Αναστασίου: «Το Κύπελλο είναι μόνο η αρχή»
SHARE

Αναστασίου: «Το Κύπελλο είναι μόνο η αρχή»

Στα πλέι οφ στρέφει την προσοχή του ο Παναθηναϊκός, με τον Γιάννη Αναστασίου να τονίζει πως το Κύπελλο είναι μόνο η αρχή.

Οι «πράσινοι» με ανεβασμένη ψυχολογία θα διεκδικήσουν την πρώτη θέση στα πλέι οφ, με τον Έλληνα τεχνικό να μιλά στην κάμερα της Nova για τις δυνατότητες των παικτών του, αλλά και το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αναστασίου:

Κόουτς πως είναι η επόμενη ημέρα στην ομάδα μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας;

«Σίγουρα είναι όμορφη ημέρα. Μια ηθική δικαίωση για όλους μας, αλλά το σημαντικό είναι - και αυτό που είπαμε στα παιδιά- ότι σίγουρα πετύχαμε κάτι, όμως από την άλλη ανεβάσαμε από μόνοι μας τον πήχη ψηλά και αυτό μας γεμίζει με ευθύνη για να συνεχίσουμε στο ίδιο τέμπο μέχρι το τέλος των πλέι οφ. Σίγουρα θα είναι λίγο δύσκολη αυτή η μετάβαση από τα ...ουράνια στην πραγματικότητα, που είναι τα έξι παιχνίδια των πλέι οφ, αλλά από την άλλη είμαστε όλοι μας επαγγελματίες και πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Και από τη στιγμή που συμμετέχουμε σε έναν στόχο που είναι εφικτός, θέλουμε να τον διεκδικήσουμε και να πάρουμε ότι καλύτερο γίνεται. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οποιαδήποτε άλλη θέση θα είναι αποτυχία για την ομάδα. Νομίζω ότι έχουμε κάνει τρομερή προσπάθεια με τα παιδιά, τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, αλλά είναι προσωπικοί μας στόχοι, τους οποίους θέλουμε να τους πετύχουμε και θα προσπαθήσουμε σε αυτά τα έξι παιχνίδια, να κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

Δεν ξέρω αν ήσασταν ο μοναδικός, αλλά σίγουρα ένας από τους ελάχιστους που πίστευαν το καλοκαίρι ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να κάνει κάτι πολύ καλό. Δεν το ...φωνάζατε, αλλά γνωρίζατε τι μπορούσατε να πετύχετε μέσα από τη σκληρή δουλειά. Πως έφτασε ο Παναθηναϊκός σε αυτή την πολύ μεγάλη επιτυχία;

«Είναι αυτό που είπες. Η σκληρή δουλειά. Αυτό που είχαμε τονίσει από την αρχή και ήταν σημαντικό να το διατηρήσουμε, ήταν λίγα λόγια και πολλή δουλειά. Από εκεί και πέρα, θέλαμε να προσθέσουμε κάποια στοιχεία στο παιχνίδι της ομάδας και οι παίκτες που φέραμε, αλλά και οι παίκτες που υπήρχαν ήδη στην ομάδα, να έχουν αυτά τα στοιχεία που θέλουμε, για να μπορούμε να παίζουμε το ποδόσφαιρο που πρέπει να παίζει μια σύγχρονη ευρωπαϊκή μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Να παίζουμε γρήγορο ποδόσφαιρο. Από τη στιγμή που οι παίκτες το κατάλαβαν και το αντιλήφθηκαν και σε συνδυασμό με την προπόνηση και γνωρίζοντας πλέον ο ένας τον άλλον, νομίζω ότι ήταν θέμα χρόνου το πότε θα βελτιωθεί αυτή η ομάδα και θα μπορούσε μέσα στο γήπεδο να παίζει σε ένα τέμπο και σε ένα υψηλό ρυθμό για ενενήντα λεπτά, ακόμα και εκατόν είκοσι αν χρειαστεί, για να μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά σε κάθε παιχνίδι. Νομίζω ότι από τον Γενάρη και μετά, η εικόνα της ομάδας ήταν αυτή που θέλουμε όλοι και αυτή την εικόνα θα προσπαθήσουμε να τη διατηρήσουμε και να την κάνουμε ακόμα καλύτερη».

Φάνηκε σαν να μην χρειάστηκε να κάνετε πολλά πράγματα στον τελικό. Και αυτό γιατί η ομάδα ήταν ήδη δουλεμένη. Έμοιαζε σαν να πατήσατε το ...play και ο Παναθηναϊκός άρχισε να παίζει το ποδόσφαιρο που ξέρει. Ήταν κάπως έτσι τα πράγματα στον τελικό;

«Το πιο δύσκολο κομμάτι ήταν η αποφόρτιση. Είχα πει στα παιδιά, ότι ήταν σημαντικό το ότι περάσαμε τον ΟΦΗ. Όσο και αν ακούγεται περίεργο, ήταν το πιο δύσκολο παιχνίδι για πολλούς λόγους. Ιδιαίτερα μετά το πρώτο ματς που θα παίζαμε κάτω από πίεση και είχαμε ένα σκορ εις βάρος μας, το οποίο έπρεπε να το ανατρέψουμε χωρίς να δεχθούμε γκολ. Και νομίζω ότι από τη στιγμή που καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση στο ματς με τον ΟΦΗ, ήταν σημαντικό τα παιδιά να μπουν στον τελικό με την νοοτροπία και με την ψυχολογία που πάντα έχουμε. Να το ευχαριστηθούν, να κάνουμε το παιχνίδι μας και αυτά που ξέρουμε. Παίζαμε με μια μεγάλη ομάδα, η οποία έχει καλούς και ποιοτικούς παίκτες και θα προσπαθούσαν και αυτοί να παίξουν ποδόσφαιρο. Και από εκεί και πέρα, αν κάναμε αυτά τα πράγματα, πίστευα ότι η ομάδα μας υπερτερούσε σε όλους τους τομείς. Ήταν και θέμα τύχης, αλλά έπρεπε και να δείξουμε πόσο το θέλαμε. Νομίζω ότι το δείξαμε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα».

Περιμένατε να εξελιχθεί ο τελικός τόσο εύκολα για τον Παναθηναϊκό;

«Νομίζω ότι πολλά ματς, παρόλο που ήταν δύσκολα, τα έχουμε κάνει να φαίνονται εύκολα. Και αυτό γιατί τα παιδιά τα κάνουν να φαίνονται εύκολα μέσα από τη προσπάθεια τους και την ενέργεια που βγάζουν μέσα στο γήπεδο. Αλλά σίγουρα κανένα ματς δεν είναι εύκολο. Βέβαια δεν περίμενα ότι θα εξελιχθεί έτσι ο τελικός. Σίγουρα είχα πίστη ότι θα βάλουμε γκολ. Όχι ένα. Πίστευα ότι θα σημειώσουμε αρκετά γκολ, δηλαδή πάνω από δύο, αλλά επειδή και ο ΠΑΟΚ έχει καλούς και ποιοτικούς παίκτες, ήταν σημαντικό να έχουμε αυτοσυγκέντρωση στην άμυνα και αποφασιστικότητα για να "καθαρίζουμε" τις φάσεις. Αυτό το είχαμε και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια και την συνολική δουλειά που έκαναν. Είναι και μια επιβράβευση των προσπαθειών τους, όμως συνεχίζουμε γιατί έχουν αυξηθεί οι υποχρεώσεις μας».

Αυτή η ομάδα στην αρχή της σεζόν προσπαθούσε να μάθει πως να κερδίζει. Στη συνέχεια έμαθε να κερδίζει τίτλους. Μπορεί να μάθει να κερδίζει και πρωταθλήματα;

«Αυτό θα το δούμε. Νομίζω ότι το πρώτο που έπρεπε να μάθουμε ήταν να παίζουμε, όχι να κερδίζουμε. Έπρεπε να μάθουμε να παίζουμε και να παίζουμε σωστά. Από τη στιγμή που έγινε αυτό, όλα τα άλλα ήταν θέμα χρόνου, ωριμότητας και διαχείρισης. Αλλά για το πρωτάθλημα, είναι κάτι το οποίο δεν μπορώ να το πω και ούτε μπορώ να υποσχεθώ για κάτι που δεν είμαι εγώ αρμόδιος. Γιατί κακά τα ψέματα, σίγουρα το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι και το πιο αξιόπιστο πρωτάθλημα της Ευρώπης. Το ξέρουμε όλοι και το γνωρίζουμε όλοι. Δυστυχώς ή ευτυχώς αυτό είναι. Από τη στιγμή που είμαστε εδώ και συμμετέχουμε σε αυτό το πρωτάθλημα, θα προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι να παίζουμε για τη νίκη. Από εκεί και πέρα στο τέλος της σεζόν θα δούμε τι ταμείο θα έχουμε κάνει».

Ασφαλώς και στο ποδόσφαιρο η ομάδα κερδίζει, όμως ο Μπεργκ ξεχωρίζει... Έχει εντυπωσιακή παρουσία του την εφετινή σεζόν, ενώ ήταν εκπληκτικός στον τελικό... Πόσο τυχερός αισθάνεστε ως προπονητής που έχετε στη διάθεση σας αυτόν τον σπουδαίο επιθετικό;

«Δεν αισθάνομαι καθόλου τύχη. Ήξερα τον Μάρκους και τι μπορούσε να κάνει. Πίστευα στις δυνατότητες του. Είναι σημαντικό ότι ο ίδιος πίστεψε στο πρότζεκτ της ομάδας, σε όσα είπαμε το καλοκαίρι και το σημαντικότερο είναι ότι αισθάνεται και ο ίδιος τυχερός και ευλογημένος που βρίσκεται σε αυτή την ομάδα. Γιατί κατά τα ψέματα, είναι σε μια μεγάλη ομάδα, σε μια ομάδα που του έδωσε τη δυνατότητα να αναγεννηθεί, παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο της ζωής του αυτή τη στιγμή, νιώθει πιο ώριμος από ποτέ και νομίζω ότι αυτά του τα παρέχει η ομάδα. Θα έλεγα ότι και ο Μάρκους και ο Παναθηναϊκός, είναι και οι δύο ευτυχισμένοι και νομίζω ότι είναι και ευτυχία για το ελληνικό πρωτάθλημα. Γιατί εκτός από πολύ καλός ποδοσφαιριστής, είναι και τρομερός χαρακτήρας με άριστο ήθος και είναι κόσμημα για το ελληνικό πρωτάθλημα  και σημαντικό να υπάρχουν τέτοιοι παίκτες».

Με αυτά που έχει κάνει εφέτος ο Μπεργκ, είναι εύκολο να μείνει στα μέρη μας;

«Γιατί όχι; Ο Παναθηναϊκός του τα παρέχει όλα και νομίζω ότι μόνο αν έρθει κάτι μεγάλο και καλό.  Βέβαια τη δεδομένη στιγμή με την κατάσταση που επικρατεί στην αγορά και την Ευρώπη, το να έρθει κάποιος και να δώσει τρελά ποσά για έναν ποδοσφαιριστή που παίζει μόνο στο ελληνικό πρωτάθλημα, δεν νομίζω ότι είναι εφικτό. Χωρίς βέβαια να αποκλείεται και κάτι. Αλλά με βάση τη λογική, νομίζω ότι ο Μάρκους θα είναι μαζί μας και την επόμενη σεζόν. Σίγουρα».

Είναι πολύ λίγες οι ημέρες μέχρι τον αγώνα με τον Ατρόμητο και αναφέρατε πόσο δύσκολη είναι η μετάβαση από τη ευφορία που έφερε η κατάκτηση του Κυπέλλου στα πλέι οφ. Θεωρείτε ότι αυτό το Κύπελλο μπορεί να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό στο ψυχολογικό κομμάτι, ώστε να τερματίσει πρώτος σε αυτό το μίνι- πρωτάθλημα;

«Σίγουρα μπορεί να μας βοηθήσει. Παίζουμε με τον Ατρόμητο, που είναι πάρα πολύ καλή ομάδα. Ίσως η πιο επικίνδυνη ομάδα, γιατί είναι αρκετά ώριμη και έμπειρη ομάδα. Δεν κάνουν κάτι το εξεζητημένο, αλλά παίζουν πάρα πολύ ώριμα και σωστά και παίρνουν ελάχιστα ρίσκα, είτε στην επίθεση, είτε στην άμυνα. Θα έλεγα ότι από τη στιγμή που συμμετέχουμε σε αυτή τη διοργάνωση και ο στόχος μας είναι να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται όπου και αν συμμετέχουμε, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να κερδίσουμε την πρώτη θέση. Δεν θα είναι εύκολο, το ξέρουμε και θα πρέπει να υπερβάλλουμε εαυτών, αλλά από την άλλη αυτή η ομάδα έχει δείξει ότι μπορεί να τα καταφέρει στα δύσκολα και πιστεύω ότι τα παιδιά θέλουν να πετύχουμε αυτόν τον στόχο. Το θέλουμε όλοι. Χρειάζεται θέληση για να πετύχεις κάτι και νομίζω ότι μέχρι στιγμής έχουμε δείξει ότι έχουμε θέληση για να πετύχουμε πολλά πράγματα. Η αρχή ήταν το Κύπελλο και πιστεύω ότι έχουμε να πετύχουμε πολλά περισσότερα ακόμα».

Έχετε κερδίσει πολλά "στοιχήματα" εφέτος. Πάντως ο Ατρόμητος είναι η μοναδική ομάδα, η οποία δεν έχει ηττηθεί από τον Παναθηναϊκό. Είναι ένα επιπλέον "στοίχημα" ενόψει του αγώνα της Τετάρτης;

«Δεν το βλέπουμε σαν στοίχημα. Για εμάς είναι σημαντικό να είμαστε σωστά στημένοι και ώριμοι μέσα στο γήπεδο και η συμπεριφορά μας να είναι αυτή που πρέπει. Όπως φάνηκε και στο παιχνίδι πρωταθλήματος στο Περιστέρι- και εμείς και ο Ατρόμητος- πήραμε ελάχιστα ρίσκα σε εκείνο το ματς. Βγήκε υποσυνείδητα, δεν νομίζω ότι το ζητήσαμε κάτι τέτοιο. Βγαίνει υποσυνείδητα, γιατί όταν ξέρεις ότι ο αντίπαλος έχει εμπειρία, ωριμότητα και ποιοτικούς παίκτες, αυτό σε κάνει να σκέφτεσαι κάποια πράγματα. Αλλά ο στόχος μας είναι να πάμε εκεί, να κερδίσουμε. Όπως έχω πει, με οποιονδήποτε αντίπαλο παίζουμε, ο στόχος μας είναι να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Θα πάμε εκεί να κάνουμε το παιχνίδι μας. Θα αγωνιστούμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και από εκεί και πέρα θα δούμε μετά το τέλος του παιχνιδιού, ποιος θα καταφέρει να χαμογελάσει».

Ζήσατε ως ποδοσφαιριστής σημαντικές στιγμές και τώρα μια μεγάλη επιτυχία ως προπονητής. Το Κύπελλο Ελλάδας είναι η πιο σημαντική στιγμή της σταδιοδρομίας σας, στην πρώτη σας σεζόν στον πάγκο του Παναθηναϊκού;

«Σίγουρα είναι σημαντικό να κερδίζεις ένα τρόπαιο και ιδιαίτερα στο ξεκίνημα σου ως προπονητής σε μια μεγάλη ομάδα. Θα έλεγα είναι μια δικαίωση, αλλά από την άλλη αυξάνει και τις ευθύνες του καθενός και φυσικά και τις δικές μου. Και από την άλλη, θέλω να πιστεύω ότι αυτό το Κύπελλο ήταν μόνο η αρχή».

Απόλλων Σμύρνης-Ξάνθη 1-0: Επιτέλους νίκη! (photos, video)
Απόλλων Σμύρνης-Ξάνθη 1-0: Επιτέλους νίκη! (photos, video)
Live Chat ΑΕΛ-ΑΕΚ 0-0 (ημίχρονο)
Live Chat ΑΕΛ-ΑΕΚ 0-0 (ημίχρονο)
Την «σκότωσαν» οι «Άγιοι», νίκη με Αζάρ για Τσέλσι
Την «σκότωσαν» οι «Άγιοι», νίκη με Αζάρ για Τσέλσι
Τζόκερ: Οι αριθμοί και τα συστήματα για να κερδίσετε στην αποψινή κλήρωση
Τζόκερ: Οι αριθμοί και τα συστήματα για να κερδίσετε στην αποψινή κλήρωση

 • Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2018
 • Ποδόσφαιρο: Εσπανιόλ - Μπέτις (Ζ)
  15:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Μαδρίτης - Ράγιο Βαγιεκάνο
  15:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • WRC 2018
  15:45Αυστραλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ζ)
  16:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • Στιγμιότυπα
  16:30Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E50
  16:45Στιγμιότυπα.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  17:00Ζάκυνθος. 5ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  17:15Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • NBA Daily
  17:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • RBAR 2018
  17:45Ανασκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • Στον Ρυθμό των Ντέρμπι 2018-19 (Ζ)
  18:00Postgame. Αθλητική εκπομπή.
 • Μπάσκετ: Ορλάντο Μάτζικ - Γιούτα Τζαζ
  18:05NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Μπάσκετ: Μάλαγα - Μπαρτσελόνα (Ζ)
  18:30Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. 12η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Moto 2 και 3
  19:00Ανασκόπηση της σεζόν 2018. Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  19:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Λεβάντε - Μπαρτσελόνα (Ζ)
  19:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Ποδόσφαιρο: Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Νασιονάλ (Ζ)
  20:00Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 13η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • MotoGP 2018
  20:15Ανασκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Κλ. Καβαλίερς - Φιλαδέλφεια Σίξερς (Ζ)
  20:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • GP Confidential 2018 E25
  21:30Στιγμιότυπα.
 • Πολεμικές Τέχνες: UFC Fight Night 2018
  21:45Κέβιν Λι 'The Motowon Phenom' - Αλ Ιακίντα 'Raging''. Μιλγουόκι, ΗΠΑ. Το καράτε ανταγωνίζεται το κουνγκ φου και το μποξ το ζίου ζίτσου. Το κικ μποξ έρχεται αντιμέτωπο με το τζούντο και η πάλη με το μάι τάι. Η 'μάχη' μεταξύ των πολεμικών τεχνών και η ανάδειξη του 'απόλυτου πρωταθλητή' μόνο στα κανάλια COSMOTE SPORT.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  22:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  22:15Ζάκυνθος. 5ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • UEFA Champions League 2018-19 - Στιγμιότυπα
  22:30Φάση ομίλων. 6η μέρα αγώνων. Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αγωνιστικής του UEFA Champions League. Στιγμές γεμάτες πάθος, δυνατές μάχες και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν ανά αγωνιστική ημέρα αφιερωμένα στην κορυφαία διοργάνωση.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  23:00Μαρκόπουλο.
 • NASCAR Decades: 80's
  23:30Ντοκιμαντέρ.
 • Πολεμικές Τέχνες: UFC Fight Night 2018
  23:45Ραφαέλ Ντος Άνιος - Καμάρου Ούσμαν 'Nigerian Nightmare'. Ο απόλυτος τελικός στο Τορόντο του Καναδά.
 • Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2018
 • Μπάσκετ: Τενερίφη - Μπασκόνια
  00:00Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. 12η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • RBAR 2018
  00:35Τέξας, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • UEFA Champions League Magazine 2018-19 E15
  01:30Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  01:45Μέγαρα. 6ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Βιλανόβα Γουάιλντκατς - Κάνσας
  02:00NCAA 2018 - 2019. Η φετινή σεζόν κολεγιακού μπάσκετ - κορυφαία αγωνιστική δράση από τους καλύτερους παίκτες των πανεπιστημίων. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Ποδόσφαιρο: Ίνγκολσταντ - Χάιντενχαϊμ
  02:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Beach Volley: FIVB 2018
  02:45Προεπισκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  04:00Μέγαρα. 1ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Λοκομοτίβ Κουμπάν - Τσμόκι Μινσκ
  04:30VTB United League 2018-19. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Ποδόσφαιρο: Μαρίτιμο - Μπενφίκα
  04:45Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 13η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Βόλεϊ: Ντιναμό Μόσχας - Φενέρμπαχτσε
  05:45CEV Champions League Γυναικών 2018-19. League Round. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  06:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  06:15Ζάκυνθος. 5ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Κλ. Καβαλίερς - Φιλαδέλφεια Σίξερς
  06:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Ποδόσφαιρο: Εσπανιόλ - Μπέτις
  07:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2017
  07:10Daytona Advance Auto Parts Clash. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος, Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Λειψία - Μάιντς
  07:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • Τένις: Next Gen ATP Finals 2018
  08:00Μιλάνο. Στιγμιότυπα.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  09:00Μαρκόπουλο.
 • Μπάσκετ: Γ. Γουίζαρντς - Λ. Α. Λέικερς
  09:15NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  09:35Άμπου Ντάμπι, ΗΑΕ. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E10
  09:45Αφιέρωμα.
 • Κλήρωση UEFA Champions League 2018-19 (Ζ)
  10:00Παρακολουθήστε σε απευθείας μετάδοση την κλήρωση της φάσης των 16 της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Παρουσίαση: Στέφανος Αβραμίδης, Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Χάντμπολ: Φλένσμπουργκ - Μπέργκισερ
  10:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • SportShow
  10:45Η εκπομπή SPORTSHOW σας προσφέρει μια διαφορετική οπτική γωνία με κύριο άξονα την αγωνιστική δράση της εβδομάδας. Η εκπομπή περιλαμβάνει θέματα από όλα τα αθλητικά γεγονότα που έχουν θέση στο τηλεοπτικό πρόγραμμα της COSMOTE TV.
 • Κλήρωση UEFA Champions League 2018-19 (Ζ)
  11:00Παρακολουθήστε σε απευθείας μετάδοση την κλήρωση της φάσης των 16 της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Παρουσίαση: Αντρέα Παλομπαρίνι.
 • Κλήρωση UEFA Europa League 2018-19 - Pre Show (Ζ)
  11:25Παρακολουθήστε την pre show εκπομπή για την κλήρωση για τη φάση των 32 των ομίλων στο UEFA Europa League. Παρουσίαση: Στέφανος Αβραμίδης, Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Ποδόσφαιρο: Σεβίλη - Ζιρόνα
  11:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Παπαδόπουλος.
 • NBA Daily
  12:00Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  12:05Κάννες, Γαλλία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Βόλεϊ: Περούτζια - Ντιναμό Μόσχας
  12:15CEV Champions League Ανδρών 2018-19. League Round. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Κλήρωση UEFA Europa League 2018-19 - Post Show (Ζ)
  12:40Παρακολουθήστε την post show εκπομπή για την κλήρωση για τα playoff των ομίλων στο UEFA Europa League. Παρουσίαση: Στέφανος Αβραμίδης, Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Μπάσκετ: Ορλάντο Μάτζικ - Γιούτα Τζαζ
  12:45NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Ο Κόσμος του Αγγλικού Πρωταθλήματος 2018-19
  13:3018η αγωνιστική. Κατά τη διάρκεια της σεζόν, η εκπομπή παρουσιάζει όλες τις τελευταίες τροποποιήσεις των ποδοσφαιρικών ομάδων καθώς και συνεντεύξεις με παίκτες και προπονητές. Δείτε επίσης, ρεπορτάζ και ανασκοπήσεις σε πρώην και νυν αθλητές από όλο τον κόσμο.
 • Ποδόσφαιρο: Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Λεβερκούζεν
  13:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  14:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  14:1010η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • WRC 2018
  14:35Coiluna Loelle 2, Ιταλία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Τένις: Αλιξάντρα Σασνόβιτς - Ελίνα Σβιτολίνα
  14:55WTA 2018. Brisbane International. Τελικός. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - Λαύριο Aegean Cargo
  15:30Betshop Basket League 2018-19. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • WRC 2018
  15:55Sassari Argentiera 2 - Power Stage, Ιταλία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα
  16:0015η αγωνιστική.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  16:30XTERRA World Championship.
 • Ποδόσφαιρο: Ο Καλύτερος Αγώνας της Εβδομάδας
  17:00Παρακολουθήστε τους καλύτερους αγώνες.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  17:20Resolute Cup 2018.
 • Μπάσκετ: Κλ. Καβαλίερς - Φιλαδέλφεια Σίξερς
  17:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • WRC 2018
  17:45Ιταλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Αφιέρωμα: Sak Attack
  18:00Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις σημαντικότερες 'μάχες' της Μαρίας Σάκκαρη που την έφεραν στην 41η θέση της παγκόσμιας κατάταξης του WTA. (Μαρία Σάκκαρη - Αράντξα Ρους. WTA 2018. Brisbane International. 1ος ημιτελικός. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.)
 • MotoGP Ανασκόπηση 2018
  19:00Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις καλύτερες στιγμές του φετινού πρωταθλήματος MotoGP και την κατάκτηση του τίτλου από τον Μαρκ Μαρκέθ για 3η συνεχόμενη χρονιά. (Grand Prix of Qatar).
 • Ποδόσφαιρο: Κολονία - Μαγδεβούργο (Ζ)
  19:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • MotoGP Ανασκόπηση 2018
  20:00Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις καλύτερες στιγμές του φετινού πρωταθλήματος MotoGP και την κατάκτηση του τίτλου από τον Μαρκ Μαρκέθ για 3η συνεχόμενη χρονιά. (Gran Premio Motul de la Republica Argentina).
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2018 E12
  20:30Αθλητική εκπομπή.
 • Μπάσκετ: Γ. Γουίζαρντς - Λ. Α. Λέικερς
  20:35NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Αφιέρωμα: UFC The Ultimate Fighter E2801
  21:00Παρακολουθήστε τις σημαντικότερες στιγμές του φετινού TUF μέχρι και τον μεγάλο τελικό ανάμεσα στον Rafael Dos Anjos και τον Kamaru Usman.
 • MotoGP Ανασκόπηση 2018
  21:10Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις καλύτερες στιγμές του φετινού πρωταθλήματος MotoGP και την κατάκτηση του τίτλου από τον Μαρκ Μαρκέθ για 3η συνεχόμενη χρονιά. (Red Bull Grand Prix of The Americas).
 • COSMOTE SPORT 7HD
  21:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies