ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης 3-1 (photos+video)

ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης 3-1 (photos+video)

Ανώμαλη… προσγείωση για τον Αστέρα Τρίπολης ο οποίος προηγήθηκε στους «Ζωσιμάδες», αλλά στη συνέχεια υποτάχτηκε στον ΠΑΣ Γιάννινα (3-1) ο οποίος σκόραρε τρεις φορές σε έντεκα λεπτά.

Οι Αρκάδες με το μυαλό στον επαναληπτικό με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ την προσεχή Πέμπτη (28/8) στη Λευκωσία πήραν προβάδισμα με κεφαλιά «ψαράκι» του Χερόνιμο Μπαράλες λίγο πριν λήξει το πρώτο ημίχρονο, αλλά το δεύτερο μέρος ήταν μία εντελώς διαφορετική υπόθεση. Στο 59’ ο Τσάβεζ έφερε το ματς στα ίσα και πριν καλά-καλά καταλάβει η ομάδα του Στάικου Βεργέτη, βρέθηκε πίσω στο σκορ με δράστη τον Μπράνα Ίλιτς στο 67’. Τρία λεπτά αργότερα ο Θοδωρής Τζημόπουλος έδωσε… αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του και στην ουσία έκρινε το αποτέλεσμα!

1 copy copy

Κυριαρχία «Άγιαξ» γκολ για Αστέρα

Οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Πετράκη μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση θέλοντας να δείξουν την πρόθεσή τους να κυριαρχήσουν από νωρίς. Στο 12' καταγράφηκε η πρώτη καλή στιγμή για τον ΠΑΣ με τον Τσουκαλά να μην προλαβαίνει να πλασάρει μέσα από την περιοχή. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Γιάκος σούταρε μέσα από την περιοχή μετά από πάσα του Κοροβέση, αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ. Στο 20' σημειώθηκε η τρίτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους με τον Κοροβέση να μην μετατρέπει σε γκολ την εξαιρετική σέντρα του Ίλιτς. Ο Αστέρας ήταν κάκιστος με το πρώτο του σουτ να έρχεται στο 39' από τον Μάσα. Τρία λεπτά αργότερα ο Ρόλε σέντραρε και ο Μπαράλες με κεφαλιά «ψαράκι» έβαλε κόντρα στη ροή του αγώνα τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ.

2 copy copy

Επική ανατροπή

Το γκολ που δέχτηκε ο ΠΑΣ δεν επηρέασε ούτε την αγωνιστική του εικόνα, ούτε την ψυχολογία του. Στο 48' οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Τσάβες, με τον Αργεντινό τελικά να ισοφαρίζουν έντεκα λεπτά αργότερα. Ο Ίλιτς έστρωσε για τον μεσοεπιθετικό της ομάδας της Ηπείρου κι αυτός με δυνατό σουτ νίκησε τον Θεοδωρόπουλο για την ισοφάριση. Πριν καλά-καλά συνειδητοποιήσουν τι συμβαίνει, οι φιλοξενούμενοι έμειναν πίσω στο σκορ. Ο Κοροβέσης γύρισε από τα αριστερά για τον Ίλιτς και ο Σέρβος στράικερ απλά έσπρωξε την μπάλα στην ανυπεράσπιστη εστία του γκολκίπερ του Αστέρα. Στο 70', τα Γιάννενα βρήκαν και τρίτο τέρμα. Ο Ντάσιος έκανε τη σέντρα και ο Τζημόπουλος με κεφαλιά σκόραρε για τρίτη φορά μέσα σε πανζουρλισμό! Ο Αστέρας είχε συμβαβιστεί με την ιδέα της ήττας, την ώρα που ο ΠΑΣ είχε πάρει αυτό που ήθελε με αποτέελσμα μέχρι τη λήξη του ματς να μην συμβεί το παραμικρό που να αξίζει σχολιασμό.

Ο κορυφαίος του αγώνα

Ο Μπράνα Ίλιτς φαίνεται ότι θα συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε πέρσι, όταν και ήταν με διαφορά ο κορυφαίος επιθετικός του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Σέρβος επιθετικός ήταν ο καλύτερος της ομάδας του και του αγώνα, καθώς ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις. Αρχικά έκανε την πάσα για τον Τσάβες ο οποίος ισοφάρισε, ενώ ο ίδιος πήρε την μπάλα από τον Κοροβέση στο 67' κι έδωσε προβάδισμα στο συγκρότημα του Πετράκη. Απλά ο πολυτιμότερος...

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Ντάσιος, Τσουκαλάς, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Γιάκος (84' Χαρίσης), Κοροβέσης, Ιλιτς (79' Σαπαλίδης), Στρούνα, Τσάβες (76' Ακόστα), Λίλα.

Αστέρας Τρίπολης (Σταϊκος Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Κιτοκό, Ζησόπουλος, Γκοϊάν, Παπαχρήστος, Ουσέρο, Τιέ (63' Μουνάφο), Μάσα (74' Πάρα), Φερνάντες (46' Κουρμπέλης), Ρόλε, Μπαράλες

{novavideos}nova/2014-2015/GOAL_PAS_GIANNENA_ASTERAS_TR_240814.mp4{/novavideos}



Οριστικά χωρίς Μπάλντγουιν η Μακάμπι
Οριστικά χωρίς Μπάλντγουιν η Μακάμπι
Κίτρινες οι εξέδρες στη “Χάλα Πιονίρ”
Κίτρινες οι εξέδρες στη “Χάλα Πιονίρ”
Παναθηναϊκός AKTOR: Έφτασε στην «Aleksandar Nikolic Hall» - Πόλος έλξης ο Βιλντόζα
Παναθηναϊκός AKTOR: Έφτασε στην «Aleksandar Nikolic Hall» - Πόλος έλξης ο Βιλντόζα
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: «Όλοι είδαν σε ποιες συνθήκες βρέθηκε ο Αλμέιδα» - Έκπληξη για την κλήση του
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: «Όλοι είδαν σε ποιες συνθήκες βρέθηκε ο Αλμέιδα» - Έκπληξη για την κλήση του
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved