Αναστασίου: «Ταμείο στο φινάλε»
SHARE

Αναστασίου: «Ταμείο στο φινάλε»

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού υποστήριξε πως η ομάδα του θα κάνει… ταμείο στο τέλος της σεζόν και πως το ντέρμπι της Τούμπας δεν αποτελεί κριτήριο για το «τριφύλλι»

Μπορεί η αναμέτρηση της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη, απέναντι στον ΠΑΟΚ, να θεωρείται το μεγαλύτερο κρας-τεστ ως τώρα για τον Παναθηναϊκό, όμως, στο «τριφύλλι» αντιμετωπίζουν με διαφορετική φιλοσοφία το ματς απέναντι στον «δικέφαλο του Βορρά». Ο Γιάννης Αναστασίου υποστήριξε, μιλώντας στη Nova, πως ο Παναθηναϊκός πάει για τη νίκη στη Θεσσαλονίκη, όμως, ο αγώνα με την ομάδα του Χουμπ Στέφενς δεν θα αποτελέσει κάποιου είδους κριτήριο για τη συνολική παρουσία των «πράσινων».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Έχω την εντύπωση πως η ομάδα σας έκανε την καλύτερη εμφάνιση μέχρι την επόμενη στον αγώνα απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. Είδαμε καλό ποδόσφαιρο, ο κόσμος έμεινε ικανοποιημένος με την παρουσία του Παναθηναϊκού. Ο πήχης παραμένει χαμηλά;

«Είχαμε ένα σερί τριών εντός έδρας αγώνων και παιχνίδι με παιχνίδι, η ομάδα έδειξε καλύτερη εικόνα. Αλλά έχουμε πολλή δουλειά ακόμα, έχουμε πολλές αδυναμίες να βελτιώσουμε, δουλεύουμε καθημερινά και προσπαθούμε να βελτιώσουμε την εικόνα μας ως ομάδα. Και αυτό γιατί έχουμε απαιτήσεις και προσδοκίες από του εαυτούς μας. Θέλουμε και ευελπιστούμε, ότι όλοι οι παίκτες μας θα φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο και τότε θα είναι σημαντική η διάρκεια. Σίγουρα υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης, ήταν καλό για τα παιδιά και για τον κόσμο, απ' ότι εισπράττω. Γιατί δεν παρακολουθώ, δεν διαβάζω και δεν ενημερώνομαι. Αλλά περπατώντας στον δρόμο, θα έλεγα ότι υπάρχει μια θετική αύρα. Αλλά εδώ στην Ελλάδα τη μια είμαστε στα ουράνια και την άλλη στα έγκατα της γης. Οπότε καλό είναι να κρατάμε χαμηλά τον πήχη και συνεχίζουμε ταπεινά και με πολλή δουλειά».

Ο Φιγκερόα δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα με τον Αστέρα- και έχει σημασία γιατί είναι έμπειρος παίκτης- "να μην πάρουν τα μυαλά μας αέρα". Προφανώς αναφερόταν στα νέα παιδιά που έχουν μπόλικο ενθουσιασμό. Έχετε επιχειρήσει να τους "προσγειώσετε" μετά την πολύ καλή εμφάνιση στο τελευταίο παιχνίδι;

«Το είπαμε κατευθείαν μετά το παιχνίδι της Κυριακής στα αποδυτήρια. Τους αξίζουν συγχαρητήρια, γιατί έκαναν μια υπερπροσπάθεια τις τελευταίες ημέρες, αλλά τελείωσε, συνεχίζουμε, δεν κάναμε τίποτα, κερδίσαμε ένα παιχνίδι. Στο τέλος της σεζόν θα δούμε που έχουμε τερματίσει και τότε θα μπορούμε να πανηγυρίζουμε, αν πρέπει να πανηγυρίζουμε. Αλλά τη δεδομένη στιγμή, τα κεφάλια κάτω και δουλειά, δουλειά και πάλι δουλειά».

Βλέπουμε σταδιακή βελτίωση στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού και όχι αναλαμπές. Στην αρχή 15-20 λεπτά, στη συνέχεια ένα ημίχρονο, στον αγώνα με τον Αστέρα στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης... Βλέπετε τον Παναθηναϊκό να φτάσει στο 70-80% των στάνταρ απόδοσης που επιθυμείτε σε αυτή τη χρονική περίοδο;

«Δεν θα ήθελα να προσδιορίσω το που βρισκόμαστε, αλλά είναι αυτό που είπα και πριν. Έχουμε πολλές αδυναμίες, προσπαθούμε καθημερινά να τις βελτιώσουμε σε διάφορα κομμάτια, αλλά το καλό είναι ότι πλέον όλοι έχουν αντιληφθεί τον τρόπο που θέλουμε να παίξουμε. Ο καθένας κάνει το καλύτερο δυνατό και το μεγαλύτερο κέρδος γι' αυτή την ομάδα, είναι ότι μετά το τέλος κάθε προπόνησης, οι παίκτες που γνωρίζουν τις αδυναμίες τους- τους το έχουμε τονίσει και έχουμε κάποια ειδικά προγράμματα γι' αυτούς- κάθονται μόνοι τους- χωρίς πλέον να τους "κυνηγάμε" εμείς- και προπονούνται. Και το κάνουν, γιατί τους αρέσει και γιατί έχουν συνειδητοποιήσει ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Και αυτό νομίζω ότι είναι το μεγαλύτερο κέρδος που θα μπορούσε να έχει η ομάδα αυτή τη στιγμή. Τώρα αν είμαστε στο 30, 40, 70, 80 ή στο 100% θα φανεί την Κυριακή και στα επόμενα παιχνίδια. Αλλά σίγουρα γίνεται μεγάλη προσπάθεια από όλα τα παιδιά και προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι να το δείχνουμε».

Την Κυριακή θα γίνει ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια που θα δώσει ο Παναθηναϊκός στη σεζόν. Απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο με υψηλούς στόχους, στο γήπεδο της Τούμπας το οποίο έχετε γνωρίσει ως παίκτης... Εκεί τι μπορούμε να περιμένουμε από τον Παναθηναϊκό; Μπορεί η ομάδα σας να διατηρήσει υψηλά στάνταρ απόδοσης απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα;

«Ο ΠΑΟΚ είναι δύσκολος αντίπαλος και όπως είπατε, έχει θέσει τον πήχη ψηλά. Έχει πολλούς έμπειρους παίκτες και έναν ικανό προπονητή. Αλλά για εμάς ο στόχος μας δεν αλλάζει. Έχουμε πει ότι πηγαίνουμε σε κάθε παιχνίδι για να παίξουμε για τη νίκη και αυτός θα είναι ο στόχος μας».

Ο ΠΑΟΚ διαθέτει παίκτες, οι οποίοι μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Επικεντρώνεστε σε αυτό το κομμάτι;

«Μας απασχολεί γενικά ο ΠΑΟΚ ως ομάδα, αλλά περισσότερο μας απασχολεί η ομάδα μας. Και αυτό που θέλουμε, είναι να είμαστε αυτοί που πρέπει. Αυτό που έχω τονίσει από την πρώτη συνέντευξη που κάναμε, είναι ότι για εμάς έχει μεγαλύτερη σημασία η ομάδα μας. Αν κάνουμε αυτά που πρέπει, νομίζω ότι δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα, είτε παίζουμε με τον ΠΑΟΚ, είτε με οποιονδήποτε αντίπαλο».

Θεωρητικά θα υπάρξει πίεση από τον αντίπαλο. Παίζει εντός έδρας, θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του... Εκεί πως πρέπει να διαχειριστεί ο Παναθηναϊκός το παιχνίδι;

«Είναι εύκολο να μιλάμε πριν από το παιχνίδι, για το πως θα το διαχειριστούμε. Το σίγουρο είναι πως θα υπάρχει τρομερή πίεση και ξέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ στην έδρα του αλλάζει τελείως πρόσωπο. Πλέον η ομάδα μας, αρχίζει να διαμορφώνει χαρακτήρα και νομίζω ότι το δείχνει στο παιχνίδι και το θέμα είναι από τη στιγμή που θα μας πιέσει ο ΠΑΟΚ, πόσο θα μπορέσει ο ΠΑΟΚ να αντέξει και τη δική μας πίεση. Και νομίζω ότι εκεί θα είναι ενδιαφέρον και για τις δυο ομάδες και θα δούμε ποια ομάδα θα αντέξει την πίεση και ποια θα μπορέσει να διαμορφώσει και να κρίνει το αποτέλεσμα».

Πολλοί λένε ότι σε αυτό το παιχνίδι θα φανεί και που μπορεί να φτάσει φέτος ο Παναθηναϊκός. Και αυτό γιατί απέναντι σας είναι ένας δύσκολος αντίπαλος, που έχει υψηλούς στόχους. Θεωρείται ότι είναι ένα κρας- τεστ για το νεανικό σύνολο του Παναθηναϊκού;

«Σίγουρα είναι ένα κρας τεστ. Αλλά νομίζω ότι κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο και το πρωτάθλημα διαρκεί 34 αγωνιστικές. Πριν από τρεις αγωνιστικές -μετά το ματς με τον Πλατανιά- όλοι μίλαγαν αρνητικά για την ομάδα και τώρα έχουν αναθεωρήσει την άποψη τους . Νομίζω ότι είναι άτοπο να συζητάμε και να λέμε για κρας τεστ και πόσο δυνατή είναι η ομάδα. Στο τέλος του πρωταθλήματος θα μπορέσει ο καθένας να κριθεί και γενικότερα να κριθούμε κι εμείς, γι΄αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε την εφετινή σεζόν»

Στους πάγκους θα είναι δύο προπονητές ολλανδικής σχολής. Άλλωστε στην Ολλανδία έχετε ουσιαστικά μεγαλώσει ποδοσφαιρικά. Ο κ. Στέφενς είναι ένας διάσημος προπονητής και έχει πετύχει σημαντικά πράγματα στην καριέρα του. Τι γνώμη έχετε για τον τεχνικό του ΠΑΟΚ;

«Είναι ένας έμπειρος προπονητής, με τρομερές γνώσεις και θα έλεγα ότι δεν είναι τόσο πολύ της Ολλανδικής σχολής, αλλά περισσότερο της γερμανικής. Θα έλεγα ότι είναι τιμή για το ελληνικό πρωτάθλημα που βρίσκεται τέτοιος προπονητής εδώ. Μόνο κοπλιμέντα μπορώ να πω και πολλά συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ που κατάφερε να φέρει αυτόν τον προπονητή εδώ».

Μια τελευταία ερώτηση. Ο Παναθηναϊκός πηγαίνει για τη νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ; Πηγαίνει για καλή εμφάνιση; Για να διατηρήσει την καλή του εικόνα;

«Ο Παναθηναϊκός πηγαίνει να κάνει έναν συνδυασμό όσων προαναφέρατε. Και ο Παναθηναϊκός πηγαίνει σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη. Είτε παίζει εντός, είτε παίζει εκτός. Θέλουμε η ομάδα μας να έχει την ίδια διάρκεια στην απόδοση της σε κάθε αγώνα και αυτό προσπαθούμε μέρα με τη μέρα και παιχνίδι με παιχνίδι. Θέλουμε να βελτιωνόμαστε. Νομίζω ότι είμαστε σε ένα καλό στάδιο, αλλά την Κυριακή μετά το παιχνίδι, θα μπορέσουμε να πούμε περισσότερα».

Λεβαδειακός: «Τρέχει» για Παναθηναϊκό ο Γιακουμάκης
Λεβαδειακός: «Τρέχει» για Παναθηναϊκό ο Γιακουμάκης
Βαρύ πένθος για τη Sandra Bullock
Βαρύ πένθος για τη Sandra Bullock
Live streaming η «Πράσινη Ώρα» (video)
Live streaming η «Πράσινη Ώρα» (video)
ΠΑΟΚ: Πότε εκδικάζεται η υπόθεση Πασχαλάκη - Ποια παιχνίδια… χάνει
ΠΑΟΚ: Πότε εκδικάζεται η υπόθεση Πασχαλάκη - Ποια παιχνίδια… χάνει

 • Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2018
 • Ποδόσφαιρο: Μπεσίκτας - Σάρπσμποργκ
  12:45UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. 9ος όμιλος. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • COSMOTE SPORT Highlights HD
  13:00Απολαύστε τα καλύτερα στιγμιότυπα κάθε αγωνιστικής, νέα και ειδήσεις από τις σπουδαιότερες αθλητικές διοργανώσεις του πλανήτη, αποτελέσματα, βαθμολογίες, στατιστικά και live σκορ, 24 ώρες το 24ωρο.
 • RBAR 2018 - Magazine
  14:05Wr. Neustadt, Αυστρία. Στιγμιότυπα.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E662
  14:15Στιγμιότυπα.
 • Moto3 2018
  14:45Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 1. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Ούνικς Καζάν - Γαλατάσαραϊ (Ζ)
  15:003ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ - Ηράκλειο/Κρήτη. 1ος Ημιτελικός. Το Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου Κρήτης φιλοξενεί και φέτος το τουρνουά και το θέαμα αναμένεται να είναι και πάλι υψηλό. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • Μπάσκετ: Μακάμπι Τελ Αβίβ - Φενέρμπαχτσε (Ζ)
  15:30Zadar Basketball Tournament 2018 - Κροατία. Φάση ομίλων. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2018 E9
  15:45Αθλητική εκπομπή.
 • MotoGP 2018
  15:55Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 1. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Σάντχαουζεν - Κολονία (Ζ)
  16:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E4
  16:50Αφιέρωμα.
 • Στιγμιότυπα
  17:00Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Moto2 2018
  17:10Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 1. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα
  17:203η αγωνιστική.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Χάποελ Ιερουσαλήμ (Ζ)
  17:303ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ - Ηράκλειο/Κρήτη. 2ος Ημιτελικός. Το Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου Κρήτης φιλοξενεί και φέτος το τουρνουά και το θέαμα αναμένεται να είναι και πάλι υψηλό. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Στιγμιότυπα
  17:454η αγωνιστική.
 • Μπάσκετ: ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Μπάγερν Μονάχου (Ζ)
  18:00Zadar Basketball Tournament 2018 - Κροατία. Φάση ομίλων. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Moto3 2018
  18:25Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 2. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  18:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Ουέσκα - Ρεάλ Σοσιεδάδ (Ζ)
  19:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Μπάσκετ: Ομπραντόιρο - Ρεάλ Μαδρίτης (Ζ)
  19:30Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. Supercopa. 2ος ημιτελικός. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • MotoGP 2018
  19:35Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 2. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Μπάσκετ: Μακάμπι Τελ Αβίβ - Φενέρμπαχτσε
  20:00Zadar Basketball Tournament 2018 - Κροατία. Φάση ομίλων. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Ποδόσφαιρο: Λουντογκόρετς - Λεβερκούζεν
  20:30UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. 1ος όμιλος. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Moto2 2018
  20:50Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 2. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  21:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  21:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Χάποελ Ιερουσαλήμ
  22:003ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ - Ηράκλειο/Κρήτη. 2ος Ημιτελικός. Το Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου Κρήτης φιλοξενεί και φέτος το τουρνουά και το θέαμα αναμένεται να είναι και πάλι υψηλό. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • WRC 2018
  22:05Τουρκία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  22:301η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Κοπεγχάγη - Ζενίτ
  22:55UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. 3ος όμιλος. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Τένις: Davis Cup 2018 by BNP Paribas
  23:00Ημιτελικοί - Γαλλία-Ισπανία. Στιγμιότυπα.
 • Moto3 2018
  23:20Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 1. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2018
 • Μπάσκετ: ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Μπάγερν Μονάχου
  00:00Zadar Basketball Tournament 2018 - Κροατία. Φάση ομίλων. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • MotoGP 2018
  00:30Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 1. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Match Pack
  00:506η αγωνιστική. Εκπομπή που παρουσιάζει μια προεπισκόπηση των αγώνων του Σαββατοκύριακου. Παρακολουθήστε τα στατιστικά των ομάδων, όπως επίσης και δηλώσεις ή συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές της δράσης.
 • UEFA Champions League 2018-19 - Στιγμιότυπα
  00:55Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αγωνιστικής του UEFA Champions League. Στιγμές γεμάτες πάθος, δυνατές μάχες και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν ανά αγωνιστική ημέρα αφιερωμένα στην κορυφαία διοργάνωση.
 • Ποδόσφαιρο: Λειψία - Σάλτσμπουργκ
  01:00UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. 2ος όμιλος. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Προεπισκόπηση
  01:206η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Moto2 2018
  01:45Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 1. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Μπεσίκτας - Σάρπσμποργκ
  01:50UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. 9ος όμιλος. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Μπάσκετ: Ομπραντόιρο - Ρεάλ Μαδρίτης
  02:00Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. Supercopa. 2ος ημιτελικός. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Moto3 2018
  03:00Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 2. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ο Κόσμος του Αγγλικού Πρωταθλήματος 2018-19
  03:456η αγωνιστική. Κατά τη διάρκεια της σεζόν, η εκπομπή παρουσιάζει όλες τις τελευταίες τροποποιήσεις των ποδοσφαιρικών ομάδων καθώς και συνεντεύξεις με παίκτες και προπονητές. Δείτε επίσης, ρεπορτάζ και ανασκοπήσεις σε πρώην και νυν αθλητές από όλο τον κόσμο.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E662
  04:00Στιγμιότυπα.
 • MotoGP 2018
  04:10Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 2. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Άγιαξ - ΑΕK
  04:15UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. 5ος όμιλος. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • Μπάσκετ: Ούνικς Καζάν - Γαλατάσαραϊ
  04:303ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ - Ηράκλειο/Κρήτη. 1ος Ημιτελικός. Το Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου Κρήτης φιλοξενεί Το Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου Κρήτης φιλοξενεί και φέτος το τουρνουά και το θέαμα αναμένεται να είναι και πάλι υψηλό. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  05:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Moto2 2018
  05:25Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 2. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Νασιονάλ ντε Μαδέιρα - Μπενφίκα
  05:30Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Χάντμπολ: Ράιν Νέκαρ - Λειψία
  05:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: Στουτγκάρδη - Φορτούνα Ντίσελντορφ
  06:10Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Match Pack
  06:256η αγωνιστική. Εκπομπή που παρουσιάζει μια προεπισκόπηση των αγώνων του Σαββατοκύριακου. Παρακολουθήστε τα στατιστικά των ομάδων, όπως επίσης και δηλώσεις ή συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές της δράσης.
 • MotoGP 2018
  06:40Gran Premio Movistar de Aragon 10' πίστας.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Χάποελ Ιερουσαλήμ
  06:453ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ - Ηράκλειο/Κρήτη. 2ος Ημιτελικός. Το Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου Κρήτης φιλοξενεί και φέτος το τουρνουά και το θέαμα αναμένεται να είναι και πάλι υψηλό. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • Moto3 2018 (Ζ)
  06:55Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 3. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Προεπισκόπηση
  07:106η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Topspin
  07:30Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • Ποδόσφαιρο: Ουέσκα - Ρεάλ Σοσιεδάδ
  07:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • MotoGP 2018 (Ζ)
  07:50Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 3. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Γουότφορντ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
  07:55Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E4
  08:25Αφιέρωμα.
 • Moto2 2018 (Ζ)
  08:50Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 3. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Μπαρτσελόνα - Μπασκόνια
  09:00Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. Supercopa. 1ος ημιτελικός. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Σάντχαουζεν - Κολονία
  09:10Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Στιγμιότυπα
  09:55Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • UEFA Europa League 2018-19 - Στιγμιότυπα
  10:001η αγωνιστική. Στιγμιότυπα με τις εντυπωσιακότερες φάσεις και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν από την αγωνιστική δράση του UEFA Europa League.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Match Pack
  10:106η αγωνιστική. Εκπομπή που παρουσιάζει μια προεπισκόπηση των αγώνων του Σαββατοκύριακου. Παρακολουθήστε τα στατιστικά των ομάδων, όπως επίσης και δηλώσεις ή συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές της δράσης.
 • MotoGP 2018
  10:15Gran Premio Movistar de Aragon 10' πίστας.
 • Moto3 2018 (Ζ)
  10:30Gran Premio Movistar de Aragon. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Προεπισκόπηση
  10:556η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ντινάμο Δρέσδης - Ντάρμσταντ (Ζ)
  11:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 6η αγωνιστική.
 • Μπάσκετ: Ομπραντόιρο - Ρεάλ Μαδρίτης
  11:15Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. Supercopa. 2ος ημιτελικός. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • MotoGP 2018 (Ζ)
  11:25Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 4. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Φούλαμ - Γουότφορντ (Ζ)
  11:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 6η αγωνιστική.
 • MotoGP 2018 (Ζ)
  12:05Gran Premio Movistar de Aragon. Δοκιμαστικά 1&2. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Moto2 2018 (Ζ)
  13:00Gran Premio Movistar de Aragon. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Χέρτα Βερολίνου - Γκλάντμπαχ (Ζ)
  13:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 4η αγωνιστική.
 • Τένις: Laver Cup 2018
  14:00Η ομάδα της Ευρώπης με προπονητή τον Μπιόν Μποργκ έρχεται αντιμέτωπη με την ομάδα του Κόσμου, με προπονητή τον Τζον ΜακΕνρό, σε συναρπαστικούς αγώνες ανάμεσα στα μεγαλύτερα ονόματα του παγκόσμιου τένις στο United Center του Σικάγο.
 • Ποδόσφαιρο: Έιμπαρ - Λεγανές (Ζ)
  14:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 5η αγωνιστική.
 • Red Bull MotoGP Rookies Cup 2018 (Ζ)
  14:20Αραγκόν, Ισπανία. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Στιγμιότυπα
  15:15Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • RBAR 2018
  15:30Wr. Neustadt, Αυστρία. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Χάποελ Ιερουσαλήμ
  16:003ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ - Ηράκλειο/Κρήτη. 2ος Ημιτελικός. Το Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου Κρήτης φιλοξενεί και φέτος το τουρνουά και το θέαμα αναμένεται να είναι και πάλι υψηλό. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • Μπάσκετ: Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019 (Ζ)
  16:15Supercopa. Διαγωνισμός τρίποντων.
 • Ποδόσφαιρο: Σάλκε - Μπάγερν Μονάχου (Ζ)
  16:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 4η αγωνιστική.
 • GP Confidential 2018 E18
  16:45Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019 (Ζ)
  17:15Supercopa. Τελικός.
 • Moto3 2018
  17:30Gran Premio Movistar de Aragon. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  17:45Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Ούνικς Καζάν - Γαλατάσαραϊ
  18:003ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ - Ηράκλειο/Κρήτη. 1ος Ημιτελικός. Το Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου Κρήτης φιλοξενεί Το Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου Κρήτης φιλοξενεί και φέτος το τουρνουά και το θέαμα αναμένεται να είναι και πάλι υψηλό. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • Μπάσκετ: Φενέρμπαχτσε - Ολίμπια Μιλάνο (Ζ)
  18:30Zadar Basketball Tournament 2018 - Κροατία. Φάση ομίλων.
 • MotoGP 2018
  18:40Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 4. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Μαδρίτης - Εσπανιόλ (Ζ)
  18:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 5η αγωνιστική.
 • Πυγμαχία: Άντονι Τζόσουα - Αλεξάντερ Ποβέτκιν (Ζ)
  19:00WBA, IBF, WBO Heavyweight World Championship. Γουέμπλεϊ.
 • MotoGP 2018
  19:35Gran Premio Movistar de Aragon. Δοκιμαστικά 1&2. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  19:45Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019
  20:00Supercopa. Διαγωνισμός τρίποντων.
 • Μπάσκετ: Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019
  20:30Supercopa. Τελικός.
 • Ποδόσφαιρο: Χετάφε - Ατλέτικο Μαδρίτης
  20:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 5η αγωνιστική.
 • Moto2 2018
  20:50Gran Premio Movistar de Aragon. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies