Ρίχνουν τα... τείχη με Κακά!

Ρίχνουν τα... τείχη με Κακά!

Έπεσε στο τραπέζι το όνομα του Βραζιλιάνου Κακά - Το Onsports έχει το ρεπορτάζ

Μεταγραφή αεροδρομίου, για να θυμηθούν τις παλιές... καλές εποχές, θέλουν να κάνουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού. Αναμφίβολα, αν αποκτηθεί κάποιος εκ των Μπερμπάτοφ και Ροναλντίνιο θα προκαλέσει ντελίριο ενθουσιασμού στον κόσμο του συλλόγου, όμως αν καταφέρουν και φέρουν στην Ελλάδα το νέο όνομα που προτάθηκε, θα πέσουν σίγουρα τα... τείχη του “Ελ. Βενιζέλος”.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Onsports, στο τραπέζι έπεσε το όνομα του Κακά! Του 33χρονου Βραζιλιάνου σούπερ σταρ που κάνει... πάταγο με τις εμφανίσεις του (16 συμμετοχές/7 γκολ) στην Αμερική. Το συμβόλαιο του με την Ορλάντο Σίτι ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο του 2017, ωστόσο ήδη κάνει σκέψεις επιστροφής στην Ευρώπη και σε σύλλογο που συμμετέχει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Τα λεφτά εξάλλου ουδέποτε τον ενδιέφεραν. Γι αυτό, και σύμφωνα με πληροφορίες από την πατρίδα του, προτάθηκε στην ομάδα του Πειραιά.

Βέβαια, μία τέτοια μεταγραφή, είναι πολύ δαπανηρή και δύσκολα υλοποιήσιμη όχι μόνο για τον Ολυμπιακό, αλλά και για πολλές ομάδες του εξωτερικού. Το γεγονός ότι οι πρωταθλητές Ελλάδος ξεκίνησαν συνεργασία με την adidas, που είναι ο αποκλειστικός προμηθευτής αθλητικού υλικού του Κακά, μπορεί να ανοίξει τον δρόμο για την απόκτησή του.

Η περίπτωσή του εξετάζεται με προσοχή και πιθανότατα θα γίνει μία διερευνητική επαφή. Αν προχωρήσει, θα φανεί σύντομα. Υπενθυμίζεται πως το πρωτάθλημα στο MLS ολοκληρώνεται τον Οκτώβριο.



ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Ανεβάζει ρυθμούς ο Μιχαηλίδης ενόψει της πρεμιέρας
ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Ανεβάζει ρυθμούς ο Μιχαηλίδης ενόψει της πρεμιέρας
ΑΕΚ: Ο Πινέδα γιόρτασε τα γενέθλια του με χορό και… μπουγέλο στην εθνική Μεξικού
ΑΕΚ: Ο Πινέδα γιόρτασε τα γενέθλια του με χορό και… μπουγέλο στην εθνική Μεξικού
Κολυμπάμε μαζί με τους ΟΥΚ για τους δικούς μας «Μικρούς Ήρωες»
Κολυμπάμε μαζί με τους ΟΥΚ για τους δικούς μας «Μικρούς Ήρωες»
EuroLeague: Η «μάχη» της καλύτερης πεντάδας ξεκίνησε
EuroLeague: Η «μάχη» της καλύτερης πεντάδας ξεκίνησε
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved