Ντέρμπι από… νωρίς για τα μέτρα ασφαλείας στη Λεωφόρο
SHARE

Ντέρμπι από… νωρίς για τα μέτρα ασφαλείας στη Λεωφόρο

Πρώτη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός στη Λεωφόρο και οι πρώτες διαφωνίες μεταξύ των «αιωνίων» για τις κενές θέσεις πίσω από τον πάγκο των «ερυθρόλευκων» αλλά και την ατμόσφαιρα που επικρατεί γενικότερα στα εντός έδρας ματς των «πράσινων».

Μια εισήγηση της αστυνομίας ήταν αρκετή για να φέρει την πρώτη διαφωνία ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό ενόψει ντέρμπι. Οι «πράσινοι» διαφώνησαν στο να μείνουν πέντε σειρές κενές στις θύρες 9-10-11 όπως πρότεινε η αστυνομία και δεν υπέγραψαν τα πρακτικά της σύσκεψης με τα υψηλά κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ. να αποφασίζουν για το τι μέλλει γενέσθαι.

Ντέρμπι με... το καλημέρα

Το πρωί της Πέμπτης (24/10) έγινε σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι στη Λεωφόρο, με τις … αντιπαραθέσεις να ξεκινούν από νωρίς καθώς ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε με έξι εκπροσώπους αντί τριών όπως προβλέπεται, με τους «πράσινους» να αντιδρούν και εν τέλει να μένουν τρεις «ερυθρόλευκοι» όπως και έπρεπε. Στον Παναθηναϊκό ήταν ξεκάθαροι, πως δεν θα έκαναν καμία συζήτηση αν δεν τηρούνταν τα προβλεπόμενα κι έτσι έγινε.

Όταν άρχισε η κουβέντα για τα μέτρα ασφαλείας, οι εκπρόσωποι της αστυνομίας πρότειναν να μείνουν πέντε σειρές κενές στις θύρες 9, 10 και 11, κάτι με το οποίο συμφώνησε κι ο Ολυμπιακός. Στον Παναθηναϊκό διαφώνησαν έντονα, από τη στιγμή που στις συγκεκριμένες θύρες υπάρχουν 11 σειρές συνολικά, κάτι που θα σήμαινε πως τουλάχιστον 1000 εισιτήρια θα «κοβόταν» από το παιχνίδι. Όπως έλεγαν οι «πράσινοι» παράλληλα πρόκειται και για θέσεις που έχουν πουληθεί ήδη εισιτήρια διαρκείας και δεν μπορούν να απαγορεύσουν στον κόσμο να καθίσει σε θέση που ήδη έχει προπληρώσει.

Οι «πράσινοι» άλλωστε σε κάθε αγώνα αφήνουν ήδη μια σειρά κενή, ενώ επεσήμαναν πως κάτι ανάλογο – να μείνουν δηλαδή πέντε σειρές κενές κι επί της ουσίας άδεια η μισή θύρα – δεν έχει εφαρμοστεί ποτέ ξανά όχι απλά στη Λεωφόρο αλλά ούτε και σε κανένα άλλο γήπεδο. Μάλιστα οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ανέφεραν πως ακόμα και στο «Γ. Καραϊσκάκης» στα ντέρμπι μένουν μόνο 20 κενές θέσεις πίσω από τον πάγκο των φιλοξενούμενων έτσι ώστε να υπάρχει μια διμοιρία των ΜΑΤ στο συγκεκριμένο χώρο.

Αποφασίζει η ΕΛ.ΑΣ.

Από εκεί και πέρα, οι εκπρόσωποι της Super League πρότειναν την παρουσία αστυνομίας μέσα στο γήπεδο, με τον Παναθηναϊκό να διαφωνεί και τον Ολυμπιακό να συμφωνεί. Οι «πράσινοι» από την πλευρά τους συναίνεσαν στο να υπάρχουν δέκα εκπρόσωποι του Ολυμπιακού στο γήπεδο, μαζί με την αποστολή, για τους οποίους ωστόσο ζήτησαν να υπάρξει αναλυτική ενημέρωση για την ιδιότητά τους και φυσικά τα ονοματεπώνυμά τους, έτσι ώστε να αποφευχθούν εντάσεις που προκλήθηκαν σε ντέρμπι του πρόσφατου παρελθόντος. Θυμίζουμε ότι πέρσι οι «πράσινοι» υποστήριξαν πως στο μπουθ του Ολυμπιακού υπήρξε παρουσία ακόμα και γνωστών οργανωμένων οπαδών των Πειραιωτών κι έτσι είχε προκληθεί μια σχετική ένταση στο ΟΑΚΑ.

Στο θέμα της σύσκεψης υπήρξαν, λοιπόν, σοβαρές διαφωνίες, με τον Παναθηναϊκό να μην υπογράφει τα πρακτικά τα οποία έχουν ήδη «φύγει» τα υψηλά κλιμάκια της αστυνομίας. Εκεί θα αποφασιστεί το πόσες και αν θα μείνουν κενές τελικά οι θέσεις στη Λεωφόρο, στις συγκεκριμένες θύρες, αλλά και τα υπόλοιπα θέματα ασφαλείας που αφορούν το ντέρμπι.

Δυσφορία για Θεοδωρίδη και... Πανθρακικό

Εκτός όλων αυτών, στον Παναθηναϊκό ήταν έξαλλοι με την προσπάθεια, όπως υποστηρίζουν, του Σάββα Θεοδωρίδη να αποδείξει πως στη Λεωφόρο δεν υπάρχει ασφάλεια για τις φιλοξενούμενες ΠΑΕ και να τονίσει ότι καλλιεργείται κλίμα τρομοκρατίας για τους αντιπάλους του «τριφυλλιού». Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός φέρεται να είπε πως του τηλεφώνησαν άνθρωποι του Πανθρακικού και του παραπονέθηκαν για τη φιλοξενία στη Λεωφόρο, όταν όμως ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Μπούτσικας, τον ρώτησε για ποιο λόγο να τηλεφωνήσουν σε αυτόν οι άνθρωποι του Πανθρακικού, τότε ο κ. Θεοδωρίδης φέρεται να είπε πως δεν ήταν παράγοντες της ομάδας της Κομοτηνής αυτοί που επικοινώνησαν μαζί του, αλλά δημοσιογράφοι.

Στον Παναθηναϊκό όπως ήταν φυσικό δυσφόρησαν με το συγκεκριμένο περιστατικό, από τη στιγμή που οι υπόλοιποι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού δεν πήραν καν θέση στη συγκεκριμένη κουβέντα κι από τη στιγμή που η ΠΑΕ της Κομοτηνής απευθύνθηκε σε παράγοντα των Πειραιωτών και όχι στα θεσμικά όργανα του πρωταθλήματος...

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως ο Πανθρακικός είχε αποστείλει μια επιστολή στον Παναθηναϊκό μετά το ματς της Κυριακής, εκφράζοντας κάποια ήπια παράπονα επικαλούμενος μικρό αριθμό προσκλήσεων, ένα θέμα με τα κλιματιστικά, τον φωτισμό και τον εξαερισμό των αποδυτηρίων αλλά και μικρή ζώνη ασφαλείας μεταξύ πάγκου κι εξέδρας. Το… παράδοξο είναι πως από τον Παναθηναϊκό είχαν ρωτήσει τον Πανθρακικό αν θέλει παραπάνω προσκλήσεις, πριν το παιχνίδι, κι είχαν λάβει αρνητική απάντηση!

Επίσης, την ημέρα του αγώνα ο εκπρόσωπος της ομάδας της Κομοτηνής είχε δώσει συγχαρητήρια στον υπεύθυνο διεξαγωγής αγώνων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Ζαβραδινό, και δεν είχε το παραμικρό παράπονο για την τέλεση του ματς των δυο ομάδων. Έτσι, όπως ήταν φυσικό οι «πράσινοι» είχαν απορίες για το πώς μετά από 48 ώρες «θυμήθηκαν» στον Πανθρακικό όλα αυτά που αναφέρουν στην επιστολή και που δεν έγιναν επί της ουσίας στη Λεωφόρο, φέρνοντας στο μυαλό τους το περιστατικό με εκπρόσωπο του ΟΦΗ που είχε ανάλογη συμπεριφορά…

Χάνει και Αλεξάντερ Άρνολντ η Λίβερπουλ!
Χάνει και Αλεξάντερ Άρνολντ η Λίβερπουλ!
Πότε και πού θα γίνουν οι μεγάλοι τελικοί των realities και των shows;
Πότε και πού θα γίνουν οι μεγάλοι τελικοί των realities και των shows;
«Καμπάνα» από την UEFA για τα ναζιστικά σύμβολα στο ΟΑΚΑ (photo)
«Καμπάνα» από την UEFA για τα ναζιστικά σύμβολα στο ΟΑΚΑ (photo)
Αυτά ζητά η Super League να αλλάξουν στο αθλητικό νομοσχέδιο
Αυτά ζητά η Super League να αλλάξουν στο αθλητικό νομοσχέδιο

 • Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2018
 • COSMOTE SPORT 8HD
  19:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Θέλτα - Λεγανές (Ζ)
  20:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Αντρέα Παλομπαρίνι.
 • Μπάσκετ: Χιούστον Ρόκετς - Λ. Α. Λέικερς
  20:05NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Υδάτινα Σπορ: Kite Masters 2018 E5
  21:30Ακολουθήστε τα καλύτερα event και τους καλύτερους αθλητές στο kiteboarding, από τα πιο όμορφα σημεία του βόρειου και νότιου ημισφαιρίου!
 • RBAR 2018 - Magazine
  21:35Τέξας, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  22:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • WRC 2018
  22:20SS21 Wedding Bells 1, Αυστραλία. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Προεπισκόπηση
  22:3017η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Περιστέρι Βίκος Cola
  22:35Betshop Basket League 2018-19. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Αφιέρωμα: UFC The Ultimate Fighter E2810
  23:00Παρακολουθήστε τις σημαντικότερες στιγμές του φετινού TUF μέχρι και τον μεγάλο τελικό ανάμεσα στον Rafael Dos Anjos και τον Kamaru Usman.
 • WRC 2018
  23:40SS24 Wedding Bells 2 Power Stage, Αυστραλία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2018
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E50
  00:00Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Φιλαδέλφεια Σίξερς - Ιντιάνα Πέισερς (Ζ)
  00:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Βόλεϊ: Λαρντίνι Φιλοτράνο - Σαν Μπερνάρντο Κούνεο
  00:45Ιταλικό Πρωτάθλημα Γυναικών 2018-19. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Match Pack
  01:0017η αγωνιστική. Εκπομπή που παρουσιάζει μια προεπισκόπηση των αγώνων του Σαββατοκύριακου. Παρακολουθήστε τα στατιστικά των ομάδων, όπως επίσης και δηλώσεις ή συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές της δράσης.
 • WRC 2018
  01:30Αυστραλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Κοπεγχάγη - Μπορντό
  02:00UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 3ος όμιλος. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: Θέλτα - Λεγανές
  02:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Αντρέα Παλομπαρίνι.
 • WRC 2018
  02:45Ανασκόπηση της σεζόν.
 • Υδάτινα Σπορ: ISA World SUP and Paddleboard Championship
  03:00Στιγμιότυπα.
 • NBA Daily
  03:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • RBAR 2018 - Magazine
  04:00Τέξας, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - 5η Περίοδος E10
  04:30Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  04:45Μέγαρα. 5ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Ρεάλ Μαδρίτης - Γκραν Κανάρια
  05:00Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. 11η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Βόλεϊ: Περούτζια - Ντιναμό Μόσχας
  05:15CEV Champions League Ανδρών 2018-19. League Round. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  06:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • UEFA Champions League Magazine 2018-19 E15
  06:40Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.
 • Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - Μίλαν
  06:45UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 6ος όμιλος. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  07:00Μέγαρα. 6ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E50
  07:10Στιγμιότυπα.
 • Pick n' Roll
  07:15Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Match Pack
  07:2517η αγωνιστική. Εκπομπή που παρουσιάζει μια προεπισκόπηση των αγώνων του Σαββατοκύριακου. Παρακολουθήστε τα στατιστικά των ομάδων, όπως επίσης και δηλώσεις ή συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές της δράσης.
 • Τένις: Nitto ATP World Tour Finals 2018
  07:55Λονδίνο. Στιγμιότυπα.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Προεπισκόπηση
  08:1017η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Θέλτα - Λεγανές
  08:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Αντρέα Παλομπαρίνι.
 • Ποδόσφαιρο: Τσέλσι - Μάντσεστερ Σίτι
  08:55Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • Μπάσκετ: Φιλαδέλφεια Σίξερς - Ιντιάνα Πέισερς
  09:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Τένις: Fed Cup 2018 by BNP Paribas
  09:10Τα καλύτερα στιγμιότυπα του 2018.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  09:15Πύργος. 4ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ντούισμπουργκ - Αμβούργο
  10:10Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Βόλεϊ: Λαρντίνι Φιλοτράνο - Σαν Μπερνάρντο Κούνεο
  10:25Ιταλικό Πρωτάθλημα Γυναικών 2018-19. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  10:30Ζάκυνθος. 5ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • UEFA Europa League 2018-19 - Στιγμιότυπα
  11:006η αγωνιστική. Στιγμιότυπα με τις εντυπωσιακότερες φάσεις και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν από την αγωνιστική δράση του UEFA Europa League.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Match Pack
  11:1017η αγωνιστική. Εκπομπή που παρουσιάζει μια προεπισκόπηση των αγώνων του Σαββατοκύριακου. Παρακολουθήστε τα στατιστικά των ομάδων, όπως επίσης και δηλώσεις ή συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές της δράσης.
 • GP Confidential 2018 E24
  11:25Στιγμιότυπα.
 • NBA Daily
  11:45Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Προεπισκόπηση
  11:5517η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Σαν Πάουλι - Γκρόιτερ Φιρτ (Ζ)
  12:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • RBAR 2018
  12:05Τέξας, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Νυρεμβέργη - Βόλφσμπουργκ
  12:25Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • Μπάσκετ: Χιούστον Ρόκετς - Λ. Α. Λέικερς
  12:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Ιππασία: 71οι Πανελλήνιοι Αγώνες Υπερπήδησης Εμποδίων
  12:40Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • WRC 2018
  13:20Ανασκόπηση της σεζόν.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  14:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Άουγκσμπουργκ - Σάλκε (Ζ)
  14:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - Λαύριο Aegean Cargo (Ζ)
  15:00Betshop Basket League 2018-19. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Υδάτινα Σπορ: ISA World Surfing Games
  15:10Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Βαγιαδολίδ - Ατλέτικο Μαδρίτης (Ζ)
  15:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2018 E11
  16:25Αθλητική εκπομπή.
 • WRC 2018
  16:30Αυστραλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • NBA Action 2018-19 E2811
  17:00H αθλητική εκπομπή μεταφέρει στους Έλληνες φιλάθλους όλα τα νέα για το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, με συνεντεύξεις και αφιερώματα.
 • Στιγμιότυπα
  17:15Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Ποδόσφαιρο: Ντόρτμουντ - Βέρντερ Βρέμης (Ζ)
  17:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Μπάσκετ: Φιλαδέλφεια Σίξερς - Ιντιάνα Πέισερς
  17:35NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • RBAR 2018
  17:45Τέξας, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • GP Confidential 2018 E25
  19:00Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  19:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  19:45Ανασκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - Λαύριο Aegean Cargo
  20:00Betshop Basket League 2018-19. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Sports Classics: ABC of Mountain Biking
  20:30Ο Ρομπ Γουάρνερ δίνει μαθήματα στο mountain biking και παρουσιάζει την ορολογία, τους κανόνες, την ιστορία και τους ήρωες του αθλήματος.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  21:15Μαρκόπουλο.
 • Ποδόσφαιρο: Χόφενχαϊμ - Γκλάντμπαχ
  21:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Ποδόσφαιρο: Βαγιαδολίδ - Ατλέτικο Μαδρίτης
  21:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies