Παναθηναϊκός: Χωρίς κόσμο στην Ξάνθη!
Ο Παναθηναϊκός είχε εξασφαλίσει 1300 εισιτήρια για τον αγώνα της Κυριακής στα «Πηγάδια», αλλά η Ξάνθη τον ενημέρωσε πως δεν θα τα διαθέσει τελικά για λόγους ασφαλείας!
Ανατροπή σε ότι αφορά την παρουσία οπαδών του Παναθηναϊκού στο τελευταίο εκτός έδρας ματς της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Στη σύσκεψη που είχε γίνει, οι «πράσινοι» είχαν ζητήσει και είχαν πάρει 1300 εισιτήρια από την Ξάνθη κι αναμενόταν να έχουν κανονικά τον κόσμο στο πλευρό τους την Κυριακή, όμως, οι Ακρίτες ανέτρεψαν τα δεδομένα στέλνοντας επιστολή στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με την οποία ενημερώνουν ότι δεν θα μπορέσουν να εξυπηρετήσουν τον κόσμο του «τριφυλλιού» και πως δεν θα δώσουν τελικά τα εισιτήρια για λόγους ασφαλείας!
Στην επιστολή της προς την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η Ξάνθη επικαλείται «απειλητικά τηλεφωνήματα» και αναφέρει χαρακτηριστικά: «Μετά τη διαμόρφωση των αποτελεσμάτων της Κυριακής (6/4/2014) και συγκεκριμένα από τη Δευτέρα το μεσημέρι και μετά η Skoda Ξάνθη έλαβε δεκάδες απειλητικά τηλεφωνήματα με φρασεολογία περίπου την ίδια «η Ξάνθη θα πέσει στη Β’ Εθνική με οποιονδήποτε τρόπο, έστω κι αν χρειαστεί να δημιουργηθούν παρατράγουδα στο γήπεδό της». Για το λόγο αυτό μάλιστα, οι Ακρίτες ενημέρωσαν τους «πράσινους» ότι κατέθεσαν μήνυση κατά αγνώστων στην Αστυνομική διεύθυνση Ξάνθης ενώ η επιστολή καταλήγει ως εξής:
«Σίγουροι εκ των προτέρων για την κατανόησή σας σε αυτή τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο έχουμε την ηθική υποχρέωση να ζητήσουμε μια συγνώμη από τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, που χωρίς να το θέλουμε τους στερούμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν στη Β. Ελλάδα την αγαπημένη τους ομάδα».
Από την πλευρά του Παναθηναϊκού δεν μπορεί να υπάρξει κάποια ιδιαίτερη αντίδραση σε αυτή την αλλαγή στάσης από την Ξάνθη την τελευταία στιγμή. Αυτό γιατί είναι στη διακριτική ευχέρεια του γηπεδούχου να δώσει ή να μην δώσει εισιτήρια στον φιλοξενούμενο. Το μόνο σίγουρο είναι πως και στο «τριφύλλι» πιστεύουν αυτό που καταλαβαίνουν οι περισσότεροι μαθαίνοντας ότι η Ξάνθη δεν δίνει εισιτήρια. Οι Ακρίτες θέλουν πάση θυσία να πάρουν αποτέλεσμα κόντρα στον Παναθηναϊκό και είναι λογικό να μην θέλουν τους οπαδούς του στο γήπεδο αφού όπως έχουν αποδείξει φέτος θα το μετέτρεπαν εύκολα σε… Λεωφόρο!