Πανιώνιος: Ο Σιαλμάς το φαβορί για την επίθεση

Πανιώνιος: Ο Σιαλμάς το φαβορί για την επίθεση

Τα μεταγραφικά πλάνα σχεδιάζουν στον Πανιώνιο. Στην Νέα Σμύρνη, είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο, η απόκτηση ενός επιθετικού

Η επιθετική δυστοκία, είναι εμφανής στους κυανέρυθρους.  Η ομάδα δημιουργεί ευκαιρίες  , αλλά δυσκολεύεται να τις μετατρέψει σε γκολ. Έχει σκοράρει μόλις οκτώ γκολ, ενώ οι ευκαιρίες είναι πολλαπλάσιες. Θεωρούν λοιπόν με ένα σέντερ φορ, η βαθμολογική συγκομιδή, θα ήταν καλύτερη.

Νούμερα ένα φαβορί, για την θέση του επιθετικού αυτή τη στιγμή είναι ο Σιαλμάς. Εδώ και καιρό προπονείται με την ομάδα του Πανιώνιου, καθώς είναι χωρίς ομάδα. Οι εντυπώσεις είναι καλές. Ο  Τερεζόπουλος, θεωρεί ότι μπορεί να βοηθήσει. Ο Σιαλμάς έχει αγωνιστεί και στον παρελθόν με τον Πανιώνιο και η συνεργασία έληξε χωρις παρατράγουδα. Επίσης άλλο συν για τον Σιαλμά, είναι το συμβόλαιο, καθώς δενφαίνεται ο ποδοσφαριστής να ζητά πολλά χρήματα.

Ο Μάντζιος είναι άλλος ένας παίκτης που είναι πιθανό να απασχολήσει τον Πανιώνιο.Βέβαια εδώ υπάρχει ένα μεγάλο εμποδιο. Ο παίκτης δεν είναι ελεύθερος, καθώς ανήκει και αγωνίζεται με τον Λεβαδειακό. Αν ο Μάτζιος μείνει ελεύθερος, τότε στην Νέα Σμύρνη σίγουρα, θα έρθουν σε επαφή μαζί του. 

Αυτή την στιγμή, πάντως ο Σιαλμάς, προβάρει ως το φαβορί, για την θέση του επιθετικού.   

Σε ότι άφορα τις υπόλοιπες θέσεις, ο Πανιώνιος δύσκολα, θα κάνει κίνηση. Το βασικότερο πρόβλημα είναι το οικονομικό. Επίσης, ο Πανιώνιος έχει το δικαίωμα να αποκτήσει μόνο έναν ποδοσφαιριστή άνω των 24 ετών.Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (07/12)
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (07/12)
Κηφισιά: Χωρίς δύο με ΠΑΟ Ρουφ
Κηφισιά: Χωρίς δύο με ΠΑΟ Ρουφ
Οι Ιάπωνες δίδαξαν ήθος και -ποδοσφαιρικό- πολιτισμό σε όλο τον πλανήτη
Οι Ιάπωνες δίδαξαν ήθος και -ποδοσφαιρικό- πολιτισμό σε όλο τον πλανήτη
Απόλλων Σμύρνης: Πάνοπλος για νέα νίκη
Απόλλων Σμύρνης: Πάνοπλος για νέα νίκη