Ντέρμπι από… νωρίς για τα μέτρα ασφαλείας στη Λεωφόρο
SHARE

Ντέρμπι από… νωρίς για τα μέτρα ασφαλείας στη Λεωφόρο

Πρώτη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός στη Λεωφόρο και οι πρώτες διαφωνίες μεταξύ των «αιωνίων» για τις κενές θέσεις πίσω από τον πάγκο των «ερυθρόλευκων» αλλά και την ατμόσφαιρα που επικρατεί γενικότερα στα εντός έδρας ματς των «πράσινων».

Μια εισήγηση της αστυνομίας ήταν αρκετή για να φέρει την πρώτη διαφωνία ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό ενόψει ντέρμπι. Οι «πράσινοι» διαφώνησαν στο να μείνουν πέντε σειρές κενές στις θύρες 9-10-11 όπως πρότεινε η αστυνομία και δεν υπέγραψαν τα πρακτικά της σύσκεψης με τα υψηλά κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ. να αποφασίζουν για το τι μέλλει γενέσθαι.

Ντέρμπι με... το καλημέρα

Το πρωί της Πέμπτης (24/10) έγινε σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι στη Λεωφόρο, με τις … αντιπαραθέσεις να ξεκινούν από νωρίς καθώς ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε με έξι εκπροσώπους αντί τριών όπως προβλέπεται, με τους «πράσινους» να αντιδρούν και εν τέλει να μένουν τρεις «ερυθρόλευκοι» όπως και έπρεπε. Στον Παναθηναϊκό ήταν ξεκάθαροι, πως δεν θα έκαναν καμία συζήτηση αν δεν τηρούνταν τα προβλεπόμενα κι έτσι έγινε.

Όταν άρχισε η κουβέντα για τα μέτρα ασφαλείας, οι εκπρόσωποι της αστυνομίας πρότειναν να μείνουν πέντε σειρές κενές στις θύρες 9, 10 και 11, κάτι με το οποίο συμφώνησε κι ο Ολυμπιακός. Στον Παναθηναϊκό διαφώνησαν έντονα, από τη στιγμή που στις συγκεκριμένες θύρες υπάρχουν 11 σειρές συνολικά, κάτι που θα σήμαινε πως τουλάχιστον 1000 εισιτήρια θα «κοβόταν» από το παιχνίδι. Όπως έλεγαν οι «πράσινοι» παράλληλα πρόκειται και για θέσεις που έχουν πουληθεί ήδη εισιτήρια διαρκείας και δεν μπορούν να απαγορεύσουν στον κόσμο να καθίσει σε θέση που ήδη έχει προπληρώσει.

Οι «πράσινοι» άλλωστε σε κάθε αγώνα αφήνουν ήδη μια σειρά κενή, ενώ επεσήμαναν πως κάτι ανάλογο – να μείνουν δηλαδή πέντε σειρές κενές κι επί της ουσίας άδεια η μισή θύρα – δεν έχει εφαρμοστεί ποτέ ξανά όχι απλά στη Λεωφόρο αλλά ούτε και σε κανένα άλλο γήπεδο. Μάλιστα οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ανέφεραν πως ακόμα και στο «Γ. Καραϊσκάκης» στα ντέρμπι μένουν μόνο 20 κενές θέσεις πίσω από τον πάγκο των φιλοξενούμενων έτσι ώστε να υπάρχει μια διμοιρία των ΜΑΤ στο συγκεκριμένο χώρο.

Αποφασίζει η ΕΛ.ΑΣ.

Από εκεί και πέρα, οι εκπρόσωποι της Super League πρότειναν την παρουσία αστυνομίας μέσα στο γήπεδο, με τον Παναθηναϊκό να διαφωνεί και τον Ολυμπιακό να συμφωνεί. Οι «πράσινοι» από την πλευρά τους συναίνεσαν στο να υπάρχουν δέκα εκπρόσωποι του Ολυμπιακού στο γήπεδο, μαζί με την αποστολή, για τους οποίους ωστόσο ζήτησαν να υπάρξει αναλυτική ενημέρωση για την ιδιότητά τους και φυσικά τα ονοματεπώνυμά τους, έτσι ώστε να αποφευχθούν εντάσεις που προκλήθηκαν σε ντέρμπι του πρόσφατου παρελθόντος. Θυμίζουμε ότι πέρσι οι «πράσινοι» υποστήριξαν πως στο μπουθ του Ολυμπιακού υπήρξε παρουσία ακόμα και γνωστών οργανωμένων οπαδών των Πειραιωτών κι έτσι είχε προκληθεί μια σχετική ένταση στο ΟΑΚΑ.

Στο θέμα της σύσκεψης υπήρξαν, λοιπόν, σοβαρές διαφωνίες, με τον Παναθηναϊκό να μην υπογράφει τα πρακτικά τα οποία έχουν ήδη «φύγει» τα υψηλά κλιμάκια της αστυνομίας. Εκεί θα αποφασιστεί το πόσες και αν θα μείνουν κενές τελικά οι θέσεις στη Λεωφόρο, στις συγκεκριμένες θύρες, αλλά και τα υπόλοιπα θέματα ασφαλείας που αφορούν το ντέρμπι.

Δυσφορία για Θεοδωρίδη και... Πανθρακικό

Εκτός όλων αυτών, στον Παναθηναϊκό ήταν έξαλλοι με την προσπάθεια, όπως υποστηρίζουν, του Σάββα Θεοδωρίδη να αποδείξει πως στη Λεωφόρο δεν υπάρχει ασφάλεια για τις φιλοξενούμενες ΠΑΕ και να τονίσει ότι καλλιεργείται κλίμα τρομοκρατίας για τους αντιπάλους του «τριφυλλιού». Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός φέρεται να είπε πως του τηλεφώνησαν άνθρωποι του Πανθρακικού και του παραπονέθηκαν για τη φιλοξενία στη Λεωφόρο, όταν όμως ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Μπούτσικας, τον ρώτησε για ποιο λόγο να τηλεφωνήσουν σε αυτόν οι άνθρωποι του Πανθρακικού, τότε ο κ. Θεοδωρίδης φέρεται να είπε πως δεν ήταν παράγοντες της ομάδας της Κομοτηνής αυτοί που επικοινώνησαν μαζί του, αλλά δημοσιογράφοι.

Στον Παναθηναϊκό όπως ήταν φυσικό δυσφόρησαν με το συγκεκριμένο περιστατικό, από τη στιγμή που οι υπόλοιποι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού δεν πήραν καν θέση στη συγκεκριμένη κουβέντα κι από τη στιγμή που η ΠΑΕ της Κομοτηνής απευθύνθηκε σε παράγοντα των Πειραιωτών και όχι στα θεσμικά όργανα του πρωταθλήματος...

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως ο Πανθρακικός είχε αποστείλει μια επιστολή στον Παναθηναϊκό μετά το ματς της Κυριακής, εκφράζοντας κάποια ήπια παράπονα επικαλούμενος μικρό αριθμό προσκλήσεων, ένα θέμα με τα κλιματιστικά, τον φωτισμό και τον εξαερισμό των αποδυτηρίων αλλά και μικρή ζώνη ασφαλείας μεταξύ πάγκου κι εξέδρας. Το… παράδοξο είναι πως από τον Παναθηναϊκό είχαν ρωτήσει τον Πανθρακικό αν θέλει παραπάνω προσκλήσεις, πριν το παιχνίδι, κι είχαν λάβει αρνητική απάντηση!

Επίσης, την ημέρα του αγώνα ο εκπρόσωπος της ομάδας της Κομοτηνής είχε δώσει συγχαρητήρια στον υπεύθυνο διεξαγωγής αγώνων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Ζαβραδινό, και δεν είχε το παραμικρό παράπονο για την τέλεση του ματς των δυο ομάδων. Έτσι, όπως ήταν φυσικό οι «πράσινοι» είχαν απορίες για το πώς μετά από 48 ώρες «θυμήθηκαν» στον Πανθρακικό όλα αυτά που αναφέρουν στην επιστολή και που δεν έγιναν επί της ουσίας στη Λεωφόρο, φέρνοντας στο μυαλό τους το περιστατικό με εκπρόσωπο του ΟΦΗ που είχε ανάλογη συμπεριφορά…

Live streaming η «Πράσινη Ώρα» (video)
Live streaming η «Πράσινη Ώρα» (video)
Η Βασιλική Νταντά στο gala του «My style rocks»
Η Βασιλική Νταντά στο gala του «My style rocks»
Άρης: Έτσι πάει στο ντέρμπι με ΠΑΟΚ
Άρης: Έτσι πάει στο ντέρμπι με ΠΑΟΚ
Απαγωγή μαθητών: Ραγδαίες εξελίξεις - Εντοπίστηκαν τα δύο παιδιά
Απαγωγή μαθητών: Ραγδαίες εξελίξεις - Εντοπίστηκαν τα δύο παιδιά

 • Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2018
 • Τένις: Laver Cup 2018
  12:15Νόβακ Τζόκοβιτς/Ρότζερ Φέντερερ - Κέβιν Άντερσον/Τζακ Σοκ. Αγώνας Διπλού. Η ομάδα της Ευρώπης με προπονητή τον Μποργκ έρχεται αντιμέτωπη με την ομάδα του Κόσμου, με προπονητή τον ΜακΕνρό, σε συναρπαστικούς αγώνες ανάμεσα στα μεγαλύτερα ονόματα του παγκόσμιου τένις στο United Center του Σικάγο. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • Μπάσκετ: Μπαρτσελόνα - Μπασκόνια
  12:45Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. Supercopa. 1ος ημιτελικός. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • COSMOTE SPORT Highlights HD
  13:00Απολαύστε τα καλύτερα στιγμιότυπα κάθε αγωνιστικής, νέα και ειδήσεις από τις σπουδαιότερες αθλητικές διοργανώσεις του πλανήτη, αποτελέσματα, βαθμολογίες, στατιστικά και live σκορ, 24 ώρες το 24ωρο.
 • Ποδόσφαιρο: Απόλλων Παραλιμνίου - Τρίκαλα AO (Ζ)
  13:30Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Μελισσίδης.
 • GP Confidential 2018 E18
  14:15Στιγμιότυπα.
 • Topspin
  14:30Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  15:00Σπαθοβούνι.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα
  15:304η αγωνιστική.
 • Red Bull MotoGP Rookies Cup 2018
  15:40Αραγκόν, Ισπανία. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Sports Classics: XTERRA European Tour 2018 E2
  16:00Outdoor Specials.
 • Sports Classics: XTERRA Adventure Series 2018 E9
  16:30Outdoor Specials.
 • Red Bull MotoGP Rookies Cup 2018
  16:50Αραγκόν, Ισπανία. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Ρεάλ Μαδρίτης - Μπασκόνια
  17:00Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. Supercopa. Τελικός. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  17:152η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  18:00Richmond Federated Auto Parts 400. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ανόβερο - Χόφενχαϊμ (Ζ)
  18:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Σοσιεδάδ - Ράγιο Βαγιεκάνο (Ζ)
  19:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • WRC 2018
  19:15SS12 Datca 2, Τουρκία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Χάντμπολ: Μπαρτσελόνα - Βέσπρεμ
  20:00VELUX EHF Champions League 2018-19. Φάση ομίλων. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • WRC 2018
  20:25SS17 Marmaris 2 Power Stage, Τουρκία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  20:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Γαλατάσαραϊ - Χάποελ Ιερουσαλήμ
  21:003ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ - Ηράκλειο/Κρήτη. Τελικός 3ης Θέσης. Το Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου Κρήτης φιλοξενεί και φέτος το τουρνουά και το θέαμα αναμένεται να είναι και πάλι υψηλό. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  21:452η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Σοσιεδάδ - Ράγιο Βαγιεκάνο
  22:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • WRC 2018
  22:15Τουρκία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Ανασκόπηση της Κυριακής
  22:256η αγωνιστική. Η εκπομπή εστιάζει στους αγώνες της Κυριακής, αναλύοντας και την αθλητική δράση της προηγούμενης μέρας. Επίσης, περιλαμβάνει στατιστικά και τακτικές ενώ αναμεταδίδει και τα αθλητικά νέα που ξεχώρισαν στις Κυριακάτικες εφημερίδες, το διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
 • Topspin
  22:30Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • Μπάσκετ: Ομπραντόιρο - Ρεάλ Μαδρίτης
  23:00Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. Supercopa. 2ος ημιτελικός. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Ο Κόσμος του Αγγλικού Πρωταθλήματος 2018-19
  23:256η αγωνιστική. Κατά τη διάρκεια της σεζόν, η εκπομπή παρουσιάζει όλες τις τελευταίες τροποποιήσεις των ποδοσφαιρικών ομάδων καθώς και συνεντεύξεις με παίκτες και προπονητές. Δείτε επίσης, ρεπορτάζ και ανασκοπήσεις σε πρώην και νυν αθλητές από όλο τον κόσμο.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  23:30Λουτράκι. 1ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Φούλαμ - Γουότφορντ
  23:55Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2018
 • Χάντμπολ: Λέμγκο - Φλένσμπουργκ
  00:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: ΟΦ Ιεράπετρας - Κισσαμικός
  00:30Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  00:45Μέγαρα. 4ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Ολίμπια Μιλάνο - Μπάγερν Μονάχου
  01:00Zadar Basketball Tournament 2018. Τελικός 3ης θέσης. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Τένις: 2018 ATP Masters 1000
  01:45Masters 1000 Western & Southern Open. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Βίντι - ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ
  01:50UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. 12ος όμιλος. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • Ποδόσφαιρο: Απόλλων Παραλιμνίου - Τρίκαλα AO
  02:30Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Μελισσίδης.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  03:00Σπαθοβούνι.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  03:25Wr. Neustadt, Αυστρία. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Μπριζ - Ντόρτμουντ
  03:45UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. 1ος όμιλος. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Beach Volley: FIVB 2018 - Τελικοί
  04:15Αμβούργο, Γερμανία. 2ος ημιτελικός ανδρών. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • Ποδόσφαιρο: Φράιμπουργκ - Σάλκε
  04:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  05:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  05:10Wr. Neustadt, Austria. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  05:302η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E662
  05:35Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Φούλαμ - Γουότφορντ
  06:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • Μπάσκετ: Ολίμπια Μιλάνο - Μπάγερν Μονάχου
  06:05Zadar Basketball Tournament 2018. Τελικός 3ης θέσης. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Τένις: Αλεξάντερ Ζβέρεφ - Τζον Ίσνερ
  06:15Laver Cup 2018. Αγώνας Μονού. Η ομάδα της Ευρώπης με προπονητή τον Μπιορν Μποργκ έρχεται αντιμέτωπη με την ομάδα του Κόσμου, με προπονητή τον Τζον ΜακΕνρό, σε συναρπαστικούς αγώνες ανάμεσα στα μεγαλύτερα ονόματα του παγκόσμιου τένις στο United Center του Σικάγο. Περιγραφή: Πάνος Λούτας.
 • Ποδόσφαιρο: Βόλος ΝΠΣ - Απόλλων Λάρισας
  07:00Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Red Bull MotoGP Rookies Cup 2018
  07:40Αραγκόν, Ισπανία. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Γαλατάσαραϊ - Χάποελ Ιερουσαλήμ
  08:153ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ - Ηράκλειο/Κρήτη. Τελικός 3ης Θέσης. Το Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου Κρήτης φιλοξενεί και φέτος το τουρνουά και το θέαμα αναμένεται να είναι και πάλι υψηλό. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • Red Bull MotoGP Rookies Cup 2018
  08:50Αραγκόν, Ισπανία. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Μπάγερν Μονάχου - Άουγκσμπουργκ
  09:15Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Τένις: Νόβακ Τζόκοβιτς - Κέβιν Άντερσον
  09:20Laver Cup 2018. Αγώνας Μονού. Η ομάδα της Ευρώπης με προπονητή τον Μπιορν Μποργκ έρχεται αντιμέτωπη με την ομάδα του Κόσμου, με προπονητή τον Τζον ΜακΕνρό, σε συναρπαστικούς αγώνες ανάμεσα στα μεγαλύτερα ονόματα του παγκόσμιου τένις στο United Center του Σικάγο. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Moto3 2018
  10:00Gran Premio Movistar de Aragon. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Σιάτλ Στορμ - Γ. Μίστικς
  10:30Τελικοί NBA Γυναικών 2018. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Moto2 2018
  11:25Gran Premio Movistar de Aragon. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Τένις: Laver Cup 2018
  12:10Νταβίντ Γκοφάν/Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ - Τζακ Σοκ/Νικ Κύργιος. Αγώνας Διπλού. Η ομάδα της Ευρώπης με προπονητή τον Μπιορν Μποργκ έρχεται αντιμέτωπη με την ομάδα του Κόσμου, με προπονητή τον ΜακΕνρό σε συναρπαστικούς αγώνες ανάμεσα στα μεγαλύτερα ονόματα του παγκόσμιου τένις στο United Center του Σικάγο. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • UEFA Nations League 2018-19
  12:30Ανασκόπηση 2ης αγωνιστικής. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Ομπραντόιρο - Ρεάλ Μαδρίτης
  12:45Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. Supercopa. 2ος ημιτελικός. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • MotoGP 2018
  12:55Gran Premio Movistar de Aragon. Αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  13:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Αήττητος Σπατών - Εργοτέλης (Ζ)
  13:30Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 1η αγωνιστική.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E38
  13:50Στιγμιότυπα.
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2018 E9
  14:20Αθλητική εκπομπή.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  14:30Richmond Federated Auto Parts 400. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Μπάσκετ: Φενέρμπαχτσε - ΤΣΣΚΑ Μόσχας
  15:00Zadar Basketball Tournament 2018. Τελικός. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • UEFA Nations League 2018-19
  15:30Ανασκόπηση 2ης αγωνιστικής. Στιγμιότυπα.
 • Υδάτινα Σπορ: Sailing to Tokyo 2018 E3
  15:45Εκπομπή ιστιοπλοϊας.
 • Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ - Άρης (Ζ)
  16:00Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 1η αγωνιστική.
 • Ποδόσφαιρο: Φορτούνα Ντίσελντορφ - Λεβερκούζεν (Ζ)
  16:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 5η αγωνιστική.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E663
  17:15Στιγμιότυπα.
 • MotoGP 2018
  18:00Gran Premio Movistar de Aragon. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Γκλάντμπαχ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης (Ζ)
  18:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 5η αγωνιστική.
 • Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ - Άρης (Ζ)
  18:45Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 1η αγωνιστική.
 • UEFA Champions League 2018-19 - Στιγμιότυπα
  19:00Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αγωνιστικής του UEFA Champions League. Στιγμές γεμάτες πάθος, δυνατές μάχες και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν ανά αγωνιστική ημέρα αφιερωμένα στην κορυφαία διοργάνωση.
 • GP Confidential 2018 E18
  19:15Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  20:00Richmond Federated Auto Parts 400. Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  20:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Ούνικς Καζάν
  20:403ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ - Ηράκλειο/Κρήτη. Τελικός. Το Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου Κρήτης φιλοξενεί και φέτος το τουρνουά και το θέαμα αναμένεται να είναι και πάλι υψηλό. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • Topspin
  20:45Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies