Πετρόπουλος: «Σημαντικός για το ποδόσφαιρο ο Βελλής»

Πετρόπουλος: «Σημαντικός για το ποδόσφαιρο ο Βελλής»

Ο Αντώνης Πετρόπουλος μιλώντας για τις τελευταίες εξελίξεις στα διοικητικά του Απόλλωνα, εκθείασε τον κ. Βελλή.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της Nova:

«Το αποτέλεσμα της προηγούμενης εβδομάδας με τον Πανιώνιο δεν ήταν καθόλου καλά και τώρα κυνηγάμε όλα τα αποτελέσματα στους επόμενους αγώνες. Όντως αυτή την εβδομάδα έχουν προκύψει κάποια θέματα στην ομάδα αλλά όλα τα παιδιά στην ομάδα προσπαθούμε να είμαστε συγκεντρωμένοι. Υπάρχει χρόνος ακόμη και πιστεύω ότι μπορούμε να το παλέψουμε», δήλωσε αρχικά ο Έλληνας επιθετικός.

Για το αν έχει επηρεαστεί η ψυχολογία τους με τα τελευταία γεγονότα: «Οι ποδοσφαιριστές δεν πατάμε ένα κουμπί και τα ξεχνάμε όλα. Είχαμε ένα θέμα με τον μεγαλομέτοχο της ομάδας, τον κ. Σταμάτη Βελλή, ο οποίος είπε ότι αποχωρεί από την ομάδα. Κατά τη γνώμη μου πιστεύω ότι άνθρωποι σαν τον κ. Βελλή είναι πολύ σημαντικοί για το ποδόσφαιρο και δεν πρέπει να φεύγουνε. Εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να σώσουμε την ομάδα ώστε αν αλλάξει γνώμη να είναι ξανά κοντά μας».

Για το που θεωρεί πως θα κριθεί το ματς: «Πιστεύω ότι θα κριθεί κυρίως στη δύναμη. Η Βέροια είναι μία ομάδα που παίζει και αυτή με πάθος και ψυχή, την έχουμε παρακολουθήσει και εμείς θα δούμε πως θα τα καταφέρουμε αν βάλουμε ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο να είμαστε δυνατοί για να πάρουμε το αποτέλεσμα».

Για την απόφαση να παίξουν κανονικά κόντρα στη Βέροια: «Εμείς πρέπει να κοιτάμε μόνο μέσα στον αγωνιστικό χώρο τι γίνεται. Όπως είπα και πριν ήταν μια απόφαση και του κόσμου του Απόλλωνα. Ο πρόεδρος είχε άλλη άποψη, είναι σεβαστή όμως εμείς κοιτάμε τη δουλειά μας. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα, ούτε οικονομικό, ούτε μεταξύ μας ούτε τίποτα. Φυσικά και θέλουμε να παίξουμε γιατί θέλουμε το καλύτερο για τον Απόλλωνα. Εγώ το μόνο που έχω να πω είναι πως θα πρέπει να είμαστε δυνατοί, να δώσουμε τα πάντα για να κρατηθούμε στην κατηγορία και όπως είπα και πριν φέρουμε πίσω τον κ. Βελλή. Άνθρωποι σαν τον κ. Βελλή πρέπει να υπάρχουν στην ομάδα και το Ελληνικό πρωτάθλημα για να γίνεται καλύτερο. Ο Απόλλωνας είναι μια ομάδα, η οποία δεν χρωστάει πουθενά, είναι κόσμημα για τη Σούπερ Λίγκα και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο».

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV



Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved