Grexit: Δεν κάνουν πίσω Κοντονής και Γκιρτζίκης

Grexit: Δεν κάνουν πίσω Κοντονής και Γκιρτζίκης

Αποφασισμένοι να τραβήξουν στα… άκρα το σχοινί εμφανίζονται οι Σταύρος Κοντονής και Γιώργος Γκιρτζίκης για το Grexit των ελληνικών ομάδων από τις διεθνείς διοργανώσεις.

Την Παρασκευή (15/4) το τελεσίγραφο που έχει στείλει η FIFA προς την ΕΠΟ και την Πολιτεία για τον αποκλεισμό των ελληνικών ομάδων εκπνέει, ωστόσο, τόσο ο Υφυπουργός Σταύρος Κοντονής, όσο και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Γιώργος Γκιρτζίκης, δεν δείχνουν διάθεση να βάλουν… νερό στο κρασί τους και να συζητήσουν για το ενδεχόμενο ανατροπής της κατάστασης.

Μάλιστα, ο Υφυπουργός σε δηλώσεις του στην «Real News» υποστήριξε πως η κυβέρνηση δεν κάνει… πλάκα και θα επιμείνει στην απόφασή της για την κάθαρση στο ποδόσφαιρο, ενώ άφησε… παράθυρο σε… έντιμο συμβιβασμό.

«Η κυβέρνηση δεν κάνει πλάκα και θα επιμείνει στην απόφασή της για κάθαρση και διαφάνεια στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η κυβέρνηση έχει καταθέσει τις προτάσεις της και περιμένει να καταθέσουν τις προτάσεις τους οι υπόλοιποι, μεταξύ αυτών και οι διεθνείς ομοσπονδίες. Η κυβέρνηση είναι ανοιχτή σε συζητήσεις με τις διεθνείς ομοσπονδίες για την κάθαρση και την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου», ήταν τα πρώτα του λόγια.

Όσον αφορά στην προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο σε περίπτωση που έρθει το Grexit, απάντησε: «Το ενδεχόμενο αυτό το κρατάω ως όπλο. Πρέπει όλοι να εξαντλήσουμε κάθε περιθώριο λογικής προσέγγισης», ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο Σταύρος Κοντονής εμφανίστηκε θετικός στο ενδεχόμενο «έντιμου συμβιβασμού» για την αποφυγή του Grexit.

Πάντως, σταθερός στην στάση του να μην αποχωρήσει από την ηγεσία της ΕΠΟ, φάνηκε και ο Γιώργος Γκιρτζίκης, ο οποίος ανέφερε: «Αυτό που έχω να πω εγώ είναι ότι το ποδόσφαιρο πρέπει να μείνει ελεύθερο, όπως γίνεται σε όλο τον κόσμο. Η λέξη "παραίτηση" στο δικό μου λεξιλόγιο δεν υπάρχει, διαγράψτε τη, είναι γελοίο να δέχομαι καθημερινά αήθεις επιθέσεις, η σκοπιμότητα πάει σύννεφο. Ασφαλώς και είμαι αισιόδοξος για την επόμενη ημέρα του ποδοσφαίρου στη χώρα μας, αρκεί το άθλημα να μπορέσει να εξελιχθεί στην Ελλάδα, όπως συμβαίνει κανονικά σε ολόκληρο τον κόσμο. Θα πρέπει, βεβαίως, αυτό να το θέλουν η κυβέρνηση και ο υπουργός, που με ανορθόδοξο τρόπο προσπαθεί να υπηρετήσει».



NBA: Οι Πέλικανς απέκλεισαν τους Κινγκς του Βεζένκοφ – Τα ζευγάρια των playoffs
NBA: Οι Πέλικανς απέκλεισαν τους Κινγκς του Βεζένκοφ – Τα ζευγάρια των playoffs
Ισπανία: Clasico από… χρυσάφι
Ισπανία: Clasico από… χρυσάφι
Oπαδός της Φενέρ διαλύει το σαλόνι του μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό
Oπαδός της Φενέρ διαλύει το σαλόνι του μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved