Ο Μπαρμπόσα για τον τρόμο στο Παρίσι!

Ο Μπαρμπόσα για τον τρόμο στο Παρίσι!

Συνέντευξη παραχώρησε ο Έλντερ Μπαρμποσα  στο officialmatchprogramme του αγώνα με τον Παναιτωλικό.

-Πάλεψες για να βρεις θέση στη βασική ενδεκάδα, αλλά μετά το γκολ με τη Βέροια είσαι σταθερά από τους καλύτερους σε απόδοση ποδοσφαιριστές της ομάδα

-Η αλήθεια είναι ότι αν παίζουμε ή όχι είναι κάτι που το αποφασίζουν οι προπονητές. Εμένα η δουλειά μου είναι να προπονούμαι δυνατά και να προσπαθώ να ανεβάζω την απόδοσή μου και να αισθάνομαι όσο το δυνατόν καλύτερα με τον εαυτό μου. Σίγουρα μετά το γκολ στη Βέροια ανέβηκε η αυτοπεποίθησή μου, άλλωστε όλοι οι παίκτες είμαστε χαρούμενοι όταν παίζουμε, αλλά από εκεί και πέρα η δουλειά μου είναι να δουλεύω καθημερινά για να παίρνω ευκαιρίες.

- Πως κρίνεις την ΑΕΚ στην εφετινή σεζόν μέχρι σήμερα; Κάνατε και καλά παιχνίδια, αλλά σίγουρα δεν έχετε δείξει σταθερότητα σε απόδοση και αποτελέσματα…

- Στα μεγάλα παιχνίδια, στα ντέρμπι δεν πήγαμε καλά ακομα, δεν καταφέραμε να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλαμε και οι ανταγωνιστές μας το εκμεταλλεύτηκαν. Στο τελευταίο εντός έδρας ματς με τον Αστέρα, παίξαμε με 10 για ένα ημίχρονο και δεν παίξαμε έξυπνα, γιατί και με 10 παίκτες μπορούσαμε να πάρουμε το παιχνίδι. Αυτό που πρέπει να σκεφτόμαστε είναι ότι οφείλουμε να συνεχίσουμε και να διεκδικήσουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε.

- Η ΑΕΚ για δύο χρόνια έπαιξε σε χαμηλότερες κατηγορίες και το ερώτημα ήταν το κατά πόσο θα κατάφερνε να γυρίσει ανταγωνιστική. Εκτιμάς ότι τελικά είναι ανταγωνιστική σαν ομάδα, θα μπορούσε να έχει πάει καλύτερα ή πρόκειται για σύνολο περιορισμένων δυνατοτήτων;

- Ειλικρινά πιστεύω ότι έχουμε πάρα πολύ ποιότητα, μέσα στην ομάδα και για αυτό το λόγο πιστεύω και λέω ότι πρέπει να συνεχίσουμε για να πάμε την ομάδα πιο ψηλά. Αν έβλεπα ότι δεν είχαμε τις δυνατότητες θα ήμουν ειλικρινής και δεν θα είχα πρόβλημα να το παραδεχτώ, αλλά βλέποντας τους παίκτες και την ποιότητα που υπάρχουν στην ομάδα πιστεύω ότι δεν υπάρχουν ούτε όρια, ούτε εμπόδια για εμάς.

- Πόσο πρόβλημα μπορεί να είναι για έναν ποδοσφαιριστή η αλλαγή προπονητή στη διάρκεια της σεζόν;

- Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Μάθαμε αρκετά πράγματα από τον Κύριο Δέλλα όσο ήταν εδώ και αυτή την περίοδο με το νέο μας προπονητή, ήδη μαθαίνουμε κάποια καινούργια πράγματα. Η δουλειά μας είναι να προσαρμοζόμαστε σε αυτά που θέλει ο προπονητής μας και να κάνουμε αυτά που ζητάει.

- Έχετε ήδη προσαρμοστεί με τον κύριο Πογέτ; Αισθάνεστε άνετα μαζί του;

- Ο νέος προπονητής μας είναι πολύ προσεγγίσημο άτομο, από την πρώτη ημέρα μας έχει πλησιάσει όλους τους ποδοσφαιριστές, μιλάμε καθημερινά και τώρα εναπόκειται σε εμάς να αρχίσουμε να εφαρμόσουμε αυτά που μας ζητάει όσο πιο γρήγορα γίνεται.

- Στους φιλάθλους που βλέπουμε την ομάδα μακριά από την κορυφή της βαθμολογίας, τι μπορείτε να τους υποσχεθείτε για τη συνέχεια;

- Έχουμε καταλάβει όλοι και γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η ΑΕΚ είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα! Δεν είναι τόσο οι βαθμοί της διαφοράς από την κορυφή, εμείς αυτό που έχουμε στο μυαλό μας είναι να μπορέσουμε να διορθώσουμε τα λάθη που έχουμε κάνει μέχρι τώρα και σε κάθε ματς να δίνουμε μάχη για να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς. Τρεις βαθμοί σε κάθε αγώνα, χωρίς να κοιτάμε τη διαφορά στο βαθμολογικό πίνακα.

- Οι φίλοι της ΑΕΚ μπορούν να ελπίζουν ότι θα δουν μια καλύτερη ομάδα και πιο σταθερή σε απόδοση στη συνέχεια του πρωταθλήματος;

-Σίγουρα και ο κόσμος ξέρει ότι έχουμε ποιότητα, ότι αξίζουμε το παραπάνω και είναι λογικό να απαιτεί από εμάς και καλύτερο ποδόσφαιρο και καλύτερα αποτελέσματα. Διορθώνοντας τα λάθη μας μπορούμε να φτάσουμε ακόμα ψηλότερα. Αυτός είναι ο στόχος μας.

- Βρέθηκε στο Παρίσι το βράδυ των πρόσφατων γεγονότων. Φοβήθηκες;

- Ήμουν ακριβώς δύο ώρες πριν στο σημείο των εκρήξεων και η αλήθεια είναι ότι φοβήθηκα πολύ γιατί βρισκόμουν εκεί με την οικογένεια μου και σε αυτή την περίπτωση τα πράγματα είναι πολύ πιο δύσκολα. Μετά κάθεσαι ψύχραιμα και σκέφτεσαι ακριβώς τι έχει σκεφτεί και αισθάνεσαι πολύ περίεργα… Ας ελπίσουμε όμως ότι τα πράγματα θα είναι καλύτερα στο μέλλον και ότι δεν θα έχουμε και άλλα περιστατικά με τόσα αθώα θύματα.



Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παντρεύεται στην Ελλάδα το καλοκαίρι - Πού θα γίνει ο γάμος (vid)
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παντρεύεται στην Ελλάδα το καλοκαίρι - Πού θα γίνει ο γάμος (vid)
Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Με 1.600 φιλάθλους οι Άγγλοι στο «Γ. Καραϊκάκης»
Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Με 1.600 φιλάθλους οι Άγγλοι στο «Γ. Καραϊκάκης»
Ο Γουόρνικ δικαιώνει Παναθηναϊκό και Αταμάν για τα σοβαρά διαιτητικά λάθη στο Game1 με τη Μακάμπι
Ο Γουόρνικ δικαιώνει Παναθηναϊκό και Αταμάν για τα σοβαρά διαιτητικά λάθη στο Game1 με τη Μακάμπι
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι και τη Μαρία Σάκκαρη
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι και τη Μαρία Σάκκαρη
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved