Μάντζιος: «Ευχαριστημένος από την προσπάθεια»

Μάντζιος: «Ευχαριστημένος από την προσπάθεια»

Κανένα παράπονο από τους παίκτες του δεν έχει ο Άκης Μάντζιος, ο οποίος επισήμανε πως ο Πανθρακικός θα έπρεπε να έχει πάρει περισσότερους βαθμούς.

Ο τεχνικός της ακριτικής ομάδας αναφέρθηκε με δηλώσεις του στον Athletic Radio και στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, το οποίο χαρακτήρισε δύσκολο.

«Είναι ένα καλό ξεκίνημα αν αναλογιστούμε και το πρόγραμμα. Είχαμε 4 παιχνίδια εκτός έδρας. Πήραμε πόντους σε δύσκολες έδρες και εκμεταλλευτήκαμε την έδρα μας. Είναι ένα καλό ξεκίνημα για την ομάδα. Δεν έχω παράπονο αν αναλογιστούμε όλα αυτά, Νομίζω πως από την προσπάθεια που γίνεται είμαι ευχαριστημένος. Από την συγκομιδή είμαστε με μια πικρία και ένα παράπονο καθώς στα εκτός έδρας παιχνίδια κερδίσαμε και ισοφαριστήκαμε στο τέλος», ανέφερε ο τεχνικός του Πανθρακικού.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Έφυγαν σημαντικοί παίκτες για την ομάδα που παρουσίασε πολύ καλό πρόσωπο πέρυσι. Ήρθαν άλλοι ποδοσφαιριστές και εμείς κάναμε ένα σχεδιασμό βάση αυτού. Προσπαθούμε να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι παιχνίδι με παιχνίδι και το πιστεύουμε αυτό».

Όσον αφορά στον ΟΦΗ και την πίεση που υπάρχει στους Κρητικούς μιας και ακόμα δεν έχουν πάρει νίκη στο πρωτάθλημα, είπε: «Είναι πολύ καλή ομάδα με έμπειρους και καλούς ποδοσφαιριστές. Χρειάζεται το χρόνο του και υπομονή. Είναι καινούργιοι οι περισσότεροι παίκτες και αυτό παίζει το ρόλο. Η ομάδα χρειάζεται υπομονή και στήριξη και αυτό θέλει χρόνο. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει υπομονή. Προσπαθούμε τουλάχιστον οι προπονητές να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Αν θέλει κανείς αποτελέσματα χρειάζεται υπομονή. Αυτή είναι η αλήθεια. Έχω παρακολουθήσει τα περισσότερα παιχνίδια του. Έχει κάποιους ποδοσφαιριστές που θέλουν ιδιαίτερη προσοχή. Σίγουρα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι το μεταξύ μας. Κάθε ομάδα που δεν έχει αποτελέσματα έχει πίεση. Σίγουρα αυτό δεν είναι καλό για την ομάδα και για τους παίκτες. Υπάρχει άγχος και πίεση για το αποτέλεσμα. Εμείς κοιτάμε τον ΟΦΗ στα δυνατά και αδύνατα σημεία και πάνω σε αυτό προετοιμαζόμαστε».

Τι εννοείς διέσχισε τη λίμνη Κόμο με τη μοτοσικλέτα του;
Τι εννοείς διέσχισε τη λίμνη Κόμο με τη μοτοσικλέτα του;
Επίσημο: Στο Ρέθυμνο ο Χίκι
Επίσημο: Στο Ρέθυμνο ο Χίκι
Power of Love: «Έσκισε» σε νούμερα τηλεθέασης και το μεσημέρι και το βράδυ!
Power of Love: «Έσκισε» σε νούμερα τηλεθέασης και το μεσημέρι και το βράδυ!
Μάχη για την Ευρώπη στο Ντόρτμουντ
Μάχη για την Ευρώπη στο Ντόρτμουντ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης