ΠΑΟΚ: Πολλά προβλήματα ενόψει Ατρομήτου

ΠΑΟΚ: Πολλά προβλήματα ενόψει Ατρομήτου

Γεμάτο ήταν το απουσιολόγιο του ΠΑΟΚ στην προπόνηση της Δευτέρας στη Νέα Μεσημβρία.

Μετά την ισοπαλία στη Λεωφόρο, ο «Δικέφαλος του Βορρά» ξεκίνησε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, με τον Γιώργο Γεωργιάδη να αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα.

Από τον αγώνα της Κυριακής αποχώρησαν με μικροπροβλήματα οι Νάτχο, Σκόνδρας και Λάζαρ, με το Ρουμάνο να έχει και αιμάτωμα στη γάμπα. Παράλληλα ατομικά γυμνάζονται ακόμη οι Λούκας, Χούσεν και Μαντούρο, ενώ ο Γιώργος Τζαβέλλας αισθάνεται ενοχλήσεις στον προσαγωγό και ακολουθεί συντηρητικό πρόγραμμα.

Ο Κώστας Κατσουράνης βρέθηκε τη Δευτέρα στη Γερμανία, συνοδεία του γιατρού της ομάδας, Γιάννη Ράλλη, προκειμένου να εξεταστεί σε ειδικό κέντρο. Η εκτίμηση ήταν ότι ο ποδοσφαιριστής καλώς ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα για τις ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και του συστάθηκε να δοκιμάσει ένα πρόγραμμα προπόνησης με μπάλα κι αν δεν αισθανθεί ενοχλήσεις να ενσωματωθεί σταδιακά στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Όσοι αγωνίστηκαν την Κυριακή ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι πρόγραμμα με ασκήσεις τεχνικής, τακτικής και φυσικής κατάστασης. Η προπόνηση της Τρίτης θα διεξαχθεί στις 17:00 στην Τούμπα και ακολούθως θα διανυκτερεύσει στο ξενοδοχείο. Ο προπονητής θα ανακοινώσει την Τρίτη την αποστολή, όταν και θα υπάρχει περισσότερο ξεκάθαρη εικόνα για τους τραυματίες.



Γαλατασαράι: Μετά τον Σανέ, πλησιάζει και Γκουντογκάν
Γαλατασαράι: Μετά τον Σανέ, πλησιάζει και Γκουντογκάν
Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων: Και με παίκτη λιγότερο, εύκολη νίκη για τη Ρεάλ Μαδρίτης
Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων: Και με παίκτη λιγότερο, εύκολη νίκη για τη Ρεάλ Μαδρίτης
Η UEFA θα μοιράσει στις ομάδες 3,3 δισεκατομμύρια το 2025-26
Η UEFA θα μοιράσει στις ομάδες 3,3 δισεκατομμύρια το 2025-26
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς φωτογραφήθηκε με τον Ρονάλντο!
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς φωτογραφήθηκε με τον Ρονάλντο!
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved