Παναιτωλικός-Ατρόμητος 2-2: Ματσάρα, γκολάρα, αλλά χωρίς νικητή!

Παναιτωλικός-Ατρόμητος 2-2: Ματσάρα, γκολάρα, αλλά χωρίς νικητή!

Παναιτωλικός και Ατρόμητος αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 σε ένα άκρως χορταστικό ματς στο Αγρίνιο

Ειδικά το δεύτερο ημίχρονο ήταν όλα τα λεφτά καθώς σημειώθηκαν τρία από τα τέσσερα γκολ και κυρίως το «τεμάχιο» του Νταουντά που είναι υποψήφιο για τέρμα της αγωνιστικής.

Ο Παναιτωλικός ξεκίνησε το παιχνίδι πιο δυνατά και φαινόταν ότι ήλεγχε τον ρυθμό του αγώνα, αλλά δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Ο Ατρόμητος, όμως, ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ. Στο 32’ Ο Ούμπιδες έβγαλε τη σέντρα και με κεφαλιά ο Ντιγκινί έκανε το 0-1. Αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο ρυθμός ήταν καταιγιστικός και τα γκολ έπεσαν «βροχή». Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 67΄. Μετά το κόρνερ του Κλέσιο ο Χαντάκιας εκμεταλλεύτηκε την κακή έξοδο του Μίρκοβιτς και ισοφάρισε. Τα πανηγύρια των γηπεδούχων, όμως, κράτησαν μόλις δύο λεπτά. Στο 69’ εκπληκτικό σουτ του Ντάουντα, ο Ατρόμητος έκανε το 1-2. Ο Μοράρ τρία λεπτά μετά την είσοδό του, στο 79’ έκανε με κοντινό πλασέ ισοφάρισε για τον Παναιτωλικό, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Ροντρίγκες, Χαντάκιας, Μαρινάκης (84’ Βασιλούδης), Ρότσα, Μπεχαράνο, Λόπες, Ρόσα, Ντίας (76’ Μόραρ), Μάζουρεκ (56’ Κλέσιο), Μαρκόφσκι

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μίρκοβιτς, Χατζηισαίας, Καρασαλίδης, Γιάννουλης (76’ Μενσά ), Κιβρακίδης, Μπουσούλαζιτς (67’ Ρισβάνης ), Μάντσον, Ούμπιδες, Ντιγκινί (67’ Βασιλακάκης), Μανούσος, Ντάουντα



«Βράζουν» στην Κραϊόβα για τη διαιτησία με την ΑΕΚ
«Βράζουν» στην Κραϊόβα για τη διαιτησία με την ΑΕΚ
Ο Αταμάν έστειλε μήνυμα προς όλους (pics, vis)
Ο Αταμάν έστειλε μήνυμα προς όλους (pics, vis)
Αντετοκούνμπο: «Είμαι η πιο καυτή γκόμενα αυτή τη στιγμή» (vid)
Αντετοκούνμπο: «Είμαι η πιο καυτή γκόμενα αυτή τη στιγμή» (vid)
Ερντέμ: «Ήμασταν σίγουροι ότι θα προκριθούμε»
Ερντέμ: «Ήμασταν σίγουροι ότι θα προκριθούμε»
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved

Τα trends που τράβηξαν την προσοχή μας, θετικά ή αρνητικά, το 2025