«Πρόταση στον Σίβοκ ο Παναθηναϊκός»

«Πρόταση στον Σίβοκ ο Παναθηναϊκός»

Ο εκπρόσωπος του Τόμας Σίβοκ μίλησε στο Onsports για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού προς τον πελάτη του κι επιβεβαίωσε την ύπαρξη πρότασης!

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει «βράχο» για την άμυνά του και ένας από τους παίκτες που εξετάζει είναι ο Τόμας Σίβοκ. Ο Τσέχος διεθνής στόπερ μένει ελεύθερος από τη Μπεσίκτας, είναι μια περίπτωση που μπορεί να είναι η ιδανική για το κέντρο της άμυνας του «τριφυλλιού», με υψηλό κασέ βέβαια, και οι «πράσινοι» εξετάζουν το ενδεχόμενο να «φουλάρουν» για την απόκτησή του.

Το Onsports επικοινώνησε με τον εκπρόσωπό του, Γίρι Μίλερ, και αυτός επιβεβαίωσε πως όχι απλά υπάρχει ενδιαφέρον αλλά έγινε και μια πρώτη πρόταση από τους «πράσινους» για τον Τόμας Σίβοκ, ο οποίος ακόμα δεν έχει αποφασίσει για το μέλλον!

«Είναι αλήθεια πως πριν από μια εβδομάδα είχαμε επικοινωνία για τον Σίβοκ με τον Παναθηναϊκό και μας έγινε μια πρόταση», είπε χαρακτηριστικά ο Γίρι Μίλερ στο Onsports και πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει κάτι περισσότερο από αυτό, έγινε μια προσφορά και θα την εξετάσουμε μαζί με τις υπόλοιπες που έχουμε στα χέρια μας, γιατί ο Τόμας είναι ένας γνωστός ποδοσφαιριστής, υπαρχηγός στην Εθνική Τσεχίας και έχουν ενδιαφερθεί αρκετές ομάδες για αυτόν».

Όσο για το ποιες είναι αυτές οι ομάδες, σχολίασε: «Υπάρχουν σύλλογοι από την Αγγλία, η Σπάρτα Πράγας αλλά και ομάδες από την Τουρκία που έχουν ενδιαφερθεί. Τώρα δεν μπορούμε να πούμε περισσότερα, καθώς ο Τόμας έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Τσεχίας και είναι συγκεντρωμένος σε αυτές. Θα εξετάσουμε όλες τις προτάσεις και θα δούμε τι είναι καλύτερο για την καριέρα του».

Σε ερώτηση για το πόσο πιθανή είναι μια μεταγραφή στον Παναθηναϊκό, ανέφερε: «Τα πάντα είναι πιθανά. Ο Παναθηναϊκός είναι μια γνωστή ευρωπαϊκή ομάδα και ο Τόμας θα μπορούσε να παίξει στην Ελλάδα. Άλλωστε, στο παρελθόν μας είχαν πλησιάσει και άνθρωποι από τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, γνωρίζουμε πως στην Ελλάδα τον παρακολουθούν. Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει και την προσφορά που σας είπαμε, θα δούμε όμως στο μέλλον τι θα αποφασίσουμε μαζί με τον Τόμας για τον ίδιο και την καριέρα του».

Τέλος, για το αν παίζουν ρόλο τα χρήματα ή η ευκαιρία να αγωνιστεί στην Ευρώπη, ανέφερε: «Ο Σίβοκ δεν είναι παίκτης που θα κοιτάξει μόνο τις αποδοχές του. Σίγουρα θα τον ενδιέφερε να πάει σε μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός που μπορεί να του δώσει τη δυνατότητα να παίξει στην Ευρώπη και στο Champions League. Σίγουρα παίζουν έναν ρόλο τα χρήματα, όμως, δεν θα είναι το πιο σημαντικό στην απόφασή του. Θα εξετάσει όλες τις παραμέτρους πριν πάρει την τελική του απόφαση».



Ισπανία: Clasico από… χρυσάφι
Ισπανία: Clasico από… χρυσάφι
Oπαδός της Φενέρ διαλύει το σαλόνι του μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό
Oπαδός της Φενέρ διαλύει το σαλόνι του μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved