Γιάντσης: «Δείξαμε πάθος»

Γιάντσης: «Δείξαμε πάθος»

Ο Δημήτρης Γιάντσης τόνισε πως ο Λεβαδειακός έφτασε στην ανατροπή λόγω πάθους και πίστης.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της Nova: «Στο ποδόσφαιρο αν δεν σφυρίξει ο διαιτητής δεν τελειώνει ποτέ ένα παιχνίδι. Ξέραμε ότι ο Άρης θα έρθει να αμυνθεί καλά, βρεθήκαμε δύο φορές με δύο γκολ πίσω στο σκορ όμως έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι θα έλεγα ότι ήταν ένα ματς κατάλληλο για καρδιοπαθείς. Είναι η χαρά του φιλάθλου αυτά τα παιχνίδια. Ευτυχώς τέλος καλό όλα καλά. Κερδίσαμε εμείς αλλά πρέπει να κοιτάξουμε τη συνέχεια πιο σοβαρά γιατί δεχόμαστε εύκολα γκολ. Δεν εννοώ ότι φταίει η άμυνα μας αλλά όλοι. Από εκεί και πέρα είναι τρεις πολύ σημαντικοί βαθμοί για εμάς, βλέπουμε με αισιοδοξία το μέλλον και συνεχίζουμε», δήλωσε αρχικά ο Γιάντσης.

Για το τι έδωσε τη νίκη: «Νομίζω η πίστη και το πάθος. Αυτά τα δύο στοιχεία ήταν τα κυριότερα».

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα: «Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο ΠΑΣ δεν είναι σε καλή κατάσταση αυτή τη στιγμή αν και είναι πολύ καλή ομάδα. Θα πάμε στα Γιάννινα για να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι γιατί και ο ΠΑΣ είναι με την πλάτη στον τοίχο. Εμείς κοιτάμε την ομάδα μας και θα πάμε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε ότι καλύτερο».

Για το τι πρέπει να προσέξει ο Λεβαδειακός κόντρα στον ΠΑΣ: «Πρέπει να είμαστε πιο συμπαγής γιατί όπως είδαμε σήμερα στο σπίτι μας δεχτήκαμε τρία γκολ. Νομίζω αυτό πρέπει να το βελτιώσουμε και από εκεί και πέρα έχουμε δείξει ότι μπορούμε να σκοράρουμε. Επιστρέφει και ο Βαγγέλης Μάντζιος και νομίζω θα είμαστε ακόμη καλύτεροι».

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV



e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ: Ο «χάρτης» των πληρωμών έως τις 6 Φεβρουαρίου
e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ: Ο «χάρτης» των πληρωμών έως τις 6 Φεβρουαρίου
Elite League: Τα αποτελέσματα της 19ης αγωνιστικής
Elite League: Τα αποτελέσματα της 19ης αγωνιστικής
Παναθηναϊκός: Εξαήμερο… φωτιά με πολλά ανοιχτά μέτωπα – Πλησιάζει ο Χάβι Ερνάντεθ
Παναθηναϊκός: Εξαήμερο… φωτιά με πολλά ανοιχτά μέτωπα – Πλησιάζει ο Χάβι Ερνάντεθ
Μεταγραφές, Ολυμπιακός: Φέρνει και Κλέιτον από Ρίο Άβε για την επίθεση
Μεταγραφές, Ολυμπιακός: Φέρνει και Κλέιτον από Ρίο Άβε για την επίθεση
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved