ΟΦΗ: «Δοκιμάζει» ταλέντα

ΟΦΗ: «Δοκιμάζει» ταλέντα

Από… τεστ προκειμένου να διαπιστωθεί αν μπορούν να στελεχώσουν τα τμήματα υποδομής των Κρητικών θα περάσουν γεννηθέντες από το 1996 ως το 2000

Την ευκαιρία να περάσουν από… μικροσκόπιο θα έχουν οι υπεύθυνοι των ακαδημιών του ΟΦΗ νεαρούς ποδοσφαιριστές ηλικίας από 14 ως 18 ετών από τις 14 ως τις 16 Απριλίου για να κρίνουν αν μπορούν να τους δώσουν μια θέση στα τμήματα υποδομής της ομάδας.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΟΦΗ, ανακοινώνει ότι την περίοδο του Πάσχα από Μ. Δευτέρα 14-4-2014 έως και Μ. Τετάρτη 16-4-2014, θα πραγματοποιηθούν οι δοκιμές επιλεγμένων ποδοσφαιριστών, προκειμένου να στελεχωθούν οι ομάδες που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα υποδομής της Superleague την επόμενη χρονιά.

Στις δοκιμές αυτές έχουν κληθεί 20 ποδοσφαιριστές που έχουν επιλεγεί από το τμήμα scouting, των τμημάτων υποδομής από την Κρήτη και την υπόλοιπη Ελλάδα, για παιδιά γεννηθέντα το 1996, 1997, 1998, 1999 και 2000, και θα πραγματοποιηθούν στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, απογευματινές ώρες.

Στις δοκιμές αυτές μπορούν να συμμετέχουν και άλλοι ποδοσφαιριστές, ίδιας ηλικίας, αρκεί να αποστείλουν βιογραφικό σημείωμα (να περιλαμβάνει απαραιτήτως σχολικές επιδόσεις), στο φαξ της ΠΑΕ ΟΦΗ: 2810318420 ή στην team@ofifc.gr ηλεκτρονική Διεύθυνση: υπόψη κ. Τιτομιχελάκη Λεωνίδα (τηλ. επικοινωνίας 6945309873, καθημερινά 18.00 με 21.00)».

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV



Αντετοκούνμπο: Τα Freak 7 και η ελληνική πινελιά τους
Αντετοκούνμπο: Τα Freak 7 και η ελληνική πινελιά τους
Μεταγραφές, ΑΕΚ: «Περιμένει Νίκολιτς ο Πάντοβιτς»
Μεταγραφές, ΑΕΚ: «Περιμένει Νίκολιτς ο Πάντοβιτς»
Οι ημιτελικοί του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων με αμέτρητες αγορές από το Πάμε Στοίχημα
Οι ημιτελικοί του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων με αμέτρητες αγορές από το Πάμε Στοίχημα
Εμμανουήλ Καραλής: Μόνο ο ουρανός είναι το όριο για τον «Μανόλο»
Εμμανουήλ Καραλής: Μόνο ο ουρανός είναι το όριο για τον «Μανόλο»
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved