχεια αγώνες αυτών των ομάδων. Από εκεί και πέρα έπρεπε να σκεφτούμε κι εμείς τι καλό έχουμε σαν ομάδα και τι δυσκολίες μπορούμε να βάλουμε στην Γιουβέντους. Ήταν ένα κομμάτι που δουλέψανε αρκετά καλά τα παιδιά. Κατανόησαν, και πρέπει να πούμε και κάτι άλλο για να το καταλάβει ο κόσμος. Είναι πολύ πιο εύκολο να στήσεις μια ομάδα για να αμυνθεί και να παίξει με αντεπιθέσεις. Το πιο δύσκολο κομμάτι είναι το δημιουργικό. Γι' αυτό κι εγώ προσπαθώ να "προσγειώσω" τους πάντες πως αυτό το παιχνίδι είναι παρελθόν. Κάναμε μια καλή προσπάθεια, αλλά έχουμε μπροστά μας πολύ δύσκολη συνέχεια, γιατί πρέπει, αυτό έχω παρακολουθήσει από τα παιχνίδια του Ολυμπιακού, να δουλέψουμε αρκετά στο πως θα δημιουργήσουμε φάσεις και πως θα σκοράρουμε περισσότερο σαν ομάδα. Αυτό είναι το δημιουργικό κομμάτι που είναι πολύ πιο δύσκολο και θέλει πολλή περισσότερη δουλειά.

-Το λέτε αυτό γιατί στο ελληνικό πρωτάθλημα θα αντιμετωπίσετε ομάδες που θα αμύνονται μαζικά και θα πρέπει να βρείτε τρόπους να δημιουργήσετε ρήγματα σε κλειστές άμυνες;

Υπάρχει μια ιδιαιτερότητα, κακά τα ψέματα, Υπάρχει μια τεράστια διαφορά, ιδιαίτερα του ρυθμού στα ευρωπαϊκά ματς σε αυτά του Champions League σε σύγκριση με τους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος. 'Αρα παίκτες οι οποίοι ενδεχομένως εδώ να μπορούν να τα καταφέρουν αρκετά καλά, στην Ευρώπη να δυσκολεύονται περισσότερο. Είναι πολύ φυσιολογικό γιατί δεν έχουμε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα για να πούμε πως σχεδόν οι διαφορές είναι λίγες. Αν πάρουμε την Premier League ή την Serie A ή το ισπανικό πρωτάθλημα δεν είναι τεράστιες οι διαφορές τους με το Chαmpions League με τα πρωταθλήματα αυτά. Σε εμάς υπάρχει αυτή η δυσκολία.

-Πόσο έχει αλλάξει η ομάδα σε σχέση με αυτή που αφήσατε πριν από λίγους μήνες; Γιατί δείχνει να έχει καλύτερο και πιο ποιοτικό ρόστερ σε σχέση με πέρυσι το οποίο δεν διαχειρίστηκε αποτελεσματικά ο προκάτοχός σας.

Δεν μπαίνω σε αυτή τη λογική. Το ρόστερ είναι πιο ποιοτικό, ίσως σε ένα, δυο πράγματα θα ήθελα να έχω κάτι διαφορετικό, αλλά για όνομα του Θεού...

-Θα μας τα πείτε αυτά τα δύο;

Όχι.

Είναι πολύ σημαντικό πως με μιάμιση προπόνηση και με αρκετές παρατηρήσεις στην ανάλυση των αντιπάλων, οι παίκτες κατάφεραν και παρουσίασαν ένα συμπαγές σύνολο, πράγμα που δεν το είχαμε δει.
Είναι ενδεικτικό πως οι παίκτες αυτοί κατανοούν αρκετά εύκολα κάποια πράγματα, είναι πολύ σημαντικό αυτό. Η ποιότητα που λέμε δεν είναι μόνο αν ντριμπλάρει καλά ένας παίκτης ή αν πασάρει καλά. Ο καλός παίκτης φαίνεται και σε αυτά τα πράγματα. Στο πόσο γρήγορα αντιλαμβάνεται τις καταστάσεις που δημιουργούνται.

-Δεν νομίζω πως περίμεναν πολλοί πως στον αγώνα της Τετάρτης θα ξεκινούσατε τον Νικολάου στο βασικό σχήμα.


Εμένα με βοήθησε πολύ το γεγονός πως τον ήξερα και γνώριζα τα χαρακτηριστικά του.

-Είναι πιο έτοιμος από πέρυσι;

Ναι, βεβαίως

Όταν τελείωσε το περσινό πρωτάθλημα, υπήρχε η πιθανότητα να μείνω στην ομάδα υπήρχε η πιθανότητα να φύγω, αλλά μέσα στο μυαλό μου καταλαβαίνετε πως εγώ δούλευα σαν να έμενα στην ομάδα. Ο Νικολάου ήταν ένα από τα παιδία που είχα σκεφτεί πολύ σοβαρά πως σε αυτή την σεζόν θα έπρεπε να πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής. Τώρα ήρθαν οι καταστάσεις έτσι, γιατί στο μυαλό είχα τον Ρομαό πιο μπροστά στην φυσική του θέση, άρα γατί όχι. Έτσι κι αλλιώς στην κουβέντα που κάναμε πριν το ματς, μίλησα και με τον Νικολάου και με τον Κούτρη, πως οι αγώνες αυτοί είναι οι πιο ωραίοι για έναν ποδοσφαιριστή. Το μόνο που τους είπα είναι να μην έχουν κανένα άγχος, δεν τους είπα πως είναι το ίδιο πράγμα με την προπόνηση δεν είμαι τρελός, αλλά δεν υπάρχει λόγος να έχουν άγχος και απ' ότι είδαμε όλοι τα κατάφεραν αρκετά καλά και τα δυο παιδιά.

-Είναι σαφές πως υπολογίζετε όλους τους παίκτες της ομάδας....

Καταλαβαίνω την ερώτηση. Είναι πολύ απλά τα πράγματα. Αν δείτε τα ματς που έχουμε, αρχής γενομένης μετά την διακοπή, με τον Πανιώνιο θα καταλάβετε ότι εκ των πραγμάτων δεν γίνεται να μην υπολογίζω σε όλους τους παίκτες. Αν ήταν διαφορετικά τα πράγματα όλες οι ομάδες θα είχαν ένα ρόστερ γύρω στα 20 άτομα και να υπολόγιζαν περισσότερο σε 13-14 από αυτά. Όμως η σειρά των αγώνων είναι τέτοια που θα πρέπει να βοηθήσουν όλοι οι ποδοσφαιριστές και τον εαυτό τους και την ομάδα και να παρουσιάσουν το καλύτερο πρόσωπο. Δεν γίνεται αλλιώς, δεν μπορούμε να αφήσουμε παίκτες μακριά.

-Από εχθές έχετε μαζί σας και τον Στέφανο Καπίνο, σε μια περίπτωση που θυμίζει μια ανάλογη με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο πριν από χρόνια, Εσείς ήσασταν και τότε στον πάγκο και ουσιαστικά επανεκκινήσατε την καριέρα του και έμεινε πολλά χρόνια στην ομάδα.

Εντάξει είναι ένα θέμα που το συζητήσαμε και με τον πρόεδρο και με τον Στέφανο. Πρέπει να καταλάβει πως είναι παίκτης του Ολυμπιακού. Εμείς θέλουμε να έχουμε τους καλύτερους παίκτες στην ομάδα και ειδικά μετά την εμφάνιση του Προτό αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα γιατί διαθέτουμε δυο πολύ καλούς τερματοφύλακες. Είναι στο χέρι του να προπονηθεί καλά και να δείξει αυτό που πραγματικά μπορεί, γιατί είναι ένας πολύ καλός γκολκίπερ.

-Έχετε μπροστά σας τον αγώνα με τον Ατρόμητο και είναι δεδομένο πως θα υπάρχουν αλλαγές σε σχέση με τον ευρωπαϊκό αγώνα.

Όπως είπα υπολογίζουμε όλους τους παίκτες. Σίγουρα είναι πολύ νωρίς και για εμένα, γιατί πέρα από το τεχνικό κομμάτι αφού ξέρω τους παίκτες και τα χαρακτηριστικά τους, παράλληλα όταν είσαι σε μια μεγάλη ομάδα παίζουν ρόλο και άλλοι παράγοντες. Μαθαίνω σιγά σιγά τους νέους παίκτες, τους παλιούς τους ήξερα. Θα ήθελα, βέβαια να σταθώ στον Ατρόμητο γιατί από εχθές το απόγευμα μετά την προπόνηση έχω παρακολουθήσει αγώνες του. Πριν έρθω εδώ πάλι με τους συνεργάτες μου έβλεπα αγώνες και σαν ομάδα μου έχει κάνει πολύ καλή εντύπωση. Είναι ίσως, και αυτό τόνισα στους συνεργάτες μου, το καλύτερο ρόστερ που είχε ο Ατρόμητος τα τελευταία χρόνια. Επίσης είναι μια πολύ ωραία ομάδα για να την παρακολουθήσεις. Το ματς είναι πολύ δύσκολο για μας και πρέπει να προσπαθήσουμε πάρα πολύ και να παίξουμε πάνω απ' όλα με μυαλό απέναντι σε αυτή την ομάδα. Είμαι αισιόδοξος, έτσι όπως βλέπω τους παίκτες μας, πως θα τα καταφέρουμε.

-Πώς περιμένετε την επιστροφή σας στο γήπεδο Καραϊσκάκη;

Είναι πολύ γρήγορο το διάστημα που ήμουν και πάλι στην ομάδα, οπότε αισθάνομαι σαν να μην πέρασε μια μέρα. Δεν έχω χρόνο να τα σκεφτώ αυτά, γιατί όλα έγιναν πολύ γρήγορα και πρέπει και εμείς γρήγορα να προσαρμοστούμε στις ανάγκες τόσο του πρωταθλήματος όσο και της Ευρώπης. Αυτό που είναι σημαντικό, πιστεύω, είναι να καταλάβει ο κόσμος ότι πολλές φορές πρέπει να συμμετέχει κι αυτός στο κομμάτι της τακτικής. Θα έχουμε παιχνίδια κόντρα σε ομάδες με κλειστές άμυνες, που θα χρειαστούμε πολύ υπομονή για να διασπάσουμε αυτές τις άμυνες και καμιά φορά το είχα νιώσει κι εγώ σαν ποδοσφαιριστής στο Καραϊσκάκη, ο κόσμος πιέζει πάρα πολύ ώστε να κάνεις κάθε λεπτό και επίθεση. Εγώ θα προτιμήσω σε κάθε ημίχρονο να κάνουμε 15 καλές επιθέσεις αντί για 30, αλλά να είναι πραγματικά καλές. Θέλουμε και ο κόσμος πραγματικά να μας βοηθήσει, να έχει υπομονή γιατί αν είδατε τα στατιστικά του αγώνα με την Γιουβέντους, ο Κιέλινι με τον Μπαρτζάλι είχαν 190-200 πάσες. Είναι τεράστιο νούμερο, αλλά ήταν πάσες χωρίς ουσία γιατί εμείς το επιζητήσαμε αυτό. Αλλά στο γήπεδο υπήρχε υπομονή από τον κόσμο της Γιουβέντους. Αυτό περιμένουμε κι εμείς γιατί η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη. Πρέπει να ανέβουμε γρήγορα εκεί που θέλουμε να είμαστε και ο κόσμος θα είναι κοντά μας με αυτόν τον τρόπο και θα μας βοηθήσει πάρα πολύ.

-Η ομάδα διαθέτει τέσσερις επιθετικούς, άρα είναι πολυ πιθανό να δούμε και κάτι διαφορετικό; Ειδικά στα εντός έδρας παιχνίδια;

Στην συζήτηση που είχα με τους παίκτες πριν από τον αγώνα με την Γιουβέντους, για το πως θα παίξουμε, όπως καταλαβαίνετε τους παρουσιάζουμε στον πίνακα 11 παίκτες σε συγκεκριμένες θέσεις.
Το 4-2-3-1 μπορεί να είναι 4-3-3, μπορεί να είναι 4-5-1 δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία. Σημασία έχει το στυλ παιχνιδιού που θέλουμε να εφαρμόσουμε. Σίγουρα, μπορείνα υπάρξουν παιχνίδια που να χρειαστεί να παίξουμε με δυο επιθετικούς, αλλά δεν μπορώ να μπω και σε μια λογική άμεσα και ξαφνικά να κάνω τόσο μεγάλες αλλαγές. Γιατί εκεί πλέον πάμε σε μεγάλες αλλαγές σε πράγματα που έχουν δουλέψει οι παίκτες. Χρειαζόμαστε χρόνο δουλειάς, γιατί εμείς οι προπονητές καλά τα λέμε πριν τον αγώνα για το πως θα παίξουμε, αλλά μπορεί να έρθει ένας διαιτητής και στο πέμπτο λεπτό να έχεις μια κόκκινη κάρτα. Έχεις δουλέψει όλη την εβδομάδα ένα συγκεκριμένο σύστημα και πλέον πρέπει αν παίξεις με 10 παίκτες. Αυτό είναι κάτι που στην δουλειά μας επάνω πρέπει να το λάβουμε υπ' όψη. Η δουλειά μας είναι να ετοιμάζουμε τους παίκτες να αντιμετωπίζουν οποιαδήποτε κατάσταση υπάρχει στο γήπεδο κατάλληλα.

Γιατί σε αυτή τη περίπτωση δεν θα σηκώσουμε τα χέρια ψηλά, κάτι πρέπει να κάνουμε. Οπότε είναι καλό εμείς να προετοιμάσουμε τους παίκτες για πάρα πολλά πράγματα στον αγωνιστικό χώρο, να τα έχουν κατανοήσει ώστε αυτόματα να ξέρουν τι πρέπει να κάνουν και όχι να φωνάζει ο προπονητής από τον πάγκο, πήγαινε εκεί, έλα εδώ. Γι' αυτό λέμε πως είναι καλό να μένουμε πολλά χρόνια σε μια ομάδα για να δουλεύουμε όλα αυτά τα πράγματα.

-Ποια είναι η κατάσταση με τους κεντρικούς αμυντικούς της ομάδας; Ο Ένγκελς είναι τιμωρημένος, ο Μποτία μόλις επέστρεψε και τι γίνεται με τον Βούκοβιτς;

Ο Βούκοβιτς θα κάνει μια μέρα ακόμα ατομικό και μετά θα μπεισε ρυθμούς. Προσπαθούμε να μην έχει την επιβάρυνση της Εθνικής ομάδας και ό ίδιος δεν θέλει να πάει, επιθυμεί να μείνει εδώ το διάστημα αυτό που μπορεί να δουλέψει για να είναι απόλυτα έτοιμος όταν αρχίσει και πάλι το πρωτάθλημα. Σίγουρα δεν θα παίξει στον αγώνα με τον Ατρόμητο, ούτε κάν το συζητάμε αυτό. Ο Μποτία έχει μπει σε κανονικούς ρυθμούς και είναι από τους παίκτες που υπολογίζεται σοβαρά για την συνέχεια.

-Θα μπορούσε ο Μποτία να παίξει και στο Τορίνο. Αλήθεια πως νιώθετε που δεν προλάβατε να κάνετε την διπλή αλλαγή;

Εκεί δεν προλαβαίνεις να σκεφτείς, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να βρεις τρόπο να αλλάξεις την κατάσταση. Τελειώνει εκείνη την στιγμή αυτό. Το γκολ είναι μια ψυχρολουσία,, αλλά με διάρκεια 1-2 δευτερόλεπτα, μετά λες τι μπορώ να κάνω για να γυρίσω την κατάσταση.

Στον Κολοσσό Ρόδου ο Δημάκος
Στον Κολοσσό Ρόδου ο Δημάκος
Οι αρετουσάριστες φωτό της Αδάμ από την Μύκονο. Το ολόσωμο μαγιό και οι βουτιές της
Οι αρετουσάριστες φωτό της Αδάμ από την Μύκονο. Το ολόσωμο μαγιό και οι βουτιές της
Ανυπόμονος να γίνει και πάλι «πράσινος» ο Παπαγιάννης (photo)
Ανυπόμονος να γίνει και πάλι «πράσινος» ο Παπαγιάννης (photo)
Survivor 2: Νάσος Παπαργυρόπουλος: Η ερώτηση για τον Γκότση και η άρνησή του να απαντήσει!
Survivor 2: Νάσος Παπαργυρόπουλος: Η ερώτηση για τον Γκότση και η άρνησή του να απαντήσει!
 • Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2018
 • Sports Classics: XTERRA Adventure Series 2018 E4
  16:45Outdoor Specials.
 • Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ - Ατρόμητος Αθηνών
  17:00Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. Προημιτελική φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • Sports Classics: XTERRA Adventure Series 2018 E5
  17:15Outdoor Specials.
 • Sports Classics: XTERRA Adventure Series 2018 E6
  17:45Outdoor Specials.
 • La Liga Specials - Πόλεις
  18:00Επεισόδιο: Εσπανιόλ. Στιγμιότυπα.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E29
  18:15Στιγμιότυπα.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix Βρετανίας
  18:30Παρακολουθήστε τον αγώνα που διεξάγεται στο Σίλβερστοουν, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Αφιέρωμα: Stefanos Tsitsipas
  19:00Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις προσπάθειες του Στέφανου Τσιτσιπά στη φετινή διοργάνωση του ATP World Tour. (Στέφανος Τσιτσιπάς - Πάμπλο Καρένο Μπούστα. 2018 ATP World Tour 500. Barcelona Open BancSabadell. 1ος ημιτελικός. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.)
 • Ποδόσφαιρο: Βιγιαρεάλ - Ατλέτικο Μαδρίτης
  20:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 29η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • GP Confidential 2018 E12
  21:00Στιγμιότυπα.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E653
  21:05Στιγμιότυπα.
 • Τένις: Ισπανία - Γερμανία
  21:20Davis Cup 2018. By BNP Paribas. Προημιτελικός. Αγώνας Μονού. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • Μπάσκετ: Αναντολού Εφές - Τόφας
  21:35Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 22η αγωνιστική. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  21:45Μέγαρα. 4ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μπράγκα - Μπενφίκα
  22:25Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ - Ατρόμητος Αθηνών
  23:00Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. Προημιτελική φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E653
  23:30Στιγμιότυπα.
 • Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018
 • WRC 2018
  00:00Ανασκόπηση μισής σεζόν.
 • Τένις: Γερμανία - Τσεχία
  00:10Fed Cup 2018. Ημιτελικός. Αγώνας Μονού. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • Ποδόσφαιρο: Μπέτις - Βαλένθια
  00:25Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Ποδόσφαιρο: Μπάγερν Μονάχου - Γκλάντμπαχ
  01:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 30ή αγωνιστική. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • GP Confidential 2018 E12
  01:15Στιγμιότυπα.
 • Τένις: Γερμανία - Τσεχία
  01:35Fed Cup 2018. Ημιτελικός. Αγώνας Μονού. Περιγραφή: Αγγελική Παπαμιχαήλ.
 • Ποδόσφαιρο: Βιγιαρεάλ - Ατλέτικο Μαδρίτης
  02:20Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 29η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Μπάσκετ: Βαλένθια - Μπασκόνια
  02:30Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. 27η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • RBAR 2018
  03:00Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ - Ατρόμητος Αθηνών
  03:45Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. Προημιτελική φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • WRC 2018
  04:00Coiluna Loelle 2, Ιταλία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  04:05Γκστάαντ, Ελβετία. Τελικός γυναικών. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Ποδόσφαιρο: Μπράγκα - Μπενφίκα
  04:15Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Μπάσκετ: Αναντολού Εφές - Τόφας
  04:30Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 22η αγωνιστική. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  05:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • WRC 2018
  05:15Sassari Argentiera 2 - Power Stage, Ιταλία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  05:30Παγκόσμιο Πρωτάθλημα XTERRA.
 • Ποδόσφαιρο: Μπάγερν Μονάχου - Γκλάντμπαχ
  06:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 30ή αγωνιστική. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  06:20XTERRA Pan-Am Championship.
 • Ποδόσφαιρο: Μπέτις - Βαλένθια
  06:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E653
  06:35Στιγμιότυπα.
 • WRC 2018
  07:05Ιταλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Υδάτινα Σπορ: 2018 Icarus Action E3
  07:10Στιγμιότυπα.
 • Ο Κόσμος του Αγγλικού Πρωταθλήματος 2017-18
  07:3049η αγωνιστική. Κατά τη διάρκεια της σεζόν, η εκπομπή παρουσιάζει όλες τις τελευταίες τροποποιήσεις των ποδοσφαιρικών ομάδων καθώς και συνεντεύξεις με παίκτες και προπονητές. Δείτε επίσης, ρεπορτάζ και ανασκοπήσεις σε πρώην και νυν αθλητές από όλο τον κόσμο.
 • Τένις: Ισπανία - Γερμανία
  07:35Davis Cup 2018. By BNP Paribas. Προημιτελικός. Αγώνας Μονού. Περιγραφή: Πάνος Λούτας.
 • Ποδόσφαιρο: Μπόχουμ - Καϊζερσλάουτερν
  08:15Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2017 - 2018. 30ή αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • GP Confidential 2018 E12
  08:20Στιγμιότυπα.
 • La Liga Specials - Πόλεις
  08:45Επεισόδιο: Εσπανιόλ. Στιγμιότυπα.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix Γερμανίας (Ζ)
  08:50Παρακολουθήστε τα ελεύθερα δοκιμαστικά 1 που διεξάγονται στο Nurburgring, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Βιγιαρεάλ - Ατλέτικο Μαδρίτης
  09:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 29η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Μπάσκετ: Βαλένθια - Μπασκόνια
  09:35Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. 27η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ - Ατρόμητος Αθηνών
  10:30Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. Προημιτελική φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  10:35Μαρκόπουλο.
 • WRC 2018
  11:05Ανασκόπηση μισής σεζόν.
 • Ποδόσφαιρο: Μπράγκα - Μπενφίκα
  11:30Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Μπάσκετ: Βενέτσια - Τρέντο
  11:40Ιταλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. Ημιτελικοί. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Beach Soccer: Λιθουανία - Ελλάδα (Ζ)
  11:45Euro 2018. Μόσχα. Αγώνας ανδρών. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • GP Confidential 2018 E12
  12:20Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μπάγερν Μονάχου - Γκλάντμπαχ
  12:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 30ή αγωνιστική. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix Γερμανίας (Ζ)
  12:50Παρακολουθήστε τα ελεύθερα δοκιμαστικά 2 που διεξάγονται στο Nurburgring, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  13:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E29
  13:45Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Κολοσσός H Hotels
  13:50Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 19η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  14:30Γκστάαντ, Ελβετία. Τρίτη θέση γυναικών. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  14:35Kentucky Quaker State 400. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ίνγκολσταντ - Νυρεμβέργη
  15:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2017 - 2018. 30ή αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  15:35Μαρκόπουλο.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  16:00Φινλανδία.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix Γερμανίας
  16:30Παρακολουθήστε τα ελεύθερα δοκιμαστικά 1 που διεξάγονται στο Nurburgring, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  17:00Paragliding World Cup.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  17:30Canada Man.
 • Sports Classics: XTERRA Adventure Series 2018 E7
  18:00Outdoor Specials.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix Γερμανίας
  18:30Παρακολουθήστε τα ελεύθερα δοκιμαστικά 2 που διεξάγονται στο Nurburgring, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Αφιέρωμα: Stefanos Tsitsipas
  19:00Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις προσπάθειες του Στέφανου Τσιτσιπά στη φετινή διοργάνωση του ATP World Tour. (Ραφαέλ Ναδάλ - Στέφανος Τσιτσιπάς. 2018 ATP World Tour 500. Barcelona Open BancSabadell. Τελικός. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.)
 • GP Confidential 2018 E12
  20:30Στιγμιότυπα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies