Ολυμπιακός: Η αποστολή για το International Champions Cup
Το πρωί του Σαββάτου (19/07) έγινε γνωστή η αποστολή του Ολυμπιακού που θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ για τα σπουδαία φιλικά παιχνίδια στο πλαίσιο του International Champions Cup
Χωρίς τις μεγάλες εκπλήξεις και με τους Έλληνες διεθνείς που πήραν μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο να είναι μέσα σε αυτή, ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό η αποστολή που θα ταξιδέψει τη Δευτέρα (21/07) για τις ΗΠΑ έτσι ώστε να πάρει μέρος στο διεθνές τουρνουά και να αντιμετωπίσει κατά σειρά τις Μίλαν, Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι σε Τορόντο, Σικάγο και Μινεάπολις αντίστοιχα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:
Λίγες ημέρες έμειναν πριν την πρώτη αναμέτρηση της ομάδας μας με αντίπαλο την ιταλική Μίλαν στον πλαίσιο του International Champions Cup. Έτσι η ομάδα μας αναχωρεί την Δευτέρα με προορισμό την άλλη όχθη του Ατλαντικού με σκοπό να προετοιμαστεί όσο καλύτερα γίνεται για το παιχνίδι της 24ης Ιουλίου στο Τορόντο.
Αναλυτικά η αποστολή με του Ολυμπιακού για το ICC:
Ρομπέρτο, Μέγιερι, Χουτεσιώτης, Μανιάτης, Σαβιόλα, Εντιγκά, Ντομίνγκεζ, Κασάμι, Κολοβός, Σάμαρης, Ελαμπντελαουί, Μπουχαλάκης, Φουστέρ, Χολέβας, Παπαδόπουλος, Αμπιντάλ, Σιόβας, Μανωλάς, Μασουάκου, Σαλίνο, Διαμαντάκος, Παπάζογλου, Γκαζαριάν, Γααταμπαρέ, Ντοσεβί, Μπόνγκ, Αυλωνίτης.
Να θυμίσουμε ότι η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει στον δεύτερο όμιλο της διοργάνωσης τις Μίλαν (24/07 - Τόρόντο), Λίβερπουλ (27/07 - Σικάγο) και Μάντσεστερ Σίτι (02/08 - Μινεάπολις). Λεπτομέρειες για να προμηθευτείτε εισιτήρια για τους παραπάνω αγώνες μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.
Τέλος αξίζει να τονίσουμε ότι κατά την παραμονή της ομάδας μας στο Σικάγο θα πραγματοποιήθει το Σάββατο 26 Ιουλίου στις 19.00 φιλανθρωπική εκδήλωση στο National Hellenic Museum με σκοπό να διαδώσει το μήνυμα της συνεργασίας του με την UNICEF για τον εμβολιασμό παιδιών στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο! Τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν για την ενίσχυση του σκοπού της συνεργασίας του Ολυμπιακού με τη UNICEF. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση πατήστε ΕΔΩ.