Αναστασίου: «Ταμείο στο φινάλε»
SHARE

Αναστασίου: «Ταμείο στο φινάλε»

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού υποστήριξε πως η ομάδα του θα κάνει… ταμείο στο τέλος της σεζόν και πως το ντέρμπι της Τούμπας δεν αποτελεί κριτήριο για το «τριφύλλι»

Μπορεί η αναμέτρηση της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη, απέναντι στον ΠΑΟΚ, να θεωρείται το μεγαλύτερο κρας-τεστ ως τώρα για τον Παναθηναϊκό, όμως, στο «τριφύλλι» αντιμετωπίζουν με διαφορετική φιλοσοφία το ματς απέναντι στον «δικέφαλο του Βορρά». Ο Γιάννης Αναστασίου υποστήριξε, μιλώντας στη Nova, πως ο Παναθηναϊκός πάει για τη νίκη στη Θεσσαλονίκη, όμως, ο αγώνα με την ομάδα του Χουμπ Στέφενς δεν θα αποτελέσει κάποιου είδους κριτήριο για τη συνολική παρουσία των «πράσινων».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Έχω την εντύπωση πως η ομάδα σας έκανε την καλύτερη εμφάνιση μέχρι την επόμενη στον αγώνα απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. Είδαμε καλό ποδόσφαιρο, ο κόσμος έμεινε ικανοποιημένος με την παρουσία του Παναθηναϊκού. Ο πήχης παραμένει χαμηλά;

«Είχαμε ένα σερί τριών εντός έδρας αγώνων και παιχνίδι με παιχνίδι, η ομάδα έδειξε καλύτερη εικόνα. Αλλά έχουμε πολλή δουλειά ακόμα, έχουμε πολλές αδυναμίες να βελτιώσουμε, δουλεύουμε καθημερινά και προσπαθούμε να βελτιώσουμε την εικόνα μας ως ομάδα. Και αυτό γιατί έχουμε απαιτήσεις και προσδοκίες από του εαυτούς μας. Θέλουμε και ευελπιστούμε, ότι όλοι οι παίκτες μας θα φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο και τότε θα είναι σημαντική η διάρκεια. Σίγουρα υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης, ήταν καλό για τα παιδιά και για τον κόσμο, απ' ότι εισπράττω. Γιατί δεν παρακολουθώ, δεν διαβάζω και δεν ενημερώνομαι. Αλλά περπατώντας στον δρόμο, θα έλεγα ότι υπάρχει μια θετική αύρα. Αλλά εδώ στην Ελλάδα τη μια είμαστε στα ουράνια και την άλλη στα έγκατα της γης. Οπότε καλό είναι να κρατάμε χαμηλά τον πήχη και συνεχίζουμε ταπεινά και με πολλή δουλειά».

Ο Φιγκερόα δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα με τον Αστέρα- και έχει σημασία γιατί είναι έμπειρος παίκτης- "να μην πάρουν τα μυαλά μας αέρα". Προφανώς αναφερόταν στα νέα παιδιά που έχουν μπόλικο ενθουσιασμό. Έχετε επιχειρήσει να τους "προσγειώσετε" μετά την πολύ καλή εμφάνιση στο τελευταίο παιχνίδι;

«Το είπαμε κατευθείαν μετά το παιχνίδι της Κυριακής στα αποδυτήρια. Τους αξίζουν συγχαρητήρια, γιατί έκαναν μια υπερπροσπάθεια τις τελευταίες ημέρες, αλλά τελείωσε, συνεχίζουμε, δεν κάναμε τίποτα, κερδίσαμε ένα παιχνίδι. Στο τέλος της σεζόν θα δούμε που έχουμε τερματίσει και τότε θα μπορούμε να πανηγυρίζουμε, αν πρέπει να πανηγυρίζουμε. Αλλά τη δεδομένη στιγμή, τα κεφάλια κάτω και δουλειά, δουλειά και πάλι δουλειά».

Βλέπουμε σταδιακή βελτίωση στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού και όχι αναλαμπές. Στην αρχή 15-20 λεπτά, στη συνέχεια ένα ημίχρονο, στον αγώνα με τον Αστέρα στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης... Βλέπετε τον Παναθηναϊκό να φτάσει στο 70-80% των στάνταρ απόδοσης που επιθυμείτε σε αυτή τη χρονική περίοδο;

«Δεν θα ήθελα να προσδιορίσω το που βρισκόμαστε, αλλά είναι αυτό που είπα και πριν. Έχουμε πολλές αδυναμίες, προσπαθούμε καθημερινά να τις βελτιώσουμε σε διάφορα κομμάτια, αλλά το καλό είναι ότι πλέον όλοι έχουν αντιληφθεί τον τρόπο που θέλουμε να παίξουμε. Ο καθένας κάνει το καλύτερο δυνατό και το μεγαλύτερο κέρδος γι' αυτή την ομάδα, είναι ότι μετά το τέλος κάθε προπόνησης, οι παίκτες που γνωρίζουν τις αδυναμίες τους- τους το έχουμε τονίσει και έχουμε κάποια ειδικά προγράμματα γι' αυτούς- κάθονται μόνοι τους- χωρίς πλέον να τους "κυνηγάμε" εμείς- και προπονούνται. Και το κάνουν, γιατί τους αρέσει και γιατί έχουν συνειδητοποιήσει ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Και αυτό νομίζω ότι είναι το μεγαλύτερο κέρδος που θα μπορούσε να έχει η ομάδα αυτή τη στιγμή. Τώρα αν είμαστε στο 30, 40, 70, 80 ή στο 100% θα φανεί την Κυριακή και στα επόμενα παιχνίδια. Αλλά σίγουρα γίνεται μεγάλη προσπάθεια από όλα τα παιδιά και προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι να το δείχνουμε».

Την Κυριακή θα γίνει ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια που θα δώσει ο Παναθηναϊκός στη σεζόν. Απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο με υψηλούς στόχους, στο γήπεδο της Τούμπας το οποίο έχετε γνωρίσει ως παίκτης... Εκεί τι μπορούμε να περιμένουμε από τον Παναθηναϊκό; Μπορεί η ομάδα σας να διατηρήσει υψηλά στάνταρ απόδοσης απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα;

«Ο ΠΑΟΚ είναι δύσκολος αντίπαλος και όπως είπατε, έχει θέσει τον πήχη ψηλά. Έχει πολλούς έμπειρους παίκτες και έναν ικανό προπονητή. Αλλά για εμάς ο στόχος μας δεν αλλάζει. Έχουμε πει ότι πηγαίνουμε σε κάθε παιχνίδι για να παίξουμε για τη νίκη και αυτός θα είναι ο στόχος μας».

Ο ΠΑΟΚ διαθέτει παίκτες, οι οποίοι μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Επικεντρώνεστε σε αυτό το κομμάτι;

«Μας απασχολεί γενικά ο ΠΑΟΚ ως ομάδα, αλλά περισσότερο μας απασχολεί η ομάδα μας. Και αυτό που θέλουμε, είναι να είμαστε αυτοί που πρέπει. Αυτό που έχω τονίσει από την πρώτη συνέντευξη που κάναμε, είναι ότι για εμάς έχει μεγαλύτερη σημασία η ομάδα μας. Αν κάνουμε αυτά που πρέπει, νομίζω ότι δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα, είτε παίζουμε με τον ΠΑΟΚ, είτε με οποιονδήποτε αντίπαλο».

Θεωρητικά θα υπάρξει πίεση από τον αντίπαλο. Παίζει εντός έδρας, θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του... Εκεί πως πρέπει να διαχειριστεί ο Παναθηναϊκός το παιχνίδι;

«Είναι εύκολο να μιλάμε πριν από το παιχνίδι, για το πως θα το διαχειριστούμε. Το σίγουρο είναι πως θα υπάρχει τρομερή πίεση και ξέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ στην έδρα του αλλάζει τελείως πρόσωπο. Πλέον η ομάδα μας, αρχίζει να διαμορφώνει χαρακτήρα και νομίζω ότι το δείχνει στο παιχνίδι και το θέμα είναι από τη στιγμή που θα μας πιέσει ο ΠΑΟΚ, πόσο θα μπορέσει ο ΠΑΟΚ να αντέξει και τη δική μας πίεση. Και νομίζω ότι εκεί θα είναι ενδιαφέρον και για τις δυο ομάδες και θα δούμε ποια ομάδα θα αντέξει την πίεση και ποια θα μπορέσει να διαμορφώσει και να κρίνει το αποτέλεσμα».

Πολλοί λένε ότι σε αυτό το παιχνίδι θα φανεί και που μπορεί να φτάσει φέτος ο Παναθηναϊκός. Και αυτό γιατί απέναντι σας είναι ένας δύσκολος αντίπαλος, που έχει υψηλούς στόχους. Θεωρείται ότι είναι ένα κρας- τεστ για το νεανικό σύνολο του Παναθηναϊκού;

«Σίγουρα είναι ένα κρας τεστ. Αλλά νομίζω ότι κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο και το πρωτάθλημα διαρκεί 34 αγωνιστικές. Πριν από τρεις αγωνιστικές -μετά το ματς με τον Πλατανιά- όλοι μίλαγαν αρνητικά για την ομάδα και τώρα έχουν αναθεωρήσει την άποψη τους . Νομίζω ότι είναι άτοπο να συζητάμε και να λέμε για κρας τεστ και πόσο δυνατή είναι η ομάδα. Στο τέλος του πρωταθλήματος θα μπορέσει ο καθένας να κριθεί και γενικότερα να κριθούμε κι εμείς, γι΄αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε την εφετινή σεζόν»

Στους πάγκους θα είναι δύο προπονητές ολλανδικής σχολής. Άλλωστε στην Ολλανδία έχετε ουσιαστικά μεγαλώσει ποδοσφαιρικά. Ο κ. Στέφενς είναι ένας διάσημος προπονητής και έχει πετύχει σημαντικά πράγματα στην καριέρα του. Τι γνώμη έχετε για τον τεχνικό του ΠΑΟΚ;

«Είναι ένας έμπειρος προπονητής, με τρομερές γνώσεις και θα έλεγα ότι δεν είναι τόσο πολύ της Ολλανδικής σχολής, αλλά περισσότερο της γερμανικής. Θα έλεγα ότι είναι τιμή για το ελληνικό πρωτάθλημα που βρίσκεται τέτοιος προπονητής εδώ. Μόνο κοπλιμέντα μπορώ να πω και πολλά συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ που κατάφερε να φέρει αυτόν τον προπονητή εδώ».

Μια τελευταία ερώτηση. Ο Παναθηναϊκός πηγαίνει για τη νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ; Πηγαίνει για καλή εμφάνιση; Για να διατηρήσει την καλή του εικόνα;

«Ο Παναθηναϊκός πηγαίνει να κάνει έναν συνδυασμό όσων προαναφέρατε. Και ο Παναθηναϊκός πηγαίνει σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη. Είτε παίζει εντός, είτε παίζει εκτός. Θέλουμε η ομάδα μας να έχει την ίδια διάρκεια στην απόδοση της σε κάθε αγώνα και αυτό προσπαθούμε μέρα με τη μέρα και παιχνίδι με παιχνίδι. Θέλουμε να βελτιωνόμαστε. Νομίζω ότι είμαστε σε ένα καλό στάδιο, αλλά την Κυριακή μετά το παιχνίδι, θα μπορέσουμε να πούμε περισσότερα».

Ολυμπιακός: Η απάντηση για Καμπελά
Ολυμπιακός: Η απάντηση για Καμπελά
Η «Πράσινη ‘Ωρα» με Γιαννούλη-Μπαρούνη στις 16:00
Η «Πράσινη ‘Ωρα» με Γιαννούλη-Μπαρούνη στις 16:00
Παναθηναϊκός: Βρήκε τηλεοπτική «στέγη» το φιλικό με την Αντβέρπ
Παναθηναϊκός: Βρήκε τηλεοπτική «στέγη» το φιλικό με την Αντβέρπ
11η ετήσια Έκθεση Εταιρικής Υπευθυνότητας WIND με «20 Δεσμεύσεις για το 2020»
11η ετήσια Έκθεση Εταιρικής Υπευθυνότητας WIND με «20 Δεσμεύσεις για το 2020»
 • Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018
 • Μπάσκετ: Βενέτσια - Τρέντο
  11:40Ιταλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. Ημιτελικοί. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Beach Soccer: Λιθουανία - Ελλάδα (Ζ)
  11:45Euro 2018. Μόσχα. Αγώνας ανδρών. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • GP Confidential 2018 E12
  12:20Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μπάγερν Μονάχου - Γκλάντμπαχ
  12:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 30ή αγωνιστική. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix Γερμανίας (Ζ)
  12:50Παρακολουθήστε τα ελεύθερα δοκιμαστικά 2 που διεξάγονται στο Nurburgring, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  13:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E29
  13:45Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Κολοσσός H Hotels
  13:50Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 19η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  14:30Γκστάαντ, Ελβετία. Τρίτη θέση γυναικών. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  14:35Kentucky Quaker State 400. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ίνγκολσταντ - Νυρεμβέργη
  15:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2017 - 2018. 30ή αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  15:35Μαρκόπουλο.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  16:00Φινλανδία.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix Γερμανίας
  16:30Παρακολουθήστε τα ελεύθερα δοκιμαστικά 1 που διεξάγονται στο Nurburgring, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  17:00Paragliding World Cup.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  17:30Canada Man.
 • Sports Classics: XTERRA Adventure Series 2018 E7
  18:00Outdoor Specials.
 • Αφιέρωμα: Greek Freak
  18:30Παρακολουθήστε τις καλύτερες εμφανίσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν του NBA. (Μπόστον Σέλτικς - Μιλγουόκι Μπακς. NBA Playoffs 2018. 1ος γύρος. 5ος αγώνας. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.)
 • Αφιέρωμα: Stefanos Tsitsipas
  19:00Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις προσπάθειες του Στέφανου Τσιτσιπά στη φετινή διοργάνωση του ATP World Tour. (Ραφαέλ Ναδάλ - Στέφανος Τσιτσιπάς. 2018 ATP World Tour 500. Barcelona Open BancSabadell. Τελικός. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.)
 • GP Confidential 2018 E12
  20:30Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  21:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  21:10Kentucky Quaker State 400. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Μπεσίκτας - Μπάνβιτ
  21:15Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 23η αγωνιστική. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Τένις: Ισπανία - Γερμανία
  21:35Davis Cup 2018. By BNP Paribas. Προημιτελικός. Αγώνας Μονού. Περιγραφή: Πάνος Λούτας.
 • Red Bull MotoGP Rookies Cup 2018
  22:10Σάχσενρινγκ, Γερμανία. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Βιτόρια Σετούμπαλ - Σπόρτινγκ Λισαβόνας
  22:25Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 19η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Κολοσσός H Hotels
  22:55Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 19η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ποδόσφαιρο: ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΛ
  23:00Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. Προημιτελική φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Red Bull MotoGP Rookies Cup 2018
  23:20Σάχσενρινγκ, Γερμανία. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Σάββατο, 21 Ιουλίου 2018
 • Ποδόσφαιρο: Μπελενένσες - Σπόρτινγκ Λισαβόνας
  00:25Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 30ή αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  00:30Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Μάντσεστερ Σίτι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
  01:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 33η αγωνιστική. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • Μπάσκετ: Μάλαγα - Μπαρτσελόνα
  01:05Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. 28η αγωνιστική. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Μαδρίτης - Ζιρόνα
  02:20Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 29η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  03:00Μέγαρα. 4ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Μπρέσια - Αρμάνι Μιλάνο
  03:05Ιταλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. Ημιτελικοί. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Ποδόσφαιρο: ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΛ
  03:45Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. Προημιτελική φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  04:05XTERRA Pan-Am Championship.
 • Ποδόσφαιρο: Βιτόρια Σετούμπαλ - Σπόρτινγκ Λισαβόνας
  04:15Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 19η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  05:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • GP Confidential 2018 E12
  05:10Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ντιναμό Κίεβου - ΑΕK
  05:15UEFA Europa League 2017 - 2018. Φάση των 32. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • Sports Classics: XTERRA Adventure Series 2018 E1
  05:30Outdoor Specials.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  05:50Kentucky Quaker State 400. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Sports Classics: XTERRA Adventure Series 2018 E2
  06:00Outdoor Specials.
 • Sports Classics: XTERRA Adventure Series 2018 E3
  06:30Outdoor Specials.
 • Sports Classics: XTERRA Adventure Series 2018 E4
  07:00Outdoor Specials.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Κολοσσός H Hotels
  07:10Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 19η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Sports Classics: XTERRA Adventure Series 2018 E5
  07:30Outdoor Specials.
 • Sports Classics: XTERRA Adventure Series 2018 E6
  08:00Outdoor Specials.
 • Beach Soccer: Λιθουανία - Ελλάδα
  08:15Euro 2018. Μόσχα. Αγώνας ανδρών. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2018 E7
  08:30Αθλητική εκπομπή.
 • La Liga Specials - Πόλεις
  08:45Επεισόδιο: Έιμπαρ. Στιγμιότυπα.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  09:15Γκστάαντ, Ελβετία. 1ος ημιτελικός ανδρών. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • GP Confidential 2018 E12
  09:20Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Μάλαγα - Μπαρτσελόνα
  09:30Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. 28η αγωνιστική. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Bundesliga 2017-18 - Στιγμιότυπα E27
  09:45Αφιέρωμα.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix Γερμανίας (Ζ)
  09:50Παρακολουθήστε τα ελεύθερα δοκιμαστικά 3 που διεξάγονται στο Nurburgring, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΛ
  10:30Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. Προημιτελική φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  10:35Γκστάαντ, Ελβετία. 2ος ημιτελικός ανδρών. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • WRC 2018
  11:05Ιταλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Βιτόρια Σετούμπαλ - Σπόρτινγκ Λισαβόνας
  11:30Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 19η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Μπάσκετ: Ντάλας Γουίνγκς - Γ. Μίστικς
  11:40NBA Γυναικών 2018. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  11:50Γκστάαντ, Ελβετία. 1ος ημιτελικός γυναικών. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • GP Confidential 2018 E12
  12:20Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Σάλκε - Ντόρτμουντ
  12:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 30ή αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix Γερμανίας (Ζ)
  12:50Παρακολουθήστε τα δοκιμαστικά που διεξάγονται στο Nurburgring, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  13:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  13:05Γκστάαντ, Ελβετία. 2ος ημιτελικός γυναικών. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Ποδόσφαιρο: Μπελενένσες - Σπόρτινγκ Λισαβόνας
  13:45Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 30ή αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - Λαύριο MEGABOLT
  14:10Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 20ή αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  14:15Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  14:20Μαρκόπουλο.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  14:30Paragliding World Cup.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  15:00Φινλανδία.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E29
  15:30Στιγμιότυπα.
 • RBAR 2018 - Magazine
  15:45Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Στιγμιότυπα.
 • Sports Classics: Poseidon Game 2018 E1
  16:00Outdoor Specials.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix Γερμανίας
  16:30Παρακολουθήστε τα ελεύθερα δοκιμαστικά 3 που διεξάγονται στο Nurburgring, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Πυγμαχία: Μάνι Πακιάο - Λούκας Ματίς
  17:00Special Event 2018. Μετά από ένα χρόνο αποχής από τα ρινγκ, ο μύθος του μποξ από τις Φιλιππίνες Manny Pacquiao θα αντιμετωπίσει τον Lucas Matthysse για τον τίτλο WBA Welterweight Championship στην Κουάλα Λουμπούρ. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Ποδόσφαιρο: Άρσεναλ - Έστερσουντ
  17:15UEFA Europa League 2017 - 2018. Φάση των 32. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix Γερμανίας
  18:00Παρακολουθήστε τα δοκιμαστικά που διεξάγονται στο Nurburgring, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Αφιέρωμα: Greek Freak
  18:30Παρακολουθήστε τις καλύτερες εμφανίσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν του NBA. (Μιλγουόκι Μπακς - Μπόστον Σέλτικς. NBA Playoffs 2018. 1ος γύρος. 6ος αγώνας. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.)
 • Αφιέρωμα: Stefanos Tsitsipas
  19:00Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις προσπάθειες του Στέφανου Τσιτσιπά στη φετινή διοργάνωση του ATP World Tour. (Στέφανος Τσιτσιπάς - Λούκας Πουίγ. 2018 ATP World Tour 500. Gerry Weber Open. Αγώνας κυρίως ταμπλό. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.)
 • Ποδόσφαιρο: Neymar Jr's Five 2018
  19:10Παγκόσμιοι Τελικοί. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • Ποδόσφαιρο: Λειψία - Χόφενχαϊμ
  19:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 31η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Βόγλης.
 • GP Confidential 2018 E12
  19:50Στιγμιότυπα.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  20:30Φινλανδία.
 • Τένις: 2018 ATP 500
  20:50Fever Tree Championships. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Ουσάκ - Φενέρμπαχτσε
  20:55Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 27η αγωνιστική. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies