Αναστασίου: «Το Κύπελλο είναι μόνο η αρχή»
SHARE

Αναστασίου: «Το Κύπελλο είναι μόνο η αρχή»

Στα πλέι οφ στρέφει την προσοχή του ο Παναθηναϊκός, με τον Γιάννη Αναστασίου να τονίζει πως το Κύπελλο είναι μόνο η αρχή.

Οι «πράσινοι» με ανεβασμένη ψυχολογία θα διεκδικήσουν την πρώτη θέση στα πλέι οφ, με τον Έλληνα τεχνικό να μιλά στην κάμερα της Nova για τις δυνατότητες των παικτών του, αλλά και το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αναστασίου:

Κόουτς πως είναι η επόμενη ημέρα στην ομάδα μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας;

«Σίγουρα είναι όμορφη ημέρα. Μια ηθική δικαίωση για όλους μας, αλλά το σημαντικό είναι - και αυτό που είπαμε στα παιδιά- ότι σίγουρα πετύχαμε κάτι, όμως από την άλλη ανεβάσαμε από μόνοι μας τον πήχη ψηλά και αυτό μας γεμίζει με ευθύνη για να συνεχίσουμε στο ίδιο τέμπο μέχρι το τέλος των πλέι οφ. Σίγουρα θα είναι λίγο δύσκολη αυτή η μετάβαση από τα ...ουράνια στην πραγματικότητα, που είναι τα έξι παιχνίδια των πλέι οφ, αλλά από την άλλη είμαστε όλοι μας επαγγελματίες και πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Και από τη στιγμή που συμμετέχουμε σε έναν στόχο που είναι εφικτός, θέλουμε να τον διεκδικήσουμε και να πάρουμε ότι καλύτερο γίνεται. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οποιαδήποτε άλλη θέση θα είναι αποτυχία για την ομάδα. Νομίζω ότι έχουμε κάνει τρομερή προσπάθεια με τα παιδιά, τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, αλλά είναι προσωπικοί μας στόχοι, τους οποίους θέλουμε να τους πετύχουμε και θα προσπαθήσουμε σε αυτά τα έξι παιχνίδια, να κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

Δεν ξέρω αν ήσασταν ο μοναδικός, αλλά σίγουρα ένας από τους ελάχιστους που πίστευαν το καλοκαίρι ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να κάνει κάτι πολύ καλό. Δεν το ...φωνάζατε, αλλά γνωρίζατε τι μπορούσατε να πετύχετε μέσα από τη σκληρή δουλειά. Πως έφτασε ο Παναθηναϊκός σε αυτή την πολύ μεγάλη επιτυχία;

«Είναι αυτό που είπες. Η σκληρή δουλειά. Αυτό που είχαμε τονίσει από την αρχή και ήταν σημαντικό να το διατηρήσουμε, ήταν λίγα λόγια και πολλή δουλειά. Από εκεί και πέρα, θέλαμε να προσθέσουμε κάποια στοιχεία στο παιχνίδι της ομάδας και οι παίκτες που φέραμε, αλλά και οι παίκτες που υπήρχαν ήδη στην ομάδα, να έχουν αυτά τα στοιχεία που θέλουμε, για να μπορούμε να παίζουμε το ποδόσφαιρο που πρέπει να παίζει μια σύγχρονη ευρωπαϊκή μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Να παίζουμε γρήγορο ποδόσφαιρο. Από τη στιγμή που οι παίκτες το κατάλαβαν και το αντιλήφθηκαν και σε συνδυασμό με την προπόνηση και γνωρίζοντας πλέον ο ένας τον άλλον, νομίζω ότι ήταν θέμα χρόνου το πότε θα βελτιωθεί αυτή η ομάδα και θα μπορούσε μέσα στο γήπεδο να παίζει σε ένα τέμπο και σε ένα υψηλό ρυθμό για ενενήντα λεπτά, ακόμα και εκατόν είκοσι αν χρειαστεί, για να μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά σε κάθε παιχνίδι. Νομίζω ότι από τον Γενάρη και μετά, η εικόνα της ομάδας ήταν αυτή που θέλουμε όλοι και αυτή την εικόνα θα προσπαθήσουμε να τη διατηρήσουμε και να την κάνουμε ακόμα καλύτερη».

Φάνηκε σαν να μην χρειάστηκε να κάνετε πολλά πράγματα στον τελικό. Και αυτό γιατί η ομάδα ήταν ήδη δουλεμένη. Έμοιαζε σαν να πατήσατε το ...play και ο Παναθηναϊκός άρχισε να παίζει το ποδόσφαιρο που ξέρει. Ήταν κάπως έτσι τα πράγματα στον τελικό;

«Το πιο δύσκολο κομμάτι ήταν η αποφόρτιση. Είχα πει στα παιδιά, ότι ήταν σημαντικό το ότι περάσαμε τον ΟΦΗ. Όσο και αν ακούγεται περίεργο, ήταν το πιο δύσκολο παιχνίδι για πολλούς λόγους. Ιδιαίτερα μετά το πρώτο ματς που θα παίζαμε κάτω από πίεση και είχαμε ένα σκορ εις βάρος μας, το οποίο έπρεπε να το ανατρέψουμε χωρίς να δεχθούμε γκολ. Και νομίζω ότι από τη στιγμή που καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση στο ματς με τον ΟΦΗ, ήταν σημαντικό τα παιδιά να μπουν στον τελικό με την νοοτροπία και με την ψυχολογία που πάντα έχουμε. Να το ευχαριστηθούν, να κάνουμε το παιχνίδι μας και αυτά που ξέρουμε. Παίζαμε με μια μεγάλη ομάδα, η οποία έχει καλούς και ποιοτικούς παίκτες και θα προσπαθούσαν και αυτοί να παίξουν ποδόσφαιρο. Και από εκεί και πέρα, αν κάναμε αυτά τα πράγματα, πίστευα ότι η ομάδα μας υπερτερούσε σε όλους τους τομείς. Ήταν και θέμα τύχης, αλλά έπρεπε και να δείξουμε πόσο το θέλαμε. Νομίζω ότι το δείξαμε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα».

Περιμένατε να εξελιχθεί ο τελικός τόσο εύκολα για τον Παναθηναϊκό;

«Νομίζω ότι πολλά ματς, παρόλο που ήταν δύσκολα, τα έχουμε κάνει να φαίνονται εύκολα. Και αυτό γιατί τα παιδιά τα κάνουν να φαίνονται εύκολα μέσα από τη προσπάθεια τους και την ενέργεια που βγάζουν μέσα στο γήπεδο. Αλλά σίγουρα κανένα ματς δεν είναι εύκολο. Βέβαια δεν περίμενα ότι θα εξελιχθεί έτσι ο τελικός. Σίγουρα είχα πίστη ότι θα βάλουμε γκολ. Όχι ένα. Πίστευα ότι θα σημειώσουμε αρκετά γκολ, δηλαδή πάνω από δύο, αλλά επειδή και ο ΠΑΟΚ έχει καλούς και ποιοτικούς παίκτες, ήταν σημαντικό να έχουμε αυτοσυγκέντρωση στην άμυνα και αποφασιστικότητα για να "καθαρίζουμε" τις φάσεις. Αυτό το είχαμε και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια και την συνολική δουλειά που έκαναν. Είναι και μια επιβράβευση των προσπαθειών τους, όμως συνεχίζουμε γιατί έχουν αυξηθεί οι υποχρεώσεις μας».

Αυτή η ομάδα στην αρχή της σεζόν προσπαθούσε να μάθει πως να κερδίζει. Στη συνέχεια έμαθε να κερδίζει τίτλους. Μπορεί να μάθει να κερδίζει και πρωταθλήματα;

«Αυτό θα το δούμε. Νομίζω ότι το πρώτο που έπρεπε να μάθουμε ήταν να παίζουμε, όχι να κερδίζουμε. Έπρεπε να μάθουμε να παίζουμε και να παίζουμε σωστά. Από τη στιγμή που έγινε αυτό, όλα τα άλλα ήταν θέμα χρόνου, ωριμότητας και διαχείρισης. Αλλά για το πρωτάθλημα, είναι κάτι το οποίο δεν μπορώ να το πω και ούτε μπορώ να υποσχεθώ για κάτι που δεν είμαι εγώ αρμόδιος. Γιατί κακά τα ψέματα, σίγουρα το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι και το πιο αξιόπιστο πρωτάθλημα της Ευρώπης. Το ξέρουμε όλοι και το γνωρίζουμε όλοι. Δυστυχώς ή ευτυχώς αυτό είναι. Από τη στιγμή που είμαστε εδώ και συμμετέχουμε σε αυτό το πρωτάθλημα, θα προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι να παίζουμε για τη νίκη. Από εκεί και πέρα στο τέλος της σεζόν θα δούμε τι ταμείο θα έχουμε κάνει».

Ασφαλώς και στο ποδόσφαιρο η ομάδα κερδίζει, όμως ο Μπεργκ ξεχωρίζει... Έχει εντυπωσιακή παρουσία του την εφετινή σεζόν, ενώ ήταν εκπληκτικός στον τελικό... Πόσο τυχερός αισθάνεστε ως προπονητής που έχετε στη διάθεση σας αυτόν τον σπουδαίο επιθετικό;

«Δεν αισθάνομαι καθόλου τύχη. Ήξερα τον Μάρκους και τι μπορούσε να κάνει. Πίστευα στις δυνατότητες του. Είναι σημαντικό ότι ο ίδιος πίστεψε στο πρότζεκτ της ομάδας, σε όσα είπαμε το καλοκαίρι και το σημαντικότερο είναι ότι αισθάνεται και ο ίδιος τυχερός και ευλογημένος που βρίσκεται σε αυτή την ομάδα. Γιατί κατά τα ψέματα, είναι σε μια μεγάλη ομάδα, σε μια ομάδα που του έδωσε τη δυνατότητα να αναγεννηθεί, παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο της ζωής του αυτή τη στιγμή, νιώθει πιο ώριμος από ποτέ και νομίζω ότι αυτά του τα παρέχει η ομάδα. Θα έλεγα ότι και ο Μάρκους και ο Παναθηναϊκός, είναι και οι δύο ευτυχισμένοι και νομίζω ότι είναι και ευτυχία για το ελληνικό πρωτάθλημα. Γιατί εκτός από πολύ καλός ποδοσφαιριστής, είναι και τρομερός χαρακτήρας με άριστο ήθος και είναι κόσμημα για το ελληνικό πρωτάθλημα  και σημαντικό να υπάρχουν τέτοιοι παίκτες».

Με αυτά που έχει κάνει εφέτος ο Μπεργκ, είναι εύκολο να μείνει στα μέρη μας;

«Γιατί όχι; Ο Παναθηναϊκός του τα παρέχει όλα και νομίζω ότι μόνο αν έρθει κάτι μεγάλο και καλό.  Βέβαια τη δεδομένη στιγμή με την κατάσταση που επικρατεί στην αγορά και την Ευρώπη, το να έρθει κάποιος και να δώσει τρελά ποσά για έναν ποδοσφαιριστή που παίζει μόνο στο ελληνικό πρωτάθλημα, δεν νομίζω ότι είναι εφικτό. Χωρίς βέβαια να αποκλείεται και κάτι. Αλλά με βάση τη λογική, νομίζω ότι ο Μάρκους θα είναι μαζί μας και την επόμενη σεζόν. Σίγουρα».

Είναι πολύ λίγες οι ημέρες μέχρι τον αγώνα με τον Ατρόμητο και αναφέρατε πόσο δύσκολη είναι η μετάβαση από τη ευφορία που έφερε η κατάκτηση του Κυπέλλου στα πλέι οφ. Θεωρείτε ότι αυτό το Κύπελλο μπορεί να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό στο ψυχολογικό κομμάτι, ώστε να τερματίσει πρώτος σε αυτό το μίνι- πρωτάθλημα;

«Σίγουρα μπορεί να μας βοηθήσει. Παίζουμε με τον Ατρόμητο, που είναι πάρα πολύ καλή ομάδα. Ίσως η πιο επικίνδυνη ομάδα, γιατί είναι αρκετά ώριμη και έμπειρη ομάδα. Δεν κάνουν κάτι το εξεζητημένο, αλλά παίζουν πάρα πολύ ώριμα και σωστά και παίρνουν ελάχιστα ρίσκα, είτε στην επίθεση, είτε στην άμυνα. Θα έλεγα ότι από τη στιγμή που συμμετέχουμε σε αυτή τη διοργάνωση και ο στόχος μας είναι να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται όπου και αν συμμετέχουμε, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να κερδίσουμε την πρώτη θέση. Δεν θα είναι εύκολο, το ξέρουμε και θα πρέπει να υπερβάλλουμε εαυτών, αλλά από την άλλη αυτή η ομάδα έχει δείξει ότι μπορεί να τα καταφέρει στα δύσκολα και πιστεύω ότι τα παιδιά θέλουν να πετύχουμε αυτόν τον στόχο. Το θέλουμε όλοι. Χρειάζεται θέληση για να πετύχεις κάτι και νομίζω ότι μέχρι στιγμής έχουμε δείξει ότι έχουμε θέληση για να πετύχουμε πολλά πράγματα. Η αρχή ήταν το Κύπελλο και πιστεύω ότι έχουμε να πετύχουμε πολλά περισσότερα ακόμα».

Έχετε κερδίσει πολλά "στοιχήματα" εφέτος. Πάντως ο Ατρόμητος είναι η μοναδική ομάδα, η οποία δεν έχει ηττηθεί από τον Παναθηναϊκό. Είναι ένα επιπλέον "στοίχημα" ενόψει του αγώνα της Τετάρτης;

«Δεν το βλέπουμε σαν στοίχημα. Για εμάς είναι σημαντικό να είμαστε σωστά στημένοι και ώριμοι μέσα στο γήπεδο και η συμπεριφορά μας να είναι αυτή που πρέπει. Όπως φάνηκε και στο παιχνίδι πρωταθλήματος στο Περιστέρι- και εμείς και ο Ατρόμητος- πήραμε ελάχιστα ρίσκα σε εκείνο το ματς. Βγήκε υποσυνείδητα, δεν νομίζω ότι το ζητήσαμε κάτι τέτοιο. Βγαίνει υποσυνείδητα, γιατί όταν ξέρεις ότι ο αντίπαλος έχει εμπειρία, ωριμότητα και ποιοτικούς παίκτες, αυτό σε κάνει να σκέφτεσαι κάποια πράγματα. Αλλά ο στόχος μας είναι να πάμε εκεί, να κερδίσουμε. Όπως έχω πει, με οποιονδήποτε αντίπαλο παίζουμε, ο στόχος μας είναι να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Θα πάμε εκεί να κάνουμε το παιχνίδι μας. Θα αγωνιστούμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και από εκεί και πέρα θα δούμε μετά το τέλος του παιχνιδιού, ποιος θα καταφέρει να χαμογελάσει».

Ζήσατε ως ποδοσφαιριστής σημαντικές στιγμές και τώρα μια μεγάλη επιτυχία ως προπονητής. Το Κύπελλο Ελλάδας είναι η πιο σημαντική στιγμή της σταδιοδρομίας σας, στην πρώτη σας σεζόν στον πάγκο του Παναθηναϊκού;

«Σίγουρα είναι σημαντικό να κερδίζεις ένα τρόπαιο και ιδιαίτερα στο ξεκίνημα σου ως προπονητής σε μια μεγάλη ομάδα. Θα έλεγα είναι μια δικαίωση, αλλά από την άλλη αυξάνει και τις ευθύνες του καθενός και φυσικά και τις δικές μου. Και από την άλλη, θέλω να πιστεύω ότι αυτό το Κύπελλο ήταν μόνο η αρχή».

Ολυμπιακός: Το promo για το ματς με την Αρμάνι Μιλάνο (video)
Ολυμπιακός: Το promo για το ματς με την Αρμάνι Μιλάνο (video)
Ολυμπιακός: Η τελευταία προπόνηση πριν την Αρμάνι σε εικόνες (photos)
Ολυμπιακός: Η τελευταία προπόνηση πριν την Αρμάνι σε εικόνες (photos)
ΑΕΚ: Εκεί βασίστηκε η έφεση, εν αναμονή της απόφασης που θα βγει...μέρα
ΑΕΚ: Εκεί βασίστηκε η έφεση, εν αναμονή της απόφασης που θα βγει...μέρα
Τρομερά πράγματα: Ο Ιταλός ρέφερι του Άρης-ΠΑΟΚ έχει και fan club! (photo)
Τρομερά πράγματα: Ο Ιταλός ρέφερι του Άρης-ΠΑΟΚ έχει και fan club! (photo)

 • Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2018
 • Moto3 2018
  16:00PTT Thailand Grand Prix. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Βαλένθια - Μπαρτσελόνα
  16:05Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • Μπάσκετ: Γκόλντεν Στ. Γουόριορς - Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ
  16:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Surfing ISA World Surfing Games
  16:45Υδάτινα σπορ.
 • Ποδόσφαιρο: Φορτούνα Ντίσελντορφ - Σάλκε
  17:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Moto2 2018
  17:25PTT Thailand Grand Prix. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E42
  18:00Στιγμιότυπα.
 • Υδάτινα Σπορ: Sailing to Tokyo 2018 E3
  18:45Εκπομπή ιστιοπλοϊας.
 • MotoGP 2018
  18:55PTT Thailand Grand Prix. Αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Μπάγερν Μονάχου - Γκλάντμπαχ
  19:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Τένις: 2018 ATP 1000
  19:30Σαγκάη. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Σεβίλη - Θέλτα
  20:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Μπάσκετ: Χιούστον Ρόκετς - Νιου Ορλίνς Πέλικανς
  20:05NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  20:30Μαραθώνας. 3ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2018 E10
  20:45Αθλητική εκπομπή.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  21:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E42
  21:30Στιγμιότυπα.
 • WRC 2018
  21:50SS14 Dyfnant 1, Μεγάλη Βρετανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Μπιλμπάο - Ρεάλ Σοσιεδάδ
  22:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Pick n' Roll
  22:35Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Ποδόσφαιρο: Μπενφίκα - Πόρτο
  22:55Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • WRC 2018
  23:10SS23 Great Orme Llandudno 2, Μεγάλη Βρετανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Κρίσταλ Πάλας - Γούλβερχαμπτον Γουάντερερς
  23:25Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • MotoGP 2018
  23:40Motul Grand Prix of Japan. 10' πίστας.
 • Χάντμπολ: Ράιν Νέκαρ - Κρίστιανσταντ
  23:45VELUX EHF Champions League 2018-19. Φάση ομίλων. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Moto3 2018 (Ζ)
  23:55Motul Grand Prix of Japan. Ελεύθερα δοκιμαστικά 1. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2018
 • Μπάσκετ: Μάλαγα - Γκραν Κανάρια
  00:05Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • MotoGP 2018 (Ζ)
  00:50Motul Grand Prix of Japan. Ελεύθερα δοκιμαστικά 1. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • WRC 2018
  01:00Μεγάλη Βρετανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • UEFA Champions League Magazine 2018-19 E6
  01:20Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.
 • Topspin
  01:30Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • Moto2 2018 (Ζ)
  01:50Motul Grand Prix of Japan. Ελεύθερα δοκιμαστικά 1. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - 5η Περίοδος E3
  02:00Στιγμιότυπα.
 • GP Confidential 2018 E20
  02:15Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Π. Τρέιλ Μπλέιζερς - Λ. Α. Λέικερς (Ζ)
  02:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  03:00Μέγαρα. 4ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Φράιμπουργκ - Λεβερκούζεν
  03:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • MotoGP 2018
  03:50Motul Grand Prix of Japan. 10' πίστας.
 • Moto3 2018 (Ζ)
  04:05Motul Grand Prix of Japan. Ελεύθερα δοκιμαστικά 2. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  05:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • GP Confidential 2018 E20
  05:10Στιγμιότυπα.
 • Τένις: Ρότζερ Φέντερερ - Τζον Ίσνερ
  05:15Laver Cup 2018. Αγώνας Μονού. Η ομάδα της Ευρώπης με προπονητή τον Μπιορν Μποργκ έρχεται αντιμέτωπη με την ομάδα του Κόσμου, με προπονητή τον Τζον ΜακΕνρό, σε συναρπαστικούς αγώνες ανάμεσα στα μεγαλύτερα ονόματα του παγκόσμιου τένις στο United Center του Σικάγο. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • Μπάσκετ: Ούνικς Καζάν - Λοκομοτίβ Κουμπάν
  05:30VTB United League 2018-19. Κανονική σεζόν. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  05:55Μαραθώνας. 3ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Moto2 2018 (Ζ)
  06:00Motul Grand Prix of Japan. Ελεύθερα δοκιμαστικά 2. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  07:05Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Moto3 2018
  07:15Motul Grand Prix of Japan. Ελεύθερα δοκιμαστικά 1. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E666
  07:30Στιγμιότυπα.
 • Υδάτινα Σπορ: Ο Κόσμος της Ιστιοπλοΐας 2018 E9
  07:50Η ιστιοπλοΐα είναι ένα πολύ ξεχωριστό άθλημα. Η εκπομπή παρουσιάζει την καρδιά της ιστιοπλοΐας, από την κομψότητα και το πρεστίζ των εκπληκτικών γιοτ μέχρι την αντοχή που χρειάζεται στους αγώνες και τον σκληρό κόσμο των αγώνων dinghy και του kite surfing.
 • Μπάσκετ: Π. Τρέιλ Μπλέιζερς - Λ. Α. Λέικερς
  08:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • MotoGP 2018
  08:15Motul Grand Prix of Japan. Ελεύθερα δοκιμαστικά 1. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  08:305η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2018 E10
  09:15Αθλητική εκπομπή.
 • Moto2 2018
  09:25Motul Grand Prix of Japan. Ελεύθερα δοκιμαστικά 1. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Topspin
  10:00Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • Ποδόσφαιρο: Βέρντερ Βρέμης - Βόλφσμπουργκ
  10:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Moto3 2018
  10:40Motul Grand Prix of Japan. Ελεύθερα δοκιμαστικά 2. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • NBA Daily
  10:45Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Μπάσκετ: Αναντολού Εφές - Νταρουσάφακα
  11:30Τουρκικό Πρωτάθλημα 2018-19. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • MotoGP 2018
  11:50Motul Grand Prix of Japan. Ελεύθερα δοκιμαστικά 2. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Τένις: 2018 ATP World Tour 250 (Ζ)
  12:00European Open, Αμβέρσα. Προημιτελικός. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • Ποδόσφαιρο: Φορτούνα Ντίσελντορφ - Σάλκε
  12:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  13:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Moto2 2018
  13:05Motul Grand Prix of Japan. Ελεύθερα δοκιμαστικά 2. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Χιούστον Ρόκετς - Νιου Ορλίνς Πέλικανς
  13:45NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Τένις: 2018 ATP World Tour 250 (Ζ)
  14:00European Open, Αμβέρσα. Προημιτελικός. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • GP Confidential 2018 E20
  14:20Στιγμιότυπα.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix ΗΠΑ (Ζ)
  14:50Παρακολουθήστε τα ελεύθερα δοκιμαστικά 1 που διεξάγονται στο Όστιν του Τέξας, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Μπενφίκα - Πόρτο
  15:00Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Ποδόσφαιρο: Ατλέτικο Μαδρίτης - Μπέτις
  15:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Ο Κόσμος του Αγγλικού Πρωταθλήματος 2018-19
  16:0010η αγωνιστική. Κατά τη διάρκεια της σεζόν, η εκπομπή παρουσιάζει όλες τις τελευταίες τροποποιήσεις των ποδοσφαιρικών ομάδων καθώς και συνεντεύξεις με παίκτες και προπονητές. Δείτε επίσης, ρεπορτάζ και ανασκοπήσεις σε πρώην και νυν αθλητές από όλο τον κόσμο.
 • Pick n' Roll
  16:25Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Ποδόσφαιρο: Ντινάμο Δρέσδης - Άουε (Ζ)
  16:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 10η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  16:35Talladega 1000Bullbs.com 500. Στιγμιότυπα.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E6
  16:55Αφιέρωμα.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα
  17:257η αγωνιστική.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  17:35Ισπανία.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Στιγμιότυπα
  17:508η αγωνιστική.
 • NBA Action 2018-19 E2803
  17:55H αθλητική εκπομπή μεταφέρει στους Έλληνες φιλάθλους όλα τα νέα για το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, με συνεντεύξεις και αφιερώματα.
 • GP Confidential 2018 E20
  18:20Στιγμιότυπα.
 • NBA Daily
  18:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix ΗΠΑ (Ζ)
  18:50Παρακολουθήστε τα ελεύθερα δοκιμαστικά 2 που διεξάγονται στο Όστιν του Τέξας, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Θέλτα - Αλαβές (Ζ)
  19:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Μπάσκετ: Π. Τρέιλ Μπλέιζερς - Λ. Α. Λέικερς
  19:05NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E6
  20:30Αφιέρωμα.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix ΗΠΑ
  20:35Παρακολουθήστε τα ελεύθερα δοκιμαστικά 1 που διεξάγονται στο Όστιν του Τέξας, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies