Ολυμπιακός: Αλλαγές του Μαρινάκη στο Διοικητικό Συμβούλιο (photos)

Ολυμπιακός: Αλλαγές του Μαρινάκη στο Διοικητικό Συμβούλιο (photos)

Ημέρα… αποφάσεων είναι η Δευτέρα (22/6) για τον Ολυμπιακό, καθώς το μεσημέρι θα διεξαχθεί το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δίνει… αρμοδιότητες και έρχονται… ανακοινώσεις για την επόμενη… μέρα.

Ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων», μετά τους περιοριστικούς όρους που έλαβε από τον ειδικό ανακριτή διαφθοράς, Γιώργο Ανδρεάδη, με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ξεκαθάρισε πως θα παραμείνει στην ηγεσία της ΠΑΕ, ενώ παράλληλα, προανήγγειλε ανακοινώσεις όσον αφορά στον σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν. Αυτός είναι και ο λόγος που την Δευτέρα (22/6) στις 14:30 έχει προγραμματιστεί Διοικητικό Συμβούλιο στον Ολυμπιακό, το οποίο θα περιλαμβάνει τρία βασικά θέματα.

Προτεραιότητα το… οργανόγραμμα της ΠΑΕ

Pavlou

Το πρώτο έχει να κάνει με την οργάνωση της ΠΑΕ. Ο πρόεδρος των Νταμπλούχων Ελλάδας, όπως τόνισε δεν πρόκειται να αποχωρήσει από τον προεδρικό θώκο, ωστόσο, έχει πάρει απόφαση να δώσει σημαντικές αρμοδιότητες στους συνεργάτες του, σεβόμενος την απόφαση του ανακριτή, Γιώργου Ανδρεάδη, αλλά και του Εισαγγελέα, βάσει της οποίας δεν έχει το δικαίωμα να εμπλακεί με το ποδόσφαιρο. Για τον λόγο αυτό, θα παραχωρήσει σημαντικές αρμοδιότητες σε τέσσερις συνεργάτες του.

Η πιο σημαντική… αλλαγή, είναι η είσοδος του Γιώργου Παύλου στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ. Ο πρόεδρος της «Θρύλος ΑΕ» και υπεύθυνος του προπονητικού κέντρου του Ρέντη, αλλά και των Ακαδημιών των Πειραιωτών, θα μπει στο ΔΣ με αυξημένες αρμοδιότητες. Τον πρώτο… ρόλο θα συνεχίσει να έχει ο Γιάννης Βρέντζος. Ο άμεσος συνεργάτης του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ, κάτι που σημαίνει πως έχει το… δικαίωμα υπογραφής στα θέματα της ομάδας και το κυριότερο στις μεταγραφές. Αυτόν τον ρόλο θα συνεχίσει να έχει, μαζί με το… τρέξιμο του συλλόγου.

Οι δύο άνδρες θα έχουν την… βοήθεια του Σάββα Θεοδωρίδη, νυν αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο οποίος θα αναλάβει το ποδοσφαιρικό τμήμα, όσον αφορά στα θέματα που αφορούν την πρώτη ομάδα, αλλά και του Μιχάλη Κουντούρη, που είναι ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη.

Αγωνία για… Μάρκο Σίλβα

MSilva

Το δεύτερο θέμα που απασχολεί τη δεδομένη στιγμή τους Νταμπλούχους Ελλάδας είναι αυτό του νέου τεχνικού ηγέτη. Ο Βίτορ Περέιρα έχει λύσει, εδώ και μέρες το συμβόλαιό του και έχει υπογράψει και ανακοινωθεί από την Φενέρμπαχτσε, ωστόσο, ακόμα δεν έχει γίνει γνωστός ο αντικαταστάτης του. Ο τεχνικός που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες είναι ο Μάρκο Σίλβα. Όμως, όσο καθυστερεί η λύση της συνεργασίας του με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, καθώς οι δύο πλευρές δεν τα βρίσκουν στο οικονομικό, τόσο μεγαλώνει η… αγωνία για την επόμενη μέρα.

Άλλωστε, σε λίγες εβδομάδες, οι Πειραιώτες θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο και μόνο… θετικό δεν θα είναι αν οι «ερυθρόλευκοι» κάνουν τις πρώτες προπονήσεις χωρίς προπονητή. Για τον λόγο αυτό, ήδη εξετάζονται άλλες λύσεις, αν και σε πρώτο… πλάνο είναι ο Μάρκο Σίλβα.

Ανακοινώσεις για επιθετικό

Το τελευταίο… κομμάτι που θα απασχολήσει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ είναι αυτό του σχεδιασμού για την ομάδα της νέας χρονιάς. Σε περίπτωση που η τελευταία επικοινωνία με τον Μάρκο Σίλβα είναι θετική και έχει καμφθεί το πρόβλημα με την αποζημίωσή του από τα «Λιοντάρια», τότε θα τεθεί σε εφαρμογή το πλάνο που έχουν ετοιμάσει οι Νταμπλούχοι Ελλάδας. Το βασικό είναι αυτό του επιθετικού, με τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ να εμφανίζεται κοντά στην υπογραφή των συμβολαίων. Πάντως, δυνατά παίζει και η υπόθεση του Ζόνατας από την Έλτσε.



Basketball Champions League: Στο Βελιγράδι για το... όνειρο το Περιστέρι – Το πρόγραμμα του Final 4
Basketball Champions League: Στο Βελιγράδι για το... όνειρο το Περιστέρι – Το πρόγραμμα του Final 4
Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved