Ολυμπιακός: Αλλαγμένος στο Κύπελλο

Ολυμπιακός: Αλλαγμένος στο Κύπελλο

Με αρκετές αλλαγές θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πανιώνιο την Τετάρτη στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Μίτσελ αποφάσισε να ξεκουράσει σχεδόν όλους τους βασικούς του παίκτες, με την αποστολή να έχει πολλά νέα ονόματα. Βέβαια, δεν λείπουν και τα μικροπροβλήματα, καθώς ο Αλμπέρτο Μποτία είναι κλινήρης, λόγω εμπύρετου λοίμωξης του αναπνευστικού. Εντός της ημέρας ή την Τετάρτη θα πάρει εξιτήριο από το θεραπευτήριο Metropolitan. Ο Τσόρι Ντομίνγκεζ αντιμετωπίζει ένα μυϊκό σφίξιμο στους οπίσθιους προσαγωγούς αριστερά και αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για μερικές ημέρες, προληπτικά και την Τρίτη έκανε θεραπεία.

Στην προπόνηση των «ερυθρολεύκων», το βάρος στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και την τακτική. Παράλληλα, δούλεψαν ξεχωριστά επάνω στο κομμάτι «κατοχή και πίεση» προς τον αντίπαλο, ενώ έκαναν και δίτερμα.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Σιόβας, που αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής, αλλά και νεαροί παίκτες, όπως οι Σάλιακας, Τσιμίκας, Βέργος και Βούρος

Στην αποστολή για το ματς με τον Πανιώνιο συμμετέχουν οι: Μέγιερι, Χουτεσιώτης, Αυλωνίτης, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντοσεβί, Ντουρμάζ, Φορτούνης, Φουστέρ, Γκαζαριάν, Γιαννούλης, Κασάμι, Σάλιακας, Σαλίνο, Σιόβας, Τσιμίκας, Βέργος, Βούρος.

Στις 11:00 το πρωί της Τετάρτης θα γυμναστούν όσοι είναι εκτός αποστολής.



ΑΕΚ: Πρόστιμο 13.000 ευρώ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό
ΑΕΚ: Πρόστιμο 13.000 ευρώ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό
Ανακοίνωσε Κανελλόπουλο ο ΟΦΗ
Ανακοίνωσε Κανελλόπουλο ο ΟΦΗ
Ανάλυση OPTA: Οι πιθανότητες πρόκρισης του Ολυμπιακού - Φαβορί για τον τίτλο η Άρσεναλ
Ανάλυση OPTA: Οι πιθανότητες πρόκρισης του Ολυμπιακού - Φαβορί για τον τίτλο η Άρσεναλ
Ολυμπιακός: Sold out το ματς με τη Μπαρτσελόνα
Ολυμπιακός: Sold out το ματς με τη Μπαρτσελόνα
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved