Super League: Η Πλατεία στις… φλόγες

Super League: Η Πλατεία στις… φλόγες

Το ντέρμπι του Πανιωνίου με τον Παναθηναϊκό ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της δεύτερης μέρας της 12ης αγωνιστικής της πρώτης κατηγορίας.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης θα υποδεχθεί τους «πράσινους», το απόγευμα της Κυριακής (27/11) στις 19:30 (Novasports 1) στην αναμέτρηση που θα ρίξει την αυλαία της δεύτερης μέρας της αγωνιστικής και οι δύο «μονομάχοι» θέλουν τη νίκη, όχι μόνο για βαθμολογικούς λόγους, αλλά και για ψυχολογικούς καθώς το «τρίποντο» θα φέρει ηρεμία στα αποδυτήρια.

Νωρίτερα, η αυλαία θα ανοίξει στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Κέρκυρα και οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί που έχουν στην έδρα τους, αλλά και να διατηρήσουν ή και να αυξήσουν την διαφορά από τους διώκτες τους, την στιγμή που οι «Φαίακες» θέλουν βαθμούς ενόψει της συνέχειας.

Στην συνέχεια, στην Λιβαδειά, ο τοπικός Λεβαδειακός θα παίξει απέναντι στον Ηρακλή. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στην Βοιωτία, το απόγευμα στις 17:15 και η νίκη αποτελεί… μονόδρομο, καθώς οι δύο σύλλογοι έχουν τους ίδιους στόχους στην σεζόν.

Κάτι ανάλογο ισχύει και για τον αγώνα του Παναιτωλικού με την Ξάνθη. Οι Αγρινιώτες θα παίξουν κόντρα στους Ακρίτες, το απόγευμα στις 17:15 και το «συγκρότημα» του Γιάννη Ματζουράκη θέλει να επιστρέψει με νίκη, μετά την διακοπή, όπως και η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Δείτε το πρόγραμμα και τη βαθμολογία της Super League



ΠΑΟΚ: Χωρίς τον κόσμο του στο Κόσσοβο
ΠΑΟΚ: Χωρίς τον κόσμο του στο Κόσσοβο
ΑΕΚ: Ο Νίκολιτς κινδυνεύει να… αθετήσει τις υποσχέσεις του
ΑΕΚ: Ο Νίκολιτς κινδυνεύει να… αθετήσει τις υποσχέσεις του
Δωρεάν COSMOTE TV και 3.000 δώρα* γνωριμίας ΟΛΑ χωρίς κατάθεση από το Pamestoixima.gr
Δωρεάν COSMOTE TV και 3.000 δώρα* γνωριμίας ΟΛΑ χωρίς κατάθεση από το Pamestoixima.gr
Stoiximan GBL: MVP ο Σαλάς του Αμαρουσίου
Stoiximan GBL: MVP ο Σαλάς του Αμαρουσίου
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved