Αναστασίου: «Ταμείο στο φινάλε»
SHARE

Αναστασίου: «Ταμείο στο φινάλε»

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού υποστήριξε πως η ομάδα του θα κάνει… ταμείο στο τέλος της σεζόν και πως το ντέρμπι της Τούμπας δεν αποτελεί κριτήριο για το «τριφύλλι»

Μπορεί η αναμέτρηση της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη, απέναντι στον ΠΑΟΚ, να θεωρείται το μεγαλύτερο κρας-τεστ ως τώρα για τον Παναθηναϊκό, όμως, στο «τριφύλλι» αντιμετωπίζουν με διαφορετική φιλοσοφία το ματς απέναντι στον «δικέφαλο του Βορρά». Ο Γιάννης Αναστασίου υποστήριξε, μιλώντας στη Nova, πως ο Παναθηναϊκός πάει για τη νίκη στη Θεσσαλονίκη, όμως, ο αγώνα με την ομάδα του Χουμπ Στέφενς δεν θα αποτελέσει κάποιου είδους κριτήριο για τη συνολική παρουσία των «πράσινων».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Έχω την εντύπωση πως η ομάδα σας έκανε την καλύτερη εμφάνιση μέχρι την επόμενη στον αγώνα απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. Είδαμε καλό ποδόσφαιρο, ο κόσμος έμεινε ικανοποιημένος με την παρουσία του Παναθηναϊκού. Ο πήχης παραμένει χαμηλά;

«Είχαμε ένα σερί τριών εντός έδρας αγώνων και παιχνίδι με παιχνίδι, η ομάδα έδειξε καλύτερη εικόνα. Αλλά έχουμε πολλή δουλειά ακόμα, έχουμε πολλές αδυναμίες να βελτιώσουμε, δουλεύουμε καθημερινά και προσπαθούμε να βελτιώσουμε την εικόνα μας ως ομάδα. Και αυτό γιατί έχουμε απαιτήσεις και προσδοκίες από του εαυτούς μας. Θέλουμε και ευελπιστούμε, ότι όλοι οι παίκτες μας θα φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο και τότε θα είναι σημαντική η διάρκεια. Σίγουρα υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης, ήταν καλό για τα παιδιά και για τον κόσμο, απ' ότι εισπράττω. Γιατί δεν παρακολουθώ, δεν διαβάζω και δεν ενημερώνομαι. Αλλά περπατώντας στον δρόμο, θα έλεγα ότι υπάρχει μια θετική αύρα. Αλλά εδώ στην Ελλάδα τη μια είμαστε στα ουράνια και την άλλη στα έγκατα της γης. Οπότε καλό είναι να κρατάμε χαμηλά τον πήχη και συνεχίζουμε ταπεινά και με πολλή δουλειά».

Ο Φιγκερόα δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα με τον Αστέρα- και έχει σημασία γιατί είναι έμπειρος παίκτης- "να μην πάρουν τα μυαλά μας αέρα". Προφανώς αναφερόταν στα νέα παιδιά που έχουν μπόλικο ενθουσιασμό. Έχετε επιχειρήσει να τους "προσγειώσετε" μετά την πολύ καλή εμφάνιση στο τελευταίο παιχνίδι;

«Το είπαμε κατευθείαν μετά το παιχνίδι της Κυριακής στα αποδυτήρια. Τους αξίζουν συγχαρητήρια, γιατί έκαναν μια υπερπροσπάθεια τις τελευταίες ημέρες, αλλά τελείωσε, συνεχίζουμε, δεν κάναμε τίποτα, κερδίσαμε ένα παιχνίδι. Στο τέλος της σεζόν θα δούμε που έχουμε τερματίσει και τότε θα μπορούμε να πανηγυρίζουμε, αν πρέπει να πανηγυρίζουμε. Αλλά τη δεδομένη στιγμή, τα κεφάλια κάτω και δουλειά, δουλειά και πάλι δουλειά».

Βλέπουμε σταδιακή βελτίωση στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού και όχι αναλαμπές. Στην αρχή 15-20 λεπτά, στη συνέχεια ένα ημίχρονο, στον αγώνα με τον Αστέρα στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης... Βλέπετε τον Παναθηναϊκό να φτάσει στο 70-80% των στάνταρ απόδοσης που επιθυμείτε σε αυτή τη χρονική περίοδο;

«Δεν θα ήθελα να προσδιορίσω το που βρισκόμαστε, αλλά είναι αυτό που είπα και πριν. Έχουμε πολλές αδυναμίες, προσπαθούμε καθημερινά να τις βελτιώσουμε σε διάφορα κομμάτια, αλλά το καλό είναι ότι πλέον όλοι έχουν αντιληφθεί τον τρόπο που θέλουμε να παίξουμε. Ο καθένας κάνει το καλύτερο δυνατό και το μεγαλύτερο κέρδος γι' αυτή την ομάδα, είναι ότι μετά το τέλος κάθε προπόνησης, οι παίκτες που γνωρίζουν τις αδυναμίες τους- τους το έχουμε τονίσει και έχουμε κάποια ειδικά προγράμματα γι' αυτούς- κάθονται μόνοι τους- χωρίς πλέον να τους "κυνηγάμε" εμείς- και προπονούνται. Και το κάνουν, γιατί τους αρέσει και γιατί έχουν συνειδητοποιήσει ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Και αυτό νομίζω ότι είναι το μεγαλύτερο κέρδος που θα μπορούσε να έχει η ομάδα αυτή τη στιγμή. Τώρα αν είμαστε στο 30, 40, 70, 80 ή στο 100% θα φανεί την Κυριακή και στα επόμενα παιχνίδια. Αλλά σίγουρα γίνεται μεγάλη προσπάθεια από όλα τα παιδιά και προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι να το δείχνουμε».

Την Κυριακή θα γίνει ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια που θα δώσει ο Παναθηναϊκός στη σεζόν. Απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο με υψηλούς στόχους, στο γήπεδο της Τούμπας το οποίο έχετε γνωρίσει ως παίκτης... Εκεί τι μπορούμε να περιμένουμε από τον Παναθηναϊκό; Μπορεί η ομάδα σας να διατηρήσει υψηλά στάνταρ απόδοσης απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα;

«Ο ΠΑΟΚ είναι δύσκολος αντίπαλος και όπως είπατε, έχει θέσει τον πήχη ψηλά. Έχει πολλούς έμπειρους παίκτες και έναν ικανό προπονητή. Αλλά για εμάς ο στόχος μας δεν αλλάζει. Έχουμε πει ότι πηγαίνουμε σε κάθε παιχνίδι για να παίξουμε για τη νίκη και αυτός θα είναι ο στόχος μας».

Ο ΠΑΟΚ διαθέτει παίκτες, οι οποίοι μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Επικεντρώνεστε σε αυτό το κομμάτι;

«Μας απασχολεί γενικά ο ΠΑΟΚ ως ομάδα, αλλά περισσότερο μας απασχολεί η ομάδα μας. Και αυτό που θέλουμε, είναι να είμαστε αυτοί που πρέπει. Αυτό που έχω τονίσει από την πρώτη συνέντευξη που κάναμε, είναι ότι για εμάς έχει μεγαλύτερη σημασία η ομάδα μας. Αν κάνουμε αυτά που πρέπει, νομίζω ότι δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα, είτε παίζουμε με τον ΠΑΟΚ, είτε με οποιονδήποτε αντίπαλο».

Θεωρητικά θα υπάρξει πίεση από τον αντίπαλο. Παίζει εντός έδρας, θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του... Εκεί πως πρέπει να διαχειριστεί ο Παναθηναϊκός το παιχνίδι;

«Είναι εύκολο να μιλάμε πριν από το παιχνίδι, για το πως θα το διαχειριστούμε. Το σίγουρο είναι πως θα υπάρχει τρομερή πίεση και ξέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ στην έδρα του αλλάζει τελείως πρόσωπο. Πλέον η ομάδα μας, αρχίζει να διαμορφώνει χαρακτήρα και νομίζω ότι το δείχνει στο παιχνίδι και το θέμα είναι από τη στιγμή που θα μας πιέσει ο ΠΑΟΚ, πόσο θα μπορέσει ο ΠΑΟΚ να αντέξει και τη δική μας πίεση. Και νομίζω ότι εκεί θα είναι ενδιαφέρον και για τις δυο ομάδες και θα δούμε ποια ομάδα θα αντέξει την πίεση και ποια θα μπορέσει να διαμορφώσει και να κρίνει το αποτέλεσμα».

Πολλοί λένε ότι σε αυτό το παιχνίδι θα φανεί και που μπορεί να φτάσει φέτος ο Παναθηναϊκός. Και αυτό γιατί απέναντι σας είναι ένας δύσκολος αντίπαλος, που έχει υψηλούς στόχους. Θεωρείται ότι είναι ένα κρας- τεστ για το νεανικό σύνολο του Παναθηναϊκού;

«Σίγουρα είναι ένα κρας τεστ. Αλλά νομίζω ότι κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο και το πρωτάθλημα διαρκεί 34 αγωνιστικές. Πριν από τρεις αγωνιστικές -μετά το ματς με τον Πλατανιά- όλοι μίλαγαν αρνητικά για την ομάδα και τώρα έχουν αναθεωρήσει την άποψη τους . Νομίζω ότι είναι άτοπο να συζητάμε και να λέμε για κρας τεστ και πόσο δυνατή είναι η ομάδα. Στο τέλος του πρωταθλήματος θα μπορέσει ο καθένας να κριθεί και γενικότερα να κριθούμε κι εμείς, γι΄αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε την εφετινή σεζόν»

Στους πάγκους θα είναι δύο προπονητές ολλανδικής σχολής. Άλλωστε στην Ολλανδία έχετε ουσιαστικά μεγαλώσει ποδοσφαιρικά. Ο κ. Στέφενς είναι ένας διάσημος προπονητής και έχει πετύχει σημαντικά πράγματα στην καριέρα του. Τι γνώμη έχετε για τον τεχνικό του ΠΑΟΚ;

«Είναι ένας έμπειρος προπονητής, με τρομερές γνώσεις και θα έλεγα ότι δεν είναι τόσο πολύ της Ολλανδικής σχολής, αλλά περισσότερο της γερμανικής. Θα έλεγα ότι είναι τιμή για το ελληνικό πρωτάθλημα που βρίσκεται τέτοιος προπονητής εδώ. Μόνο κοπλιμέντα μπορώ να πω και πολλά συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ που κατάφερε να φέρει αυτόν τον προπονητή εδώ».

Μια τελευταία ερώτηση. Ο Παναθηναϊκός πηγαίνει για τη νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ; Πηγαίνει για καλή εμφάνιση; Για να διατηρήσει την καλή του εικόνα;

«Ο Παναθηναϊκός πηγαίνει να κάνει έναν συνδυασμό όσων προαναφέρατε. Και ο Παναθηναϊκός πηγαίνει σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη. Είτε παίζει εντός, είτε παίζει εκτός. Θέλουμε η ομάδα μας να έχει την ίδια διάρκεια στην απόδοση της σε κάθε αγώνα και αυτό προσπαθούμε μέρα με τη μέρα και παιχνίδι με παιχνίδι. Θέλουμε να βελτιωνόμαστε. Νομίζω ότι είμαστε σε ένα καλό στάδιο, αλλά την Κυριακή μετά το παιχνίδι, θα μπορέσουμε να πούμε περισσότερα».

Ολυμπιακός: Η επιθυμία του Φερέιρα και οι δυσκολίες
Ολυμπιακός: Η επιθυμία του Φερέιρα και οι δυσκολίες
Παναθηναϊκός: Τέσσερις «πράσινοι» στο όριο καρτών
Παναθηναϊκός: Τέσσερις «πράσινοι» στο όριο καρτών
Νέο πανελλήνιο ρεκόρ στα 200μ. ύπτιο από τον Χρήστου
Νέο πανελλήνιο ρεκόρ στα 200μ. ύπτιο από τον Χρήστου
Εορταστικό ωράριο: Ανοικτά σήμερα τα εμπορικά καταστήματα - Μέχρι τι ώρα θα λειτουργήσουν
Εορταστικό ωράριο: Ανοικτά σήμερα τα εμπορικά καταστήματα - Μέχρι τι ώρα θα λειτουργήσουν

 • Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2018
 • Ιππασία: 71οι Πανελλήνιοι Αγώνες Υπερπήδησης Εμποδίων
  09:25Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Ανόβερο - Μπάγερν Μονάχου
  10:10Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  10:35Μαρκόπουλο.
 • Υδάτινα Σπορ: ISA World Surfing Games
  10:45Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Σεβίλη - Ζιρόνα (Ζ)
  11:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Παπαδόπουλος.
 • RBAR 2018 - Magazine
  11:05Τέξας, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • NBA Action 2018-19 E2811
  11:35H αθλητική εκπομπή μεταφέρει στους Έλληνες φιλάθλους όλα τα νέα για το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, με συνεντεύξεις και αφιερώματα.
 • GP Confidential 2018 E25
  11:50Στιγμιότυπα.
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2018 E11
  12:00Αθλητική εκπομπή.
 • NBA Daily
  12:15Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Ποδόσφαιρο: Ντόρτμουντ - Βέρντερ Βρέμης
  12:25Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Ίνγκολσταντ - Χάιντενχαϊμ (Ζ)
  12:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • WRC 2018
  12:35SS21 Wedding Bells 1, Αυστραλία. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Μπάσκετ: Λοκομοτίβ Κουμπάν - Τσμόκι Μινσκ (Ζ)
  13:00VTB United League 2018-19. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Ποδόσφαιρο: Σαουθάμπτον - Άρσεναλ (Ζ)
  13:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • WRC 2018
  13:55SS24 Wedding Bells 2 Power Stage, Αυστραλία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • COSMOTE SPORT Highlights HD
  14:00Απολαύστε τα καλύτερα στιγμιότυπα κάθε αγωνιστικής, νέα και ειδήσεις από τις σπουδαιότερες αθλητικές διοργανώσεις του πλανήτη, αποτελέσματα, βαθμολογίες, στατιστικά και live σκορ, 24 ώρες το 24ωρο.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  14:15Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  14:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Φιλαδέλφεια Σίξερς - Ιντιάνα Πέισερς
  15:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Ποδόσφαιρο: Εσπανιόλ - Μπέτις (Ζ)
  15:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Μαδρίτης - Ράγιο Βαγιεκάνο
  15:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • WRC 2018
  15:45Αυστραλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ζ)
  16:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • Στιγμιότυπα
  16:30Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E50
  16:45Στιγμιότυπα.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  17:00Ζάκυνθος. 5ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  17:15Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • NBA Daily
  17:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • RBAR 2018
  17:45Ανασκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • Στον Ρυθμό των Ντέρμπι 2018-19 (Ζ)
  18:00Postgame. Αθλητική εκπομπή.
 • Μπάσκετ: Ορλάντο Μάτζικ - Γιούτα Τζαζ
  18:05NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Μπάσκετ: Μάλαγα - Μπαρτσελόνα (Ζ)
  18:30Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. 12η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Moto 2 και 3
  19:00Ανασκόπηση της σεζόν 2018. Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  19:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Λεβάντε - Μπαρτσελόνα (Ζ)
  19:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Ποδόσφαιρο: Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Νασιονάλ (Ζ)
  20:00Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 13η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • MotoGP 2018
  20:15Ανασκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Κλ. Καβαλίερς - Φιλαδέλφεια Σίξερς (Ζ)
  20:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • GP Confidential 2018 E25
  21:30Στιγμιότυπα.
 • Πολεμικές Τέχνες: UFC Fight Night 2018
  21:45Κέβιν Λι 'The Motowon Phenom' - Αλ Ιακίντα 'Raging''. Μιλγουόκι, ΗΠΑ. Το καράτε ανταγωνίζεται το κουνγκ φου και το μποξ το ζίου ζίτσου. Το κικ μποξ έρχεται αντιμέτωπο με το τζούντο και η πάλη με το μάι τάι. Η 'μάχη' μεταξύ των πολεμικών τεχνών και η ανάδειξη του 'απόλυτου πρωταθλητή' μόνο στα κανάλια COSMOTE SPORT.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  22:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  22:15Ζάκυνθος. 5ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • UEFA Champions League 2018-19 - Στιγμιότυπα
  22:30Φάση ομίλων. 6η μέρα αγώνων. Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αγωνιστικής του UEFA Champions League. Στιγμές γεμάτες πάθος, δυνατές μάχες και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν ανά αγωνιστική ημέρα αφιερωμένα στην κορυφαία διοργάνωση.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  23:00Μαρκόπουλο.
 • NASCAR Decades: 80's
  23:30Ντοκιμαντέρ.
 • Πολεμικές Τέχνες: UFC Fight Night 2018
  23:45Ραφαέλ Ντος Άνιος - Καμάρου Ούσμαν 'Nigerian Nightmare'. Ο απόλυτος τελικός στο Τορόντο του Καναδά.
 • Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2018
 • Μπάσκετ: Τενερίφη - Μπασκόνια
  00:00Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. 12η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • RBAR 2018
  00:35Τέξας, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • UEFA Champions League Magazine 2018-19 E15
  01:30Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  01:45Μέγαρα. 6ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Βιλανόβα Γουάιλντκατς - Κάνσας
  02:00NCAA 2018 - 2019. Η φετινή σεζόν κολεγιακού μπάσκετ - κορυφαία αγωνιστική δράση από τους καλύτερους παίκτες των πανεπιστημίων. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Ποδόσφαιρο: Ίνγκολσταντ - Χάιντενχαϊμ
  02:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Beach Volley: FIVB 2018
  02:45Προεπισκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  04:00Μέγαρα. 1ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Λοκομοτίβ Κουμπάν - Τσμόκι Μινσκ
  04:30VTB United League 2018-19. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Ποδόσφαιρο: Μαρίτιμο - Μπενφίκα
  04:45Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 13η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Βόλεϊ: Ντιναμό Μόσχας - Φενέρμπαχτσε
  05:45CEV Champions League Γυναικών 2018-19. League Round. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  06:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  06:15Ζάκυνθος. 5ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Κλ. Καβαλίερς - Φιλαδέλφεια Σίξερς
  06:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Ποδόσφαιρο: Εσπανιόλ - Μπέτις
  07:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2017
  07:10Daytona Advance Auto Parts Clash. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος, Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Λειψία - Μάιντς
  07:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • Τένις: Next Gen ATP Finals 2018
  08:00Μιλάνο. Στιγμιότυπα.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  09:00Μαρκόπουλο.
 • Μπάσκετ: Γ. Γουίζαρντς - Λ. Α. Λέικερς
  09:15NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  09:35Άμπου Ντάμπι, ΗΑΕ. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E10
  09:45Αφιέρωμα.
 • Κλήρωση UEFA Champions League 2018-19 (Ζ)
  10:00Παρακολουθήστε σε απευθείας μετάδοση την κλήρωση της φάσης των 16 της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Παρουσίαση: Στέφανος Αβραμίδης, Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Χάντμπολ: Φλένσμπουργκ - Μπέργκισερ
  10:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • SportShow
  10:45Η εκπομπή SPORTSHOW σας προσφέρει μια διαφορετική οπτική γωνία με κύριο άξονα την αγωνιστική δράση της εβδομάδας. Η εκπομπή περιλαμβάνει θέματα από όλα τα αθλητικά γεγονότα που έχουν θέση στο τηλεοπτικό πρόγραμμα της COSMOTE TV.
 • Κλήρωση UEFA Champions League 2018-19 (Ζ)
  11:00Παρακολουθήστε σε απευθείας μετάδοση την κλήρωση της φάσης των 16 της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Παρουσίαση: Αντρέα Παλομπαρίνι.
 • Κλήρωση UEFA Europa League 2018-19 - Pre Show (Ζ)
  11:25Παρακολουθήστε την pre show εκπομπή για την κλήρωση για τη φάση των 32 των ομίλων στο UEFA Europa League. Παρουσίαση: Στέφανος Αβραμίδης, Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Ποδόσφαιρο: Σεβίλη - Ζιρόνα
  11:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Παπαδόπουλος.
 • NBA Daily
  12:00Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  12:05Κάννες, Γαλλία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Βόλεϊ: Περούτζια - Ντιναμό Μόσχας
  12:15CEV Champions League Ανδρών 2018-19. League Round. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Κλήρωση UEFA Europa League 2018-19 - Post Show (Ζ)
  12:40Παρακολουθήστε την post show εκπομπή για την κλήρωση για τα playoff των ομίλων στο UEFA Europa League. Παρουσίαση: Στέφανος Αβραμίδης, Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Μπάσκετ: Ορλάντο Μάτζικ - Γιούτα Τζαζ
  12:45NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Ο Κόσμος του Αγγλικού Πρωταθλήματος 2018-19
  13:3018η αγωνιστική. Κατά τη διάρκεια της σεζόν, η εκπομπή παρουσιάζει όλες τις τελευταίες τροποποιήσεις των ποδοσφαιρικών ομάδων καθώς και συνεντεύξεις με παίκτες και προπονητές. Δείτε επίσης, ρεπορτάζ και ανασκοπήσεις σε πρώην και νυν αθλητές από όλο τον κόσμο.
 • Ποδόσφαιρο: Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Λεβερκούζεν
  13:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  14:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  14:1010η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • WRC 2018
  14:35Coiluna Loelle 2, Ιταλία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Τένις: Αλιξάντρα Σασνόβιτς - Ελίνα Σβιτολίνα
  14:55WTA 2018. Brisbane International. Τελικός. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - Λαύριο Aegean Cargo
  15:30Betshop Basket League 2018-19. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • WRC 2018
  15:55Sassari Argentiera 2 - Power Stage, Ιταλία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα
  16:0015η αγωνιστική.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  16:30XTERRA World Championship.
 • Ποδόσφαιρο: Ο Καλύτερος Αγώνας της Εβδομάδας
  17:00Παρακολουθήστε τους καλύτερους αγώνες.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  17:20Resolute Cup 2018.
 • Μπάσκετ: Κλ. Καβαλίερς - Φιλαδέλφεια Σίξερς
  17:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • WRC 2018
  17:45Ιταλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Αφιέρωμα: Sak Attack
  18:00Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις σημαντικότερες 'μάχες' της Μαρίας Σάκκαρη που την έφεραν στην 41η θέση της παγκόσμιας κατάταξης του WTA. (Μαρία Σάκκαρη - Αράντξα Ρους. WTA 2018. Brisbane International. 1ος ημιτελικός. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.)
 • MotoGP Ανασκόπηση 2018
  19:00Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις καλύτερες στιγμές του φετινού πρωταθλήματος MotoGP και την κατάκτηση του τίτλου από τον Μαρκ Μαρκέθ για 3η συνεχόμενη χρονιά. (Grand Prix of Qatar).
 • Ποδόσφαιρο: Κολονία - Μαγδεβούργο (Ζ)
  19:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • MotoGP Ανασκόπηση 2018
  20:00Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις καλύτερες στιγμές του φετινού πρωταθλήματος MotoGP και την κατάκτηση του τίτλου από τον Μαρκ Μαρκέθ για 3η συνεχόμενη χρονιά. (Gran Premio Motul de la Republica Argentina).
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2018 E12
  20:30Αθλητική εκπομπή.
 • Μπάσκετ: Γ. Γουίζαρντς - Λ. Α. Λέικερς
  20:35NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Αφιέρωμα: UFC The Ultimate Fighter E2801
  21:00Παρακολουθήστε τις σημαντικότερες στιγμές του φετινού TUF μέχρι και τον μεγάλο τελικό ανάμεσα στον Rafael Dos Anjos και τον Kamaru Usman.
 • MotoGP Ανασκόπηση 2018
  21:10Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις καλύτερες στιγμές του φετινού πρωταθλήματος MotoGP και την κατάκτηση του τίτλου από τον Μαρκ Μαρκέθ για 3η συνεχόμενη χρονιά. (Red Bull Grand Prix of The Americas).
 • COSMOTE SPORT 7HD
  21:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies