Ολυμπιακός: Η πίστη στο πλάνο και οι… Ρέτσος και Λαΐφης

Ολυμπιακός: Η πίστη στο πλάνο και οι… Ρέτσος και Λαΐφης

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός των «ερυθρόλευκων», οι οποίοι… πάνε για πέντε βασικές μεταγραφές - Τι ισχύει με Ρέτσο και Λαΐφη.

Συνεχείς είναι οι επαφές των ανθρώπων του Ολυμπιακού με τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο μεταγραφικό «στόχαστρο» της ομάδας του Πειραιά. Στο Λιμάνι συνεχίζουν τον προγραμματισμό τους και μένουν πιστοί στο πλάνο τους, το οποίο αναφέρει την απόκτηση πέντε παικτών που θα μπορέσουν να βοηθήσουν άμεσα την ομάδα, αλλά και να την ανεβάσουν επίπεδο, ενόψει και των προκριματικών του Champions League.

Τις προηγούμενες μέρες στην Ελλάδα ήρθε ο Ντιεμερσί Μποκανί για την επίθεση, ωστόσο, ο Κονγκολέζος άσος «κόπηκε» στα ιατρικά και εργομετρικά που υποβλήθηκε. Άλλωστε, όπως τονίζουν οι «ερυθρόλευκοι», οι κινήσεις τους στο μεταγραφικό… παζάρι δεν θα είναι για… επικοινωνιακούς λόγους, αλλά με παίκτες που θα προσφέρουν σημαντικές λύσεις στο «συγκρότημα» του Μπέσνικ Χάσι.

Αυτός είναι και ο λόγος που οι Πειραιώτες έχουν θέσει ως προτεραιότητά τους την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, ενός αριστερού μπακ, ενός μέσου, ενός μεσοεπιθετικού και ενός φορ περιοχής και θα συνεχίσουν να δουλεύουν τις περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει.

Τέσσερις προτάσεις για Ρέτσο

Retsos

Βέβαια, στον Πειραιά δεν ασχολούνται μόνο με τις υποθέσεις των ποδοσφαιριστών που εξετάζονται για την ενίσχυση του ρόστερ, αλλά και με τις προτάσεις που έχουν φτάσει στην Πλατεία Αλεξάνδρας για παίκτες των «ερυθρόλευκων». Το όνομα που «παίζει» περισσότερο είναι αυτό του Παναγιώτη Ρέτσου. Ο νεαρός αμυντικός πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν, την πρώτη του στην ανδρική ομάδα του συλλόγου και έχει ήδη προσελκύσει το ενδιαφέρον συλλόγων του εξωτερικού.

Μάλιστα, στα γραφεία της ΠΑΕ έχουν φτάσει τέσσερις προτάσεις για την παραχώρηση του Έλληνα διεθνή αμυντικού, οι οποίες έχουν απορριφθεί από τους Πειραιώτες. Όπως ξεκαθάρισαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, ο Παναγιώτης Ρέτσος είναι ένα από τα βασικά… γρανάζια της ομάδας, όμως, σε περίπτωση που «σκάει» μία οικονομικά συμφέρουσα πρόταση, τότε θα «κάτσει» στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Γι’ αυτό έμεινε ο Λαΐφης στην Σταντάρ

Laifis

Παράλληλα, μία ακόμα υπόθεση που απασχόλησε την ομάδα του Λιμανιού τις τελευταίες μέρες ήταν αυτή του Κωνσταντίνου Λαΐφη. Ο Κύπριος αμυντικός αποκτήθηκε την προηγούμενη σεζόν από τον Ολυμπιακό και άμεσα δόθηκε στην Σταντάρ Λιέγης με διετή δανεισμό. Οι εμφανίσεις του στο Βέλγιο δεν πέρασαν… απαρατήρητες από τους Πειραιώτες, οι οποίοι προσπάθησαν να τον πάρουν πίσω.

Όμως, στην συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων, υπήρχε σχετική ρήτρα για το συγκεκριμένο ενδεχόμενο, η οποία έφτανε κοντά στα 3 εκατομμύρια ευρώ. Αυτός ήταν και ο λόγος που οι «ερυθρόλευκοι» προτίμησαν να μην «σπάσουν» την συμφωνία με τους Βέλγους, αφήνοντας τον παίκτη στην ομάδα της Λιέγης και να μην δαπανήσουν ένα σημαντικό ποσό για δικό τους ποδοσφαιριστή. Άλλωστε, την επόμενη σεζόν, ο Κύπριος θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει το δικαίωμα ανανέωσης του συμβολαίου του για έναν ακόμα χρόνο.

Διαβάστε ακόμα:

Σκάνε... προτάσεις για Ρέτσο

Κλείνει τον επιθετικό ο Ουσίγιος

Ρισβάνης: «Θέλω να μείνω στον Ολυμπιακό»



Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ακόμα 100 εισιτήρια λόγω ακυρώσεων»
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ακόμα 100 εισιτήρια λόγω ακυρώσεων»
Τζόκοβιτς και Μπονμάτι θριάμβευσαν στα «Όσκαρ» των αθλητών - Αποκάλυψη ο Μπέλιγχαμ
Τζόκοβιτς και Μπονμάτι θριάμβευσαν στα «Όσκαρ» των αθλητών - Αποκάλυψη ο Μπέλιγχαμ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved