Ατρόμητος-Παναθηναϊκός 1-1: Χ-ωρίς χαμόγελο... (video)

Ατρόμητος-Παναθηναϊκός 1-1: Χ-ωρίς χαμόγελο... (video)

Η πρεμιέρα των play off δεν ανέδειξε νικητή καθώς Ατρόμητος και Παναθηναϊκός έμειναν στο 1-1 στο Περιστέρι, με τους γηπεδούχους να είναι ανώτεροι στο δεύτερο ημίχρονο και τους «πράσινους» να πληρώνουν τις χαμένες ευκαιρίες και τις αναγκαστικές αλλαγές.

Η... παράδοση που θέλει τον Ατρόμητο να είναι η μοναδική ομάδα η οποία δεν έχει ηττηθεί φέτος από τον Παναθηναϊκό, διατηρήθηκε και στο δεύτερο ματς των δυο ομάδων στο Περιστέρι, για την πρεμιέρα των πλέι οφ. Οι «πράσινοι» στο πρώτο πενηντάλεπτο είχαν την ευκαιρία να τελειώσουν το ματς, καθώς προηγήθηκαν και ήταν καλύτεροι, όμως οι γηπεδούχοι έδειξαν πως είναι μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος στην έδρα τους, ισοφάρισαν και κυνήγησαν με αξιώσεις το δεύτερο τέρμα που θα τους έδινε τη νίκη, καθώς ήταν εμφανώς ανώτεροι.

Το γκολ του Αμπέντ στο 18' έδωσε προβάδισμα στον Παναθηναϊκό, όμως, τόσο οι αναγκαστικές αλλαγές των «πράσινων» όσο και η άνοδος στην απόδοση του Ατρόμητου, έφερε την ισοφάριση από τον Ταυλαρίδη στο 56' και αρκετές ευκαιρίες για τη νίκη στους γηπεδούχους. Το ισόπαλο αποτέλεσμα, πάντως, δεν βόλεψε κανέναν από τους δυο καθώς έμειναν στους 3 βαθμούς, με τον ΠΑΟΚ να έχει την ευκαιρία να ξεφύγει σε ενδεχόμενη νίκη του κόντρα στον Αστέρα, ο οποίος αν φύγει νικητής από την Τούμπα, καταφέρνει να φτάσει τους δυο που άνοιξαν την αυλαία του μίνι πρωταθλήματος.

«Πράσινο» προβάδισμα

Την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα παρέταξε ο Γιώργος Παράσχος έχοντας ως στόχο να πάρει τον έλεγχο του κέντρου ο Ατρόμητος. Την ίδια ώρα, ο Παναθηναϊκός είχε πέντε αλλαγές σε σχέση με τον τελικό του Κυπέλλου, καθώς ο Γιάννης Αναστασίου θέλησε να «φρεσκάρει» την ομάδα του και να τη διατηρήσει σε υψηλό αγωνιστικό ρυθμό. Το ματς ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να έχουν τον έλεγχο και να προσπαθούν με κυκλοφορία της μπάλας να απειλήσουν την εστία του Καπίνο.

Κάτι τέτοιο έγινε δυο φορές στο πρώτο τέταρτο, όμως, η κλασική ευκαιρία δεν χάθηκε για τον Ατρόμητο. Αντίθετα, ο Παναθηναϊκός από το 15' και μετά έδειξε πως παίρνει τον έλεγχο του ματς και κατάφερε στο 18' να ανοίξει το σκορ. Ο Τριανταφυλλόπουλος έκανε σέντρα από δεξιά, ο Αμπέντ κατάφερε να νικήσει στον αέρα τον Νάστο και με δυνατή κεφαλιά να βάλει το «τριφύλλι» σε θέση οδηγού στο ματς. Από αυτό το σημείο κι έπειτα, το ματς δεν έδειξε να έχει να προσφέρει πολλά σε ποιοτικό επίπεδο, με τον Ατρόμητο να έχει δυο καλές στιγμές με Δημούτσο και Ούμπιδες και τον Παναθηναϊκό να ψάχνει το γκολ από την ταχύτητα των Κλωναρίδη και Καρέλη, με τον τελευταίο να έχει μπει στο ματς στο 20' στη θέση του Αμπέντ που αποχώρησε λόγω τραυματισμού.

Ισοφάριση και... χαμένη ευκαιρία

Με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου, ο Παράσχος έβαλε στο ματς τον Ναπολεόνι για να δυναμώσει την επιθετική του γραμμή, και το κατάφερε. Ο Ατρόμητος έγινε πιο κινητικός, κατάφερε να φτιάξει φάσεις και στην καλύτερη αυτή, να φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Στο 56' ο Ταυλαρίδης από εκτέλεση κόρνερ του Ούμπιδες έφερε το παιχνίδι στα ίσα, και απο εκεί και πέρα ως το 77' που ο Παναθηναϊκός έμεινε αναγκαστικά με δέκα παίκτες από τον τραυματισμό του Λαγού, χάθηκαν εκατέρωθεν μεγάλες ευκαιρίες.

Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να έχουν προηγηθεί ξανά με τα τα χαμένα τετ-α-τετ του Πέτριτς, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν φάσεις με τον Ναπολεόνι και τον Ούμπιδες, ωστόσο ο Καπίνο κατάφερε να κρατήσει το αποτέλεσμα. Παρά την είσοδο του Μπεργκ, ο Παναθηναϊκός αναγκάστηκε να παίξει το τελευταίο 20λεπτο με δέκα παίκτες λόγω της πραγματοποίησης των τριών αλλαγών του και την αποχώρηση του τραυματία Λαγού, κάτι που δυσκόλεψε τις επιθετικές του προσπάθειες.

Έτσι, το 1-1 ήταν μοιραία του αποτέλεσμα του ματς, κάτι που δεν ευνόησε κανέναν. Αυτός πάντως, δεν ήταν ο λόγος της έντασης που προκλήθηκε στο φινάλε. Τα επεισόδια ήταν αρκετά βίαια και προκλήθηκαν επί της ουσίας από αστεία αφορμή, αφού ένας άνδρας της εταιρείας ασφαλείας του γηπέδου του Περιστερίου απώθησε ένα παιδάκι που προσπάθησε να πάρει φανέλες παικτών, με τον κόσμο να εξαγριώνεται και να παίζει άγριο ξύλο με την αστυνομία... Ότι χειρότερο για την πρεμιέρα των πλέι οφ...

Θυμηθειτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

{coveritlive}dc77e538e3{/coveritlive}

Ατρόμητος-Παναθηναϊκός 1-1: Χ-ωρίς χαμόγελο... (video)



ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί στην Τούμπα – «Το πρωτάθλημα έχει δρόμο» (videos)
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί στην Τούμπα – «Το πρωτάθλημα έχει δρόμο» (videos)
Ιταλία: «Άγριο» ξύλο πριν το Τζένοα – Κάλιαρι στη Serie A | Δείτε video
Ιταλία: «Άγριο» ξύλο πριν το Τζένοα – Κάλιαρι στη Serie A | Δείτε video
Χάντμπολ: Εκτός έδρας ο πρώτος τελικός του Ολυμπιακού με Βαλούρ για το European Cup
Χάντμπολ: Εκτός έδρας ο πρώτος τελικός του Ολυμπιακού με Βαλούρ για το European Cup
Μαρία Σάκκαρη: Αποκλεισμός από το Madrid Open κι υποχώρηση δύο θέσεων
Μαρία Σάκκαρη: Αποκλεισμός από το Madrid Open κι υποχώρηση δύο θέσεων
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved