Πιπίνης: «Διαλέγω… το Κύπελλο»

Πιπίνης: «Διαλέγω… το Κύπελλο»

Ο αριστερός μπακ του Αστέρα Τρίπολης υποστήριξε πως αν είχε να επιλέξει ανάμεσα στην κατάκτηση του Κυπέλλου ή την έξοδο στο Champions League, θα διάλεγε το πρώτο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χρήστος Πιπίνης στον ραδιοφωνικό σταθμό NovaΣΠΟΡ Fm

Για το αν είχε τη δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας και την έξοδο του Αστέρα Τρίπολης στα προκριματικά του Champions League:

«Αν υπήρχε μία τέτοια δυνατότητα, θα επέλεγα το Κύπελλο. Σίγουρα είναι σημαντική η παρουσία της ομάδας στο Champions League, όμως τα τρόπαια είναι εκείνα που μένουν στην ιστορία ενός συλλόγους».

Για τη φετινή πορεία των Αρκάδων στις δύο διοργανώσεις

«Από την αρχή της σεζόν κοιτάζαμε κάθε ματς ξεχωριστά. Σε κάποια φάση μέσα στην σεζόν ρίξαμε το βάρος και στις δύο διοργανώσεις, έχοντας ως στόχο να κατακτήσουμε ένα τρόπαιο. Παράλληλα, ήμασταν στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος και ξέραμε ότι δύσκολα θα τη χάσουμε».

Για το πού κρίθηκαν οι δύο αγώνες με τον ΠΑΟΚ:

«Ήμασταν καλύτεροι στα σημεία από τον ΠΑΟΚ. Ήμασταν πιο γρήγορη ομάδα από τη μέση και μπροστά. Ήμασταν καλύτεροι στο δεύτερο μέρος στην Τούμπα, θα μπορούσαμε να είχαμε νικήσει ή τουλάχιστον να μην χάσουμε. Σημαντικό ρόλο, όμως, έπαιξε στο δεύτερο ματς η έδρα μας, η οποία μας δίνει μεγάλη ώθηση. Θέλαμε ένα γκολ για να προκριθούμε. Εάν, όμως, δεχόμασταν ένα γκολ, τότε δύσκολα θα αλλάζαμε την κατάσταση. Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε το μηδέν πίσω και να προσπαθήσουμε να σκοράρουμε».

Για τον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό:

«Σίγουρα ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλη ομάδα και κάθε χρόνο διεκδικεί τίτλους. Οι περισσότεροι από εμάς βρίσκονται για πρώτη φορά σε αυτή τη θέση. Αυτή η ομάδα θέλει τίτλους και θα κάνουμε τα πάντα για να κατακτήσουμε τίτλους και να δώσουμε χαρά σε όλους όσους υποστηρίζουν την ομάδα μας».

Για το πώς κρίνει τη φετινή σεζόν των «κυανοκίτρινων»

«Η χρονιά δεν είναι κακή. Σίγουρα η ομάδα δεν είναι έτοιμη να παίξει στο Champions League, αλλά έχει βάσεις για να είναι μέσα στις μεγάλες ομάδες της Ελλάδας. Δεν θέλουμε να απογοητευτούμε εμείς και ο κόσμος με έναν ενδεχόμενο αποκλεισμό από το Champions League, ώστε να πρωταγωνιστήσουμε τα επόμενα χρόνια».

Για την κατάσταση του Λαουτάρο Φορμίκα

«Είναι ένα λυπηρό γεγονός. Ο Λαουτάρο έχει ξεκινήσει την αποκατάσταση του. Ευελπιστούμε να επανέλθει και τους επόμενους μήνες να είναι πάλι κοντά μας. Είναι καλά και δόξα τω Θεώ δεν είχε κάτι χειρότερο».



Νέα... επιδρομή Αφρικανικής σκόνης
Νέα... επιδρομή Αφρικανικής σκόνης
Πανζουρλισμός στα αποδυτήρια – Συνθήματα από παίκτες και Αταμάν!
Πανζουρλισμός στα αποδυτήρια – Συνθήματα από παίκτες και Αταμάν!
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε τον Ναν
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε τον Ναν
Champions League: Η Μπορούσια Ντόρτμουντ… ξέρανε την Παρί και πάει τελικό!
Champions League: Η Μπορούσια Ντόρτμουντ… ξέρανε την Παρί και πάει τελικό!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved