Αναστασίου: «Να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις»

Αναστασίου: «Να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις»

Ως το πιο δύσκολο παιχνίδι ως τώρα για τον Παναθηναϊκό χαρακτήρισε αυτό με τον Πανθρακικό ο Γιάννης Αναστασίου.

Ο τεχνικός των «πρασίνων» μιλώντας στην κάμερα της Nova τόνισε ότι οι παίκτες του προέρχονται από καλές εμφανίσεις, αλλά στόχος είναι να βελτιωθούν ακόμη περισσότερο, καθώς υπάρχουν περιθώρια.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Αναστασίου:

-Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από μια σειρά καλών εμφανίσεων. Αν και ηττηθήκατε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, η ομάδα σας έδειξε ότι "ωριμάζει" και ότι αποκτά χαρακτήρα. Κόβει το ρυθμό του Παναθηναϊκού η διακοπή του πρωταθλήματος;
 
«Σίγουρα κόβει το ρυθμό, αλλά έτσι είναι το πρόγραμμα. Δεν μπορούμε να το αλλάξουμε δυστυχώς. Από την άλλη, προερχόμαστε από ένα σερί καλών εμφανίσεων, αλλά νομίζω ότι αυτό είναι και το πιο επικίνδυνο τη δεδομένη στιγμή. Δεν θέλουμε να μείνουμε στις καλές εμφανίσεις, αλλά να τις συνεχίσουμε, γιατί όπως είχα πει από την πρώτη στιγμή, για εμάς σημασία έχει η διάρκεια. Εκεί κρίνεται μια ομάδα και θεωρείται μεγάλη. Όταν έχει διάρκεια στην απόδοση της και τις εμφανίσεις της. Περισσότερο δε μετά από μια διακοπή, καθώς έλειπαν αρκετοί παίκτες και θα είναι σημαντικό η νοοτροπία μας να είναι αυτή που πρέπει. Και αυτό το τονίζω συνέχεια στα παιδιά, αλλά και κάθε φορά που βρίσκω τη δυνατότητα. Η νοοτροπία παίζει πάρα πολύ μεγάλο ρόλο».
 
-Μετά και τη θετική εμφάνιση απέναντι στον ΠΑΟΚ, βλέπετε ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να παραμείνει ψηλά; Έστω και αν έχει χαμηλό μπάτζετ σε σχέση με άλλες σεζόν, νέα παιδιά και είναι μια ομάδα που ακόμα "χτίζεται";
 
«Για εμάς είναι σημαντικό να κάνουμε τα πράγματα που πρέπει και αυτά που έχουμε πει από την αρχή της σεζόν με τα παιδιά που έχουμε. Γιατί ουσιαστικά η ομάδα διαμορφώθηκε τις πρώτες ημέρες του Σεπτέμβρη και είναι αρκετά δύσκολο να κρίνουμε την ομάδα. Θα έλεγα ότι σε μεγάλο βαθμό η εικόνα είναι καλή, αλλά είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν πάρα πολλά περιθώρια βελτίωσης. Για μένα ειδικά που προπονούμαι καθημερινά με αυτά τα παιδιά, ξέρω τι μπορούν να κάνουν. Οι εμφανίσεις της ομάδας δίνουν κατά κάποιο τρόπο πίστη στον κόσμο και αυτοπεποίθηση, αλλά θα επαναλάβω αυτό που είπα και πριν. Σημαντικό για εμάς είναι η διάρκεια. Σε προηγούμενες συνεντεύξεις που είχαμε κάνει, είχα πει ότι η ομάδα αυτή θα ωριμάζει παιχνίδι με παιχνίδι. Και νομίζω ότι αυτό φαίνεται σιγά σιγά. Αυτό που τονίζω είναι ότι έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης και αυτό περιμένω από τους παίκτες μου στα επόμενα παιχνίδια. Να δείξουμε πολύ καλύτερη εικόνα».

-Σίγουρα θα περιμένετε περισσότερα και από κάποιους παίκτες, οι οποίοι ακόμα δεν έχουν δείξει τις δυνατότητες τους. Όπως για παράδειγμα ο Μέντες ή ο Μπαϊράμι.

«Δεν μου αρέσει να μιλώ για κάποιον παίκτη συγκεκριμένα, γιατί για μένα σημασία έχει η ομάδα και όχι κάποιος παίκτης μεμονωμένα. Και μέχρι τώρα, έχουμε δείξει, ότι πάνω απ' όλα είναι η ομάδα. Από όλους τους παίκτες περιμένω περισσότερα, όλοι μπορούν να κάνουν περισσότερα. Οι δύο παίκτες που αναφέρατε, ξέρουν και οι ίδιοι ποιες είναι οι δυνατότητες τους και τι μπορούν να κάνουν. Δουλεύουν σκληρά και προσπαθούν καθημερινά να δείξουν τον καλύτερο τους εαυτό. Αλλά από την άλλη πλευρά, ο Παναθηναϊκός έχει αυτή τη στιγμή μεγάλο ρόστερ και βασίζεται στο σύνολο και όχι στα άτομα. Οπότε για εμάς είναι σημαντικό να βρίσκονται όλοι οι παίκτες στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και τότε θα είναι ίσως αρκετά δύσκολο για μένα να κάνω τη σωστή επιλογή. Αλλά τουλάχιστον θα είναι κάτι ευχάριστο».

-Στο πρόσφατο φιλικό με την Κόρινθο, οι περισσότεροι από τους παίκτες σας που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής, είχαν σωστή νοοτροπία και προσπάθησαν να σας πείσουν ότι αξίζουν μια θέση στη βασική ενδεκάδα. Είναι ένας ευχάριστος... πονοκέφαλος;
 
«Νομίζω ότι αυτή είναι η δουλειά τους. Είναι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και αυτή είναι η δουλειά τους. Όπως έχω ξαναπεί, η νοοτροπία παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και ειδικά σε αυτά τα παιχνίδια που αντιμετωπίζεις ομάδες χαμηλότερης κατηγορίας. Σε φιλικό παιχνίδι, είναι πάρα πολύ δύσκολο να βρεις ένα κίνητρο και εμείς προσπαθούμε κάθε φορά να δώσουμε ένα κίνητρο στους παίκτες μας, για να δείξουν τι πραγματικά μπορούν και να διατηρηθούν σε αγωνιστικό ρυθμό. Ήταν μια θετική εμφάνιση και μας ευχαρίστησε όλους η νοοτροπία που δείξαμε σαν ομάδα. Αλλά δεν μένουμε εκεί. Συνεχίζουμε, γιατί έχουμε ένα βουνό που πρέπει να ανέβουμε και κάθε μέρα, είναι και μια καινούργια εμπειρία».

-Ακολουθεί παιχνίδι πρωταθλήματος απέναντι στον Πανθρακικό. Συνήθως οι μεγάλες ομάδες μετά από μια διακοπή, παρουσιάζονται λίγο "μουδιασμένες". Σας φοβίζει αυτό ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τον Πανθρακικό;

«Ναι με φοβίζει και όπως είπατε και πριν, υπάρχει μια ευχάριστη διάθεση στον κόσμο μας για τις εμφανίσεις της ομάδας και γενικότερα το κλίμα είναι αρκετά θετικό. Αλλά εμένα με ανησυχεί αυτό πάρα πολύ και ήδη προσπαθούμε με τους συνεργάτες μου αυτές τις μέρες να θυμίσουμε στους παίκτες μας ότι τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Για εμάς, το παιχνίδι με τον Πανθρακικό θα είναι ίσως το πιο δύσκολο της σεζόν μέχρι στιγμής».
 
-Θα ακολουθήσετε "συνταγή" Λεωφόρου σε αυτό το παιχνίδι; Παίζει ρόλο η έδρα;

«Ποια είναι η συνταγή;».

-Ο Παναθηναϊκός μπαίνει δυνατά στα παιχνίδια από την αρχή, ο κόσμος βοηθά ψυχολογικά και δείχνει πολύ διαφορετικό και καλύτερο πρόσωπο, όταν παίζει στο σπίτι του...

«Μέχρι στιγμής έχουμε παίξει τρία παιχνίδια εκτός έδρας και θα έλεγα ότι η εικόνα μας ήταν τελείως διαφορετική σε κάθε παιχνίδι. Μια νεανική ομάδα όπως είναι η δική μας, χρειάζεται τη βοήθεια του κόσμου και τη στήριξη του. Και έχουμε δει ότι στη Λεωφόρο, με τη βοήθεια των οπαδών μας, η ομάδα παρουσιάζει τελείως διαφορετικό πρόσωπο. Προσωπικά, θέλω η εικόνα της ομάδας να είναι ίδια και εντός και εκτός έδρας. Δεν με ενδιαφέρει τόσο αν θα παίζουμε εντός. Αλλά για τα παιδιά σίγουρα είναι σημαντική η ψυχολογία. Και όταν παίζουμε στη Λεωφόρο, έχουμε τρομερή βοήθεια και στήριξη από τον κόσμο μας. Τα παιδιά το εισπράττουν και το ανταποδίδουν αυτό. Σίγουρα αποτελεί ένα κίνητρο, αλλά θα πρέπει όταν θα μπούμε στο γήπεδο, να κάνουμε πρώτα αυτά που πρέπει, για να μας στηρίξει και ο κόσμος».

-Ακολουθεί ένας μήνας- "φωτιά". Μετά τον αγώνα με τον Πανθρακικό, ακολουθούν δύο εκτός έδρας αναμετρήσεις απέναντι στον Εργοτέλη, όπου θα κριθεί και η πρόκριση στο Κύπελλο Ελλάδας. Μετά υπάρχει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που το περιμένει όλος ο κόσμος και εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Άρη. Αρχίζουν τα πολύ δύσκολα για την ομάδα σας;

«Είπα και πριν, ότι είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι του πρωταθλήματος. Αλλά είναι δεδομένο, ότι όσο εξελίσσεται το πρωτάθλημα και προχωρά και το Κύπελλο, θα υπάρξουν δύσκολα και συνεχόμενα παιχνίδια. Προσπαθούμε και θέλουμε να κάνουμε σωστή διαχείριση, για να μπορέσουμε να έχουμε την ομάδα και όλους τους παίκτες σε καλή κατάσταση. Και αυτός είναι και ο λόγος που κάνουμε τα φιλικά. Για να βρίσκονται όλοι σε αγωνιστικό ρυθμό. Συνεχίζουμε. Το σύνθημα μας από την πρώτη ημέρα ήταν πολλή δουλειά, σκληρή δουλειά, λίγα λόγια, το κεφάλι κάτω, χαμηλά, ταπεινά και με σύνεση. Σε κάθε παιχνίδι να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε».

Τα 10 πράγματα που πέφτουν πιο εύκολα από τον Σούμπασιτς
Τα 10 πράγματα που πέφτουν πιο εύκολα από τον Σούμπασιτς
ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Ανακοινώθηκε ο Χάκετ! (video)
ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Ανακοινώθηκε ο Χάκετ! (video)
Παίρνει αποτέλεσμα η Βαντούζ
Παίρνει αποτέλεσμα η Βαντούζ
Ολυμπιακός: Ξεκαθαρίζει για Κόκα
Ολυμπιακός: Ξεκαθαρίζει για Κόκα
 • Τρίτη, 17 Ιουλίου 2018
 • 96ο Broadmoor Pikes Peak International Hill Climb 2018
  07:00Οι πιο θαρραλέοι οδηγοί μηχανοκίνητων αναμετρούνται σε έναν 'Αγώνα προς τα σύννεφα', το ετήσιο Pikes Peak Climb Event, με στόχο τον τερματισμό στα Βραχώδη Όρη της Βορείου Αμερικής, αψηφώντας το υψόμετρο, την απόσταση 19.99 χιλιομέτρων και τις καιρικές συνθήκες. Περιγραφή: Χρήστος Κυριαζής.
 • UEFA Youth League 2017-18 - Ανασκόπηση
  07:30Ανασκόπηση σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  07:45Mongolia Bike Challenge.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  08:154 Deserts Race Series.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E652
  08:25Στιγμιότυπα.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  08:45PANERAI Classic Yachts Challenge.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - Κολοσσός H Hotels
  09:10Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  09:15XTERRA European Tour.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  09:45Παγκόσμιο Πρωτάθλημα XTERRA.
 • Ποδόσφαιρο: Ατρόμητος Αθηνών - Αστέρας Τρίπολης
  10:30Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. 3η φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  10:45XTERRA Pan-Am Championship.
 • Ποδόσφαιρο: Τοντέλα - Μπενφίκα
  11:30Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Μπάσκετ: Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης
  11:35Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. 22η αγωνιστική. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • WRC 2018
  11:45Ιταλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Υδάτινα Σπορ: Ο Κόσμος της Ιστιοπλοΐας 2018 E6
  12:05Η ιστιοπλοΐα είναι ένα πολύ ξεχωριστό άθλημα. Η εκπομπή παρουσιάζει την καρδιά της ιστιοπλοΐας, από την κομψότητα και το πρεστίζ των εκπληκτικών γιοτ μέχρι την αντοχή που χρειάζεται στους αγώνες και τον σκληρό κόσμο των αγώνων dinghy και του kite surfing.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  12:45Μέγαρα. 4ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Τένις: Γερμανία - Τσεχία
  12:50Fed Cup 2018. Ημιτελικός. Αγώνας Μονού. Περιγραφή: Πάνος Λούτας.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  13:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E652
  13:40Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Μαδρίτης - Ζιρόνα
  13:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 29η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  14:15Γκστάαντ, Ελβετία. 1ος ημιτελικός ανδρών. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Άρης
  14:25Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix Βρετανίας
  15:00Παρακολουθήστε τον αγώνα που διεξάγεται στο Σίλβερστοουν, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  15:20Γκστάαντ, Ελβετία. 2ος ημιτελικός ανδρών. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Ποδόσφαιρο: Μπενφίκα - Σπόρτινγκ Λισαβόνας
  16:00Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Υδάτινα Σπορ: 2018 Icarus Action E3
  16:30Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Ρεάλ Μαδρίτης - Βαλένθια
  16:40Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. 24η αγωνιστική. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Τένις: Ντόμινικ Τιέμ - Αλίαζ Μπεντένε
  17:002018 ATP World Tour 250. Argentina Open. Τελικός. Περιγραφή: Πάνος Λούτας.
 • GP Confidential 2018 E12
  17:30Στιγμιότυπα.
 • La Liga Specials - Πόλεις
  18:00Επεισόδιο: Χετάφε. Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  18:15Kentucky Quaker State 400. Στιγμιότυπα.
 • Αφιέρωμα: Greek Freak
  18:30Παρακολουθήστε τις καλύτερες εμφανίσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν του NBA. (Μιλγουόκι Μπακς - Ατλάντα Χοκς. NBA 2017 - 2018. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.)
 • Αφιέρωμα: Stefanos Tsitsipas
  19:00Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις προσπάθειες του Στέφανου Τσιτσιπά στη φετινή διοργάνωση του ATP World Tour. (Μάλεκ Τζαζίρι - Στέφανος Τσιτσιπάς. 2018 ATP World Tour 500. Dubai Duty Free Tennis Championships. Προημιτελικός. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.)
 • WRC 2018
  19:30Ιταλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μάλαγα - Μπαρτσελόνα
  20:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 28η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • WRC 2018
  20:45Ανασκόπηση μισής σεζόν.
 • Μπάσκετ: Φενέρμπαχτσε - Γαλατάσαραϊ
  21:00Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 19η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Τένις: Ισπανία - Γερμανία
  21:30Davis Cup 2018. By BNP Paribas. Προημιτελικός. Αγώνας Μονού. Περιγραφή: Γιάννης Κυφωνίδης.
 • GP Confidential 2018 E12
  22:00Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μπενφίκα - Σπόρτινγκ Λισαβόνας
  22:25Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  22:45Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Άρης
  22:55Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ποδόσφαιρο: Πανιώνιος - Λαμία
  23:00Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. Προημιτελική φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2018
 • Ποδόσφαιρο: Μάντσεστερ Σίτι - Στόουκ
  00:25Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Τσακίρης.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  00:30Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Λειψία - Λεβερκούζεν
  01:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 29η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Βόγλης.
 • Μπάσκετ: Ρεάλ Μαδρίτης - Βαλένθια
  01:10Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. 24η αγωνιστική. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Τένις: Γερμανία - Τσεχία
  01:35Fed Cup 2018. Ημιτελικός. Αγώνας Μονού. Περιγραφή: Πάνος Λούτας.
 • Ποδόσφαιρο: Μάλαγα - Μπαρτσελόνα
  02:20Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 28η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • WRC 2018
  03:00Ανασκόπηση μισής σεζόν.
 • Ποδόσφαιρο: Πανιώνιος - Λαμία
  03:45Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. Προημιτελική φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  04:00Μέγαρα. 4ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  04:15Γκστάαντ, Ελβετία. 2ος ημιτελικός γυναικών. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  05:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Φενέρμπαχτσε - Γαλατάσαραϊ
  05:10Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 19η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Ζενίτ - Σέλτικ
  05:15UEFA Europa League 2017 - 2018. Φάση των 32. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • Τένις: Μαρία Σάκκαρη - Στεφανί Βοεγκέλε
  05:30WTA 2018. Acapulco Abierto Mexicano Telcel. Αγώνας κυρίως ταμπλό. Περιγραφή: Πάνος Λούτας.
 • Ποδόσφαιρο: Λειψία - Λεβερκούζεν
  06:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 29η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Βόγλης.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  06:15Kentucky Quaker State 400. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μάντσεστερ Σίτι - Στόουκ
  06:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Τσακίρης.
 • Τένις: Ισπανία - Γερμανία
  07:10Davis Cup 2018. By BNP Paribas. Προημιτελικός. Αγώνας Διπλού. Περιγραφή: Γιάννης Κυφωνίδης.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Άρης
  07:15Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • RBAR 2018
  07:30Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Νυρεμβέργη - Χάιντενχαϊμ
  08:15Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2017 - 2018. 29η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • WRC 2018
  08:45Ανασκόπηση μισής σεζόν.
 • Ποδόσφαιρο: Μάλαγα - Μπαρτσελόνα
  09:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 28η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Μπάσκετ: Ρεάλ Μαδρίτης - Βαλένθια
  09:45Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. 24η αγωνιστική. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  10:00Μαρκόπουλο.
 • Ποδόσφαιρο: Πανιώνιος - Λαμία
  10:30Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. Προημιτελική φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Εκπομπή Grand Prix 2018
  10:35Η εκπομπή για όλες τις εξελίξεις στα πρωταθλήματα μηχανοκίνητου αθλητισμού που φιλοξενεί η COSMΟΤΕ TV (F1, MotoGP, WRC, FIA WORLD RALLYCROSS, Formula E).
 • Moto3 2018
  11:25Pramac Motorrad Grand Prix Deutschland. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Μπενφίκα - Σπόρτινγκ Λισαβόνας
  11:30Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Μπάσκετ: Βενέτσια - Τρέντο
  11:45Ιταλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. Ημιτελικοί. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Χαράλαμπος Σαραντινάκης.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  12:25Mongolia Bike Challenge.
 • Ποδόσφαιρο: Λειψία - Λεβερκούζεν
  12:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 29η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Βόγλης.
 • Moto2 2018
  12:55Pramac Motorrad Grand Prix Deutschland. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  13:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  13:05Skyrunner World Series.
 • Ποδόσφαιρο: Μάντσεστερ Σίτι - Στόουκ
  13:45Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Τσακίρης.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  13:50Γκστάαντ, Ελβετία. 1ος ημιτελικός γυναικών. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός Superfoods - Πανιώνιος ΒΙΚΟΣ COLA
  14:00Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • MotoGP 2018
  14:25Pramac Motorrad Grand Prix Deutschland. Αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Ίνγκολσταντ - Αρμίνια Μπίλεφελντ
  15:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2017 - 2018. 29η αγωνιστική. Περιγραφή: Χρήστος Κυριαζής.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  15:05Γκστάαντ, Ελβετία. 2ος ημιτελικός γυναικών. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Red Bull MotoGP Rookies Cup 2018
  16:00Σάχσενρινγκ, Γερμανία. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Μάλαγα - Ρεάλ Μαδρίτης
  16:05Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. 25η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  16:10Salomon Maxi Race.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  16:304 Deserts Race Series.
 • Red Bull MotoGP Rookies Cup 2018
  17:00Σάχσενρινγκ, Γερμανία. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  17:30XTERRA European Tour.
 • MotoGP 2018
  18:00Pramac Motorrad Grand Prix Deutschland. Στιγμιότυπα.
 • Αφιέρωμα: Greek Freak
  18:30Παρακολουθήστε τις καλύτερες εμφανίσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν του NBA. (Μπόστον Σέλτικς - Μιλγουόκι Μπακς. NBA Playoffs 2018. 1ος γύρος. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.)
 • Αφιέρωμα: Stefanos Tsitsipas
  19:00Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις προσπάθειες του Στέφανου Τσιτσιπά στη φετινή διοργάνωση του ATP World Tour. (Στέφανος Τσιτσιπάς - Ντόμινικ Τιέμ. 2018 ATP World Tour 500. Bracelona Open BancSabadell. Προημιτελικός. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.)
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  19:15Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Λεγανές - Σεβίλη
  20:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 29η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Τένις: Ισπανία - Γερμανία
  20:50Davis Cup 2018. By BNP Paribas. Προημιτελικός. Αγώνας Διπλού. Περιγραφή: Γιάννης Κυφωνίδης.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies