Μπολάκης: «Θέλω να μείνω στον ΟΦΗ»

Μπολάκης: «Θέλω να μείνω στον ΟΦΗ»

Την πρόθεσή του να μείνει στην ομάδα εξέφρασε ο νεαρός άσος των Κρητικών, αν και φρόντισε να τονίσει πως υπάρχει άγνοια για την επόμενη μέρα

Παρά το γεγονός πως ο ΟΦΗ έχει αποχωρήσει από την Super League και φαίνεται να οδεύει προς την Γ’ Εθνική, δεν πτοεί τον Μανώλη Μπολάκη που υπογράμμισε ότι θέλει να μείνει στην ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του νεαρού άσου στον ραδιοφωνικό σταθμό «Athletic Radio 104,2»:

Για την συμμετοχή του στην Σούπερ Λιγκ: «Σίγουρα το όνειρο κάθε παιδιού που είναι στην Κρήτη και την ακαδημία του ΟΦΗ έχει όνειρο να παίξει στην ομάδα. Νιώθω μεγάλη περηφάνια που κατάφερα να παίξω κάποιους αγώνες, είμαι χαρούμενος αλλά μου αφήνει μια μεγάλη στενοχώρια η κατάληξη της φετινής σαιζόν».

Για το τι ένιωσε όταν έκανε ντεμπούτο με την φανέλα του ΟΦΗ: «Είχα άγχος, ο κόσμος με ενθάρρυνε πολύ και έπαιρνα θάρρος σε κάθε φάση. Ο κύριος Αναστόπουλος πίστεψε σε εμάς και εμείς του δείχναμε στις προπονήσεις ότι προσπαθούσαμε πιο πολύ ώστε να μπορέσουμε να βοηθήσουμε. Από τις ακαδημίες, όλοι οι προπονητές πίστευαν στα παιδιά και μας βοηθούσαν συνεχώς. Κάθε χρόνο ανέβαιναν στην πρώτη ομάδα και έτσι όλοι είχαμε κίνητρο για να προσπαθούμε περισσότερο. Έτσι, φέτος κάποια παιδιά έπαιξαν στην πρώτη ομάδα και δείξαμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Το πιο σημαντικό για ένα παιδί είναι να του δείχνεις εμπιστοσύνη».

Για το αν επηρεάζονταν από τα εξωαγωνιστικά προβλήματα: «Μπαίναμε στο γήπεδο και τα ξεχνούσαμε όλα. Ειδικά, εμείς οι μικρότεροι. Δεν σκεφτόμασταν τίποτα άλλο παρά μόνο πως θα κερδίσει ο ΟΦΗ. Ο κόσμος μας βοήθησε πάρα πολύ, από το πρώτο παιχνίδι και κατά συνέπεια δεν είχαμε στο μυαλό μας τίποτα άλλο παρά μόνο πως θα κερδίσει ο ΟΦΗ».

Για το ότι όλα τα νέα παιδιά ανταποκρίθηκαν αμέσως: «Όλα τα παιδιά δείξαμε ότι μπορούσαμε να βοηθήσουμε και πως μπορούσαμε ακόμα και νωρίτερα να πάρουμε συμμετοχές με την πρώτη ομάδα. Πήρα μεγάλη χαρά όταν το έμαθα, προσπαθούσα τόσα χρόνια και πιστεύω ότι ανταμείφθηκαν οι κόποι μου όμως μπροστά μου έχω πολύ δρόμο ακόμα».

Για το αν θέλει να παραμείνει στον ΟΦΗ και τη νέα σεζόν: «Εννοείται ότι θα ήθελα να μείνω στον ΟΦΗ γιατί πάντα ήθελα να παίξω στην ομάδα και ήταν το όνειρο μου. Όμως είναι δύσκολο για εμένα γιατί δεν ξέρω τι ευκαιρία θα μου παρουσιαστεί. Θέλω να μείνω στην ομάδα. Έχω προσωπικούς στόχους για να βελτιωθώ αλλά θέλω να μείνω στην ομάδα. Σημασία έχει να υπάρξουν οι σωστές προϋποθέσεις για όλα τα παιδιά ώστε η νέα προσπάθεια που θα γίνει στον ΟΦΗ να ξεκινήσει μέσα από σωστές βάσεις. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει την επόμενη μέρα, προπονούμαστε με την Κ20 και συνεχίζω την προσπάθεια. Περιμένω αλλά και όλα τα παιδιά να δούμε τι θα γίνει, να μας ενημερώσει κάποιος. Μέχρι τώρα δεν μας έχει μιλήσει κανένας και δεν ξέρουμε τίποτα».



Παναθηναϊκός AKTOR: Το ΟΑΚΑ άφησε με ανοιχτό το στόμα τον Ντόντσιτς!
Παναθηναϊκός AKTOR: Το ΟΑΚΑ άφησε με ανοιχτό το στόμα τον Ντόντσιτς!
Οι ρεβάνς των ημιτελικών των Κυπέλλων Ευρώπης με super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Οι ρεβάνς των ημιτελικών των Κυπέλλων Ευρώπης με super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
ΠΑΟΚ: Πέθανε ο Νίκος Τζαντζαράς
ΠΑΟΚ: Πέθανε ο Νίκος Τζαντζαράς
LIVE Euroleague: Ο «τελικός» για το Final Four του Παναθηναϊκού AKTOR κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ
LIVE Euroleague: Ο «τελικός» για το Final Four του Παναθηναϊκού AKTOR κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved