Λίνεν: «Θέλω παίκτες έτοιμους για όλα»

Λίνεν: «Θέλω παίκτες έτοιμους για όλα»

Ο Έβαλντ Λίνεν μιλώντας για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, τόνισε πως οι ποδοσφαιριστές του θα πρέπει να είναι έτοιμοι σε όλους τους τομείς.

Αναλυτικά τι είπε στην κάμερα της NOVA: «Πλησιάζοντας προς το τέλος του πρωταθλήματος και χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση, υπάρχουν οκτώ με εννιά ομάδες, οι οποίες βρίσκονται κάτω από τη μέση της βαθμολογίας και «παλεύουν» για την παραμονή. Το ίδιο θα κάνει και ο Λεβαδειακός, ο οποίος χρειάζεται, όπως κι εμείς, τους βαθμούς. Προσπαθούμε να κάνουμε καλή προετοιμασία, να μείνουμε συγκεντρωμένοι για να παίξουμε έναν ακόμα τελικό.

Θα είναι μεγάλο λάθος να σκεφτόμαστε τι θα συμβεί σε περίπτωση που πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Το σωστό είναι να δούμε τι θα κάνουμε για να πάρουμε τους βαθμούς και όχι να σκεφτόμαστε πόσο χαρούμενοι θα είμαστε αν νικήσουμε στο παιχνίδι. Ο Λεβαδειακός είναι πολύ καλή ομάδα, έχει άλλον προπονητή, περισσότερη ενέργεια και γενικά θα υπάρχει πίεση τόσο για μας όσο και για τον αντίπαλο. Για αυτό και θα είναι δύσκολο ματς. Ξαναλέω ότι είναι λάθος να λέμε για το ποια θα είναι η κατάσταση αν νικήσουμε.».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη διακοπή του πρωταθλήματος και στο κατά πόσο αυτή βοήθησε την ΑΕΚ: «Χρησιμοποιήσαμε αυτή τη διακοπή για θετικό σκοπό. Πρώτα από όλα για να ανακτήσουμε τις δυνάμεις μας, επειδή σε κάθε παιχνίδι που δώσαμε τις προηγούμενες εβδομάδες τα δώσαμε όλα κι έτσι κάποιοι παίκτες είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν. Επίσης χρησιμοποιήσαμε τη διακοπή για τους παίκτες που δεν αγωνίστηκαν σε όλα τα παιχνίδια, με το να προπονηθούν σωστά και να παίξουν μεταξύ τους για να είναι κι αυτοί σε καλό επίπεδο, αφού τους χρειαζόμαστε όλους».

Για το γεγονός ότι η ΑΕΚ αντιμετωπίζει πρόβλημα στα εκτός έδρας ματς ο Έβαλντ Λίνεν υποστήριξε: «Νικήσαμε σε κάποια παιχνίδια εκτός έδρας, ενώ και σε αυτά που χάσαμε έγιναν ορισμένα λάθη και προσπαθούμε να μάθουμε από αυτά. Στα τελευταία τέσσερα ματς έχουμε τρία εκτός έδρας, αλλά σε όλα πρέπει να σκεφτόμαστε ότι πρόκειται απλά για έναν αγώνα, όχι για το που διεξάγεται και να μαθαίνουμε από τα λάθη που έχουμε κάνει στα προηγούμενα παιχνίδια».

Τέλος ο προπονητής της Ένωσης αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην αρχική ενδεκάδα ο Δημήτρης Ανάκογλου: «Δε θέλω να μιλήσω ειδικά για κάποιον παίκτη. Είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές μας που θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί, αν το αποδείξει στην προπόνηση. Φυσικά πρόκειται για ταλέντο, αλλά έχουμε κι άλλα ταλέντα. Αυτή την εβδομάδα χρειαζόμαστε παίκτες έτοιμους για όλα. Δεν αρκεί να υπάρχει ταλέντο. Είναι ένα ματς για την επιβίωση, ένα ματς για να τα δώσουμε όλα, κάτι που θα πρέπει βέβαια να συμβαίνει κάθε εβδομάδα».



Στίβος: Τρίτη θέση για την Τζένγκο στην Ουέλβα
Στίβος: Τρίτη θέση για την Τζένγκο στην Ουέλβα
Λουίς Ενρίκε: «Η ομάδα μου είναι θαρραλέα, να μην δούμε την πίεση ως απειλή»
Λουίς Ενρίκε: «Η ομάδα μου είναι θαρραλέα, να μην δούμε την πίεση ως απειλή»
Πόλο: Στα ημιτελικά ο Εθνικός, 11-10 τη Γλυφάδα σε ματς - θρίλερ
Πόλο: Στα ημιτελικά ο Εθνικός, 11-10 τη Γλυφάδα σε ματς - θρίλερ
Champions League: Ο Βινίσιους κράτησε όρθια τη Ρεάλ στο Μόναχο!
Champions League: Ο Βινίσιους κράτησε όρθια τη Ρεάλ στο Μόναχο!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved