Αναστασίου: «Να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις»
SHARE

Αναστασίου: «Να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις»

Ως το πιο δύσκολο παιχνίδι ως τώρα για τον Παναθηναϊκό χαρακτήρισε αυτό με τον Πανθρακικό ο Γιάννης Αναστασίου.

Ο τεχνικός των «πρασίνων» μιλώντας στην κάμερα της Nova τόνισε ότι οι παίκτες του προέρχονται από καλές εμφανίσεις, αλλά στόχος είναι να βελτιωθούν ακόμη περισσότερο, καθώς υπάρχουν περιθώρια.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Αναστασίου:

-Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από μια σειρά καλών εμφανίσεων. Αν και ηττηθήκατε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, η ομάδα σας έδειξε ότι "ωριμάζει" και ότι αποκτά χαρακτήρα. Κόβει το ρυθμό του Παναθηναϊκού η διακοπή του πρωταθλήματος;
 
«Σίγουρα κόβει το ρυθμό, αλλά έτσι είναι το πρόγραμμα. Δεν μπορούμε να το αλλάξουμε δυστυχώς. Από την άλλη, προερχόμαστε από ένα σερί καλών εμφανίσεων, αλλά νομίζω ότι αυτό είναι και το πιο επικίνδυνο τη δεδομένη στιγμή. Δεν θέλουμε να μείνουμε στις καλές εμφανίσεις, αλλά να τις συνεχίσουμε, γιατί όπως είχα πει από την πρώτη στιγμή, για εμάς σημασία έχει η διάρκεια. Εκεί κρίνεται μια ομάδα και θεωρείται μεγάλη. Όταν έχει διάρκεια στην απόδοση της και τις εμφανίσεις της. Περισσότερο δε μετά από μια διακοπή, καθώς έλειπαν αρκετοί παίκτες και θα είναι σημαντικό η νοοτροπία μας να είναι αυτή που πρέπει. Και αυτό το τονίζω συνέχεια στα παιδιά, αλλά και κάθε φορά που βρίσκω τη δυνατότητα. Η νοοτροπία παίζει πάρα πολύ μεγάλο ρόλο».
 
-Μετά και τη θετική εμφάνιση απέναντι στον ΠΑΟΚ, βλέπετε ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να παραμείνει ψηλά; Έστω και αν έχει χαμηλό μπάτζετ σε σχέση με άλλες σεζόν, νέα παιδιά και είναι μια ομάδα που ακόμα "χτίζεται";
 
«Για εμάς είναι σημαντικό να κάνουμε τα πράγματα που πρέπει και αυτά που έχουμε πει από την αρχή της σεζόν με τα παιδιά που έχουμε. Γιατί ουσιαστικά η ομάδα διαμορφώθηκε τις πρώτες ημέρες του Σεπτέμβρη και είναι αρκετά δύσκολο να κρίνουμε την ομάδα. Θα έλεγα ότι σε μεγάλο βαθμό η εικόνα είναι καλή, αλλά είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν πάρα πολλά περιθώρια βελτίωσης. Για μένα ειδικά που προπονούμαι καθημερινά με αυτά τα παιδιά, ξέρω τι μπορούν να κάνουν. Οι εμφανίσεις της ομάδας δίνουν κατά κάποιο τρόπο πίστη στον κόσμο και αυτοπεποίθηση, αλλά θα επαναλάβω αυτό που είπα και πριν. Σημαντικό για εμάς είναι η διάρκεια. Σε προηγούμενες συνεντεύξεις που είχαμε κάνει, είχα πει ότι η ομάδα αυτή θα ωριμάζει παιχνίδι με παιχνίδι. Και νομίζω ότι αυτό φαίνεται σιγά σιγά. Αυτό που τονίζω είναι ότι έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης και αυτό περιμένω από τους παίκτες μου στα επόμενα παιχνίδια. Να δείξουμε πολύ καλύτερη εικόνα».

-Σίγουρα θα περιμένετε περισσότερα και από κάποιους παίκτες, οι οποίοι ακόμα δεν έχουν δείξει τις δυνατότητες τους. Όπως για παράδειγμα ο Μέντες ή ο Μπαϊράμι.

«Δεν μου αρέσει να μιλώ για κάποιον παίκτη συγκεκριμένα, γιατί για μένα σημασία έχει η ομάδα και όχι κάποιος παίκτης μεμονωμένα. Και μέχρι τώρα, έχουμε δείξει, ότι πάνω απ' όλα είναι η ομάδα. Από όλους τους παίκτες περιμένω περισσότερα, όλοι μπορούν να κάνουν περισσότερα. Οι δύο παίκτες που αναφέρατε, ξέρουν και οι ίδιοι ποιες είναι οι δυνατότητες τους και τι μπορούν να κάνουν. Δουλεύουν σκληρά και προσπαθούν καθημερινά να δείξουν τον καλύτερο τους εαυτό. Αλλά από την άλλη πλευρά, ο Παναθηναϊκός έχει αυτή τη στιγμή μεγάλο ρόστερ και βασίζεται στο σύνολο και όχι στα άτομα. Οπότε για εμάς είναι σημαντικό να βρίσκονται όλοι οι παίκτες στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και τότε θα είναι ίσως αρκετά δύσκολο για μένα να κάνω τη σωστή επιλογή. Αλλά τουλάχιστον θα είναι κάτι ευχάριστο».

-Στο πρόσφατο φιλικό με την Κόρινθο, οι περισσότεροι από τους παίκτες σας που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής, είχαν σωστή νοοτροπία και προσπάθησαν να σας πείσουν ότι αξίζουν μια θέση στη βασική ενδεκάδα. Είναι ένας ευχάριστος... πονοκέφαλος;
 
«Νομίζω ότι αυτή είναι η δουλειά τους. Είναι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και αυτή είναι η δουλειά τους. Όπως έχω ξαναπεί, η νοοτροπία παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και ειδικά σε αυτά τα παιχνίδια που αντιμετωπίζεις ομάδες χαμηλότερης κατηγορίας. Σε φιλικό παιχνίδι, είναι πάρα πολύ δύσκολο να βρεις ένα κίνητρο και εμείς προσπαθούμε κάθε φορά να δώσουμε ένα κίνητρο στους παίκτες μας, για να δείξουν τι πραγματικά μπορούν και να διατηρηθούν σε αγωνιστικό ρυθμό. Ήταν μια θετική εμφάνιση και μας ευχαρίστησε όλους η νοοτροπία που δείξαμε σαν ομάδα. Αλλά δεν μένουμε εκεί. Συνεχίζουμε, γιατί έχουμε ένα βουνό που πρέπει να ανέβουμε και κάθε μέρα, είναι και μια καινούργια εμπειρία».

-Ακολουθεί παιχνίδι πρωταθλήματος απέναντι στον Πανθρακικό. Συνήθως οι μεγάλες ομάδες μετά από μια διακοπή, παρουσιάζονται λίγο "μουδιασμένες". Σας φοβίζει αυτό ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τον Πανθρακικό;

«Ναι με φοβίζει και όπως είπατε και πριν, υπάρχει μια ευχάριστη διάθεση στον κόσμο μας για τις εμφανίσεις της ομάδας και γενικότερα το κλίμα είναι αρκετά θετικό. Αλλά εμένα με ανησυχεί αυτό πάρα πολύ και ήδη προσπαθούμε με τους συνεργάτες μου αυτές τις μέρες να θυμίσουμε στους παίκτες μας ότι τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Για εμάς, το παιχνίδι με τον Πανθρακικό θα είναι ίσως το πιο δύσκολο της σεζόν μέχρι στιγμής».
 
-Θα ακολουθήσετε "συνταγή" Λεωφόρου σε αυτό το παιχνίδι; Παίζει ρόλο η έδρα;

«Ποια είναι η συνταγή;».

-Ο Παναθηναϊκός μπαίνει δυνατά στα παιχνίδια από την αρχή, ο κόσμος βοηθά ψυχολογικά και δείχνει πολύ διαφορετικό και καλύτερο πρόσωπο, όταν παίζει στο σπίτι του...

«Μέχρι στιγμής έχουμε παίξει τρία παιχνίδια εκτός έδρας και θα έλεγα ότι η εικόνα μας ήταν τελείως διαφορετική σε κάθε παιχνίδι. Μια νεανική ομάδα όπως είναι η δική μας, χρειάζεται τη βοήθεια του κόσμου και τη στήριξη του. Και έχουμε δει ότι στη Λεωφόρο, με τη βοήθεια των οπαδών μας, η ομάδα παρουσιάζει τελείως διαφορετικό πρόσωπο. Προσωπικά, θέλω η εικόνα της ομάδας να είναι ίδια και εντός και εκτός έδρας. Δεν με ενδιαφέρει τόσο αν θα παίζουμε εντός. Αλλά για τα παιδιά σίγουρα είναι σημαντική η ψυχολογία. Και όταν παίζουμε στη Λεωφόρο, έχουμε τρομερή βοήθεια και στήριξη από τον κόσμο μας. Τα παιδιά το εισπράττουν και το ανταποδίδουν αυτό. Σίγουρα αποτελεί ένα κίνητρο, αλλά θα πρέπει όταν θα μπούμε στο γήπεδο, να κάνουμε πρώτα αυτά που πρέπει, για να μας στηρίξει και ο κόσμος».

-Ακολουθεί ένας μήνας- "φωτιά". Μετά τον αγώνα με τον Πανθρακικό, ακολουθούν δύο εκτός έδρας αναμετρήσεις απέναντι στον Εργοτέλη, όπου θα κριθεί και η πρόκριση στο Κύπελλο Ελλάδας. Μετά υπάρχει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που το περιμένει όλος ο κόσμος και εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Άρη. Αρχίζουν τα πολύ δύσκολα για την ομάδα σας;

«Είπα και πριν, ότι είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι του πρωταθλήματος. Αλλά είναι δεδομένο, ότι όσο εξελίσσεται το πρωτάθλημα και προχωρά και το Κύπελλο, θα υπάρξουν δύσκολα και συνεχόμενα παιχνίδια. Προσπαθούμε και θέλουμε να κάνουμε σωστή διαχείριση, για να μπορέσουμε να έχουμε την ομάδα και όλους τους παίκτες σε καλή κατάσταση. Και αυτός είναι και ο λόγος που κάνουμε τα φιλικά. Για να βρίσκονται όλοι σε αγωνιστικό ρυθμό. Συνεχίζουμε. Το σύνθημα μας από την πρώτη ημέρα ήταν πολλή δουλειά, σκληρή δουλειά, λίγα λόγια, το κεφάλι κάτω, χαμηλά, ταπεινά και με σύνεση. Σε κάθε παιχνίδι να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε».

Champions League: Η μεγάλη απόκρουση του Άλισον που έστειλε στους «16» τη Λίβερπουλ (video)
Champions League: Η μεγάλη απόκρουση του Άλισον που έστειλε στους «16» τη Λίβερπουλ (video)
Basketball Champions League: Απέδρασε με… δώρο για τον ΠΑΟΚ η Τενερίφη!
Basketball Champions League: Απέδρασε με… δώρο για τον ΠΑΟΚ η Τενερίφη!
Champions League: Δραματική πρόκριση της Λίβερπουλ, «κάζο» για Ίντερ!
Champions League: Δραματική πρόκριση της Λίβερπουλ, «κάζο» για Ίντερ!
Γιατράς: «Κάναμε μια κακή ήττα»
Γιατράς: «Κάναμε μια κακή ήττα»

 • Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2018
 • COSMOTE SPORT 9HD
  22:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • RBAR 2018
  22:30Τέξας, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • Αφιέρωμα: UFC The Ultimate Fighter E2804
  23:00Παρακολουθήστε τις σημαντικότερες στιγμές του φετινού TUF μέχρι και τον μεγάλο τελικό ανάμεσα στον Rafael Dos Anjos και τον Kamaru Usman.
 • WRC 2018
  23:40SS12 Datca 2, Τουρκία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2018
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E673
  00:00Στιγμιότυπα.
 • NBA Daily
  00:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • WRC 2018
  00:55SS17 Marmaris 2 Power Stage, Τουρκία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Μπάσκετ: Χιούστον Ρόκετς - Π. Τρέιλ Μπλέιζερς (Ζ)
  01:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E49
  01:15Στιγμιότυπα.
 • Βόλεϊ: Ντιναμό Μόσχας - Φενέρμπαχτσε
  02:00CEV Champions League Γυναικών 2018-19. League Round. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Ποδόσφαιρο: Έιμπαρ - Λεβάντε
  02:25Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Ποδόσφαιρο: Αμβούργο - Πάντερμπορν
  02:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • WRC 2018
  02:45Τουρκία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Sports Classics: ABC of Hard Enduro
  04:00Το Hard Enduro είναι το πιο πειθαρχημένο άθλημα του μηχανοκίνητου αθλητισμού και απαιτεί μια ιδιαίτερη 'τρέλα' από τους οδηγούς. Μάθετε την ορολογία τους και τα πάντα για τους επαγγελματίες οδηγούς και βιώστε ένα άθλημα που και μόνο ο τερματισμός αποτελεί άθλο.
 • Χάντμπολ: Ράιν Νέκαρ - Βέσπρεμ
  04:15VELUX EHF Champions League 2018-19. Φάση ομίλων. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Άβες
  04:20Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 12η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  04:30Wr. Neustadt, Αυστρία. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Μπάσκετ: Γαλατάσαραϊ - Μπάνβιτ
  05:00Τουρκικό Πρωτάθλημα 2018-19. 10η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  06:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  06:20Wr. Neustadt, Αυστρία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Λεγανές - Χετάφε
  06:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Ποδόσφαιρο: Γκλάντμπαχ - Στουτγκάρδη
  06:40Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 14η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Ποδόσφαιρο: Μπριζ - Ατλέτικο Μαδρίτης
  06:45UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 1ος όμιλος. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Pick n' Roll
  07:15Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Τένις: Fed Cup 2018 by BNP Paribas
  08:00Τα καλύτερα στιγμιότυπα του 2018.
 • WRC 2018
  08:45SS14 Dyfnant 1, Μεγάλη Βρετανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Αμβούργο - Πάντερμπορν
  08:55Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Μπάσκετ: Χιούστον Ρόκετς - Π. Τρέιλ Μπλέιζερς
  09:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Beach Volley: FIVB 2018
  09:15Βιέννη, Αυστρία. Στιγμιότυπα.
 • WRC 2018
  10:05SS23 Great Orme Llandudno 2, Μεγάλη Βρετανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Βόλεϊ: Λαρντίνι Φιλοτράνο - Σαν Μπερνάρντο Κούνεο
  10:30Ιταλικό Πρωτάθλημα Γυναικών 2018-19. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Ουέσκα - Ρεάλ Μαδρίτης
  11:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Βέρντερ Βρέμης - Φορτούνα Ντίσελντορφ
  11:10Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 14η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Ποδόσφαιρο: Ίντερ - Αϊντχόφεν
  11:15UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 2ος όμιλος. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • NBA Daily
  11:45Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • WRC 2018
  11:55Μεγάλη Βρετανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Pick n' Roll
  12:30Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  12:4510η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  13:10Μέγαρα. 4ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Βαλένθια - Σεβίλη
  13:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Ποδόσφαιρο: Βόλφσμπουργκ - Χόφενχαϊμ
  13:25Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 14η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2018 E11
  13:30Αθλητική εκπομπή.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  14:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • NBA Daily
  14:15Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Μπάσκετ: Γκόλντεν Στ. Γουόριορς - Μινεσότα Τίμπεργουλβς
  15:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • WRC 2018
  15:25Αυστραλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • UEFA Champions League 2018-19 - Στιγμιότυπα
  15:30Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αγωνιστικής του UEFA Champions League. Στιγμές γεμάτες πάθος, δυνατές μάχες και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν ανά αγωνιστική ημέρα αφιερωμένα στην κορυφαία διοργάνωση.
 • Ποδόσφαιρο: Μπάγερν Μονάχου - Νυρεμβέργη
  15:40Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 14η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Λίβερπουλ - Νάπολι
  15:45UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 3ος όμιλος. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  16:15Resolute Cup 2018.
 • UEFA Champions League Show 2018-19 (Ζ)
  16:30Δείτε όλη τη δράση των αγώνων του UEFA Champions League.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  16:40Ανασκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  17:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - 5η Περίοδος E10
  17:45Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Βικτόρια Πλζεν - Ρόμα (Ζ)
  17:55UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 7ος όμιλος. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E674
  18:15Στιγμιότυπα.
 • NBA Daily
  18:45Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Sports Classics: ABC of Mountain Biking
  19:15Ο Ρομπ Γουάρνερ δίνει μαθήματα στο mountain biking και παρουσιάζει την ορολογία, τους κανόνες, την ιστορία και τους ήρωες του αθλήματος.
 • Μπάσκετ: Χιούστον Ρόκετς - Π. Τρέιλ Μπλέιζερς
  19:20NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • MotoGP 2018
  20:00Ανασκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • Moto 2 και 3
  21:15Ανασκόπηση της σεζόν 2018. Στιγμιότυπα.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - 5η Περίοδος E10
  21:45Στιγμιότυπα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies