Καρντόσο: «Βλέπουμε ψηλότερα»

Καρντόσο: «Βλέπουμε ψηλότερα»

Ο Οράσιο Καρντόσο με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του Εργοτέλη υποστήριξε πως η ομάδα του μετά το αήττητο των πρώτων έξι αγωνιστικών, φιλοδοξεί να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερη στη συνέχεια και να κοιτάξει ψηλότερα!

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι με τη Βέροια

«Σίγουρα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, άλλωστε δεν υπάρχουν εύκολα στη Super League.

Πιστεύω ότι είχαμε τον έλεγχο και διαχειριστήκαμε καλά την εξέλιξη του αγώνα μετά το γκολ που πετύχαμε. Ο αντίπαλος μας προσπάθησε, όταν έμεινε πίσω στο σκορ, να μας απειλήσει με μεγάλες μπαλιές μέσα στην περιοχή, ωστόσο εκτός μιας φάσης δεν κινδυνέψαμε και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Είναι βέβαιο ότι μπορούμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα στη συνέχεια».

Για το αήττητο που κρατάει η ομάδα μετά από έξι αγωνιστικές στο πρωτάθλημα

«Είναι σημαντικό για κάθε παίκτη και συνολικότερα για την ομάδα να είναι αήττητη. Είναι κάτι ωραίο για όλους μας, κάτι που μας ευχαριστεί. Πάντως σε καμία περίπτωση δεν θα σταματήσουμε εδώ την προσπάθεια και την σκληρή δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις. Πρέπει να κοιτάζουμε μπροστά και να συνεχίσουμε σε αυτό το ρυθμό, ώστε να πάμε ακόμα πιο ψηλά. Είναι ωραίο αυτό που έχουμε καταφέρει, αλλά μέχρι εκεί».

Για την μέχρι τώρα πορεία στο πρωτάθλημα

«Έχουμε πολύ καλούς παίκτες, καλό προπονητή και συνολικότερα τεχνικό επιτελείο. Νομίζω ότι με την εικόνα που παρουσιάζουμε θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερους βαθμούς. Με τον Πανιώνιο χάσαμε δύο βαθμούς στις καθυστερήσεις, σε ένα παιχνίδι που αξίζαμε τους τρεις βαθμούς. Αν συνεχίσουμε έτσι σίγουρα θα πάμε ακόμα πιο ψηλά στο πρωτάθλημα.

Εκτός δύο, τριών ομάδων οι υπόλοιπες νομίζω ότι έχουν πολύ μικρές διαφορές. Με συγκέντρωση και δουλειά θα έχουμε θετικό απολογισμό στο ταμείο που θα κάνουμε στο τέλος».

Για τις μέχρι τώρα εντυπώσεις από την παρουσία του στον Εργοτέλη

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την ομάδα. Από την πρώτη στιγμή όλοι μου έδωσαν το χέρι, με αγκάλιασαν και αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμένα. Επίσης είναι θετικό ότι η οικογένεια μου περνάει καλά στην Κρήτη.

Για μια ακόμη φορά θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας που με επέλεξαν. Εγώ από την μεριά μου θα τα δίνω όλα σε κάθε παιχνίδι.

Θέλω να ανταποδώσω και την αγάπη των φιλάθλων που μου δείχνουν καθημερινά με την απόδοση και την αφοσίωση μου στο σωματείο».



Πολύ δύσκολα προλαβαίνει Game 5 ο Λαρεντζάκης
Πολύ δύσκολα προλαβαίνει Game 5 ο Λαρεντζάκης
Άρση βαρών: έπεσε νεκρός ο Ολεξάντρ Πελεσένκο στον πόλεμο
Άρση βαρών: έπεσε νεκρός ο Ολεξάντρ Πελεσένκο στον πόλεμο
Αταμάν: «Παίζουμε καλό μπάσκετ και θέλουμε περισσότερα»
Αταμάν: «Παίζουμε καλό μπάσκετ και θέλουμε περισσότερα»
Παναθηναϊκός AKTOR: Δεν μπορούσε να το χάσει - Με Χουάντσο κόντρα στη Μακάμπι!
Παναθηναϊκός AKTOR: Δεν μπορούσε να το χάσει - Με Χουάντσο κόντρα στη Μακάμπι!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved