Λαμπρόπουλος: «Να δείξουμε ποιοι είμαστε»

Λαμπρόπουλος: «Να δείξουμε ποιοι είμαστε»

Την ευκαιρία να δείξει τις δυνατότητές του έχει ο Πανιώνιος απέναντι στον Παναθηναϊκό, όπως ανέφερε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Ο 24χρονος αμυντικός μίλησε στην κάμερα της Nova για την ήττα από τον Αιγινιακό, αλλά και τη νίκη επί των «πρασίνων» στον πρώτο γύρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λαμπρόπουλου:
 
Για την ήττα απ' τον Αιγινιακό: «Μέσα στη χρονιά χρειάζεται αν υπάρξουν τέτοια ματς για να μπορέσει να ξυπνήσει η ομάδα. Δεν έχουμε μπει καλά αγωνιστικά στο νέο έτος και ο Παναθηναϊκός είναι μια καλή ευκαιρία να δείξουμε ποιοι είμαστε. Είμαστε οι πρώτοι που θέλουμε να κερδίζουμε. Ο τρόπος που χάσαμε ήταν σκληρός και πλέον υπάρχει ανασύνταξη και να αναλάβουμε τις ευθύνες μας».

Για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό: «Είναι πολύ πιο δύσκολο τώρα το ματς. Είχαμε κάνει ένα απ' τα καλύτερά μας παιχνίδια και μακάρι να επαναληφθεί για να χαρούμε και να ανέβουμε βαθμολογικά. Ξέρουμε τι θα συναντήσουμε και από εμάς κρίνεται πως θα πάει το παιχνίδι. Εάν είμαστε αυτοί που πρέπει θα πάρουμε αποτέλεσμα».

Για το ποιο θα είναι το κλειδί της αναμέτρησης: «Εάν παρουσιαστούμε εμείς καλά δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι και εάν είμαστε αυτοί που πρέπει μπορούμε να πάρουμε τη νίκη».

Τέλος ανέφερε: «Μετά το παιχνίδι με τον Αιγινιακό είπα ότι αλλάζουμε νοοτροπία αλλά εμείς είμαστε υπεύθυνοι για την ήττα. Ήμουν ο πρώτος που στεναχωρήθηκε όταν έμαθε ότι έφυγε ο Κύριος Παναγόπουλος, δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί του και ελπίζω να σταματήσει αυτή η παραφιλολογία και να δυναμιτίζεται το κλίμα».  

Δείτε βίντεο από όλο τον πλανήτη



Tο Instant Win αλλάζει τα δεδομένα στη διασκέδαση
Tο Instant Win αλλάζει τα δεδομένα στη διασκέδαση
Αυτά είναι τα ζευγάρια στο Final 4 του Κυπέλλου γυναικών
Αυτά είναι τα ζευγάρια στο Final 4 του Κυπέλλου γυναικών
Το κοστούμι κάνει τον κόουτς! Ή μήπως όχι;
Το κοστούμι κάνει τον κόουτς! Ή μήπως όχι;
Παναθηναϊκός: «Στηρίζουμε μόνο με τη φωνή μας και στεκόμαστε στο πλευρό της ομάδας»
Παναθηναϊκός: «Στηρίζουμε μόνο με τη φωνή μας και στεκόμαστε στο πλευρό της ομάδας»
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved