ΠΑΟΚ: Νέο… αδιέξοδο με Λόρια

Ολοκληρώθηκε η δεύτερη συνάντηση ανάμεσα στον Γκιόργκι Λόρια και τη διοίκηση του ΠΑΟΚ με τις δύο πλευρές να μη συμφωνούν και να ορίζουν νέο ραντεβού τις επόμενες ημέρες.

ΠΑΟΚ: Νέο… αδιέξοδο με Λόρια

Μετά την πρώτη απόπειρα συμφωνίας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Γκιόργκι Λόρια χθες (1/4) οι δύο πλευρές είχαν νέα συνάντηση σήμερα (2/4) όπου και πάλι δεν υπήρξε ταύτιση απόψεων και συμφωνία.

Αποτέλεσμα αυτού, είναι να δοθεί νέο ραντεβού ανάμεσά τους και έτσι ορίστηκε νέο ραντεβού τις επόμενες ημέρες, όπου θα υπάρχει και η συμβολή του ισχυρού άνδρα του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη.

Η πλευρά του «δικεφάλου» προσφέρει συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές ύψους 200.000 ευρώ για τον Γεωργιανό τερματοφύλακα, ο οποίος όμως, ζητάει τα διπλά για να βάλει την υπογραφή του.