«Πέσιμο» στον Μπεργκ: «Είσαι προδότης»!

«Πέσιμο» στον Μπεργκ: «Είσαι προδότης»!

Οργή από τον κόσμο του Παναθηναϊκού για την συμπεριφορά του Μάρκους Μπεργκ

Κάτι παραπάνω από οργισμένες είναι οι αντιδράσεις των φίλων του Παναθηναϊκού για την υπόθεση Μπεργκ.

Οπαδοί των «πράσινων» έκαναν... ντου στο instagram του Σουηδού επιθετικού και του εξέφρασαν με κάθε τρόπο τη δυσάρεσκεια τους για όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες με τη φημολογούμενη μεταγραφή του στην Αλ Αϊν.

Αρκετά μηνύματα κάνουν λόγο για «προδοσία», ενώ καυτηριάζεται το γεγονός ότι οι Άραβες προσπαθούν να αποκτήσουν τον παίκτη χωρίς καν να πληρώσουν τη ρήτρα στον Παναθηναϊκό.

Ιδού και μερικά από τα οργισμένα μηνύματα:

- «Ντροπή σου! Γύρισες στην Εθνική σου χάρη στον Παναθηναϊκό!».

- «Κύριε Μπεργκ, πες στη νέα αγαπημένη ομάδα σου, την Αλ Αΐν, να πληρώσει τη ρήτρα στον Παναθηναϊκό και θα είσαι ελεύθερο πουλί! Αυτός είναι ο σωστός τρόπος. Με σεβασμό, κύριε Μπεργκ».

- «Μπεργκ, είσαι απίστευτος. Δεν έδειξες κανέναν σεβασμό στην ομάδα που σε έκανε αυτό που είσαι σήμερα. Αυτά τα παιχνίδια που παίζεις σε βάρος του Παναθηναϊκού τις τελευταίες ημέρες θα σε κάνουν ανεπιθύμητο στην Ελλάδα ακόμα και για διακοπές. Πες στους Άραβες να πληρώσουν αν σε θέλουν».

- «Κάναμε λάθος που σε αγαπήσαμε όλα αυτά τα χρόνια. Εσύ ποτέ δεν αγάπησες τον Παναθηναϊκό. Η χώρα και η ομάδα μας ανέστησαν την καριέρα σου. Αλλά προφανώς τα λεφτά είναι πιο σημαντικά για εσένα. Σου εύχομαι τα καλύτερα από εδώ και πέρα. Δεν αξίζεις να φοράς άλλο τη φανέλα του Παναθηναϊκού».

- «Ώστε όλα ήταν για τα λεφτά… Σε εμπιστευόμασταν όλα αυτά τα χρόνια. Κι εσύ μας είπες ψέματα μέχρι και στο τέλος της σεζόν».

Κι αν νομίζετε πως δεν είχε και συνέχεια κάνετε λάθος. Υπήρξαν και απαντήσεις οπαδών του Παναθηναϊκού σε Άραβες που αποθέωναν την επιλογή του Μπεργκ:

- «Άραβες, νομίζετε ότι θα τον πάρετε; Αν δεν πληρώσετε όσα πρέπει, θα έρθει μόνο στο όνειρό σας».

- «Να μας δείξετε τα πετροδόλαρα πρώτα. Υπάρχει μπάι άουτ 10 εκατομμυρίων. Το μόνο που ζητάμε από τον Μπεργκ και την Αλ Αΐν είναι σεβασμός. Μετά θα είναι όλος δικός σας ο Μπεργκ για να κάνει εκεί τις διακοπές του».

Υπήρξαν πάντως και μηνύματα αγάπης:

«Μείνε στον Παναθηναϊκό. Σε αγαπάμε. Είσαι ένας από εμάς, είσαι η καρδιά του Παναθηναϊκού. Μείνε να παλέψουμε όλοι μαζί απέναντι στα σκουπίδια του ελληνικού ποδοσφαίρου»



Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved