Διπλός «θάνατος» με Πρίγιοβιτς

Διπλός «θάνατος» με Πρίγιοβιτς

Ο ΠΑΟΚ χάνει έναν παίκτη-πολυβόλο και ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς την ευκαιρία να διακριθεί και να παίξει σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα

Όσκαρ ατυχία κερδίζουν επάξια οι ΠΑΟΚ και Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Οι πάντες «πάγωσαν» με τον Σέρβο επιθετικό που τραυματίστηκε στη σημερινή προπόνηση σε μία προσπάθειά να αποφύγει τον Ζέλικο Μπρκιτς, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στη κλείδα του. Οι αρχικές εκτιμήσεις επιβεβαιώθηκαν και τελικά οδηγήθηκε στο χειρουργείο, προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημά του στον ώμο. Το χειρότερο όμως όλων είναι ότι κινδυνεύει να χάσει όλη τη σεζόν. Μια πρόβλεψη που «σκοτώνει» τόσο τον ίδιο τον Σέρβο όσο και τον Βλάνταν Ίβιτς, καθώς ο χρόνος αποκατάστασης για τέτοιες περιπτώσεις είναι έξι εβδομάδες. Άρα χάνει σίγουρα το υπόλοιπο της κανονικής διάρκειας και τον ημιτελικό του Κυπέλλου, ενώ θα κάνει αγώνα δρόμου για τα πλέι όφ.

Killer με το καλημέρα!
Ο ΠΑΟΚ βρίσκονταν σε ανοδική πορεία, ο Πρίγιοβιτς έβαζε γκολ με το τσουβάλι και όλα κυλούσαν μέλι-γάλα! Η σημερινή εξέλιξη όμως μπορεί να βάλει φρένο τόσο στα όνειρα του επιθετικού για μια μεταγραφή σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα όσο και στην δίψα του ΠΑΟΚ να τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα στη βαθμολογία της Super League και να πάρει προβάδισμα για τα πλέι όφ.
Στις 16 Ιανουαρίου ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς από την Λέγκια Βαρσοβίας με τον επιθετικό να υπογράφει συμβόλαιο διάρκειας 4,5 χρόνων. Ο άλλοτε άσος της Λέγκια Βαρσοβίας είδε την ομάδα της Θεσσαλονίκης σαν ένα σκαλοπάτι για κάτι καλύτερο στην καριέρα του και με το καλημέρα, έδειξε την κλάση του.

Στις 26 Ιανουαρίου «Δικέφαλος» με το 4-1 επί του Παναιτωλικού «σφράγισε» το εισιτήριο για τους «8» του Κυπέλλου στην Τούμπα και ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς αγωνίστηκε για πρώτη φόρα με την ασπρόμαυρη φανέλα. Ο 26χρονος φορ έγινε ο 30ος ποδοσφαιριστής που χρησιμοποίησε στη σεζόν ο ΠΑΟΚ και ο 17ος σκόρερ του μιας και βρήκε με τη μια δίχτυα…
«Ψηλός, ο τύπος του επιθετικού που γεμίζει την περιοχή, αλλά καλός και με τη μπάλα στα πόδια γεγονός που του δίνει τη δυνατότητα να σκοράρει με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς έρχεται για να δώσει λύσεις στον επιθετικό τομέα του ΠΑΟΚ» ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ στην παρουσίαση του και ο Σέρβος άρχισε να «γεμίζει» τα αντίπαλα δίχτυα! Στο πρωτάθλημα μετρά 7 συμμετοχές και 5 γκολ και ο ΠΑΟΚ ανέβαινε βαθμολογικά και αγωνιστικά. Και εκεί που όλοι περίμεναν το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην βαθμολογία για το πλεονέκτημα στα πλέι όφ, τα όνειρα της ομάδας «γκρεμίστηκαν» μόνο μιας.

Πλέον το βάρος καλούνται να σηκώσουν οι Αθανασιάδης, Κουλούρης και Μυστακίδης, παίκτες οι οποίοι δεν απέδωσαν μέχρι τώρα τα προσδοκόμενα και η αγωνία ολοένα και μεγαλώνει στον ΠΑΟΚ….


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πλήγμα με Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ

Πλήγμα με Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ

Τρέχει στην FIFA την Γαλατά ο ΠΑΟΚ!

Τρέχει στην FIFA την Γαλατά ο ΠΑΟΚ!

Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved