ΠΑΟΚ: Οδηγίες προς τους φιλάθλους

ΠΑΟΚ: Οδηγίες προς τους φιλάθλους

Οδηγίες για την καλύτερη προσέλευση των φιλάθλων που θα βρεθούν στην Τούμπα, για α παρακολουθήσουν την αναμετηση ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, εξέδωσε με ανακοίνωση του, ο δικέφαλος. 

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων στο αυριανό ματς εναντίον του Ολυμπιακού, διευκρινίζει τα εξής:

-Οι θύρες 4,5-6,7 και 8 του γηπέδου θα ανοίξουν στις 17:00, ενώ οι θύρες 1,2,3 και VIP 3ου και 4ου στις 18:00.

- Από τις 17:15 ως τις 18:00 θα υπάρχει αποκλεισμός στις οδούς Μικράς Ασίας και Κλεάνθους ως την άφιξη των αποστολών στο γήπεδο. Παράλληλα θα υπάρξει ανάλογος αποκλεισμός στο χώρο μπροστά από τις θύρες 1-2-3.

- Θα λειτουργήσει ο ειδικός χώρος μπροστά από τη μπουτίκ για την εξυπηρέτηση φιλάθλων που έχουν αγοράσει εισιτήριο μέσω ίντερνετ, για την παραλαβή διαπιστεύσεων και προσκλήσεων και επίλυση προβλημάτων στις κάρτες διαρκείας. Για οποιαδήποτε παραλαβή εισιτηρίου, πρόσκλησης ή διαπίστευσης είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ η επίδειξη ταυτότητας, διαβατηρίου, διπλώματος οδήγησης η άλλο αποδεικτικό ταυτοπροσωπίας.

- Το VIP πάρκινγκ θα μεταφερθεί στο 1ο Λύκειο (απέναντι από το γήπεδο επί της οδού Κλεάνθους), ενώ λόγω της μεγάλης προσέλευσης, αντίστοιχος χώρος πάρκινγκ θα διατίθεται στο σχολείο Κλεάνθους 30 – Παπάφη (είσοδος από την οδό Ψαρρών).

Παρακαλούμε τους φιλάθλους να στηρίξουν την ομάδα αποφεύγοντας πράξεις που μπορούν να οδηγήσουν σε τιμωρία της έδρας ή της ομάδας. Απαγορεύεται η ρίψη πυρσών, βεγγαλικών, κροτίδων και αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο και η χρήση μηχανημάτων lazer. Θα υπάρχει αυστηρός έλεγχος κατά την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο, πρώτα και κύρια για την ασφάλεια όλων όσων παρακολουθήσουν το ματς, καθώς και για την προστασία των αποστολών. Ευχαριστούμε για τη συνεχή στήριξη και για την κατανόηση στα αυξημένα μέτρα τάξης. Μετά το ματς πρέπει να είμαστε όλοι νικητές!



Μεταγραφές: Πιθανή η επιστροφή του Γαλανόπουλου στην ΑΕΚ | Κοινή η επιθυμία των δύο πλευρών
Μεταγραφές: Πιθανή η επιστροφή του Γαλανόπουλου στην ΑΕΚ | Κοινή η επιθυμία των δύο πλευρών
Ρέιντζερς: «Θα είμαστε άλλη ομάδα κόντρα στον Παναθηναϊκό»
Ρέιντζερς: «Θα είμαστε άλλη ομάδα κόντρα στον Παναθηναϊκό»
Εσιέν: «Είναι η ώρα για να φτάσει ο Παναθηναϊκός εκεί που αξίζει να βρίσκεται»
Εσιέν: «Είναι η ώρα για να φτάσει ο Παναθηναϊκός εκεί που αξίζει να βρίσκεται»
Το Μεξικό σήκωσε το Gold Cup μέσα στις ΗΠΑ: Το πανηγύρισε με την ψυχή του ο Πινέδα της ΑΕΚ
Το Μεξικό σήκωσε το Gold Cup μέσα στις ΗΠΑ: Το πανηγύρισε με την ψυχή του ο Πινέδα της ΑΕΚ
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved