Αναστασίου: «Να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις»
SHARE

Αναστασίου: «Να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις»

Ως το πιο δύσκολο παιχνίδι ως τώρα για τον Παναθηναϊκό χαρακτήρισε αυτό με τον Πανθρακικό ο Γιάννης Αναστασίου.

Ο τεχνικός των «πρασίνων» μιλώντας στην κάμερα της Nova τόνισε ότι οι παίκτες του προέρχονται από καλές εμφανίσεις, αλλά στόχος είναι να βελτιωθούν ακόμη περισσότερο, καθώς υπάρχουν περιθώρια.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Αναστασίου:

-Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από μια σειρά καλών εμφανίσεων. Αν και ηττηθήκατε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, η ομάδα σας έδειξε ότι "ωριμάζει" και ότι αποκτά χαρακτήρα. Κόβει το ρυθμό του Παναθηναϊκού η διακοπή του πρωταθλήματος;
 
«Σίγουρα κόβει το ρυθμό, αλλά έτσι είναι το πρόγραμμα. Δεν μπορούμε να το αλλάξουμε δυστυχώς. Από την άλλη, προερχόμαστε από ένα σερί καλών εμφανίσεων, αλλά νομίζω ότι αυτό είναι και το πιο επικίνδυνο τη δεδομένη στιγμή. Δεν θέλουμε να μείνουμε στις καλές εμφανίσεις, αλλά να τις συνεχίσουμε, γιατί όπως είχα πει από την πρώτη στιγμή, για εμάς σημασία έχει η διάρκεια. Εκεί κρίνεται μια ομάδα και θεωρείται μεγάλη. Όταν έχει διάρκεια στην απόδοση της και τις εμφανίσεις της. Περισσότερο δε μετά από μια διακοπή, καθώς έλειπαν αρκετοί παίκτες και θα είναι σημαντικό η νοοτροπία μας να είναι αυτή που πρέπει. Και αυτό το τονίζω συνέχεια στα παιδιά, αλλά και κάθε φορά που βρίσκω τη δυνατότητα. Η νοοτροπία παίζει πάρα πολύ μεγάλο ρόλο».
 
-Μετά και τη θετική εμφάνιση απέναντι στον ΠΑΟΚ, βλέπετε ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να παραμείνει ψηλά; Έστω και αν έχει χαμηλό μπάτζετ σε σχέση με άλλες σεζόν, νέα παιδιά και είναι μια ομάδα που ακόμα "χτίζεται";
 
«Για εμάς είναι σημαντικό να κάνουμε τα πράγματα που πρέπει και αυτά που έχουμε πει από την αρχή της σεζόν με τα παιδιά που έχουμε. Γιατί ουσιαστικά η ομάδα διαμορφώθηκε τις πρώτες ημέρες του Σεπτέμβρη και είναι αρκετά δύσκολο να κρίνουμε την ομάδα. Θα έλεγα ότι σε μεγάλο βαθμό η εικόνα είναι καλή, αλλά είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν πάρα πολλά περιθώρια βελτίωσης. Για μένα ειδικά που προπονούμαι καθημερινά με αυτά τα παιδιά, ξέρω τι μπορούν να κάνουν. Οι εμφανίσεις της ομάδας δίνουν κατά κάποιο τρόπο πίστη στον κόσμο και αυτοπεποίθηση, αλλά θα επαναλάβω αυτό που είπα και πριν. Σημαντικό για εμάς είναι η διάρκεια. Σε προηγούμενες συνεντεύξεις που είχαμε κάνει, είχα πει ότι η ομάδα αυτή θα ωριμάζει παιχνίδι με παιχνίδι. Και νομίζω ότι αυτό φαίνεται σιγά σιγά. Αυτό που τονίζω είναι ότι έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης και αυτό περιμένω από τους παίκτες μου στα επόμενα παιχνίδια. Να δείξουμε πολύ καλύτερη εικόνα».

-Σίγουρα θα περιμένετε περισσότερα και από κάποιους παίκτες, οι οποίοι ακόμα δεν έχουν δείξει τις δυνατότητες τους. Όπως για παράδειγμα ο Μέντες ή ο Μπαϊράμι.

«Δεν μου αρέσει να μιλώ για κάποιον παίκτη συγκεκριμένα, γιατί για μένα σημασία έχει η ομάδα και όχι κάποιος παίκτης μεμονωμένα. Και μέχρι τώρα, έχουμε δείξει, ότι πάνω απ' όλα είναι η ομάδα. Από όλους τους παίκτες περιμένω περισσότερα, όλοι μπορούν να κάνουν περισσότερα. Οι δύο παίκτες που αναφέρατε, ξέρουν και οι ίδιοι ποιες είναι οι δυνατότητες τους και τι μπορούν να κάνουν. Δουλεύουν σκληρά και προσπαθούν καθημερινά να δείξουν τον καλύτερο τους εαυτό. Αλλά από την άλλη πλευρά, ο Παναθηναϊκός έχει αυτή τη στιγμή μεγάλο ρόστερ και βασίζεται στο σύνολο και όχι στα άτομα. Οπότε για εμάς είναι σημαντικό να βρίσκονται όλοι οι παίκτες στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και τότε θα είναι ίσως αρκετά δύσκολο για μένα να κάνω τη σωστή επιλογή. Αλλά τουλάχιστον θα είναι κάτι ευχάριστο».

-Στο πρόσφατο φιλικό με την Κόρινθο, οι περισσότεροι από τους παίκτες σας που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής, είχαν σωστή νοοτροπία και προσπάθησαν να σας πείσουν ότι αξίζουν μια θέση στη βασική ενδεκάδα. Είναι ένας ευχάριστος... πονοκέφαλος;
 
«Νομίζω ότι αυτή είναι η δουλειά τους. Είναι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και αυτή είναι η δουλειά τους. Όπως έχω ξαναπεί, η νοοτροπία παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και ειδικά σε αυτά τα παιχνίδια που αντιμετωπίζεις ομάδες χαμηλότερης κατηγορίας. Σε φιλικό παιχνίδι, είναι πάρα πολύ δύσκολο να βρεις ένα κίνητρο και εμείς προσπαθούμε κάθε φορά να δώσουμε ένα κίνητρο στους παίκτες μας, για να δείξουν τι πραγματικά μπορούν και να διατηρηθούν σε αγωνιστικό ρυθμό. Ήταν μια θετική εμφάνιση και μας ευχαρίστησε όλους η νοοτροπία που δείξαμε σαν ομάδα. Αλλά δεν μένουμε εκεί. Συνεχίζουμε, γιατί έχουμε ένα βουνό που πρέπει να ανέβουμε και κάθε μέρα, είναι και μια καινούργια εμπειρία».

-Ακολουθεί παιχνίδι πρωταθλήματος απέναντι στον Πανθρακικό. Συνήθως οι μεγάλες ομάδες μετά από μια διακοπή, παρουσιάζονται λίγο "μουδιασμένες". Σας φοβίζει αυτό ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τον Πανθρακικό;

«Ναι με φοβίζει και όπως είπατε και πριν, υπάρχει μια ευχάριστη διάθεση στον κόσμο μας για τις εμφανίσεις της ομάδας και γενικότερα το κλίμα είναι αρκετά θετικό. Αλλά εμένα με ανησυχεί αυτό πάρα πολύ και ήδη προσπαθούμε με τους συνεργάτες μου αυτές τις μέρες να θυμίσουμε στους παίκτες μας ότι τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Για εμάς, το παιχνίδι με τον Πανθρακικό θα είναι ίσως το πιο δύσκολο της σεζόν μέχρι στιγμής».
 
-Θα ακολουθήσετε "συνταγή" Λεωφόρου σε αυτό το παιχνίδι; Παίζει ρόλο η έδρα;

«Ποια είναι η συνταγή;».

-Ο Παναθηναϊκός μπαίνει δυνατά στα παιχνίδια από την αρχή, ο κόσμος βοηθά ψυχολογικά και δείχνει πολύ διαφορετικό και καλύτερο πρόσωπο, όταν παίζει στο σπίτι του...

«Μέχρι στιγμής έχουμε παίξει τρία παιχνίδια εκτός έδρας και θα έλεγα ότι η εικόνα μας ήταν τελείως διαφορετική σε κάθε παιχνίδι. Μια νεανική ομάδα όπως είναι η δική μας, χρειάζεται τη βοήθεια του κόσμου και τη στήριξη του. Και έχουμε δει ότι στη Λεωφόρο, με τη βοήθεια των οπαδών μας, η ομάδα παρουσιάζει τελείως διαφορετικό πρόσωπο. Προσωπικά, θέλω η εικόνα της ομάδας να είναι ίδια και εντός και εκτός έδρας. Δεν με ενδιαφέρει τόσο αν θα παίζουμε εντός. Αλλά για τα παιδιά σίγουρα είναι σημαντική η ψυχολογία. Και όταν παίζουμε στη Λεωφόρο, έχουμε τρομερή βοήθεια και στήριξη από τον κόσμο μας. Τα παιδιά το εισπράττουν και το ανταποδίδουν αυτό. Σίγουρα αποτελεί ένα κίνητρο, αλλά θα πρέπει όταν θα μπούμε στο γήπεδο, να κάνουμε πρώτα αυτά που πρέπει, για να μας στηρίξει και ο κόσμος».

-Ακολουθεί ένας μήνας- "φωτιά". Μετά τον αγώνα με τον Πανθρακικό, ακολουθούν δύο εκτός έδρας αναμετρήσεις απέναντι στον Εργοτέλη, όπου θα κριθεί και η πρόκριση στο Κύπελλο Ελλάδας. Μετά υπάρχει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που το περιμένει όλος ο κόσμος και εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Άρη. Αρχίζουν τα πολύ δύσκολα για την ομάδα σας;

«Είπα και πριν, ότι είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι του πρωταθλήματος. Αλλά είναι δεδομένο, ότι όσο εξελίσσεται το πρωτάθλημα και προχωρά και το Κύπελλο, θα υπάρξουν δύσκολα και συνεχόμενα παιχνίδια. Προσπαθούμε και θέλουμε να κάνουμε σωστή διαχείριση, για να μπορέσουμε να έχουμε την ομάδα και όλους τους παίκτες σε καλή κατάσταση. Και αυτός είναι και ο λόγος που κάνουμε τα φιλικά. Για να βρίσκονται όλοι σε αγωνιστικό ρυθμό. Συνεχίζουμε. Το σύνθημα μας από την πρώτη ημέρα ήταν πολλή δουλειά, σκληρή δουλειά, λίγα λόγια, το κεφάλι κάτω, χαμηλά, ταπεινά και με σύνεση. Σε κάθε παιχνίδι να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε».

Λεβαδειακός: Η αποστολή για Παναθηναϊκό
Λεβαδειακός: Η αποστολή για Παναθηναϊκό
Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Η νέα εκτός έδρας εμφάνιση (photo)
Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Η νέα εκτός έδρας εμφάνιση (photo)
Τον έπιασαν να… χαϊδεύεται γυμνός σε είσοδο πολυκατοικίας
Τον έπιασαν να… χαϊδεύεται γυμνός σε είσοδο πολυκατοικίας
Σφοδρές πλημμύρες στην Οκλαχόμα - «Ποτάμια» οι δρόμοι (vid)
Σφοδρές πλημμύρες στην Οκλαχόμα - «Ποτάμια» οι δρόμοι (vid)

 • Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2018
 • MotoGP 2018 (Ζ)
  12:05Gran Premio Movistar de Aragon. Δοκιμαστικά 1&2. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • COSMOTE SPORT Highlights HD
  13:00Απολαύστε τα καλύτερα στιγμιότυπα κάθε αγωνιστικής, νέα και ειδήσεις από τις σπουδαιότερες αθλητικές διοργανώσεις του πλανήτη, αποτελέσματα, βαθμολογίες, στατιστικά και live σκορ, 24 ώρες το 24ωρο.
 • Ποδόσφαιρο: Χέρτα Βερολίνου - Γκλάντμπαχ (Ζ)
  13:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Ποδόσφαιρο: Λίβερπουλ - Σαουθάμπτον (Ζ)
  14:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • Ποδόσφαιρο: Έιμπαρ - Λεγανές (Ζ)
  14:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Red Bull MotoGP Rookies Cup 2018 (Ζ)
  14:20Αραγκόν, Ισπανία. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Τένις: Μαρία Σάκκαρη - Κίκι Μπέρτενς
  14:45WTA 2018. Korea Open. Ημιτελικός. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Στιγμιότυπα
  15:15Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • RBAR 2018
  15:30Wr. Neustadt, Αυστρία. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Χάποελ Ιερουσαλήμ
  16:003ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ - Ηράκλειο/Κρήτη. 2ος Ημιτελικός. Το Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου Κρήτης φιλοξενεί και φέτος το τουρνουά και το θέαμα αναμένεται να είναι και πάλι υψηλό. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • Μπάσκετ: Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019 (Ζ)
  16:15Supercopa. Διαγωνισμός τρίποντων. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης, Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Σάλκε - Μπάγερν Μονάχου (Ζ)
  16:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • GP Confidential 2018 E18
  16:45Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019 (Ζ)
  17:15Supercopa. Τελικός. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Moto3 2018
  17:30Gran Premio Movistar de Aragon. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  17:45Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Ούνικς Καζάν - Γαλατάσαραϊ
  18:003ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ - Ηράκλειο/Κρήτη. 1ος Ημιτελικός. Το Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου Κρήτης φιλοξενεί Το Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου Κρήτης φιλοξενεί και φέτος το τουρνουά και το θέαμα αναμένεται να είναι και πάλι υψηλό. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • Μπάσκετ: Φενέρμπαχτσε - Ολίμπια Μιλάνο (Ζ)
  18:30Zadar Basketball Tournament 2018 - Κροατία. Φάση ομίλων. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • MotoGP 2018
  18:40Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 4. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Μαδρίτης - Εσπανιόλ (Ζ)
  18:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Πυγμαχία: Άντονι Τζόσουα - Αλεξάντερ Ποβέτκιν (Ζ)
  19:00WBA, IBF, WBO Heavyweight World Championship. Γουέμπλεϊ. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • MotoGP 2018
  19:35Gran Premio Movistar de Aragon. Δοκιμαστικά 1&2. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  19:45Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Λέστερ - Χάντερσφιλντ
  20:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • Μπάσκετ: Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019
  20:30Supercopa. Τελικός. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Ποδόσφαιρο: Χετάφε - Ατλέτικο Μαδρίτης
  20:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Moto2 2018
  20:50Gran Premio Movistar de Aragon. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  21:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  22:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  22:05Las Vegas South Point 400. Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  22:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Μαδρίτης - Εσπανιόλ
  22:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Μπάσκετ: Φενέρμπαχτσε - Ολίμπια Μιλάνο
  23:00Zadar Basketball Tournament 2018 - Κροατία. Φάση ομίλων. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  23:15Μαρκόπουλο.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018 (Ζ)
  23:30Richmond Federated Auto Parts 400. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • MotoGP 2018
  23:35Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 3. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2018
 • Τένις: Laver Cup 2018 (Ζ)
  00:00Αγώνας Μονού. Η ομάδα της Ευρώπης με προπονητή τον Μπιορν Μποργκ έρχεται αντιμέτωπη με την ομάδα του Κόσμου, με προπονητή τον Τζον ΜακΕνρό, σε συναρπαστικούς αγώνες ανάμεσα στα μεγαλύτερα ονόματα του παγκόσμιου τένις στο United Center του Σικάγο. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Moto2 2018
  00:50Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 3. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • UEFA Champions League 2018-19 - Στιγμιότυπα
  00:55Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αγωνιστικής του UEFA Champions League. Στιγμές γεμάτες πάθος, δυνατές μάχες και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν ανά αγωνιστική ημέρα αφιερωμένα στην κορυφαία διοργάνωση.
 • Μπάσκετ: Μπάγερν Μονάχου - Λιαόνινγκ Λέοπαρντς
  01:00Zadar Basketball Tournament 2018 - Κροατία. Φάση ομίλων. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Ποδόσφαιρο: Βιτόρια Σετούμπαλ - Πόρτο
  01:45Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Ποδόσφαιρο: Σλάβια Πράγας - Μπορντό
  01:50UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. 3ος όμιλος. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Τένις: Laver Cup 2018 (Ζ)
  02:00Αγώνας Διπλού. Η ομάδα της Ευρώπης με προπονητή τον Μπιορν Μποργκ έρχεται αντιμέτωπη με την ομάδα του Κόσμου, με προπονητή τον Τζον ΜακΕνρό, σε συναρπαστικούς αγώνες ανάμεσα στα μεγαλύτερα ονόματα του παγκόσμιου τένις στο United Center του Σικάγο. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • MotoGP 2018
  02:05Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 4. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Πολεμικές Τέχνες: UFC Fight Night 2018 (Ζ)
  02:30Τιάγκο Σάντος 'de Lima Marreta' - Έρικ Άντερς 'Ya Boi'. Σάο Πάουλο, Βραζιλία. Το καράτε ανταγωνίζεται το κουνγκ φου και το μποξ το ζίου ζίτσου. Το κικ μποξ έρχεται αντιμέτωπο με το τζούντο και η πάλη με το μάι τάι. Η 'μάχη' μεταξύ των πολεμικών τεχνών και η ανάδειξη του 'απόλυτου πρωταθλητή' μόνο στα κανάλια COSMOTE SPORT.
 • Moto3 2018
  03:00Gran Premio Movistar de Aragon. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Φενέρμπαχτσε - Ολίμπια Μιλάνο
  03:30Zadar Basketball Tournament 2018 - Κροατία. Φάση ομίλων. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Φούλαμ - Γουότφορντ
  03:45Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • MotoGP 2018
  03:55Gran Premio Movistar de Aragon. Δοκιμαστικά 1&2. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E4
  04:00Αφιέρωμα.
 • Υδάτινα Σπορ: 2018 Icarus Action E6
  04:30Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Άουγκσμπουργκ - Βέρντερ Βρέμης
  04:40Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Βόγλης.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  05:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Moto2 2018
  05:05Gran Premio Movistar de Aragon. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Μπάγερν Μονάχου - Λιαόνινγκ Λέοπαρντς
  05:45Zadar Basketball Tournament 2018 - Κροατία. Φάση ομίλων. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Ποδόσφαιρο: Κρίσταλ Πάλας - Νιουκάστλ
  06:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • MotoGP 2018
  06:20Gran Premio Movistar de Aragon 10' πίστας.
 • Moto3 2018 (Ζ)
  06:35Gran Premio Movistar de Aragon. Προθέρμανση. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Χέρτα Βερολίνου - Γκλάντμπαχ
  06:55Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Moto2 2018 (Ζ)
  07:05Gran Premio Movistar de Aragon. Προθέρμανση. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • MotoGP 2018 (Ζ)
  07:35Gran Premio Movistar de Aragon. Προθέρμανση. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Μπάσκετ: Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019
  08:00Supercopa. Διαγωνισμός τρίποντων. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης, Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Εκπομπή Grand Prix 2018 (Ζ)
  08:05Η εκπομπή για όλες τις εξελίξεις στα πρωταθλήματα μηχανοκίνητου αθλητισμού που φιλοξενεί η COSMΟΤΕ TV (F1, MotoGP, WRC, FIA WORLD RALLYCROSS, Formula E).
 • Ποδόσφαιρο: Μπέρνλι - Μπόρνμουθ
  08:15Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Μπάσκετ: Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019
  08:30Supercopa. Τελικός. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Moto3 2018 (Ζ)
  08:45Gran Premio Movistar de Aragon. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  09:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Χόφενχαϊμ - Ντόρτμουντ
  09:10Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Ποδόσφαιρο: Λεβάντε - Σεβίλη (Ζ)
  10:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Moto2 2018 (Ζ)
  10:05Gran Premio Movistar de Aragon. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Λίβερπουλ - Σαουθάμπτον
  10:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • Μπάσκετ: Ούνικς Καζάν - Γαλατάσαραϊ
  11:003ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ - Ηράκλειο/Κρήτη. 1ος Ημιτελικός. Το Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου Κρήτης φιλοξενεί Το Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου Κρήτης φιλοξενεί και φέτος το τουρνουά και το θέαμα αναμένεται να είναι και πάλι υψηλό. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • Ποδόσφαιρο: Σάλκε - Μπάγερν Μονάχου
  11:25Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • MotoGP 2018 (Ζ)
  11:30Gran Premio Movistar de Aragon. Αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Μαδρίτης - Εσπανιόλ
  12:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Γουέστ Χαμ - Τσέλσι (Ζ)
  12:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Χάποελ Ιερουσαλήμ
  13:003ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ - Ηράκλειο/Κρήτη. 2ος Ημιτελικός. Το Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου Κρήτης φιλοξενεί και φέτος το τουρνουά και το θέαμα αναμένεται να είναι και πάλι υψηλό. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  13:15Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Red Bull MotoGP Rookies Cup 2018 (Ζ)
  13:20Αραγκόν, Ισπανία. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Zadar Basketball Tournament 2018 - Κροατία (Ζ)
  13:30Τελικός 5ης θέσης. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  14:15Richmond Federated Auto Parts 400. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Στιγμιότυπα
  14:30Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Μπάσκετ: 3ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ - Ηράκλειο/Κρήτη (Ζ)
  15:00Τελικός 3ης Θέσης. Το Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου Κρήτης φιλοξενεί και φέτος το τουρνουά και το θέαμα αναμένεται να είναι και πάλι υψηλό. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  15:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Zadar Basketball Tournament 2018 - Κροατία (Ζ)
  16:00Τελικός 3ης θέσης. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Ποδόσφαιρο: Λεβάντε - Σεβίλη
  16:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Υδάτινα Σπορ: Sailing to Tokyo 2018 E3
  16:30Εκπομπή ιστιοπλοϊας.
 • Στιγμιότυπα
  17:00Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Μπάσκετ: 3ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ - Ηράκλειο/Κρήτη (Ζ)
  17:30Τελικός. Το Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου Κρήτης φιλοξενεί και φέτος το τουρνουά και το θέαμα αναμένεται να είναι και πάλι υψηλό. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • Moto3 2018
  17:45Gran Premio Movistar de Aragon. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  18:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Στιγμιότυπα
  18:15Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Μπάσκετ: Zadar Basketball Tournament 2018 - Κροατία (Ζ)
  18:30Τελικός. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Ποδόσφαιρο: Μπαρτσελόνα - Ζιρόνα (Ζ)
  18:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • Τένις: Laver Cup 2018 (Ζ)
  19:00Αγώνας Μονού. Η ομάδα της Ευρώπης με προπονητή τον Μπιορν Μποργκ έρχεται αντιμέτωπη με την ομάδα του Κόσμου, με προπονητή τον Τζον ΜακΕνρό, σε συναρπαστικούς αγώνες ανάμεσα στα μεγαλύτερα ονόματα του παγκόσμιου τένις στο United Center του Σικάγο. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • Moto2 2018
  19:10Gran Premio Movistar de Aragon. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: 3ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ - Ηράκλειο/Κρήτη
  19:30Τελικός 3ης Θέσης. Το Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου Κρήτης φιλοξενεί και φέτος το τουρνουά και το θέαμα αναμένεται να είναι και πάλι υψηλό. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  20:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  20:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • MotoGP 2018
  20:40Gran Premio Movistar de Aragon. Αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Βιγιαρεάλ - Βαλένθια
  20:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies