Ψάχνει τον αντί - Γιόχανσον η ΑΕΚ
Η αποχώρηση του Γιάκομπ Γιόχανσον φέρνει χαφ στην ΑΕΚ.
Ο Γιάκομπ Γιόχανσον ξεχώρισε φέτος με τις εμφανίσεις του στην ΑΕΚ και στη διοίκηση της Ένωσης πιστεύουν ότι σύντομα θα δεχθούν πρόταση για την παραχώρησή του από σύλλογο της Ευρώπης.
Ο μέσος της ΑΕΚ είχε σταθερά καλή απόδοση φέτος και στην ΠΑΕ έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχουν σύλλογοι που βλέπουν τον ποδοσφαιριστή πολύ «ζεστά».
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ώρα των Σπορ» η διοίκηση της Ένωσης έχει ήδη ξεκινήσει να εξετάζει περιπτώσεις χαφ, αφού θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι ο Γιόχανσον θα αποχωρήσει.
Έτσι η μοναδική σκέψη στην ΑΕΚ είναι ότι πρέπει να βρεθεί αμέσως ο αντικαταστάτης του έτσι ώστε η ομάδα να μη χάνει χρόνο και να κάνει άμεσα την προσθήκη του ποδοσφαιριστή που θα πάρει την θέση του στο ρόστερ της νέας σεζόν.