Ολυμπιακός: Σχεδιασμός με… Ροναλντίνιο και Μπερμπάτοφ!

Ολυμπιακός: Σχεδιασμός με… Ροναλντίνιο και Μπερμπάτοφ!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό μετά το Διοικητικό Συμβούλιο της Δευτέρας (22/6) καθώς άμεσα ξεκινά ο σχεδιασμός για την επόμενη χρονιά με ηχηρές… αφίξεις στον Πειραιά. Ποια τα δεδομένα για Ροναλντίνιο και Μπερμπάτοφ.

Νέος… άνεμος «πνέει» πλέον στους «ερυθρόλευκους» μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο διοικητικό κομμάτι, αλλά και τις αλλαγές στο οργανόγραμμα της ΠΑΕ. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης παραμένει στον προεδρικό θώκο του ποδοσφαιρικού τμήματος, ωστόσο, πλέον, η Εκτελεστική Επιτροπή που… σχηματίστηκε από τους Γιάννη Βρέντζο, Μιχάλη Κουντούρη, Θοδωρή Γιαννίκο, Κριστιάν Καρεμπέ, Γιώργο Παύλου και Κωνσταντίνο Καρδιασμένο είναι… αναγκασμένη να… τρέξει όλες τις υποθέσεις που «καίνε» τον σύλλογο. Και άμεση προτεραιότητα είναι ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν.

Το χρίσμα έχει δοθεί στον Μάρκο Σίλβα και σύμφωνα με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή την στιγμή, ο Πορτογάλος θα είναι ο «εκλεκτός» για την επόμενη… μέρα των Νταμπλούχων Ελλάδας. Βέβαια, το «αγκάθι» με την λύση του συμβολαίου του με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας παραμένει, αλλά πλέον, τα «Λιοντάρια» πιέζονται, καθώς δεν μπορούν να ενεργοποιήσουν, τουλάχιστον τυπικά, την συμφωνία με τον Ζόρζε Ζέσους. Έτσι, εντός των επόμενων ημερών, ίσως και ωρών, να δρομολογηθούν οι εξελίξεις που θα σημάνουν την… απεμπλοκή του Μάρκο Σίλβα από τους «πράσινους» και τη δυνατότητα να ανακοινωθεί από την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Το συγκεκριμένο θέμα μπορεί να πάρει… παράταση για μερικές μέρες ακόμα, αλλά πλέον, έχουν παρθεί οι αποφάσεις για την ενίσχυση της ομάδας, καθώς ο 38χρονος τεχνικός είναι ενήμερος για τα πλάνα της ΠΑΕ, αλλά και το μπάτζετ που θα έχει στη διάθεσή του για την δημιουργία της ομάδας. Όσον αφορά στον σχεδιασμό, η ανακοίνωση των «ερυθρόλευκων» μετά το Διοικητικό Συμβούλιο της Δευτέρας (22/6) είναι… ξεκάθαρη και αναφέρει μεταγραφές από το… πάνω ράφι, όπου στόχο θα έχουν να αλλάξουν… επίπεδο τους Νταμπλούχους Ελλάδας, στην Ευρώπη και ειδικότερα τo Champions League.

Τα δεδομένα για Ρόνι και Μπερμπάτοφ

Το όνομα που… κυριάρχησε τις τελευταίες ώρες την επικαιρότητα του Ολυμπιακού, δεν είναι άλλο από του Ροναλντίνιο. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός έμεινε ελεύθερος από την Κερετάρο του Μεξικού και παρά το γεγονός πως διανύει το 35ο έτος της ηλικίας του, το όνομά του, μόνο απαρατήρητο δεν μπορεί να περάσει. Βέβαια, στο Λιμάνι προσπαθούν να ρίξουν τους τόνους με την συγκεκριμένη υπόθεση, η οποία μόνο… εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Αντίθετα, πιο… βατή είναι αυτή του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ. Ο Βούλγαρος επιθετικός έχει μείνει ελεύθερος από την Μονακό, το προηγούμενο διάστημα βρέθηκε σε επαφές με τους Πρωταθλητές και Κυπελλούχους Ελλάδας και η έλευση του είναι πιο… κοντά από του Βραζιλιάνου. Παράλληλα, στην… επικαιρότητα του Ολυμπιακού επιστρέφουν τρεις… παλιοί γνώριμοι.

Ο λόγος γίνεται για τους Νενέ, Ντιόπ και Νέτο. Ο Νενέ είχε απασχολήσει και τα προηγούμενα καλοκαίρια τους «ερυθρόλευκους», αλλά όπως φαίνεται, πλέον έχει φτάσει το… πλήρωμα του χρόνου για να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του συλλόγου του Λιμανιού. Κάτι ανάλογο ισχύει και με τον Ντιόπ. Ο δυναμικός μέσος δεν δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Λεβάντε, κάτι που σημαίνει πως δεν υπάρχει… εμπόδιο, ενώ ο Πορτογάλος αμυντικός, δεν υπολογίζεται από την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και είναι στους… εκλεκτούς για το κέντρο της οπισθοφυλακής. Πάντως, το τελευταίο διάστημα έχουν αυξηθεί οι φήμες για ανακοινώσεις από τους Πειραιά.



Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved